Acasa Opinii Ballantine’s Day

Ballantine’s Day

scris de Ziua Veche
7 afisari

O realitate trista, aproape dramatica: numarul indragostitilor pe cap de locuitor din Nordul tarii a scazut drastic. Ma refer, evident, mai ales la indragostitii tineri. Mii de juni si june din judetele Satu-Mare, Maramures, Suceava si Botosani, atrasi de mirajul occidental al capsunariilor, al constructiilor la negru, al spalatoriilor de vase din micile sau marile restaurante, cat si de alte miraje mai putin ortodoxe, si-au parasit satele si orasele natale pentru o viaţă nimeni nu stie daca mai buna.

Am vazut cu ochii mei si faptul mi-a fost confirmat si de amici: discotecile din zona, care, de Valentine’s Day ar fi trebuit sa duduie, arhipline, sunt mai degrabă pustii: una, doua perechi adastand cu orele in fata unui pahar de suc.

 In aceste conditii – vorba propagandistilor de altadata – ce sa facă tinerii ramaşi acasa, cu prietenele, iubitele, sotiile, verisoarele plecate aiurea, pe timp nelimitat? Pai, beau, ce sa faca? Pe nesimtite, in ultimii ani, „Valentine’s Day”, sarbatoarea asta implementata pe solul democratiei noastre originale, s-a transformat in „Ballantine’s Day”, ca sa zic asa. Se bea enorm si se simte monstruos fiindca tinerii, cu precadere cei de la tară, au senzatia clara cu sunt parasiti, fara viitor, si nu toti pot avea, de pilda, norocul chior al unui sculer-matriter de douazeci si cinci de ani din Viseul de Sus, care, la Alicante, in Spania, a cunoscut (si s-a casatorit cu ea) o absolventa de liceu, intamplator din Viseul de Jos. Sau norocul unui verisor de-al meu care, de Valentine’s Day, facandu-se manga si rupandu-i-se filmul intr-un bar la vreo zece kilometri de satul sau, ii povestea a doua zi, la biserica, unui prieten: „Mai, nu mai tin minte cum am iesit din barul ala. Dar multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat, nu stiu cum, o bicicleta si-am putut ajunge acasa”. „Care bicicleta, ma prostule? – s-a suparat prietenul sau. Pai nu te-am carat eu in spate tot drumul?”

0 comentariu

Parpanghel 09-08-2010 - 06:28

ATRACTIA /RESPINGEREA este una din legile care guverneaza lumea biotica si abiotica,fie ca se identifica cu yng si yang conform taoismului,fie ce este vorba de magnetismul natural sau artificial s-au ce vrea feromonii matali,ori ai pe vino’n coa (eventual encore en fois) ori nu ai . S i atunci,te lamentezi: Ca nu-i corect, nu-i onest, si nu are …continut.La o anumita varsta naivitatea are …alte conotatii.Se pare mc ca esti oarecum …depasita de noi COROLARUL CREATIEI MACHOS, dar oricum ,mai inveti si talu-ta ceva! Cu love…

MC 09-08-2010 - 07:46

@parpanghel: liber la mutut, ne-naivule! de aia exista si marmaciile non stop 🙂
@ereticul: bun! 🙂
@ Ulise (nimeni): adevarat ca primim cam ce meritam :(, dar mai degraba cred primim ce ne dorim cand mintile sunt tulburate. altfel am tine cont de „atentie la ce-ti doresti!” 🙂
M

mihaelataulet 09-08-2010 - 12:03

confirm!barbatii fara cazier exista, numai ca trebuie sa ai ochi pentru ei sa stii sa-i vezi; eu am unul acasa si e suuuuppppeeeeerrr!!!!
cautati fetelor, dar deschideti ochii si nu va mai ginditi ca aveti intilnire cu richard gere!

jan dinu 09-08-2010 - 16:03

Au ajuns toate bagaboantele din ziua de azi sa ne dea lectii de morala dupa ce
au trecut prin ciur shi dirlog .
Ele in majoritate sunt destul de experimentate in a prelua din zbor
„alesul „inimii … Internetul e plin
cu anunturile romancelor care vor „casa de piatra ” mai ales cu barbati dupa 65 ani cu situatie …doar doar s-a ramina
mostenitoARE…shi asta dupa ce au performat sportul …dind chilometrajul la ZERO … !
JD-USA

CALUGARUL 09-08-2010 - 21:04

Care spune, esentializind: „cautati fetelor, dar deschideti ochii si nu va mai ginditi ca aveti intilnire cu richard gere!”

Perfect spus! Cu alte cuvinte, compromisul este cheia succesului. Compromisul in a accepta pe cineva cu calitati sub nivelul calitatilor tale. Daca tu esti frumoasa, sa accepti pe unul urit, care cu siguranta iti va fi fidel pina la adinci batrineti. Altfel? Risti. Si frumos si devreme acasa, nu se poate. Mihaelataulet a intuit perfect simburele gilcevei si s-a exprimat concis si perfect; si sunt convins ca ea este in situatia celei care a recurs la compromis si acum se simte bine.

Dar cine este dispus la compromisuri in acest veac in care imaginea e si spune totul? Cine alege dintr-un raft un fel de mincare cu un nume sofisticat dar cu un aspect urit? Toti isi aleg mincare cu aspectul cit mai atractiv. Astia suntem si astea sunt legile acestui veac. de aceea asistam astazi la starea asta de conflict cind femeile urite urasc barbatii frumosi, iar barbatii uriti violeaza sau jignesc femeile frumoase; din cauza propriilor lor complexe. Acum inteleg eu de ce doamna MC se adreseaza numai femeilor, propovaduind insatisfactiile ei privindu-i pe barbati. Dar, cu insatisfactii si pareri de rau, Arcul de Triumf tot acolo va zace!

Arcturus 10-08-2010 - 13:32

Te bag in pizda matii de onanist ce esti!

Parpanghel 11-08-2010 - 07:30

Keine sorge , mai merge !Dar fara …inhibitii, ca vezi tu liebling sein freundin (mit du)se cam confunda,nasa’h, cu seer liebe seine gross-liebe!

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult