Acasa Opinii Adrian Severin – denumirea generică a politicianului român

Adrian Severin – denumirea generică a politicianului român

scris de Roland Catalin Pena
3 afisari

Dragă politicianule român, Paul GhiţiuCare nu recunoşti niciodată că ai greşit, care strigi hoţii arătând în toate celelalte direcţii, care ameninţi cu dreptatea în justiţie şi care nu laşi justiţia să-şi facă treaba, care eşti întotdeauna nedreptăţit, care, chiar dacă nu a auzit nimeni de tine, eşti lucrat politic, eşti întotdeauna o victimă politică, care chiar când colegii recunosc că nu te mai săturai, postezi pe blog şi scrii cărţi ale revoltei, care eşti incompetent şi lipsit de simţul răspunderii, al realităţii şi al decenţei, care eşti hoţ, imoral, amoral, egoist, mincinos, arogant, care nu demisionezi până nu eşti dat afară în şuturi, de acum nu te mai poţi ascunde pentru că de acum ai o oglindă în care te-am văzut noi şi o lume întreagă. Cum? Ai încercat să aplici şi afară aceleşi trucuri mizere, aceleaşi manevre mârlăneşti, dar nu ţi-a mers. Nimeni nu ţi-a plâns de milă. Nicio televiziune mogulească nu te-a chemat să-i înfierezi pe mai marii PE şi UE. Ai fost executat pe loc ca un tâlhar de cai şi de gât ţi-a fost agăţată identitatea adevărată: cea a faptelor şi nu cea vorbelor.

De acum ai un chip şi un nume care vor echivala, de fiecare dată, cu o sentinţă definitivă şi irevocabilă. Pentru că de acum te cheamă Adrian Severin Adrian Năstase, Adrian Severin George Copos, Adrian Severin Codruţ Sereş, Adrian Severin Dan Pasat….

Paulghitiu2009.blogspot.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult