Acasa Opinii Chipul şi asemănarea lui Traian! Basarabia PUPINBĂSISTĂ, simbrie sau prostie?

Chipul şi asemănarea lui Traian! Basarabia PUPINBĂSISTĂ, simbrie sau prostie?

scris de Marius Bâtcă
15 afisari

Şi a zis Traian: „Să facem bloggeri după chipul şi asemănarea noastră, ca să mintă şi să se târască pe pământul românesc şi tot Pământul!”. Şi a făcut Traian bloggeri, după chipul său, şi le-a dat drumul în Republica Moldova.

Marius BatcaIar bloggerii lui s-au răspândit ca iarba rea şi pe forumuri, şi în publicaţiile online, ca să facă Basarabia pupinbăsistă. Pentru că, cine nu îl cinsteşte pe băseEL, e kagebist, bolşevic, vândut Moscovei şi agent FSB.

Suspendatul Traian Băsescu beneficiază, încă – din plin şi ilegal -, de avantajele oferite de slugi din serviciile secrete. Mai ales, la butoane. De „băseştii” lui (ca să-l parafrazez pe alt rezultat al scremerilor unor personaje pătate maro din serviciile secrete „ungurene”) ar trebui să se teamă toţi românii din Republica Moldova care mai simt româneşte.

În ultima perioadă, pe forumurile şi blogurile din Republica Moldova, a fost exacerbată o serie de minciuni la adresa noii majorităţi parlamentare de la Bucureşti, cea care a decis formarea unui nou Guvern legitim în România, alta decât sclavii lui Băsescu. Suspendatul de la Bucureşti, prin slugile sale pupinbăsiste a invadat forumurile celor mai citite publicaţii online din stânga Prutului, înjurând ca la uşa cortului pe toţi cei care îl contestă. Nesimţirea Suspendatului a culminat cu convocarea, la Bucureşti, la sediul de campanie, a slugilor bloggero-forumiste, din Basarabia (Republica Moldova), cu o zi înainte de vizita la Chişinău a premeriului Victor Ponta. Misiunea: atac pe toate fronturile şi acţiuni de protest organizate la sediul guvernului de la Chişinău.

Mişcare greşită!

Simbriaşii Suspendatului nu au reuşit să scoată mai mult de 15 ameţiţi în stradă, să protesteze la Chişinău, cu tot cu angajaţii ICR, cei care au dat 3 milioane de Euro din banii noştri (contribuabili din România), pentru renovarea clădirii care a fost sediul putereii Ţariste (Ruse) de subjugare a românilor din stânga Prutului!!! Poate ar fi bine să reţinem şi că unul dintre bursierii de la ICR (Institutul Cultural Român) Chişinău a votat împotriva studierii Istoriei Românilor.

Săptămâna trecută, un Jurnalist de Dimineaţă (blogger din Republica Moldova) scria că „Băsescu a câştigat în fata lui Mircea Geoană (n.a. – în 2009), doar datorită voturilor din Republica Moldova„. Mi-am permis să îi răspund că, fără nici o intenţie de a-l jigni, VISEAZĂ CAI VERZI PE PEREŢI!!!

„Daca se face un simplu calcul, în 2009, voturile pt Basescu din Basarabia (Republica Moldova) nu au contat aproape deloc. Daca va uitati pe rezultatele oficiale, o sa observati ca Traian Basescu a primit 5.275.808 voturi, iar M Geoana, 5.205.760 de voturi. Diferenta este de 70.048 de voturi, in favoarea lui Basescu. Din strainatate, T Basescu a luat in total 115.831 de voturi. Dintre acestea, din Basarabia au fost doar 11.572. Puteau sa nici nu existe!!! Furtisagurile la vot s-au facut in Occident, in special la Paris, in favoarea lui Basescu”, i-am răspuns pe blog.

„In al doilea rand, as vrea sa va atrag atentia asupra faptului ca, prin atitudinea dumneavoastra si a multor conationali din stanga Prutului care scriu asemenea domneavoastra, faceti un mare deserviciu ideii de unitate romaneasca. Bineinteles, este dreptul ficarui cetatean roman sa aiba libertate de opinie (presupun ca aveti cetatenie romana). Ma numar printre cei care se straduiesc de ceva ani sa schimbe mentalitatea locuitorilor din dreapta Prutului in ceea ce priveste basarabenii (rusi, moldoveni tampiti, lenesi, imputiti, raketi, curve etc). Si, va rog sa ma credeti, nu este deloc usor. Cum, la fel, cred ca si dumneavoastra ati incercat sa ii faceti pe cetatenii R Moldova sa isi schimbe perceptia asupra romanilor-fasscisti-tigani etc”, am continuat.

„In conditiile in care o sa sustineti in continuare IN MOD ERONAT (dumneavoastra si altii ca dumneavoastra) ca voi, basarabenii, l-ati pastrat la putere pe Basescu, dupa 2009, o sa ne trezim ca munca noastra a fost in zadar. In situatia in care romanii (intr-o majoritate de peste 60%) dintre granitele actuale ale Romaniei manifesta o ura fara precedent fata de presedintele Basescu, va rog sa imi permiteti sa va avertizez ca faceti o mare greseala!!!”, mi-am încheiat mesajul.

E blogger, e din Basarabia. Nu îl cunosc. Presupun că nu mă cunoaşte. Însă, a remarcat ceva interesant. Aşa că, luni, 16 iulie, a scos în evidenţă: „Încleştarea politică de la Bucureşti ajunge şi la Chişinău. Cu o zi înaintea venirii lui Ponta în capitala Republicii Moldova, preşedintele suspendat, Traian Băsescu, s-a întâlnit cu un grup de jurnalişti şi bloggeri din Republica Moldova care au fost în mod special duşi la Bucureşti”.

„Grupul, organizat discret, a cuprins în el doar jurnalişti care de mai multe ori şi-au exprimat public simpatia pentru Băsescu. Lucru firesc căci mesajul suspendatului către basarabeni a fost unul de denigrare a premierului român, Victor Ponta. „Să aveţi grijă să nu vă mintă!”, le-a spus Traian Băsescu în ajunul vizitei premierului român Victor Ponta la Chişinău.„Este un om care minte foarte mult, şi-a plagiat toată biografia, nu ştiu dacă nu şi-a plagiat şi data naşterii. Omul ăsta poate fi chiar el însuşi plagiat”, a explicat Băsescu. Băsescu l-a comparat pe Victor Ponta cu fostul preşedinte al Republicii Moldova, comunistul Vladimir Voronin. „Voronin şi Ponta, totuna”, a spus Traian Băsescu.

„A-l compara pe Ponta, primul premier român care nu a fost membru al Partidului Comunist Român, cu preşedintele comuniştilor moldoveni este o clară lipsă de tact. E semn că vinurile băute odată împreună cu Voronin la Mileştii Mici au fost uitate, e semn că cele 16 mii de sticle de vin dăruite de comunistul Vladimir Voronin pentru fostul membru al comuniştilor români s-au dus pe apa sâmbetei şi că lui Crin Antonescu nu i-a mai rămas nici una”.

Este suficient, aş spune. Restul se poate vedea pe bloguri, pe forumuri şi în presă. Cine ştie şi înţelege cunoaşte!

46 comentarii

spectator 19-07-2012 - 14:08

Doru Buşcu a publicat în revista „Caţavencii” un editorial cu titlul „Arta şi opera securistului Băsescu”:
„România s-a adunat în jurul hăului. De o parte şi de alta, pe buza nămeţilor de căldură, două triburi, care formau altădată un singur popor, se privesc chiorîş. Uitătura e decupată din fotografiile cu preşedintele ţării, pe care unii l-ar sugruma, alţii l-ar pupa în cur. În loc de nori, deasupra capetelor stă adunată furia. Ceea ce se aude nu e tunetul, ci trosnetul fălcilor încleştate. Fulgerele care izvorăsc din ochii mulţimii au puţin strabism. Lumea gîfîie întărîtată, iar răsuflarea ei adună în aer musculiţe de oţet. Ura şi cel care a inspirat-o seamănă ca două picături de Chivas.
Să întărim puţin conturul personajului. În registrul cu membrii PCR Constanţa care au primit aprobarea să sprijine Securitatea, apare, la poziţia 19, Traian Băsescu. Dacă adăugăm puţină lumină, vedem că tînărul colaborator lucra ca ofiţer II la Întreprinderea de Exploatare a Flotei Maritime şi, începînd cu 9 septembrie 1978, era folosit de locotenentul-major de Securitate Mihai Avramidis ca sursă în port.
Să-i punem un pic de roşu în obraji. În registrul-jurnal cu evidenţa reţelei informative din judeţul Constanţa, colaboratorul Traian Băsescu are numărul de înregistrare 17592. Sîntem în 25 ianuarie 1977, iar viitorul preşedinte al României are dosarul personal 3990. Dosarul e primit cu aplauze în arhiva Securităţii, cu adresa de însoţire numărul 0043467.
Să intervenim cu pensula în fundal. Studentul colaborator Băsescu devine vizibil în 9 noiembrie 1973. Poziţia lui e acum gînditoare, sprijinit cu bărbia şi cu întreaga carieră pe Direcţia a IV-a a Securităţii. Se simte bine şi în arhiva Direcţiei Siguranţă Militară de la Piteşti, în registrul-jurnal pentru evidenţa reţelei informative a Comandamentului Marinei Militare Constanţa. E şi mai bine pus în valoare în 29 septembrie 1976, cînd, prin adresa 00151392, e transferat la Inspectoratul Judeţean Constanţa al Ministerului de Interne.
Sînt cîteva ştersături în acest portret, cum ar fi procesul-verbal 58212 din 15 august 1979, prin care dosarul 3990 al lui Traian Băsescu a fost distrus. Dar sînt şi adăugiri de peniţă subtile, adică registrul-jurnal pentru reţea informativă al UM 02150 Mangalia, în care, printre colaboratorii Securităţii, străluceşte, ca o pată impresionistă, ochiul oblic, mongoloid, al părintelui naţiunii.
Toate astea sînt documente reale, publice, ieşite din rîvna, birocraţia şi imprudenţele unor oameni vii. Tribunale, ministere, generali, arhivari, jurnalişti şi un implacabil Mugur Ciuvică le-au scos la iveală. Traian Băsescu nu a fost doar colaborator al Securităţii, ci a luat parte la o frescă pornografică epică, în care turnătorii penetrau masele, iar petrolierele umblau goale şi cu epoleţi. Urmele lăsate în arhive arată ca cearşaful unui bordel. Fără a pune la socoteală mărturiile colegilor, logica şi biografia oficială cu cîntec, e limpede că Traian Băsescu a fost securist cu acte, cu semnături şi cu ştampile.
De aceea, mă întreb: oare de ce revista Nature, sau Frankfurter Algemeine Zeitung, nu scot un cuvînt despre a patra posibilă realegere a unui securist în fruntea unui stat membru UE? În fond, e ca şi cînd ar afla că Angela Merkel a fost agentă STASI. Răspunsul, care trece prin ştatele de plată ale colaboratorilor SIE, are nevoie de oscilaţia Sfîntului Augustin: dacă mă întrebi, nu ştiu, dar dacă nu mă întrebi, ştiu”.

Pre2u 20-07-2012 - 19:33

Si romanii din SUA sunt manipulati de pastori in toate bisericile evanghelice. Nu stiu sa spun despre preotii din bisericile ortodoxe pentru ca nu le vizitez. Aceasta campanie desantata facuta de pastori e penibila si paguboasa pentru bisericile evanghelice implicate serios in campania electorala pentru niste politicieni efemeri. Citiva folosesc si blogul personal (Cristi Ionescu si Petru Lascau) pentru manipulare si propaganda basista.

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult