Acasa Opinii Aveți răbdare, nu disperați

Aveți răbdare, nu disperați

scris de Doru Dragomir
12 afisari

Aveti rabdare. Nu disperati. Nu uitati esentialul cand e vorba de politrucii si jivinele astea umane: Avem aici de a face cu niste sacali umani: ingusti la minte, instinctivi in rapacitate, oportunisti in actiune, vanitosi in ambitie, fara onoare si loialitati altele decat cele tribale si de complicitate. Ahtiati patologic dupa bani si status.

Dragoș Paul AligicăNu va dura mult si vor incepe sa se manance intre ei, nu va dura mult si vor face iar greseli majore, ca si in trecut.

Instinctele lor de parveniti tribali balcanci sau balcanizati – de hiene sociale si paraziti sociali pe spinarea aparatului de stat si bugetului public – ii vor trada si de data asta. I-au tradat in trecut, cand se credeau cu sacii in caruta, ii vor trada si acum. Sistemul nu poate ajunge la echilibru atat timp cat ei sunt predominanti in patura de la varf. Este imposibil. Sistemul poate fi stabilizat doar cand oamenii normali sunt reprezentati in el in numar suficent de mare, chiar daca minoritar. Sistemul nu poate fi stabilizat de o specie care se canibalizeza reciproc.

Aveti putina rabdare. In 25 de ani nu au dezamagit niciodata.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult