Acasa Opinii Bună Ziua, pe hârtie!

Bună Ziua, pe hârtie!

scris de Roland Catalin Pena
6 afisari

Ce repede trece anul când îmbatrâneşti! Parca ieri am renunţat la ediţia print. Mama ei de criză, că nu se mai sfârşeşte! Era de fapt, vineri 1 Aprilie 2011, când am suspendat, la nr.50, apariţia săptămânalui pe care azi îl readucem pe tarabe. E gratis, e mai gras cu opt pagini, e de sine stătător şi, evident, mai bun. Dacă nu ne lăudăm noi la primul număr, atunci cine? Sperăm să o faceţi şi voi cititorii, d-aci încolo. Doar e ZIUA, fraţilor!

roland-catalin-pena-redimensionatE cu Ioan Groşan, pe ultima pagină, cu Dan Ciachir, cu George Damian, cu Ion Petrescu, Teodor Şeran, Mihaela Cârlan. Astăzi. Vor apărea şi alte semnături consacrate în ZIUA. Puţintică răbdare. Marius Bâtcă îşi încălzeşte motoarele, coordonând ediţia online. Iolanda Malamen e imposibil să nu se gândească la ceva. Rene Pârşan pare croit să ne redescopere petice de ţară în pagina de reportaj Cântarea României. Cuvintele încrucişate i le datorăm tot unui veteran ZIUA, Iulian Păun.

Îi aşteptăm şi pe alţii dintre cei vechi şi meşteri în ale condeiului. Fie şi sub acoperire. A, nu vă gândiţi că au trecut în tabăra cealaltă, a serviciilor, dar poate au contracte de exclusivitate, pe acolo pe unde dau acum cu plaivasul. Ăia de au trecut, de-or fi trecut, nu mai au ce căuta printre noi. La fel de drept e că nici nu o să vină cineva să ne zică: Bă, cutărică e ofiţer de-al nostru! Poate Doru Dragomir, ziaristul numărul 1 în servicii secrete, să-i miroase. Sănătate să fie, că în rest le-om duce toate.

Cum campaniile electorale bat la uşă, mulţi se vor întreba cu cine ţinem.  Ca să nu dăm loc la interpretări, vă spunem din prima. Vom susţine, una la mână, candidaţi şi nu partide. Nu că am avea ceva cu partidele, dar prea seamănă al dracului de mult între ele. Cu bune şi cu rele. Doi la mână, dacă vom înfia anumiţi candidaţi, atunci o s-o facem pe un singur criteriu: Să ne convingă că nu mint înainte de alegeri şi că nu vor fura, după.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Articol apărut în săptămânalul Ziuaveche.ro nr.51

63 comentarii

milosul 30-03-2012 - 16:58

‘Dar daca ai ochi de citit si urechi de auzit, plus o tara minte…si nu esti pornit din nastere sa manaci ceea ce nu trebuie…’

‘ iar unu ca tine, non stop tine sa manance rahat despre noi, cum ai reactiona?’

Iata valoarea intelectuala a lui Pena!!!!

cei de la ZV, cu datorii la banci ca orice roman normal,fac pe dracu in patru ca sa cream un site si un saptamanal absolut corect si independent de partide???

Imi vine sa mor de atata ras, ma refer la PENA!!!!!!! Cica Ziua Veche ar avea o ‘statura’ independenta!!!!!!!!!! Ha ha ha …………..

milosul 30-03-2012 - 20:50

Era de fapt, vineri 1 Aprilie 2011, când am suspendat, la nr.50, apariţia săptămânalui pe care azi îl readucem pe tarabe.

Si ma rog, de ce il aduceti pe tarabe tocmai acum, in timpul campaniei electorale? Cine va finanteaza, mai jigodiilor ordinare???? Ghici ghicitoarea mea!!!!!!!!

DXN 30-03-2012 - 23:55

oBSEDATULE, pROSTANACULE!
cITESTE ARTICOLUL BA’ NETERMINATULE!

digital 31-03-2012 - 00:11

bă,deixene,tu ești mai prost ca gardu de care s-o rezemat mă-ta când te-o făcut,pe bune,tu ori ești drogat,iar când te trezești intri pe forum,ori ești dus de-a binelea la mansardă!

dxn 31-03-2012 - 00:35

Da Penisule. Da’ io citesc ce publica autorul.
ASTEPT SA-MI SCRII pe pen1sble9@office.kel

digital 31-03-2012 - 00:45

se vede că ești tare prost,nu trebuie să mai și demonstrezi,retardatule!
hahaha!

digital 31-03-2012 - 00:56

face pe ”deontologu” da e prost de pute,mai e și redus,papagalu dreq!

milosul 31-03-2012 - 15:11

Ce vocabular de mahala!!!! DXN, sa ai tu mai mult decat doua clase? Vezi sa nu te intreaca CFR-ul. Esti un lingau al lui Neacsu si Pena ori esti chiar ei, sub acoperire?

DXN 31-03-2012 - 20:45

Cretinosule,
Iata un „vocabular” select si constant:

Bai Neacsu, EU nu ma rog te tine, bai idiotule. EU tI-AM PUS NISTE INTREBARI, IAR TU NU ESTI IN STARE SA RASPUNZI, ASA-I? Esti un las SCARBOS!!!!!!!!!
PENA, dai dovada de prostie crasa. Esti un basist scarbos, revoltator de scarbos.
Domnule Neacsu imi retrag toate injuriile la adresa d-stra. Nu le meritati, dar, credeti-ma, viata mea e formata numai din ura si din venin. ceea ce ma satisace celmaim ult este mizeria morala, ura, vrajba, indaratnicia, pofta de a-i ranipe altii, etc. Sint un jeg uman, dar asa ma simt eu bine.

milosul 31-03-2012 - 20:54

‘Domnule Neacsu imi retrag toate injuriile la adresa d-stra. Nu le meritati, dar, credeti-ma, viata mea e formata numai din ura si din venin. ceea ce ma satisace celmaim ult este mizeria morala, ura, vrajba, indaratnicia, pofta de a-i ranipe altii, etc. Sint un jeg uman, dar asa ma simt eu bine.’

Ceea ce tu ai scris nu-mi apartine!!!!! Cred ca un pupincurist, precum tine, a scris asa ceva. Asa sunteti voi pupincuristii, vorbiti in numele altora!!!!!!!!????? Tu pentru mine esti ………… la catregorie inferioara. Un individ cu un neuron…. in capul …. celui ti-a dat viata!!!! Voi cei care-l pupati pe basescu in partile intime sunteti niste obiect, lucruri…… pt ca nu aveti creer……..!!!!! Sunteti niste …………….????????????

milosul 31-03-2012 - 21:02

rectific: …. in capul …. celui ce ti-a dat viata!!!! ; creier; obiecte
Am facut aceste completari pentru ca nu cred, ca vei intelege ce-am vrut sa-ti spun. Nu vreau sa-ti uzezi neuronul din capul…………….?

DXN 31-03-2012 - 21:15

Pentru Milosul (Cretinosul),

„”Ceea ce tu ai scris nu-mi apartine!!!!! Cred ca un pupincurist, precum tine, a scris asa ceva. Asa sunteti voi pupincuristii, vorbiti in numele altora!!!!!!!!????? Tu pentru mine esti ………… la catregorie inferioara. Un individ cu un neuron…. in capul …. celui ti-a dat viata!!!! Voi cei care-l pupati pe basescu in partile intime sunteti niste obiect, lucruri…… pt ca nu aveti creer……..!!!!! Sunteti niste …………….????????????””

Zau!
Ai memorie asa de scurta Cretinosule!
Ia du-te pe https://www.ziuaveche.ro/stats?stats_author=milosul ca sa revezi ce ai scris.
Iti dau niste repere jurnaliere: 15.03.2012, 17.20; 20.03.2012, 11.45; 27.03.2012, 10.11; 28.03.2012, 15.43; … … …
Mai vrei, sau te-am umplut ? 😉

milosul 31-03-2012 - 21:38

Bai dobi, citeste cu atentie. Am scris imediat, dupa ce a aparut pe site cele spuse detine, ca nu eu am fost cel care a scris asa ceva. Eu nu am spus, ca tu ai scris cele de mai sus. Eu am zis ca nu eu am scris asa ceva. Nu ma face sa ma ocup de tine!!!!!???? Te pot aduce la tacere foarte repede. Ca doar esti de categorie inferioara, nu? Tu crezi ca-mi pierd timpul cu cineva de valoarea ta?

DXN 31-03-2012 - 21:53

Cretinosule esti si sclerozat.
Cu mine si cu valoarea mea iti pierzi timpul.
Nu mai ai cu cine. Eu sunt singurul care nu te-a omorat!
Ceilalti te-au facut muci!
Eu inca nu am ajuns sa te fac sa-ti fie frica de mine, cretinule deoarece am avut o prioritate -daca intelegi cuvantul- serioasa: CURbos&PENIS.
Vrei sa-ti mai improspatez memoria obosita cu spurcarile tale cretine?
Te deranjeaza ca-ti vorbesc in acelasi miros?
A, iertare: iti mai pierzi timpul gudurandu-te pe langa cuplul pe care l-am umplut eu Curbos+Penis.

milosul 31-03-2012 - 22:38

Neacsu, Pena, de ce ati sters comentariul lui digital?

digital 31-03-2012 - 22:46

comentariile mele sunt deranjante,și în accepțiunea celor ce propovăduiesc democrația și libertatea de exprimare,nu aduc profit!
acum ai înțeles,ți-am răspuns eu ca să nu aștepți răspunsul care nu va veni

nu ai priceput că dxn este din ”studio”,ce dreq!

dxn 31-03-2012 - 22:52

tomi,
I-am „incalzit”.
„Ces sont pour vous!”
Eu am putina treaba

milosul 31-03-2012 - 22:00

Eu inca nu am ajuns sa te fac sa-ti fie frica de mine……….

Ha ha ha ha ha…………..etc……. Neacsule, Pena, nu ma faceti sa mor de ras !!!!!!!!!

milosul 31-03-2012 - 22:03

Am vrut sa spun: DXN, nu ma face sa mor de ras!!!!!!!!!!!

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult