Acasa Opinii America, NATO și democrația minciunii

America, NATO și democrația minciunii

scris de Doru Dragomir
25 afisari

Generali americani vizitează o țară NATO coruptă, cu servicii civile de informații militarizate și teleguvernată într-o gâlceavă interminabilă.

Stan Petrescu editorialist Ziua VecheFăcând parte din elita elitelor superputerii solitare, generalul american cu patru stele, Michael Hayden, un militar american de marcă al forțelor aeriene, cultivat și educat pe malurile Potomacului, vine și vizitează democraţia minciunii perpetui, care a fost instalată pe malurile Dâmboviței cu aproape un sfert de secol în urmă.

Ca orice elitist, Hayden, a fost luat în primire de vârfurile politicii noastre, plimbat, curtat, informat, intervievat, ascultat cu smerenie, prezentat pe la toți făcătorii de politici în culise, reperat de presa canină și independentă pentru a fi difuzat, comentat și tipărit urbi et orbi, adică preste tot, în țară și în lume.

Militarul american de rang înalt, care cu doar câţiva ani în urmă controla toate serviciile de informaţii ale Statelor Unite ale Americii, a sosit la București într-o nouă calitate, cea de director în cadrul Grupului Chertoff, specializat în consultanţă financiară şi de securitate. Distinsul personaj avea să ne uimească cu multe din cunoștințele sale în materie de amenințări globale, punând accentul pe cele din spațiul virtual. Faptul că s-a oprit la Guvernatorul Băncii Naționale, spune multe lucruri. El, generalul, nu putea să-și exprime opiniile decât de pe poziția unui cetățean aparținând unei superputeri și cu bani mulți.

America, ne spune distinsul general, „fură informații pentru a-și proteja cetățenii, chinezii pentru a-i îmbogăți”. Iar noi românii le dăm la toată lumea.

Generalul cybernetician aflat în țara Mioriței Roșii și a parteneriatului strategic cu SUA, unde democrația scârțâie din toate încheieturile, a fost înlocuit de Barack Obama cu viceamiralul Michael Rogers, militar din forțele navale, în funcția de director al mult-criticatei Agenții pentru Securitatea Națională (NSA), locul din care au fost sustrase cu discreție tipic americană, de către Edward Snowden, hard disk-urile cu informaţii globale ultrasecrete, care, odată ce au fost aduse la cunoștința întregii lumi, au stârnit adevărate furtuni cu nume feminine prin cancelariile lumii occidentale.

Unei superputeri îi este permis orice și poate face orice spre a-și păstra puterea globală. Cam asta ne-a sugerat proaspătul consultant american în materie de securitate. Sunt foarte convins că sub acoperirea discuțiilor despre terorismul global, s-a atins problema Ucrainei grav crizată, a Chinei devenită rechinul roșu în geopolitica Extremului Orient, încălzirea conflictelor înghețate din flancul sud-estic european al NATO și UE etc. Probabil că generalul vizitator a mai luat la cunoștință despre urâțenia democrației minciunii care a atins sublimul ridicol de când pe maidanul politicii dâmbovițene doi actori politici iresponsabili, doi mincinoși caragialieni de talie națională, unul președinte și al doilea prim-ministru, au împins, ca niște edecari fanatici, gâlceava și miasmele urii politice dincolo de fruntariile spațiului Euroatlantic. La capătul a două mandate prezidențiale excesiv de agitate și de bulversante pentru societatea noastră, România a intrat într-o involuție distructivă atât plan extern cât și intern.

Neîndoielnic, că americanul de patru stele, a fost informat că vizitează ţara unde resursele instituționale ale defunctei societăți comuniste au fost reconsiderate și mă refer aici la unele instituții, așa zis civile, în compunerea cărora se află cei mai mulţi generali pe cap de locuitor, alții decât cei înregistrați în efectivele reale ale armatei române.

Trebuie spus, că niciunul din generalii americani sosiți pe pământul nostru străbun nu provine din servicii speciale echivalente celor românești. Și mă refer aici la zecile și zecile de generali cu uniforme date la secret, aparținând unor servicii autonome de informații, de sprijin și de forță, cu excepția jandarmilor.

După cum se știe, americanii dispun de trei categorii de forțe ale armatei: terestre, navale și aeriene. Ar mai fi și o a patra categorie de forțe, de elită, fiind numită „Infanteria Marină a SUA”, structură de forță comandată de cei mai buni generali din primele trei categorii. La comanda principalelor structuri de informații americane vor fi numiți doar generali profesioniști aleși din cele trei categorii de forțe ale armatei și numiți la comandă direct de Președintele SUA.

România, până la momentul când comuniștii au furat puterea, avea o armată de tip occidental, alcătuită din trei categorii de forțe la care se adăugau jandarmii, ultimii având ca misiune de bază păstrarea ordinii publice la pace, pe timpul mobilizării și la război, într-un sistem integrat al apărării.

Constatăm, fără mândrie, cum după loviluție efectivele apărării au fost reduse dincolo de limita critică admisă, în timp ce acelea de informații și sprijin au crescut permanent. Potrivit unor surse neoficiale, efectivele instituțiilor militarizate întrec cu mult pe acelea ale armatei regulate, iar numărul de generali și ofițeri, alții decât cei ai instituției militare, au crescut an de an, portul uniformei în aceste instituții, cu excepția jandarmilor, fiind în afara principiilor și valorilor democrației.

Concluzia este una clară. Instituții cum ar fi SRI, SIE, STS, SPP, MAI sunt militarizate prin forțarea prevederilor Constituției, adică în afara regulilor democratice, funcționează într-un cadru normativ imperfect și antidemocratic, gradele militare purtate de către efectivele lor, neavând corespondent în nicio țară a lumii civilizate, poate cu excepția celor totalitare: Rusia, Belarus, Ucraina, Cuba, China etc.

Cu ceva timp în urmă, ne-am făcut de râsul lumii când la București s-a primit vizita comandantului jandarmeriei turce, un general cu patru stele, mândru și orgolios, căruia i s-a întârziat întrevederea cu omologul român, deoarece acesta avea gradul de colonel, grad neconform cu cel al generalului turc, nu cunoștea limba engleză și părea extrem de timorat. Pentru a se excede acest uriaș ridicol la care a fost expus ministrul de interne român s-a recurs la o afacere tipic românească: s-a împrumutat un general cu trei stele de la statul major al forțelor terestre, un militar extrem de inteligent, excelent pregătit în teatrele de operațiuni externe, bun cunoscător al limbii engleze, care s-a întreținut cu comandantul jandarmeriei turce, ca de la general la general, salvându-se aparențele, iar mândria turcului rămânând neatinsă. Fără comentarii.

Mai trebuie adăugate și alte produse ale democrației minciunii cum ar fi partide nereformate și nelustrate, instituţii ale statului corupt şi mafiotizat la vârf, în care acţionează principiul responsabilităţii fără autoritate şi al autorităţii fără responsabilitate.

Știm cu toții cum s-a jefuit o ţară şi nu răspunde nimeni, cum i s-a redus capacitatea de apărare şi nu răspunde nimeni, cum i s-au distrus sănătatea, cultura şi educația şi nu răspunde nimeni, cum i s-a devalizat economia spre beneficiul absolut al haimanalelor politice, iar cooperativa Ochiul și Timpanul tace și ascultă. În schimb, s-au întărit instituţiile de forță precum şi cele de intelligence, aşa zis civile, pentru ca statul mafiotizat şi corupt, la greu, să aibă o protecție de nădejde. Acestora le sunt puse la dispoziție fonduri operative din belșug, nefiscalizate, după spusele unor cunoscători, și care aduc un fel de black money pentru multe vârfuri ale politicii.

Este posibil să mă înșel, însă, cer public ministrului de finanțe să comunice plătitorilor de taxe și impozite dacă aceste fonduri operative date serviciilor de informații ajung la consumatori (agenți, informatori, rețea de protecție) fiscalizate, că dacă nu, atunci putem vorbi de încălcări frauduloase ale legii (niciun venit nu rămâne neimpozitat) și, totodată, un mare abuz săvârșit de clasa politică, întrucât inexistența unui control eficient asupra resurselor financiare ale structurilor de intelligence, din partea comisiilor parlamentare, văduvește bugetul țării de milioane și milioane de lei. Pentru că cei ce trebuie să controleze aceste servicii, ori nu știu sa facă acest acest control, ori nu sunt onești până la capăt, sau au bube prin CV-uri și întră într-o complicitate surdă și absurdă cu aceste instituții, spre nefolosul cetățenilor acestei țări.

În toate democrațiile așezate, președinții comisiilor parlamentare ce supraveghează activitatea serviciilor de informații sunt aleși din rândul opoziției, conducerea operativă fiind încredințată, de obicei, unor profesioniști neangajați politic, sau din rândurile armatei, pentru că armata reprezintă garantul Constituției. La noi, comisiile parlamentare de specialitate și directorii serviciilor au cam aceiași culoare politică – roș albastră.

În prezent, SRI-ul este stăpânul absolut al controlului tuturor comunicațiilor cu sau fără mandat și, prin urmare, poate intercepta absolut toate comunicaţiile care au loc prin intermediul operatorilor de telefonie celulară. Interceptările ilegale, amestecul în probleme judiciare, toate acestea sunt chestiuni obișnuite la români. Domnul Director urechează șefii unor instituții ale statului, de la înălțimea autorității lui etatice și nu alese, spre a le face recomandări și a scrâșni din dinți amenințări voalate adresate liderilor politici, demonstrând, cu nerușinare, aroganța sa ieftină.

De la o vreme, același Director ne trimite, prin presă, poze blitzuite, unde apare în compania unor personalități americane, sau a altor oameni politici, pentru ca să vadă tot românul cu cine se însoțește el, uitând să ne spună cu cine s-a întâlnit și a fost fotografiat pe la Dublin, cu ani în urmă, pe când se afla la post, deoarece noi fraierii brucanieni habar (cuvânt arab însemnând informație) nu avem. Da, dar pozele alea nu se pune. Eu nu știu dacă e adevărat ce se aude și ce se spune, nu cred o iotă din povestea asta, dar așa se clevetește pe surse în piața de specialitate și, vorba românului, gura lumii-i slobodă. Poate ne spune ceva Sir John Sawers, care deși sosit la București de curând nu s-a pozat cu domnul director. Păcat.

Este limpede că americanii și alții ca ei nu vor da spre conducere cele mai sensibile servicii de informații pe mâna unor incompetenți și politruci civili, inși care confundă marfa de intelligence cu plicurile diviziunii „K” trimise pe la înalții funcționari incompetenți ai statului român, funcționari care nici măcar nu deschid corespondența specială, darmite s-o citească.

Mă umflă un rânjet patriotic, observând un paradox usturător al zilei de azi: comuniștii și securitatea au revenit la putere, într-o democrație roș-albastră a minciunii absolute, iar armata a ajuns, din cauza politicului, un fel de SRL, păzită de firme specializate de pază.

În condițiile actualei dihonii politice, cu implicații directe asupra disoluţiei autorității instituțiilor statului, în actuala cădere economică dezastroasă și în condițiile unei datorii publice de zeci de miliarde de euro la bănci și fonduri străine, România s-ar putea afla pe marginea unei adânci prăpastii de pierdere a statalității sale.

Concluzia: instituțiile statului de tip vâsc trebuie curățate urgent de incapabili, grade militare ilegale interzise, dată conducerea acestora pe mâna unor generali și ofițeri ai armatei, dintre cei mai capabili, punerea STS-ul nu la Interne, ci în subordinea SMG, la structura de comunicații, pentru că acolo îi este locul, SPP-ul să devină un serviciul secret al președintelui, demilitarizat, cu statut special, SRI-ul înjumătățit, ca efective, pentru că se calcă pe picioare cu cei de la protecția MAI.

SIE trebuie relocat, după modelul francez, în subordinea administrativă a armatei, pentru ca profesioniștii lor de informații să poarte legal uniforme și grade militare, acești profesioniști valoroși, fiind cei mai expuși unor riscuri specifice.

Americanii pun în fruntea celor mai importante servicii de informații cei mai buni generali ai armatei yankee, deoarece ei nu pot încredința conducerea unor instituții cheie ale statului pe mâna unor ageamii, cum se întâmplă pe la noi.

După cum se vede, generalii armatei române sunt scoși la pensie, abandonați precum niște biblioteci închise, după ce statul a investit în cariera lor profesională zeci și zeci de milioane de lei, ani de-a rândul, pentru a li se desăvârși pregătirea prin școli superioare românești și ale NATO. Ei constituie mândria și elitele noastre de preț, vorbitori de limbi străine, culți, educați, demni, incoruptibili, îndrăzneți și curajoși, cu aplecare și dragoste față de neam și țară, care pot fi întrebuințați în establishmentul românesc cu rezultate remarcabile. Această investiție în elita militară nu trebuie abandonată, doar pentru că așa doresc niște impostori și analfabeți politici.

Catastrofa iernii actuale, catastrofa aviatică din Apuseni, comportamentul jenant al unor înalți funcționari ai unui guvern catastrofic au scos în evidență incapacitatea teleguvernării roșii și mai ales incapacitatea serviciilor de informații și sprijin, mamut, care nu și-au îndeplinit datoria față de cetățean, apărându-l indiferent unde s-ar afla și în ce împrejurări la lovit necazul. În loc de zeci și zeci de înalți funcționari incapabili și alți iresponsabili agățați prin fire nevăzute ale corupției de cele mai înalte funcții de decizie în guvern ar fi fost mai nimerit să fie numiți militarii de carieră rezerviști, cei mai capabili în arta conducerii și având cultura lanțului comenzii.

Armata, ca și serviciile de informații civilo- militare, are nevoie la vârf de oameni capabili, vizionari, inventivi și energici, profesioniști de excepție și, de ce nu, neangajați politic. În fruntea ministerului nostru de rezbel, se află un ins cu freză malagambistă, un fost instructor de partid de pe la Toplița Română, deci cu biografie de nomenclaturist sadea, care, din exces de zel euroatlanticist, s-a aburcat într-un elicopter de război, a dat o fugă aeriană până la Deveselu, pe banii noștri, spre a controla, personal, stadiul construcției gardului Bazei, chestiune care ar fi putut fi rezolvată de un subofițer genist cu experiență.

Școala noastră națională de intelligence produce, din păcate, rebuturi pe bandă, dacă ne gândim de cine a fost condusă în ultimii ani. Acolo a funcționat un rector (acum azvârlit de Director într-un birou al elefanților), un bezmetic incurabil, incult, călăuzit, adesea, de gânduri sinucigașe, un ins care și-a turnat șeful spre a urca în ierarhie. A fost avansat la gradul de general (pot să jur că nu cunoaște gradele militare) la apelul de seară, fără pregătire militară generală și de intelligence minimală, a introdus teroarea și prostia în rândul universitarilor de excepție și instructorilor cei mai buni ai școlii a celui mai mare serviciu de informații al țării, un individ intrat în amantlâc cu șefa spălătoriei instituției, manipulat de doi analfabeți în materie de intelligence și culmea, conducători de doctorate, iar deasupra lor, la școala doctorală, se află generalul profesor cu specialitate militară tiriplic, fătat conjunctural politician de operetă, pasămite, pentru a salva, potrivit spuselor sale icnite, interesul național de securitate”. Acest admirabil cațavencuț în uniformă, un erou și martir de bâlci, doarme somnul dulce în funcția vremelnică de viceprim-ministru, un fel de guvernant de lux care primește un salar gras de la stat, adică din buzunarele noastre, fără a se ști de ce și pentru ce.

Vă mai amintiți, dragi tovarăși și pretini, că după ce tovul președinte al UNPR a ajuns ministru peste caschetele și bonetele pleoştite ale României a trecut la avansări în grad, pe bandă rulantă, unii dintre subofițeri și maiștrii militari rezerviști, ajungând colonei și șefi de filială uneperistă cât ai zice „să trăiţi!”. Asta, da, lovitură de stat politico-militară, domnule comandant suprem Băsescu! Puțin a lipsit să nu vă avanseze și pe domnia voastră, colea în Deal la Cotroceni, primul mareșalul postcomunist al țării. Că doar, vorba aia, hârtiile statului nedrept suportă orice, iar lanțul comenzii politico-militare nu există în actuala construcție a democrației minciunii. Adică fiecare face ce îl taie capul, adică fiecare vorbește după ureche nu ce trebuie, ci exact invers, trăsnește cu ghiulele lingvistice pe la televiziuni seară de seară și zi de zi, sugerându-ne că-s combatanți aprigi și de nădejde ai partidului, aleargă prin străinătățiuri cu fețe de sicofanți scrofuloși, pe banii statului, astfel că, până la urmă, te întrebi dacă acești cercopiteci politici mai au timp să lucreze și pentru nație. Trai neneacă.

În marea operațiune strategică de deszăpezire a României au fost văzuți politicieni de marcă, plini de ridicol, făcând dovada incompetenței maxime pe la comandamentele televizate. Armata și jandarmii, pentru a câta oară, salvează țara. Am văzut admirabilii ei tineri generali pe teren, conducând acțiunile de salvare cu aplomb și încredere, însoțind un ministru penibil, care sta pitit după peretele unei case spre a nu da ochi cu ziariștii. Suferă de sindrom ceaușist.

Să constatăm, cu satisfacție și bucurie camaraderească depline, faptul că armata activă a țării este inspirată pentru că a dat startul unei noi reforme pro NATO, aici, fiind, fără niciun fel de dubiu, mâna și concepția tânărului nostru Șef al Statului Major General. A venit, iată, momentul, când Oștirea și-a reînnoit comanda, cu generali și ofițeri de stat major excepționali, motiv pentru care, noilor numiți în funcție, le urăm după tradiție: pentru marinari, Vânt din pupa! pentru aviatori, Cer Deschis! Și, Manșă bună!, iar pentru pedestriștii noștri bravi, Marșuri lungi și fără pierderi! Și, Să meargă mereu înainte!.

Trăim un timp al vitregirii, finanțist vorbind, al austerității și probabil că noua conducere militară în frunte cu Șeful SMG – capul adevărat al Oștirii – va substitui forța și cantitatea cu inteligența, după modelul celor de la military intelligence, care, cu buget mic, controlează informativ, spații de interes operativ și strategic extrem de importante atât pentru noi cât și pentru toți aliații noștri.

Când la vârful statului se pune problema apărării naționale, armele bătăliilor politice trebuie să tacă. La noi e pe invers. Se convoacă CSAT-uri, unde în fața militarilor de rang înalt și a întregii țări se ceartă și se duelează în invective alese din subsolul limbii române doi hoți incurabili: unul acuzat de furt în politică, iar celălalt acuzat de furt intelectual.

Dacă cei doi gălăgioși iresponsabili ar avea și minte pe cât de deștepți sunt, Doamne Iisuse, în ce succesuri fără eșece ne-am afla!

Dar, n-a fost să fie nici minte și nici succes, deoarece la CASAT-ul, recent încheiat, certurile și amenințările reciproce s-au ținut lanț, cei doi tăuni, făcându-se, din nou, de ocară, utilizând scuipați politici vitriolați și cuvinte bolovănoase, guițate în fața întregii țări la o oră de vârf, acești șmenari politici vroind să ne demonstreze cine-i mai tare în Palatul lui, comportamentele și atitudinile lor părând, mai degrabă, ca acelea a unor tirani care se șterg cu Constituția țării lor la fund, care disprețuiesc o țară întreagă și amenință că fac și desfac instituții în fuga calului, astfel că, potrivit dorințelor unui prim-ministru infantil, un fel de clonă ceaușistă nereușită, nu peste puțină vreme, MAI va deveni un al doilea Minister al Apărării (curat constituțional), având, proaspăt înființat, un departament nou nouț, avortat (nu înființat) după chipul și asemănarea unui al doilea Hayssam de România și nu din rațiuni de stat. Probabil că în acest departament se va vorbi araba, persana sau rusa, după caz, iar liderul organizației va primi de la îngerul cu patru stele, Gabriel, mult râvnitul grad de chestor de poliție.

Tovul Ponta îl cară prin toate instituțiile sensibile ale statului pe acest Avicenna al românilor, cu numele latinesc, Smmurdus Arafutus, după modelul mentorului său politic, tovarășul Iliescu Ion, care, să ne amintim, îl căra, în avion, pe teroristul Omar Hayssam prin mai toate călătoriile sale tainice.

Bunăstarea materială și spirituală a poporului, apărarea sa, toate acestea laolaltă trebuie să se constituie în legea supremă de căpătâi a voastră, domnilor diriguitori ai prezentului. Un cadru normativ stufos și foarte bogat în norme juridice generează, în mod inexorabil, statul cel mai corupt. Adică exact așa cum arată al nostru.

Miracolul că armata, în modestia ei tăcută, a rămas curată, se datorează credinței ei magice într-un filon istoric nevăzut, dar trăit și simțit numai de militarii adevărați: sfânta datorie de a apăra țara cu prețul vieții.

Așadar, domnilor politicieni, în spiritul latinității noastre, noi vrem: Acta non verba!

Politicul (valabil numai pentru politicieni cu minte) ar trebui să cunoască faptul că cea mai importantă îndatorire a unui șef de stat și de guvern este să se asigure de liniște la frontierele țării, iar pentru aceasta trebuie să gândească un buget corespunzător al apărării, pentru că apărarea națională reprezintă simbolul statalității, independenței și suveranității noastre, precum și a unei active și proactive diplomații. Moralul tuturor românilor este menținut, la cote înalte, de către o armată bine instruită și bine înzestrată, iar morala sănătoasă pentru toată nația pleacă de la lideri.

Se aude la Palate?

90 comentarii

Pkly 03-02-2014 - 09:22

Ne-ne ne-ne de ce nu mai avem armata-armata ci doar lefegii,,cu contract” ?!?
Si o alta intrebare:-Noi,bastinasii care mai suntem p’aici,vrem(sau nu vrem !) sa fim bagati in SUE(Statele Unite ale Europei) ?

MI-5 03-02-2014 - 09:30

<<>>

Se putea sa nu-ti dai in petic la sfarsit?

pathfinder 03-02-2014 - 10:34

Cu materialul din prezenta scriere cred ca se puteau face doua articole diferite.
Sau trei. Dar la subiect.
Asa a iesit un talmes-balmes atotcuprinzator.
In sfarsit…

cz 03-02-2014 - 12:44

interesant si in multe privinte aveti dreptate,dar…orientarea politica se vede PPDD, usl-pdl aceeasi mizerie !!! pacat, ca putea fi un articol mai obiectiv ,chiar au ajuns multi nepregatiti si multi hoti la putere…

Tache 04-02-2014 - 04:51

Pana ce romanii nu vor recunoste caracterul AMERICAN al comunismului, nu exista viitor pentru tara ! Prima tara SOVIETICA, in 1915, a fost Mexicul. Dupa aceea americanii au atacat in NORD. In Rusia tarului…..

Tache 04-02-2014 - 05:02

Comunismul este o inventie americana, bazata pe incercarile britanice in acest domeniu. Este vorba despre filozofia SCLAVIEI.

Karl Marx a dat proclamatia la LONDRA, proclamatia lui reprezentand sinteza observatiilor evreiesti asupra comportamenului sclavilor africani. Lorzii din Anglia si-au dorit intotdeauna in EUROPA o noua Africa. Nu intru in etnicitatea lorzilor din Anglia.

Sclavii afircani NU aveau familie si erau FOARTE MALEABILI, spre deosebire de ciumatii astia de europeeni. Evreii vor sa schimbe Europa dupa mintea lor bolnava (de fapt intreaga Omenire). Europenii au cultura „the entitlements”. adica ni se cuvine…. Europenii nu considera normal sa platesti bancherilor evrei pentru apa, aer(poluare), mersul pe drumuri etcetera, adica toate trebuintele vietii omenesti !!!

Tache 04-02-2014 - 05:10

APROPO !!!

Romanii au stiut INTOTDEAUNA unde s-a dus tezaurul romanesc, pierdut in Rusia ! Evreicele bogate au fost reperate, in New York, in anii 1920, adica 1928, purtand bijuteriile reginei Maria a Romaniei

UnUL 04-02-2014 - 08:39

Tăchiță, starea ta mintală se degradează pe zi ce trece. Fă ceva până mai există o speranță!

Tache 06-02-2014 - 05:34

Sa-ti repet UnULica…..bijuteriile Reginei Maria a Romaniei, care faceau parte din tezaurul Romaniei, pierdut in Rusia, au fost vazute de personalul diplomatic al Romaniei, care lucra in SUA la acea data, la New York. Aceste bijuterii erau purtate de evreicele bogate din New York. Exista marturii istorice in acest sens, adica rapoartele diplomatilor romani catre centrala MAE. Se intampla undeva in anii 1926 sau 1927 sau 1928, nu mai tin minte anul exact.

Tache 06-02-2014 - 08:00

In privinta degradarii mentale, UnULica ai dreptate. Simt si eu asta. Dar ma lupt cu informatiile pe care le primesc, pentru ca sunt un luptator.

UnUL 06-02-2014 - 08:24

TĂCHIȚĂ,, NU ȘTIU DE UNDE ÎȚI IEI INFORMAȚIILE, DAR ESTE EVIDENT CĂ
– SURSELE TALE SUNT DE TOT RAHATUL
– EȘTI MULT PREA NAIV ȘI CREDUL ȘI IEI DE BUNE TOATE ABERAȚIILE PE CARE LE CITEȘTI.

Tache 06-02-2014 - 08:32

Din pacate exista un CENZOR…….VIATA !!

Pentru a stabili ce informatii sunt reale si ce informatii sunt de tot „rahatul”.

Acum, in epoca Apocalipsei, toate aceste informatii au efect asupra VIETII !

Sa observam VIATA, sa dam la o parte MINCIUNA, si vom afla CALEA ADEVARULUI….adica MANTUIREA !

Tu minti intr-un mod prea evident si nesubtil, ca sa te ia cineva in serios….

UnUL 06-02-2014 - 08:40

Mai slăbește-mă cu mântuirea, Savonarola! dacă crezi că îți cîâtigi mântuirea văzând conspirații iudeo-maonice peste tot, te cam înșeli.
În ceea ce privește minciuna… eu nu am obiceiul să mint, și vreau să cred că nici tu – tu doar bați câmpii, îmbâcsit cum ești de clișee și informații false.

Tache 06-02-2014 - 08:44

Eu apar VIATA, eu lupt pentru VIATA.

Tu aperi MOARTEA si lupti pentru MOARTE.

Respira adanc…invata sa respiri…si observa ceea ce este in jurul tau…

UnUL 06-02-2014 - 08:46

Te unde ai scos aberația că eu aș lupta pentru moarte? Nu am avut niciodată niciun fel de apetență pentru moarte, fie că era vorba de a mea sau de a altora.
Să respir adânc? Nu am vreme. Să observ ce e în jurul meu? Păi asta fac de când m-am născut.

Tache 06-02-2014 - 09:01

VIATA din jurul tau UnULica !! Daca ea exista…

Si INVATA sa respiri, inceteaza sa mai hiperventilezi !

UnUL 06-02-2014 - 09:25

Tăchiță, cum să nu existe viață în jurul unui dascăl, care se învârte mereu printre tineri plini de viață și de energie? Și, crede-mă, am trăit întotdeauna intens și am apreciat și apreciez viața – a mea și a altora. Dar s-ar putea ca noi doi să înțelegem viața în mod diferit.

Tache 06-02-2014 - 09:35

Viata inseamna oare sa pervertesti tinerii si sa le bagi prostii suicidare in cap ? Sa le bagi in cap corectitudinea politica care omoara sufletul si Noua Ordine Mondiala si Antiumana ?

pathfinder 06-02-2014 - 09:45

@Tache
Uite bre, imi fac mila de sufletul tau si iti recomand o carte:
A Universe from Nothing: Why There Is Something Rather Than Nothing
Lawrence M. Krauss

E tradusa si in romana: „Universul din nimic”, editura Trei.

Poate ajuta…

Tache 06-02-2014 - 09:51

Pathfinderica…..multumesc pentru mila ta !

Totusi, sa stii ca eu ma rog pentru salvarea sufletului tau, sa nu cazi si sa te ineci in ciorba New Age !!

pathfinder 06-02-2014 - 09:55

New Age?
sau
New New Age???

Aceasta-i intrebarea!

Tache 06-02-2014 - 09:59

Pathfinderica este un suflet cur.à.jos. El iubeste festivalul ideilor periculoase. A postat, pe thredul cu ceaiuri, un link, fara comentariu, fara niciun cuvintel, l-a lasat subveriv si cur.à.jos pe forumul nostru.

Dar Festival of Dangerous Ideas proclama si sfarsitul barbatilor, ca gen, ca sex aparte… Franta NU este de acord cu asa ceva….

https://www.youtube.com/watch?v=Ro1cay5sB5Q

pathfinder 06-02-2014 - 10:01

@Tachita
Link-ul nu era pentru tine.
Uita-te cu atentie cui ii era adresat…

UnUL 06-02-2014 - 10:07

Tăchiță, dacă a-i învăța și educa pe tineri însemnă a-i „perverti”….: și cine Dumnezeu „le bagă prostii suicidare în cap”? Dacă îți închipui că asta este preocuparea unui dascăl înseamnă că ești perfect paralel cu tot ce se numește învățământ.

pathfinder 06-02-2014 - 10:09

@Tache
Si, daca tot ai dat-o in laturi, festivalul ala de idei nu „proclama” nimic.
Numai boii ca tine proclama.
Nici macar atat nu poti sa intelegi cur.a.sus-ule?

Tache 04-02-2014 - 06:14

Dar romanii n-au stiut niciodata unde a fost PRIMA REVOLUTIE BOLSEVICA !!

Americanii au atacat mai intai in SUD, si dupa aceea au atacat in Nord-Vest….Alasca si Insulele Aleutine….

Prima Revolutie bolshevica DIN LUME a fost in MEXIC !!!!

Kristeros au incercat sa se opuna……

http://henrymakow.com/2013/05/Armed%20Resistance-to-Judeo-Masonic-Tyranny%20.html

Tache 04-02-2014 - 06:22

Au tot ZBIERAT ca RUSIA este primul stat socialist din lume……Cand de fapt era MEXICUL !!!

CONGO 06-02-2014 - 00:13

pugi sula!

UnUL 04-02-2014 - 08:38

Tăchiță, pe cuvânt că ești mai idiot decât credeam. Deci americanii au aduc comunismul! Americanii și evreii, evident! (???!!!): Consultă un psihiatru bun!

Tache 06-02-2014 - 00:51

Corect este EVREII prin americani, americanii fiind uneltele lor tampite si nesimtitoare. N-am timp sa traduc in limba romana textele din limba engleza, dar iti dau bibliografie sa citesti.

„We [Jews] are a League of Nations which contains the elements of all others. It is the fact which qualifies us to unite the nations around us. We are accused of being the agent which dissolves them. It is only at points which are impervious to that synthesis of national elements, of which ours is both the example and the means, that we act as dissolvent.”

http://henrymakow.com/2014/02/Israel-is-the-City-of-the-Future.html

jan dinu 06-02-2014 - 02:42

Daca nu erau evreii sa mearga acolo unde a venit
mantuitorul crestinilor pentru a reconstitui tzara lor
promisa insashi de G-D (Dumnezeu ) sa se sacrifice
pentru acele locuri ,ACUM crestinii trebuia sa plateasca
— TRIBUT — spre a vizita locurile sfinte…
JD-USA

briel 06-02-2014 - 04:08

Putea ramane mandat britanic … crestin, fara tribut.

UnUL 06-02-2014 - 08:21

Deci 5 milioane și ceva de evrei dirijează 300 de milioane de americani.

Numarul evreilor in lume e foarte mic, vreo 14 milioane, raspanditi in toata lumea, reprezentand numai cca. 0,02% din p o p u l a ț i a mondiala. Cca. 6 milioane traiesc in Israel.
Situația e următoarea (datele datează din 2012):
Israel – 5.901.100
SUA – 5.425.000
Franța – 480.000
Canada- 375.000
Anglia – 291.000
Russia – 194.000
Argentina- 181.000
Germania- 119.000
Australia – 112.000
Brazilia – 95.000
Ucraina – 70.200
Africa de Sud-67.000
Ungaria – 48.200
Mexic – 39.200
Belgia – 30.000
Olanda – 29,900
Italia – 28.200
Chile – 18,500
Elveția – 17.500
Turcia – 17.400
Uruguay – 17,300
Suedia – 15.000
Iran – 10,200

În restul țărilor sunt sub 10.000.
În total sunt : – În cele 2 Americi – 6.183.200, adică 0,66% din totalul p o p u l a ț i ei.
– În Asia – 5.941.100, adică 0,01% din totalul p o p u l a ț i ei.
– În Oceania – 119.600, adică 0,32% din totalul p o p u l a ț i ei.
– În Africa – 75.300, adică 0,01% din totalul p o p u l a ț i ei.
– În Europa – 1.426.900, adică 0,18% din totalul p o p u l a ț i ei.
Deci un total de 13.746.100
DACĂ 14 MILIOANE DE OAMENI CONDUC 7 MILIARDE ȘI CEVA. DACĂ AFIRMAȚIILE TALE ABERANTE AR FI ADEVĂRATE, AR ÎNSEMNA CĂ EVREII SUNT CU ADEVĂRAT O NAȚIE SUPERIOARĂ, MULT DEASUPRA TUTUROR CELORLALTE CA INTELECT, ENERGIE, VOINȚĂ, TALENT, ETC, POATE SUNT O RASĂ SUPERIOARĂ DE EXTRATEREȘTRI VENIȚI DIN SPAȚIU. (???!!!)

jan dinu 06-02-2014 - 08:34

Daca inaintea mortii imparatului HAILE SELLASIE –
al ETHIOPIEI imi lasa testament ca eu JD sunt
urmasul biblicului DAVID cu puteri depline
de-a tipari bani — ETALON — fara
a fi nevoie de acoperi hhirtia proprie
discretionara in aur , shi unic stringator al
interesului dobindit … tot ce miska pe lumea
asta mi-era ushor de stapinit ….
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-02-2014 - 08:35

Like’S ,
FOR EVER !

jan dinu 06-02-2014 - 08:42

Numarul convertitilor e mai mare ca cea a
– semitilor – ! Numai -holllyudiencele care
le toarna copiii l- regizorilor – producatorilor la stantza atirna greu in balantza cu ochii albastri !!
JD-USA

Antibasistul 06-02-2014 - 14:56

un NUL, conform postarilor tale, ESTI UN MARE DOBITOC, ca toți basiștii!

UnUL 06-02-2014 - 16:48

@Bășinel, ești IDIOT, ți-am dat niște cifre exacte, incontestabile, de ce te enervezi ca taurul când vede roșu? (Pardon : ca b o u l” – Taurul are „cojones”, ceea ce nu e cazul tău!)
un NUL” – copy-paste nr 52
„ESTI UN MARE DOBITOC” – copy-paste nr. 12â
„ca toți băsiștii” – copy-paste nr. 2363
„băsist/băsistă” – copy-paste nr.3875

mircea 08-02-2014 - 07:56

Eu am un bun prieten care nu este botezat ci taiat pe dinprejur si il chiama Ionescu.L-am intrebat cum il chema inainte,el mia spus ca il chema Popescu,dar adevararul lui nume este Leibovici.La fel ca si cu Brucan,…..Tismaneanu..si terminand cu sute de mii pe care-i vezi facand drumuri pe la SINAGOGA

UnUL 08-02-2014 - 08:29

Oricum, mirciulică, mă îndoiesc că un antisemit notoriu ca tine are „buni prieteni” evrei.

pathfinder 04-02-2014 - 11:26

@Tache
cipcirip-cipcirip-cipcirip

Tache 06-02-2014 - 00:54

Rebelul Video este un fost mebru NSA si este in pozitia cea mai buna de a judeca lucrurile. N-am timp sa va mai traduc, poti citi textul in limba engleza.

„In this memorandum I seek to prove that the behavior of the United States government in the modern era can best be described as being ruled by Pure Evil and that the governing class in America seeks wherever possible to do the greatest harm to the greatest number of people. ”

http://vidrebel.wordpress.com/

CONGO 05-02-2014 - 01:41

@ TACHE

Fdafdafa uou oiuoiuouo lkjljlj rtr65rtft dr ftfdtrddd tfdtdrdfr tftfdtdt tdtdd, dtrdttr insa nu gftftftftzz ztftftfztftftzftf ttftftft

Asa ca tftftftftftftFtftftFtftfTFtf Tr65r5r%R6u*ui8y rc ddc fd 4 gfttftftf tffd !

Deci (u8u7y76r65e45s rdred.

Eu atat iti spun!

salut 05-02-2014 - 21:26

Bre Stanica, daca la frustrarile-ti kilometrice si basismu-ti nu prea am ce comenta, ca asa esti tu, mai napastuit de soarta, ei bine, m-am gandit ca poate incepi sa inveti ceva gramatica.

Uite aici:
„Ca orice elitist, Hayden, a fost luat în primire de vârfurile politicii noastre,…. ”

Mai Stanica, in limba romana spunem:
„Ca PE orice elitist, Hayden, a fost luat în primire de vârfurile politicii noastre, …”

Vezi si PRICEPI diferenta?

Uite, azi ai mai invatat ceva. Daca ai inteles, ai ca tema sa scrii urmarea la: ” Ca orice elitist, Hayden…”

ancuta 05-02-2014 - 21:29

Ma prezervativule, nu te astamperi!
Invata, invata, invata!

urbos 05-02-2014 - 22:23

„Pe”-ul ala ar fi necesar daca fraza ar suna asa:
Ca pe orice elitist, varfurile politicii l-au luat in primire.
Avand ca subiect pe Hayden, fraza arata corect asa cuma scris-o porcul basist.

UnUL 05-02-2014 - 22:48

Uite, Buboșel, o dată ai și tu dreptate, iar cretinul de Salaud, care face iarăși pe deșteptul, mai încasat o scatoalcă.

UnUL 05-02-2014 - 22:49

„a mai încasat…”

salut 05-02-2014 - 23:01

Prostila, tu chiar nu esti calificat sa dai dreptate cuiva. Tu scrii ” Ei vrea „, analfabetule. Si nu o faci din greseala, ci pentru ca ” asa vorbesti tu”.

Hai, viteza, sluga !

UnUL 05-02-2014 - 23:19

N-am scris în viața mea „ei vrea”, că nu sunt bucureștean.

salut 05-02-2014 - 22:56

Nope. Inverseaza si o sa-ti dai seama. ” ca orice elitist” se continua cu: a fost, a facut, a dres, are, n-are, etc.
Totusi, mi-ai pus un semn de intrebare. O sa cercetez mai adanc. Poate ai dreptate, desi cred ca varianta mea e corecta.

ValVerde 06-02-2014 - 01:57

Hahahahahah

Din epopeea „Prostia fudula” sau „De crezi c-ai gasit altul mai tampit ca mine, te inseli”
De: Boul salut

PS Morala: Boul cind n-are ce face se da pe gheata si-si rupe un picior.

Vai cum ne mai distram pe forum cu paiatele astea imbecile si increzute !!!
Sa nu dispari iar !
Hai ça stil ça n-ai rusine !
Vino inapoi ça ne lipsesc maimutoii….

urbos 06-02-2014 - 02:20

Nu rade ma lindic ma, ca tu nu stiai ce-i ala un cerc.

ValVerde 06-02-2014 - 03:44

Hahaha limbric isteric, tu crezi ca un disc este un cerc, nu e asa?
Eu zic ca cercul si discul sunt doua concepte diferite

Alt ignorant caruia nu i-a placut la scoala, dar nu-l lasa fudulia tampa sa taca si sa incerce sa arate ginditor….ba, voi ar trebui sa vindeti bilete la intrare…ne stricam de ris pe gratis…

urbos 06-02-2014 - 03:54

Ba schizofrenicule, mie imi zici asta cretinule, cand tu erai la care habar n-aveai?
Tot el da din cioc! Pune in carca altuia ineptiile lui!
Dement sifilitic! Cum te suporti ma semidoctule in halul asta? Butoi de prostie ce esti.
Cu ce cacatenii de muyere vine animalul! Incredibil Lindic schizofrenic!

Pribeagul 06-02-2014 - 22:13

arata, sau este? 🙂

ValVerde 06-02-2014 - 22:23

Nu te mai lua si tu de boul salut !

A ajuns sa-l corecteze limbricul incult al forumului.
Cit de jos se poate cobori ? (pt. salut: e retoric, nu-mi raspunde, o sa-mi demonstrezi cit de curind)

Daca ar avea o urma de bun simt, si-ar cere scuze.

Pribeagul 06-02-2014 - 22:46

nu m-am referit la consideratiile pe care le-a facut salut. analizind formularea orecum din fuga calului, el a sesizat ca ceva nu-i bine.

salut 06-02-2014 - 22:57

Mon ami, Pribeagul

Nu e nevoie sa ne invartim dupa cireș. Am dat-o in bara, si, dupa ce m-am lamurit, in prima postare de azi, am recunoscut-o si mi-am facut mea culpa. Postarea o gasesti mai jos.

Mersi totusi pentru gentilete!

Pribeagul 06-02-2014 - 23:07

am vazut. dar asta nu ma impiedica sa cred ca in formularea respectiva este o greseala, alta decit aceea la care te-ai referit.

Tache 05-02-2014 - 22:40

Figures out yesterday show 26% of newborns have immigrant mothers – double the rate 10 years ago. Foreign-born women now give birth to nearly 200,000 children a year in UK maternity wards.

ROMANIANS have the highest fertility rates of any EU group, giving birth to three kids each.

…………………………………………………………………………..

Brits have an average 1.8 children compared with 2.2 kids for those from abroad.

Alp Mehmet, spokesman for pressure group Migration Watch, said the baby boom is putting pressure on hospitals and has a knock-on effect on housing and school places.

Migrants from eastern European countries such as ROMANIA have more than double the number of children here compared to their compatriots back home.

Women in ROMANIA have an average of 1.25 children each, whereas ROMANIAN migrants in Britain have an average of 2.9 youngsters.

………………………………………………………………………………………….

http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/364081/Britain-facing-immigrant-baby-boom-as-quarter-of-tots-born-of-foreign-mothers

Antibasistul 06-02-2014 - 00:03

Englezii le zic romani la țiganii din Romania, PENTRU ENGLEZI TOȚI ROMANII-S ȚIGANI, mi-ai spus-o!!!!!

UnUL 06-02-2014 - 00:04

Păi, Bășinel, pe acolo prin sud cam așa și e.

Tache 06-02-2014 - 01:06

Englezii nu au ajuns inca in sud, se refera la cei din nord. Printul Charles sta mai tot timpul prin Transilvania.

Este o practica imperiala curenta de a insufla un complex de superioritate servitorilor care sunt mai apropiati de stapani, pentru a stapani prin divizare. Cam pe principiul….”eu sunt gunoier, strang gunoaie, sunt superior, iti sunt superior tie vidanjeurule ! (cel care curata rahatul din latrine, cac.anar in limbaj pop.ular… pentru cine nu stie)”.

Cam asta este superioritatea ardeleneasca.

UnUL 06-02-2014 - 08:12

Tăchiță, confunzi: rarele știri din România de la televiziunile occidentale sunt pline de țigani sau de români tuciurii de prin București sau Oltenia, pe care e foarte greu să-i distingi – ca fizic și comportament – de țigani. Transilvania apare mai degrabă în reclame turistice și cu conotații pozitive.

Antibasistul 06-02-2014 - 00:34

mi-ai spus-o=MI-AU spus-o

Antibasistul 06-02-2014 - 00:38

un NUL, PENTRU ENGLEZI si vest europeni toți romanii-s țigani, si tu si eu care am pielea alba si ochi albastri!

Tache 06-02-2014 - 01:10

Asa este ! Si asta in conditiile in care ei nu stiu inca ce este aceea o ghena de gunoi. Si in anul 2014 arunca gunoiul tot in strada, la copaci. Este adevarat ca acum gunoiul nu mai este aruncat direct pe fereastra, ci pus in pungi de plastic si ridicat cu constiintiozitate de catre gunoieri, ca sa nu izbucneasca ciuma bubonica.

UnUL 06-02-2014 - 08:09

Nu este de loc așa, Tăchiță. Occidentalii nu folosesc coșurile de gunoi de teama atentatelor teroriste. Astfel în Franța existau coșuri de gunoi pe stradă, exact ca la noi. Asta până când – în anii 70, dacă nu mă înșel – au fost plasate de teroriști câteva bombe în coșurile de gunoi de pe stadă. De atunci respectivele coșuri au fost înlocuite cu pungi de plastic transparente.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-02-2014 - 08:48

Deaqa si nea …STan a recunoscut , macar
Parte din …ADEVAR prin ;
„Făcând parte din elita elitelor superputerii solitare, generalul american cu patru stele, Michael Hayden, un militar american de marcă ……
………vine și vizitează democraţia minciunii perpetui, care a fost instalată pe malurile Dâmboviței cu aproape un sfert de secol în urmă.”

Nu fiti , MODEST nea STan , cu timpul ! ! !
De …la INFIINTARE ,
carevasazica !

Dealtminteri , cel putin DEGRINGOLADA produsa
DE INCAPACITATEA si LASITATEA ….
Nu ar PRODUCE MONSTRI de gen
ceasca, iliescu/basescu !

jan dinu 06-02-2014 - 08:58

>>> NOI va dam conducatorii ,speculam la maximum netrebnicia umana <<< !
JD-USA

salut 06-02-2014 - 17:26

Cateva cuvinte:

In primul rand, scuze Doamnei Limba Romana pentru gresala facuta anterior. Desi e o chestie de relativa subtilitate, este impardonabila.
Si da, Urbos a avut dreptate, deci ii multumesc ca mi-a atras atentia.

In al doilea rand, desi stiu ca nu citeste aceste randuri, datorez multumiri prietenului pe care l-am sunat si mi-a explicat de ce constructia mea era incorecta. Profesor adevarat, nu ca niste Profesorique de pe aici. Chapeau !

In al treilea rand, imi exprim bucuria de a fi realizat cea mai mare satisfactie din ultimul deceniu catorva mititei fara viata sociala de pe aici. Micii cu pricina au avut prilejul sa sarbatoreasca greseala mea; faptul ca ei scriu „mi-au” ca pisica, „ei vreau”, „descriminalizare”, ca „o data” si „odata” prezinta mari enigme in folosire, la fel ca si „de” si „despre”… nu scuza in nici un fel greseala facuta de mine.

Chiar ma bucur ca indivizilor astia le-am produs satisfactia vietii in marunta si nefericita lor existenta si astept in continuare „comentarii” pe tema asta.

Si un mic PS:
UnULe, ce am facut mai devreme reprezinta o greseala adevarata de limba. Iti sugerez sa o bagi in viitoarele tale 300 de recenzii asupra postarilor mele, eventual sa o scrii de 20 de ori in fiecare, sa para postarea mai lunga, mai intelectuala si sa lasi chestiile alea ridicole cand vanezi greseli de tastare.

salut 06-02-2014 - 17:29

Recitind, am mai vazut cateva greseli. Ele sunt „de tastare”, evident, dar ce prilej minunat pentru unii precar alfabetizati de pe aici sa le valorifice!

UnUL 06-02-2014 - 17:49

Greșelile de tastare nu le-am contabilizat niciodată, fac și eu destule.
În ceea ce privește „precar alfabetizații”, te referi, evident, la cei pa care i-am menționat mai jos.

UnUL 06-02-2014 - 17:38

Cum ți-am mai spus, româna dumitale este extrem de corectă – cu mici scăpări cum ni se întâmplă tuturor și pe care le-am contabilizat o singură dată, când am „umblat” prin arhivă, pentru a-ți demonstra că „nimeni nu e perfect”. Nu am de gând să adaug nimic la respectiva listă, pentru că nu e cazul. Ceea ce ne desparte, pe dumneata și pe mine, nu e nivelul de cultură (nu ești pe același plan cu Urbos, mircea sau Parpanhel, adică „sub nivelul mării” în ce privește limba, dimpotrivă, ești chiar prea pedant și te legi uneori de detalii nesemnificative sau interpretabile!) ci opiniile și felul de a gândi. Și, evident, câinoșenia și nesimțirea dumitale care m-a făcut să rup orice dialog.
Reintru în „silenzio stampa”.

UnUL 06-02-2014 - 17:43

Scuze, o să te legi din nou de acorduri și vei spune că trebuia să fac acordul la plural : „m-au făcut”, deși ceea ce mă deranjează cel mai mult la tine e nesimțirea (cu care am și făcut acordul verbului!); ticăloșia ai moștenit-o din părinți, și nu mai e nimic de făcut.

UnUL 06-02-2014 - 17:46

Revin la semne de punctuație și „hieroglife”.

salut 06-02-2014 - 18:06

Bine, mi-a cazut o lacrima. Vad ca te-ai autoenervat; nu face bine la ten…inima, neuronaș…si inca vreo 28 de organe.

UnUL 06-02-2014 - 18:08

۞ Ѿ Ѽ Ѡ ҉ ҈

Pribeagul 06-02-2014 - 22:35

un editorial complex.

in conditiile actuale mai este nevoie de armata? ce sa faca? sa lupte in cele tari straine sub obladuirea Marii Armate, ca la nevoie sa avem sprijinul Marii Armate?

poate este nevoie doar de o armata foarte restrinsa, ai carei combatanti sa fie ceva de genul Soldat universal.

in schimb, popu_latia trebuie supravegheata, si fiind numeroasa, oricite servicii ar fi, la un moment dat, acestea se dovedesc a fi tot neputincioase.

formularea „doi actori politici iresponsabili, doi mincinoși caragialieni de talie națională, unul președinte și al doilea prim-ministru” dovedeste o evolutie profunda a aprecierii situatiei de catre domnul Stan. a devenit impartial.

salut 06-02-2014 - 22:51

Pai, continuand judecata, „mai avem nevoie de Guvern, spre exemplu? Ca doar avem FMI si BM si CE. Da’ de Parlament, ce nevoie am mai avea? Nu vin legile direct de la Bruxelles? Cu Justitia ce sa facem? Nu avem Haga, Strasbourg? Si, pana la urma-urmei, ce ne mai trebuie o tara?”

Exemplu tipic de demența basista.

salut 06-02-2014 - 23:01

Mon ami, Pribeagul

Pentru a nu exista nici o confuzie, postarea mea s-a referit la urdurosul libidinos, ipocrit basist care semneaza articolul, dupa ce ani intregi a aplaudat Dementul National pus pe destructurarea tarii.

Pribeagul 06-02-2014 - 23:10

s-a pocait, si-a revenit. este un luptator pe frontul binelui general.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-02-2014 - 23:21

?

UnUL 06-02-2014 - 23:33

Rămâne de văzut dacă avem nevoie, dar este clar că la ora asta NU AVEM, ăștia nu guvernează de loc.

urbos 06-02-2014 - 23:44

De loc esti din cacatul ala de Cluj, ma usturoiatule. Creier n-ai deloc.

salut 06-02-2014 - 23:49

Buuuna….buuuna rau! 🙂

digital 06-02-2014 - 22:52

foarte complex, imbecilul ăsta când îl adula pe kior era single-kior, acu la decadența kiorului e two-in-one, pe sistemul, de ce să nu cadă și actuala putere odată cu bășitul !
voi chiar nu sesizați subliminalul indus de acești parameci instituționalizați ????!!!

Pribeagul 06-02-2014 - 23:12

🙂
eu sunt un… credul, cred in oameni. si-mi place aceasta postura.

digital 06-02-2014 - 23:22

nu e un păcat și nici o greșeală să crezi în oameni, dar e un dezastru să crezi în delatori și intruși ”vopsiți” la fiecare început sau sfărșit de mandat !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult