Acasa Opinii Capul lui Basescu vreti, dar cu tara ce aveti?

Capul lui Basescu vreti, dar cu tara ce aveti?

scris de Ziua Veche
1 afisari

Stiu, o sa ma injure toti pentru ca am alta parere decat a lor. Eu cred ca masurile luate de Guvern sunt bune. Si pasul trebuia facut mai demult. Am auzit sute de comentarii, care de care mai inversunate, mai intunecate, care cer sange, vor ficatii lui Basescu si inima lui Boc. Ok, sa le ia! Dar intrebarea pe care le-o pun tuturor este: Ce solutie aveti la situatia actuala?

Nici una. “Solutia” e ca astia trebuie schimbati ca au mintit, ca trebuiau sa ia masuri mai demult, ca oamenii carora li se taie acum din lefuri au

muncit, au contribuit, au facut, si-au dres. Se prea poate. Si eu am muncit 14 ani si slugile lui Vantu mi-au dat un picior in fund si mi-au ramas datoare patru salarii. Si n-am iesit in strada sa urlu contra Puterii ca nu-l priponeste inca pe escrocul national SOV. Mi s-a spus ca asta e, ca daca am lucrat acolo, asa imi trebuie. Pai asa as putea sa le spun si eu sutelor de mii de bugetari. Asa le trebuie daca au lucrat la stat, intr-un post caldut. Ce vina am eu acum, care i-am sustinut 14 ani din buzunarul meu, ca nu mai sunt bani pentru lefurile lor. Ca nu mai au cu ce-si plati rata. Eu am cu ce sa o platesc? N-am. Si n-am iesit in strada, n-am incitat la violenta, n-am ridicat bastonul. In situatia mea sunt sute de mii de oameni care au lucrat in mediu privat, iar acum au ramas pe drumuri. Ei plateau impozite ca sa sustina bugetul. Saculetul din care se achita salariile judecatorilor, medicilor, politistilor, profesorilor si mai ales functionarilor. Adica acelora care alcatuiesc coloana vertebrala a acestei tari si care arata asa si din cauza incompetentei, coruptiei si indolentei lor.

Vina pentru situatia actuala apartine, asa cum spune si Fefe, tuturor politicienilor, incepand cu emanatul Iliescu si terminand cu Basescu. Si pentru asta, eu unul, i-as trata asa cum vor unii dintre ei sa-i starpeasca pe cainii vagabonzi. Dar nu pot pentru ca e democratie, exista legi, iar statul de drept nu trebuie inlocuit de anarhie. Pentru ca de fapt aici am vrut sa ajung. La anarhie. La lovitura de stat pe care mogulii de presa vor sa o dea cu ajutorul televiziunilor si a gastii de sindicalisti. Exact dupa modelul 1989, securistii si miliardarii fosti sau viitori parnaiasi vor sa darame regimul prin forta.

Putin le pasa de ce se intampla in Romania. Fiti convinsi ca la primul incident ca cel din Grecia, SOV isi va bronza piciorul in Creta, iar Felix se va retrage in cine stie ce paradis fiscal. Antenele si Realitatea, cu invitati bine platiti, incita minut de minut la violente de strada. Carnea de tun este pensionarul, trimis spre bastonul jandarmului pentru ca apoi fie dat pe post, in prime-time, cum e stalcit de regim. Ceea ce fac slugoii mogulilor nu va aduce nici un profit protestatarilor pentru ca punga e goala.

Alternativa este falimentul Romaniei. Neplata salariilor si a pensiilor. Dar ce le pasa securistilor, ei tocmai asta vor, conspiratia lor urmareste ca Romania sa fie din nou tinta unor miscari sangeroase de strada. Din care doar ei vor profita.

0 comentariu

ubros 11-08-2010 - 11:21

Tot ce spune domnul Traian Basescu in acest interviu este perfect adevarat si valoros. Sa-l ascultam si sa-l admiram pentru curajul dumnealui. Sunt mindru ca am un astfel de presedinte.

Eufrosin 11-08-2010 - 11:35

In directia in care mergem, ne auto-distrugem. Ce parere aveti de planul pe 10 puncte intocmit in mod sumar aici?

http://wp.me/pAmVJ-17j

DNA 11-08-2010 - 13:35

Asa este corect.

ISAF 11-08-2010 - 13:41

Si daca eu n-am „venit” si nici n-am „plecat”, ce mortii matii de impozit vrei bai, scursura, sa platesc? Luati-va de mana voi trei (Bashe, Nush si Felics) si aruncati-va in canal, de unde va trageti! Sa va duceti naibii odata, sa scapam de voi! Aaa, era sa uit de arhirectul Patrix, duca-se cu voi, dupa ce tragem apa!

Paddy 11-08-2010 - 20:11

Chiar asa domnule Basescu!!? Independent de nivelul general de impozitare a veniturilor – idee care nu este deloc eronata-, una este sa retii un procent anume dintr-o pensie de peste cinci sau zece mii lei si cu totul altceva este – daca-mi permiteti?- sa impozitezii cu acelasi procent o pensie de doua-trei sute lei.

Filipica domnului Basescu este de fapt un monolog, pentru simplul fapt ca presedintele Romaniei stie sau cel putin vreau sa cred ca a fost informat exact asupra evolutiei economiei mondiale, care se afla exact in pragul unui profunde depresiuni.

In consecinta, afirmatiile sale sunt lipsite de o valoare practica.

jan dinu 11-08-2010 - 20:28

Hotzii sunt iara salvati …
Prin guvernul lor de frati …
Cind povara cea mai mare …
Sta pe clasa muncitoare …!

Dar blestemul va ajunge …
Ve-ti cadea in bai de singe …
Pedeapsa este aproape …
Prinshi shi’n gaura de sharpe !

JD-USA

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult