Acasa Opinii Băsescu şi Laszlo-şuturi şi pupături

Băsescu şi Laszlo-şuturi şi pupături

scris de Marin Neacșu
14 afisari

Se împlineşte aproape anul de când trăgeam semnalul de alarmă vizavi de UDMR şi riscul ca soarta unei ţări să se stabilească de către o minoritate sau prin vecini. Nu îţi trebuie nici măcar bacalaureatul ca să vezi că jocurile se fac pe sub mână, se şantajează şi se faultează partide şi persoane mai ceva ca pe maidan, se scrâşnesc printre dinţi cuvinte de ”alint” şi se pomenesc mame şi sfinţi.

Marin NeacsuDragostea dintre cei doi căţei din clipul UDMR-PDL îşi urmează cursul, nimic nou, doar declaraţiile sunt din ce în ce mai vehemente. Am spus că Băsescu  va fi forţat să iasă la joc şi uite că a ieşit. La şantaj, răspunde cu şantaj. De fapt, în acest mariaj e greu de spus cine  a dat primul, aşa că e cam impropriu spus că la şantaj a răspuns cu şantaj. Cei doi căţei se aleargă şi se încalecă unul pe altul exact ca în clipul acela, doar că starea de spirit este cu totul alta.

UDMR a spus pas reformei propuse de El PREZIDENTE. El prezidente a reclamat şantajul, folosind cuvântul în clar pentru a nu da loc la interpretări. Apoi a aşteptat să adoarmă puţin  Mendy  şi a scos croşeul. Borbely nu e la podea, nici nu se clatină, dar pumnul e pumn.

Toată presa e în delir, Bute nu mai există, acum Doamna Udrea organizează Gala Galelor: Băsescu-UDMR. Nu se îndoieşte nimeni că Băsescu este în spatele DNA, nici chiar Lăcătuşii, deci e clar cine sunt protagoniştii.

Pentru cine are cap  e limpede şi miza şi posibilele reacţii.

Hai să facem neşte calcule, ca la şcoală.

  1. Băsescu loveşte după comanda stop, când Lazlo este plecat în Polonia. Telighent lucrat, să aibă presa timp să rumege, să sară la cap şi să se arunce după piatră.
  2. UDMR aşteaptă sosirea împricinatului, ştiind că ştirea e reală, dar neputând da pumni în locul celui din ring.
  3. Borbely vine şi spune că e nevinovat. UDMR se face că nu înţelege şi ”speră ” că în câteva zile se va lămuri problema. De fapt, mesajul este ”aveţi câteva zile să vă liniştiţi şi să nu mai scorbeliţi prin gunoaiele noastră că o se miros tare urât”
  4. Între timp, UDMR îşi adună oastea la Oradea ca să arate cui trebuie că cine se atinge de un ungur, se atinge de toţi. Se pune întrebarea de ce la Oradea şi nu în scumpul ”lor” ţinut Secuiesc unde, nu e aşa, bate inima maghiarimii din România. Păi pentru că de la Oradea până la Sf Gheorghe de exemplu, pot fi identificaţi anumiţi participanţi de taină. Pe când Oradea, nu e aşa, până să se facă identificarea participanţilor, aceştia pot fi deja în pătucurile conjugale sau ale amantelor din ţara vecină şi pretină.

Acum acestea ar fi datele actuale şi .. să zicem certe. Ce va urma, este încă nedecis, dar nu greu de prevăzut. Până la asta însă, eu zic să vedem cât de grav e incidentul, ca să putem desluşi reacţiile.

Care este învinuirea? Crimă? Nuuu. Furt cu flagrant? Nuuuuuuuuuuu.

Şantaj? Nuu, deşi a existat din partea UDMR.

Mită? Nuuu. Incest ? Nuuu!Viol? Nuuu. Se vede şi în clip că acţiunea este acceptată de ambele părţi.

Şi atunci de ce se zbate presa?

Ete că cică că Nea Borbely are pe cineva care este băiatul cuiva care a aranjat cu cineva să îi facă ceva că îi  face şi el ceva.Care este fapta ? TRAFIC DE INFLUENŢĂ. Wooow. COOOL.Cum se dovedeşte ?

Eteee, nu ştiu. În asemenea cazuri trebuie probe beton, dar beton, beton, nu chirpici. Ce avem noi practic ? Păi se spune sigur că băiatul lui Tăticu, domnul  Szepssy  Szabolcs ar fi intermediat ceva ce nu este încă probat.Ehe heee, trai nineacă. Până să se dovidească ceva vine 21.12.2012. Deci frecţii la picior de lemn. Şi atunci care e aspectul ? Păi e problema de principiu. ”Adică cum băăă, ăştia, mă şantajaţi  voi pe mine ? Păi aţi văzut băăă, ce am făcut cu ăia de m-au fluierat sau ăia de m-au făcut extraordinar ?Ei lasă că vă arăt eu vouă. Vă dau eu de lucru că tot sunteţi în vacanţă.”

Bineînţeles că domnul Băsescu nu are nici un interes să dea în vileag toate afacerile celor din UDMR. Bineînţeles că nu are nici un gând să bage pe cineva la puşcărie. Tot ce vrea este să le arate că justiţia încă mai face ce vrea el şi că ştie toate matrapazlâcurile fiecăruia. Păi să avem iertare din toate afacerile cu lemnul românesc  ale domnului Borbely, nu au găsit decât amărâtul  asta de trafic de influenţă care nici nu se poate proba? Ne râd şi proaspeţii picaţi la bac, juriştii de mâine. Păi dragilor, aici e şpilul. Când vrei să sperii pe cineva, nu îi dai în cap, doar îl aştepţi  pe întuneric si spui BAAAUUU! Aşa că, cine crede că va vedea sânge, se înşeală. Dar uite că presa a mai pus botul odată, are ce rumega, UDMR-ul se gândeşte serios, ce facem cu nebunul ăsta, că e orbit de putere şi nu se lasă. Ambii boxeuri ştiu că nici unul nu vrea să piardă, miza e prea mare. Numai că UDMR-ul poate fi la putere şi din tabăra cealaltă. Băsescu merge doar pe mâna lui. Lovitura de acum este nu numai un avertizment ci şi o colectă. Se mai adaugă ceva fraieri gata să îi aprecieze patriotismul şi lupta contra corupţiei. Pic cu pic se face marea.

Ce va urma ?
Păi ca şi în bancul cu Arghezi ”dacă pot, nu vin , dacă nu pot, vin !” Vor continua alergarea. Joc de glezne şi ghionturi, până ce unul din jucători se va plictisi, enerva sau greşi. Nici unul din adversari nu vrea să vadă sânge, vrea doar să nu piardă el. Partea mai dificilă este că unul va trebui să piardă, nu sunt şanse prea mari de meci egal. Momentul meciului e bine ales. Chiar dacă s-ar dovedi că  Borbely a călcat pe un beculeţ, nu i se va putea face nimic, este în vacanţă parlamentară, estem un pic imun din câte ştiu eu.

Dar luaţi-vă belete, e meci lung, o să fie şi de râs.

PS. Lumea vorbeşte de înţelegeri între Băsescu şi celălalt Laszlo, Timişoreanul. Etee, fix. Băsescu iubeşte ungurii la fel de mult ca şi pe Mihai. Dar aşa, ca să se menţină pe linia de plutire, poate să se facă că îl pupă. ” Întărâtă-i drace” , este principiul nr 1 al lui Băsescu şi pentru că are doar un frate, şi-a mai tras unul până trece puntea. Şi are ceva punţi de trecut. Ce ghinion, ungurii ăştia nu mai au alte nume ? E nevoit să ii dea şuturi unui Laszlo şi să îl pupe pe altul. Mai bine să nu pupe pe nici unul şi să îi facă să îşi dea şuturi singuri .

13 comentarii

mama leone 14-07-2011 - 09:54

păcat de emitentul acestor rânduri iniţial părea stilat

YAAKOV 14-07-2011 - 11:51

Cu ce v-a deranjat, ca omul doar povesteste ce s-a intamplat in ultimul timp in ograda noasta ?

neacsum 14-07-2011 - 17:40

Si oamenii mari se mai joaca din cand in cand .DD

mama leone 14-07-2011 - 13:15

stilul e omul

Attila 14-07-2011 - 13:31

iar tu esti un fekete kutya!

neacsum 14-07-2011 - 14:11

Puteti spune concret ce v-a deranjat ? Am inteles ca e vorba de stil, nu de continut. Deci.. astept criticile , gata sa mi le insusesc , eventual sa discutam.

YAAKOV 14-07-2011 - 14:19

Nu l-ati deranjat cu nimic, dar asa da el din cap, ca i-a intrat o musca in ureche.

Parpangh(El) E s t i Bun , neneneacum 14-07-2011 - 13:28

IO ,totusi credem ca Laszlaul om cistita CUM de fapt toata Organizatia Khulthrala din care face partem. Tokhasul si Markobellita sant viitori prophusi la … sfantzare!

pmt 15-07-2011 - 14:23

Adevar graiesti. UDMR nu se lasa dus fara sa iasa in castig.

neacsum 15-07-2011 - 14:32

Multumesc tie cititorule !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult