Acasa Opinii Băsescu cântă. Liderii USL dansează

Băsescu cântă. Liderii USL dansează

scris de Roland Catalin Pena
6 afisari

Iarăşi învârteşte Băsescu liderii Opoziţiei pe deget. Faza e că celor trei crai-uselei le place din ce în ce mai tare să fie daţi în tiribomba prezidenţială.

roland-catalin-pena-redimensionatAltfel nu se explică de ce nu tac, ci, din contră, fac pe dracu-n patru să multiplice mesajul pe care şeful statului vrea să-l inducă cât mai adânc în mintea alegătorului. Că Ponta, par exemplu, a refuzat să fie premier dupa mazilirea lui lui Boc. În loc să dea un comunicat sec în care să spună că nici vorbă serioasă de aşa ceva, Ponta, Antonescu şi Constantin s-au întrecut în replici, amplificând cutremurul.

Nu trebuia să fii, duminică seara, copreşedinte USL ca să te ducă mintea că Băsescu a dat semnalul că e băgat până peste cap în campania electorală. A şi spus-o explicit, pentru cine a avut urechi să audă, când s-a luat de greii PDL, care se feresc să iasă la bătaie cu Oprescu.

Preşedintele a mai zis ceva important, ce nu a fost luat în seamă. Că va face o şcoală de politicieni. Adică nu se va retrage definitiv din politică după plecarea de la Cotroceni, cum în mod repetat a ameninţat, ci doar că din jucător va deveni antrenor. Ăla de hotărăşte primul unsprezece ce intră în teren, era să zic guvern.

Ocupaţi cu răspânditul băsescianismelor, liderii Opoziţiei amână aiurea-n tramvai nominalizarea tuturor candidaţilor pentru locale. Or aştepta să l-i propună Băsescu…Să nu mai fie acuzaţi de refuz.

Articol aparut in PUTEREA

58 comentarii

Marian 22-03-2012 - 10:37

Besescu este si Presedinte si Arbitru jucator si un batjocoritor al Constitutiei Romaniei pe care si UDMR o „respecta” cam la fel. Din acest motiv ne-am facut de ras si suntem dispretuiti in Europa si in lume , iar americanii il tin in brate la santaj pe Zeus si pentru ca le satisface anumite placeri pe care le vedem in reclamele de seara la televiziunile umile camarilei prezidentiale (Rosia Montana, gazele din platoul Marii Negre si gazul de sist, Bechtel s.a.) Cadouri facute Unchiului SAM pe nimic si poporul roman se afunda in saracie si lipsuri. Sa traiti bine !

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult