Acasa Opinii Care-i problema?

Care-i problema?

scris de Marin Neacșu
71 afisari

Nu doar în România, cam peste tot a început campania … dezvăluirilor privind efectele adverse și politicii nefaste duse pe timpul vaccinărilor, ”protocoalelor”, restricțiilor și nebuniei virusului plecat din dragostea dintre un liliac și un pangolin.

Bine, ar fi trebuit specificat faptul că dacă nu ar fi început prin alte părți, nu s-ar fi vorbit nici în România, pentru că la noi nu se face nimic ce nu e liber de la împărăție. Dacă împăratul umblă  în chiloți, tot guvernul României,  presa ”independentă” toți ”influencerii” specialiștii, vlogerii și ”globberii” se despoaie ca să arate cât de devotați sunt și cum împing ei devotamentul până la piele.

Și care-i problema? S-a greșit!

În ”Statele Unite ale Americii, încă din septembrie 2021, președintele Children’s Health Defense, Robert F. Kennedy Jr. a scos o carte în care vorbește despre activitățile criminale ale doctorului Fauci, despre care nu cred că e cineva care să nu fi auzit. Pe la noi cartea nu a ajuns în librării, dar a apărut filmul documentar făcut pe baza celor scrise de autor. Și a început isteria. Aoleo, se poartă incriminarea vaccinurilor și măsurilor luate în ultimii doi ani. Hai și noi cu subiectul, că dacă nu,  suntem învinuiți că îi acoperim pe ”criminali”. Și au început emisiunile tv, toți cei care acum doi ani, acum un an, ne împingeau spre vaccinare, ne spuneau că trebuie să dăm dovadă de simț civic, să ne vaccinăm ca să nu se îmbolnăvească alții, acum nu mai prididesc să ne informeze și să se oripileze că ”uite domnule ce ne-au făcut ăștia”. Dar tot ei au fost cei care ne spuneau pe timpul pandemiei, că doar proștii nu se vaccinează, că adepții nevaccinării sunt mai periculoși decât teroriștii, că vaccinarea face bine la hemoroizi  și că dacă ne vaccinăm vom trăi mai mult și mai bine. Guvernul a cheltuit miliarde în această campanie, banii dați pe măști inutile, pe mănuști substanțe de ”igienizat” campaniile tv, pe plata medicilor, asistenților, voluntarilor care ”luptau” să ne facă bine cu forța, s-au cumprat autospeciale, care au luat foc, oamenii au ars prin spitale, unii și-au pierdut slujbele, alții sănătatea, alții, copii, părinții, soțiile, soții, rudele, alții viața. Dar a apărut, de unde nu se știe,  și vaccinul. Era o întrecere dementă, la doar câteva luni de la apariția la fel de misterioasă a virusului, cine scoate ”cel mai cool”vaccin. Adevărul e că vaccinul era făcut înainte de a fi scos pe piață virusul, de aceiași ”specialiști” care  au avut grijă să isterizeze lumea, apoi au apărut ca salvatori ai omenirii.  Eu am spus de acum doi ani, că nu vaccinul a fost creat pentru virus, ci virusul pentru a se putea da vaccinul, că nu virusul este pericolul pentru oameni, ci vaccinul. Abia acum adevărul iese la iveală și se constată că au murit mai mulți oameni vaccinați în ultimul an, decât nevaccinați, că s-au înmulțit cazurile de ”morți subite”.

Și care-i problema? S-a greșit!

Dar pentru că la noi prostia este ridicată la rang de virtute, chiar și acum, această campanie este îndreptată aiurea, este manipulată, sau mai bine zis manipulantă. De fapt, pentru că este desfășurată tot de cei care au susținut-o pe cea de vaccinare, concluzia nu poate fi decât una singură: și această campanie este dirijată tot de cei care au inițiat-o pe cealaltă. Care este scopul? Este simplu: decât să vorbească cei care îi pot învinui pe ei, mai bine să o desfășoare tot ei, ca să o poată îndrepta în direcția dorită încât să nu pățească nimeni nimic.

Și uite așa apar la emisiunile celor care acuma vorbesc despre efectele vaccinării, doctori, specialiști care par să critice anumite ”greșeli” dar care ”concluzionează” că greșelile au fost inerente, neintenționate, că nu se știa nimic, că întreaga lume a fost în derută, că și penicilina a avut și încă are reacții adverse, că doctorii au făcut tot ce au putut să salveze oamenii, că s-a muncit până la epuizare în spitale, că datorită eforturilor uite că aproape am scăpat de Covid 19.  Dar toți acești gargaragii, că asta sunt, nu spun nimic despre faptul că :

  1. Au susținut o campanie care nu avea nicio bază ȘTIINȚIFICĂ, au susținut un vaccin,(indiferent care a fost el) care nu garanta nimic, care nu respectase normele medicale privind introducerea în circuit;
  2. Au trecut peste toate convingerile și experiența profesională pentru a pune în practică decizii politice și financiare care nu aveau nicio legătură cu actul medical;
  3. Da, unii medici au lucrat până la epuizare dar nu toți neapărat pentru a salva pacienții, ci pentru a-și umple buzunarele cu banii dați de guvern pentru ”bună purtare” iar alții din lașitate, pentru a nu fi ”îndepărtați” din funcțiile de conducere pe care se aflau;
  4. S-au stabilit protocoale care nu aveau nimic coerent, și deși se stia că virusul atacă de regulă organele deja slăbite ale celor cu comorbidități știute sau neștiute, odată junși în spital, aceștia urmau ACELAȘI PROTOCOL CARE NU NUMAI CĂ NU ȚINEA CONT DE BOLILE CRONICE, DAR NICI NU MAI ASIGURA MEDICAMENTELE NECESARE PENTRU PROTECȚIA RESPECTIVELOR ORGANE. Se dădeau la toți aceleași pastile la mulți chiar contraindicate în mod normal, și li se băga oxigen în plămâni până crăpau;
  5. Au fost interzise autopsiile, fapt nu doar ilogic ci și ilegal, tocmai pentru a nu se constata că totul era o cacealma ȘI PENTRU A NU SE DEPISTA FAPTUL CĂ ATÂT PROTOCOALELE, TRATAMENTELE,  CÂT ȘI VACCINURILE ERAU RESPONSABILE ÎN MULTE CAZURI DE MOARTEA PACIENȚILOR.
  6. Se încearcă îndreptarea atenției doar spre cazurile celor vaccinați cu Astra Zeneca, pentru a salva principalul vinovat și marele profitor și vinovat în această afacere, căci e vorba despre o afacere cu profturi uriașe și urmări dezastruoase.

Toate aceste lucruri, ies în evindență acuma, când oamenii mor aparent inexplicabil. Și știți care este culmea culmilor? După ce ne-au obligat să ne vaccinăm cu un vaccin care nu avea nimic științific, probat, demonstrat, garantat, acuma  s-a trezit profesionalismul în medici, aceiași medici care ne împingeau să ne vaccinăm, și ne spun acuma că nu putem să tragem concluzii pripite cu privire la efectele adverse ale vaccinurilor și legătura dintre acestea și decesele ”ciudate” că trebuie ani de zile de studii de laborator, investigații,  mii de cazuri cercetate,  ca să se poată trage o concluzie. DAR CAND AU TRAS CONCLUZIA CA TREBUIE SĂ NE VACCINĂM, AU FOST SUFICIENTE 3 LUNI. Păi să nu pui mâna pe lopată ?

Și care-i problema? S-a greșit!

Iar maestrul de ceremonii de la noi, marele director al campaniei de vaccinare, domnul general Gheorghiță, strâns cu ușa de declarația domnului Oprea, cum că ar fi ordonat să nu se raporteze primul caz de efect advers  al vaccinării, ne spune că nu e adevărat, că toți medicii aveau la dispoziție formularele unde trebuiau raportate cazurile de  afecte adverse. „Situaţiile punctuale, cu caracter izolat, cum este şi cazul aflat în discuţie, au fost riguros documentate medical cu sprijinul personalului de specialitate pentru a se stabili diagnosticul complet şi relaţia de cauzalitate cu vaccinarea împotriva COVID-19.  Raportul medical solicitat a infirmat suspiciunea diagnostică de pareză facială”

Deci în loc să răspundă dacă a intervenit sau a făcut scandal pentru că a fost raportat cazul respectiv, el vorbește despre proceduri. Dar, prin octombrie 2021, domnul colonel pe atunci, Valeriu Gheorghiță, făcea mișto de doctorii care nu că nu înțelegeau rolul vaccinului ci îl văzuseră prea bine, și îi trimitea să ”sune un prieten”:

„Sunt și situații de medici care ei înșiși nu au înțeles care e rolul vaccinului în general. Când nu înțelegi un fenomen, mai bine te abții să faci recomandări sau suni un coleg care știe mai multe. Și medicină e o știință care se învață și se uită. Când vedem toate datele științifice, trebuie să ne raportăm la ele. Informațiile se bazează pe științe, nu pe crezul personal.”

Da domnule Gheorghiță, rolul vaccinului abia acuma începe să se vadă.

Și care e problema? S-a greșit!

Autorul aceste sintagme repetate care denotă o lipsă de respect, de bun simț, empatie față de cei suferinzi, o nesimțire crasă, o infatuare și un cinism fără margini, care izvorăsc din conștientizarea faptului că va fi protejat de cei care l-au plantat pe funcția pe care o are tocmai pentru că este unealta și complicele lor, domnul Arafat stă merci bine s-a dat la fund, ca și dulapul de la Cotroceni și nu va păți nimic, pentru că cei care trebuie să clarifice toate fărădelegile săvârșite în numele acestei campanii, magistrații, au fost și ei părtași la aceste crime atunci când au încuviințat înhumarea celor decedați în spitale vaccinați sau nevaccinați, fără autopsie, acceptând ”protocoalele”unor OUG declarate neconstituționale.

Dar, în compesație sunt și ”semne”bune. Autoritățile germane spun că investigarea afacerii Covid 19 este un atac la democrație. Am trăit să o aud și pe asta. Investigarea unei crime, atac la democrație. Așa zicea si Stalin.

Care-i problema?

PS Aud că a decedat Lisa Marie Presley  la doar 54 de ani, se spune că în urma unui stop cardiac. De ce o amestec în acest articol? Din două motive. Primul, pentru că deși se spune că a murit în urma unui stop cardiac, un diagnostic să zicem superficial, nu se spune  ce anume a cauzat acel stop cardiac, la fel ca și în decesele de covid, unde se vorba despre stop cardiac sau respirator fără a se spune ce anume le-a declanșat dar erau trecute pe seama virusului. Al doilea motiv este faptul că ”celebra” fiică a lui Elvis a făcut o campanie deșănțată pentru vaccinare, spunând acum doi ani :” Posibilitatea de a avea o viata normala, de a merge cu familia și prietenii, de a petrece cu ei, m-a motivat să mă vaccinez, pentru că astfel nu mă protejez doar pe mine ci și pe ceilalți. Nu pot minți, la început am fost nervoasă, dar apoi m-am decis și nu regret. Să fii informat privind cea mai buna forma de protectie a ta și a celorlalți, este CEL MAI INTELIGENT LUCRU PE CARE ÎL POȚI FACE. Eu am ales sa ma vaccinez. TU DE CE NU TE-AI VACCINAT ? ”

Nu știu dacă a fost cea mai inteligentă decizie, dar deja sunt speculații privind decesul. Unii spun că de vină ar fi vaccinul, alții că ar fi drogurile și ”tradiția familiei” având în vedere că Elvis a murit din cauza unei supradoze iar fiul Lisei tot din cauza drogurilor.  Cert este însă că a murit din cauza ”alegerilor inteligente” făcute în viață.

Unii încearcă să nege sau să pună la îndoială chiar și faptul că ea s-ar fi vaccinat, numai pentru a nu deveni ”un caz celebru de moarte datorată vaccinării. Imaginea contează.Imaginea vaccinului, bineînțeles.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS