Acasa Opinii Andrei Gheorghe, din nou la taratele lui Vantu

Andrei Gheorghe, din nou la taratele lui Vantu

scris de Ziua Veche
23 Afisari

Dupa ce a rezistat mai putin de doua luni in functia de sef la comunicarea din Ministerul de Finante, Andrei Gheorghe s-a intors ieri de unde a plecat cu scandal – la Realitatea TV – pentru a-l injura pe Sebastian Vladescu.

 „Si eu si domnul Vladescu ne aflam pe acelasi drum. Al despartirii. Oamenii care lucreaza in sistem beneficiaza de simpatia mea si de mila mea. Pentru ca sunt valorosi, dar condamnati la mediocritate”, a spus Gheorghe la Realitatea TV, admitand insa ca s-a despartit de ministru „cu simpatie”. „Vladescu nu are nevoie de comunicare si nu intelege comunicarea”, a tras el concluzia.

Cu doar cateva luni in urma, vorbele grele ale lui Gheorghe se abateau chiar asupra gazdei sale de miercuri. „Cred ca au uriase probleme. Cred ca s-a pierdut ratiunea si se actioneaza absolut instinctiv, gresit si ca in general nu mai este niciun fel de strategie sau viziune. Si tot sistemul paraie pe la incheieturi”, declara Gheorghe, pentru paginademedia.ro, despre trustul Realitatea-Catavencu, la cateva zile dupa ce a fost demis de Radio Guerilla. Omul de radio a ratacit prin Panama cateva luni, dupa care a aterizat la Finante, unde trebuia sa se ocupe de comunicare. Facut „muci” dupa cateva zile chiar de ministrul Sebastian Vladescu, Gheorghe n-a mai rezistat mult si a fost demis pe 26 februarie.

 In aceeasi perioada, trustul cu „uriase probleme” a primit vizitele repetate ale ANAF, „politia” Ministerului parasit de Gheorghe. Acesta a blocat conturile Realitatea Media pentru obligatii fiscale restante in valoare de 4,89 milioane de lei. Posturile lui Sorin Ovidiu Vantu au inceput o campanie impotriva ANAF-ului si a Ministerului, iar ultima lor arma este chiar fostul angajat-problema – Andrei Gheorghe, proaspat familiarizat cu maruntaiele Finantelor. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult