Acasa Opinii Basescu suge sangele poporului!

Basescu suge sangele poporului!

scris de Ziua Veche
4 afisari

Bampirul Basescu suge sangele poporului! Piticul atomic Boc se ascunde sub pupitrul presedintelui! Fanariotul Videanu beleste tara! Ispravnicul Blaga nenoroceste poporul! Berceanu fura banii pensionarilor! Intreaga dimineata de marti m-am intoxicat schimband de pe Realitatea TV pe Antena 3 si ascultand tirade isterice. Bugetarii raman fara 25% din salarii! Pensionarii raman fara 15% din pensii! Mai bine sa le dea cianura!

Cand la Antene s-au redus salariile in cursul anului trecut nu am auzit zbierete de genul: mogulul Voiculescu beleste jurnalistii! Nu l-am vazut pe Badea cu spume la gura, nici pe Ciutacu maraind printre dinti si nici pe ubicuul Ciuvica bolborosind despre cum nemernicul de Voiculescu a fost securist si s-a imbogatit ca prin minune peste noapte. Nimic din toate aceste – si totusi angajatii de la Antene au avut salariile reduse si unii s-au trezit fara locuri de munca.

Cand la Realitatea TV au fost disponibilizati oameni nu l-am auzit pe Adrian Ursu mormaind impunator despre nemernicul de Sorin Ovidiu Vantu care trimite oameni in foame. Nu l-am auzit pe Razvan Dumitrescu infierand modalitatea marsava prin care Vantu arunca oameni peste bord. N-am avut placerea sa ascult fonfaielile docte si ironice ale lui Bogdan Chirieac despre rautatea patronului care da oameni afara. Nu am avut parte nici de bucuria de a schimba de pe Antena 3 pe Realitatea TV si a-l vedea pe Ciuvica sarind odata cu apasarea butonului de telecomanda de pe un post pe altul, iar vajnicul arestat de Nastase sa treaca de la infierarea lui Voiculescu la infierarea lui Vantu. Cand de la Adevarul erau dati afara cate trei-patru oameni pe luna – disponibilizari mascate – nu am auzit pe nici un analist injurandu-l pe Patriciu, cel care dupa ce a supt petrolul patriei s-a apucat sa sece nobila breasla jurnalistica.

Cand ziarele din Romania au disparut peste noapte si sute de oameni au ramas fara locuri de munca nimeni nu s-a isterizat la televiziunile de stiri. Cand insolventa de ochii lumii a devenit modalitatea preferata a patronilor de a trimite oamenii acasa si a scapa de datorii, la fel – nici una din hienele prompterului nu a sarit sa chiraie. Sectorul privat a lasat pe drumuri sute de mii de oameni cu o lege a falimentului croita pe folosul patronilor – insa televiziunile de stiri erau preocupate sa-l injure pe Basescu si pe procurorii care l-au bagat pe ingerasul Voicu la zdup.

Statul roman nu mai are bani sa plateasca pensiile si salariile bugetarilor. Cum rezolvam aceasta problema? Simplu! Isterizam populatia, doar-doar se va ajunge la confruntari de strada, si da-ne noua Doamne jurnalistilor de moguli niste morti ca sa putem zbiera ca Basescu are mainile manjite cu sangele poporului!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult