Acasa Opinii Cine se foloseşte de Bau-Bau?

Cine se foloseşte de Bau-Bau?

scris de Marin Neacșu
2.811 Afisari

Bau-Bau este un personaj ireal, creat de părinţi pentru a speria copii şi a-i determina să facă ce vor ei, să le legitimize cererile.

Marin NeacsuLegitimizarea. Un cuvânt minune, de care ţine cont vrând-nevrând orice guvern, instituţie, dictator. Într-o lume în care în numele democraţiei se fură identităţi, se vând ţări, se decimează populaţii, se desfiinţează popoare, se cuceresc teritorii, se prăbuşesc economii, se inventează boli şi viruşi, cei care le produc în numele unei democraţii sau unor principii care sensibilizează opinia publică, au nevoie de legitimitate.  Aşa au apărut acţiunile sau probele care legitimează sau mai bine spus maschează orice porcărie, orice dorinţă de distrugere, înavuţire, orice act oricât de parşiv ar fi.

În 1939, ca să poată ataca Polonia, Germania a înscenat un atac „polonez” asupra unui post de radio german din Gleiwitz. Astfel a legitimizat atacul asupra Poloniei  care a dus la declanşarea celui de-Al doilea Război Mondial.

În 1941, Anglia făcea presiuni disperate asupra lui Rooswelt să intre în război alături de aliaţi. El ar fi vrut săracu, dar americanii mai egoişti spuneau că nu e războiul lor. Între timp Japonezii decid să atace Pearl Harbour, Rooswelt află, datorită  Enigma, dar decide să se facă că nu ştie, atât pentru a proteja Enigma, cât şi pentru a sensibiliza opinia publică americană. Îşi scoate cele mai importante portavioane şi nave din port, dar lasă civilii şi o parte a forţelor acolo pentru a fi măcelărite şi a schimba astfel dorinţa americanilor. Ce a urmat se ştie, populaţia s-a “revoltat” şi Congresul a decis intrarea în război. Acuma războiul era legitim.

Când America a avut nevoie de petrolul Irakian, „armele chimice” ale lui Sadam au legitimat atacarea ocuparea şi jefuirea Irakului în numele democraţiei.

Când aceeaşi Americă a avut nevoie de Afganistan atât ca bază de luptă împotriva viitoarelor ţinte din zonă, cât şi pentru drogurile şi subsolul afgan, a fost suficient un 11 Septembrie pentru a-l căuta pe Osama în munţii afgani. Bineînţeles acuma toată lumea neagă, aşa cum a fost negată şi  atitudinea şi realitatea Pearl Harbour, dar va veni vremea când uleiul va pluti.

În 89, după declanşarea activităţilor pentru înlăturarea lui Ceauşescu cei care trebuiau să preia guvernarea, pentru a justifica urcarea la putere dar şi intervenţia ruşilor cu care erau pe mână şi a căror intervenţie o doreau, au inventat cei 60000 de morţi cifră care ar fi justificat orice intervenţie. Lumea isterizată cerea armatei să intervină, s-a dat liber la purtatul armamentului, au fost înarmaţi oameni fără căpătâi în baza unor ordine şi a unui scenariu bine pus la punct cu un regizor  care a ajuns apoi şi senator. Dacă nu ar fi fost Generalul Guşă am fi avut trupe ruseşti în ţară. Dar preluarea conducerii de către grupul Iliescu a fost „legitimă” . Apoi au început „dezvăluirile”, informaţiile  şi imaginile care trebuiau să legitimeze  omorârea lui Ceauşescu. Aşa a început intoxicarea cu clanţele şi robineţii de aur, cu conturile Ceauşeştilor, cu vilele de lux,  sticlele cu Whisky, cu fântânile otrăvite, cu ” copii orfani crescuţi de securitate”  etc. Scenariul a prins, crima a fost legitimizată. La fel şi FSN.

După preluarea puterii de către Iliescu, imediat apar partidele politice ai căror lideri, trecuţi prin multe, văd că de fapt avem aceeaşi Mărie cu altă pălărie şi apar mişcări de protest. Iliescu, încă insuficient de puternic  şi neavând sprijin prea mare din partea poliţiei sau armatei care nu voiau să repete greşelile din 89, cheamă minerii la Bucureşti şi începe bătaia între minerii care strigau: „Moarte intelectualilor!” și „Noi muncim, nu gândim!” şi simpatizanţii PNL şi PNŢ. Dezordinea şi tulburările  au legitimizat toate măsurile care au urmat apoi, ca şi candidatura  lui Iliescu, Zâmbăreţul, “Pacificatorul”, opinia publică a fost convinsă că el e unica soluţie, dacă nu vrem alte mineriade.

În 2010 guvernul Boc şi majoritatea formată din trădători de toate naţiile şi culorile politice   nu mai făcea faţă cererilor tot mai mari ale clienţilor politici, nu se mai sătura de strâns averi. Neavând de unde să mai ia bani s-au gândit să schimbe legea salarizării şi legea pensiilor, pentru a putea lua de la bugetarii de jos, pentru că cei de sus sau privaţii erau ai lor şi nu puteau fi atinşi. Şi atunci a început campania “ pensii nesimţite “ şi “ salarii uriaşe” de care beneficiau cei din poliţie şi armată. Şi uite aşa au început dezbaterile şi lumea s-a “oripilat” aflând că existau 8 generali care aveau pensii de 5000 ron. Degeaba au protestat rezerviştii că pensia este un drept câştigat, drept de proprietate, ca şi gradul militar, degeaba au arătat că o lege nu se aplică retroactiv, efectul fusese obţinut, opinia publică nu s-a alăturat protestelor militarilor, aceştia au fost jupuiţi lumea s-a bucurat, legile au fost “legitimizate”. Astfel de legitimizări au fost obţinute pentru fiecare lege şi HG de sub conducerea “înţeleaptă” a portocalelor.

În 2011 Elena Udrea decide să mai scoată nişte bani dar şi să pună la dispoziţia clientelei politice nişte vile din ograda RAPPS. La începutul lui 2012 mai precis prin Aprilie,  din 23 de imobile scoase la vânzare se vinde unul singur. Asta în condiţiile în care  aşa cum se scria în presa vremii , “Un apartament de 200 de metri patrati, cu 4 camere, cu loc de parcare si teren de 20 de metri patrati costa aproape 330.000 de euro. In schimb, in aceeasi zona, cu 264 de mii de euro, puteti cumpara un apartament de lux cu o suprafata de 170 de metri patrati, cu loc de parcare si cu supraveghere video.”

A venit 2013, alt guvern, alte condiţii, alte cauze, aceleaşi metode. Anul ăsta guvernul, ţara trebuie să plătească către FMI banii împrumutaţi în 2009 de Boc şi Băsescu, cel care spune că “România nu are nevoie de bani de la FMI”.Grea perioadă, în condiţiile în care Ponta,  are de mulţumit de două ori mai mulţi clienţi decât avea Boc, a crescut şi numărul de parlamentari, deci de protejaţi şi evazionişti, oameni care nu pot fi controlaţi, cercetaţi să puşi să plătească dări către stat. În aceste condiţii de unde să facă Ponta bani, că economia nu se pricepe să o pună pe picioare, iar clienţii evazionişti nu pot fi atinşi. Hop pe bugetari pe “privatizări” şi vânzări.

Ca şi Boc, a trecut la asalt pentru a legitimiza jupuirea aceloraşi categorii. El nu vorbeşte de pensii şi salarii nesimţite, dar nu poate accepta anumite”nedrepăţi” care se fac poporului care “munceşte, nu gândeşte” .  “Când ai salariu 80 de milioane, nu mai trebuie să îţi dau bani şi de hrană, de echipament” spune domnia sa, asmuţind  populaţia asupra aceloraşi categorii pe care le jupuise anterior şi Boc. Numai că el are altă justificare, el găseşte altă “nesimţire”, apoi mai scoate pe piaţă nişte cazuri de corupţie  şi viol printre poliţiştii iubitori de portocale şi cu asta gata, tăierea sporurilor este legitimă.

Al doilea calup îl constituie  vilele RAPPS. Ideea Elenei Udrea a îngheţat pentru că în Mai 2012 a venit la putere guvernul Ponta iar RAPPS nu mai răspunde la comenzile Elenei. Ponta, neavând nici măcar originalitate, preia idea dar are nevoie de legitimizare . Înainte de a scoate legea, Ponta aruncă pe piaţă cazurile “ asupritorilor” a “burghezilor” care sug sângele poporului şi se lăfăie în vile de protocol, frizând criza prin care trece ţara. Dacă iei cazurile la bani mărunţi vei constata că ai acolo foşti demnitari, consilieri de consilieri, metrese, foste neveste, copii, rude, prieteni, oameni de afaceri, foşti reprezentanţi ai regimului Ceauşescu şi câte şi mai câte, care mai de care mai ciudati sau mai abuziv instalaţi sau menţinuţi. Acestă prezentare are şi ea rolul de a legitimiza  atât evacuarea unora care nu fac parte din noua clică politică, cât şi vânzarea unor vile, unele dorite  de aceeaşi clică, dar  şi  să aducă bani la buget. Punerea tuturor acestor cazuri pe tapet, trebuie să mânie opinia publică aşa cum a mâniat-o clanţele şi “robineţii de aur” din apartamentele Ceauşeştilor, conturile în bănci străine şi sticlele cu Whisky. Doamne ce memorie scurtă are acest popor.

Ceea ce nu spune însă domnul Ponta este că vinovaţi de toate aceste abuzuri, nu sunt cei care stau în acele case, ci cei care au condus şi conduc guvernele căruia i se subordonează  RAPPS, cei care au făcut legile şi au permis astfel ca aceste vile să fie puse la dispoziţia unora care nu aveau ce căuta acolo, sau care au făcut un abuz şi au încălcat legea punând la dispoziţia sau menţinând  ilegal timp de 23 de ani  clienţi şi protejaţi în acele vile de serviciu. Cu aceste capete care au intervenit, insistat, abuzat, aprobat, facilitate şi inchis ochii la aceste abuzuri ar trebui să înceapă domnul Ponta, cu o anchetă caz după caz şi abia apoi când a dovedit cine se face vinovat de aceste abuzuri şi pus să plătească de către justiţie pentru ilegalitate, abia atunci trebuie să pună problema evacuării  dacă între timp nu cummva clienţii vor pleca singuri. Dar ca şi în cazul corupţiei ca şi a recentului scandal din poliţie, se înlătură câteva efecte ici şi colo dar nu se umblă la cauza care generează nedreptăţile.

Pentru un amărât care nu mai poate plăti ratele la bancă din cauza diminuării pensiilor sau salariilor, a tăierii listei de medicamente compensate, a scumpirii energiei pentru umplerea conturilor  băieţilor deştepti,   justiţia decide în doi timpi executarea silită şi omul e scos în plină iarnă afară din apartament. Dar pentru cei care stau ilegal sau abuziv în vilele de protocol sau de serviciu ale statului, nu s-a învrednicit nimeni să sesizeze procuratura, pentru că nu ei sunt de fapt vinovaţi, ci cei care îi menţin acolo. Iar când unul din cei favorizaţi se numeşte Ion Ţiriac şi plăteşte 28000 euro pe lună cum dracu să îl evacuezi? Păi înalţii funcţionari ai statului din ce să trăiască? Eu mă întreb cum de a răbdat Ţiriac să plătească atâta timp nişte profitori din banii munciţi de el “din greu”, când cu chiria  pe doi ani cumpăra tot cvartalul. Probabil că în cazul lui, vila va fi scoasă la vânzare şi nu va avea alt contracandidat. Ar fi şi păcat, conform legii are prioritate, ca locatar în fapt. De fapt nu m-ar mira ca să îşi fi băgat şi domnia sa coada la această campanie, pentru a “legitima”scoaterea la vânzare a imobului pe care nu îl putea cumpăra până acuma.

Deci după ce televiziunile vor toca mărunt mărunt lista iar lumea se va înfuria suficient mămăliga poate să explodeze, afacerea RAPPS este legitimă. Iar şefii de la RAPPS ca şi cei care au intervenit şi menţinut timp de 23 de ani  aceste măgării vor fi tot pe posturile lor, punând pile pentru alţii, că doar s-au făcut locuri libere pentru alte şpăgi. Oare ne va pune domnul Ponta la dispoziţie şi lista cu noua repartiţie sau cu numele celor care au cumpărat şi la ce preţuri? Eu nu cred. Ce o fi prost?

103 comentarii

vasile 20-01-2013 - 08:45

sa se vand chiriasilor mai intai, pentru ca pentru multi cu chiria lunara platita la RAPPS pot achita rata la o banca. Asfel castiga si statul castiga si chiriasul.

Tache 20-01-2013 - 08:45

Renunțarea românilor la statutul de ”stat național” și, pe aceeași analfabetă cărare de politici fracturate, ”renunțarea treptată la suveranitatea statului”, teză susținută, între alții, și de președintele de viitoare tristă amintire, traian băsescu, toate aceste gogomănii dacă vor fi asumate și de actuala putere (guvern, parlament) vor conduce la izbucnirea unei revoluții democratice reale, a unor mișcări care vor anunța sfârșitul letargiei acestui ”stupid peuple”, recuperarea țării ”în al 25-lea ceas” de pe taraba de bazar a acestor ”oameni fără țară” – politicienii de până acum.

Tache 20-01-2013 - 09:18

Vindem Portul Constanta ca sa intram in Schengen ?
Romania va afla poate luna viitoare verdictul in privinta intrarii in Spatiul Schengen. Dincolo de “fumigenele” lansate de olandezi, ce acuza coruptia si problemele de la frontiera, adevarata miza pentru obtinerea vizei o constituie, potrivit unor experti, privatizarea CN Administratia Porturilor Maritime Constanta, o afacere evaluata, neoficial, la 1 miliard de euro.Olandezii sunt singurii care se opun pentru aderarea Romaniei la Schengen. Inca de anul trecut s-a spus ca adevarata miza ar fi una economica, nu cea legata de coruptie si crima organizata. “Olanda santajeaza Romania cu intrarea in Schengen, pentru a obtine mai repede si in conditii foarte avantajoase managementul privat asupra Portului Constanta si, practic, controlul fluxului de marfuri pentru Europa si mentinerea Portului Constanta intr-o zona mediocra din punct de vedere al volumului marfurilor si al cifrei de afaceri”, declara senatorul PSD Marius Bota. Potrivit analistilor, acuzele isi au o logica economica. “Daca Romania intra in Spatiul Schengen, ar putea ameninta suprematia Portului Rotterdam, cea mai mare poarta de intrare a marfurilor extracomunitare in Europa”, explica expertul in transporturi Gabriel Marinescu.“Prin noile facilitati obtinute si prin sprijinul declarat al americanilor pentru acest proiect, Portul Constanta ar ameninta suprematia olandeza”, considera expertul, citat de DailyBusiness.ro Acesta ar fi si motivul pentru care olandezii s-au grabit sa semneze un protocol de colaborare intre Portul Rotterdam si Portul Constanta, iar firmele olandeze s-au aratat interesate sa preia portul romanesc. Prin acordul de colaborare, Romania se angajeaza, practic, sa predea managementul strategic asupra Portului Constanta in mana olandezilor, afirma senatorul Bota. Iar pana la preluarea totala a portului n-ar mai fi decat un pas. ”Acest lucru, facut pe sest, este inadmisibil si ar fi trebuit discutat in CSAT”, mai spune Bota.
Cum am dat Petrom austriecilor ca sa intram in UE si Autostrada Transilvania americanilor de la Bechtel ca sa intram in NATO, asa vom da Portul Constanta olandezilor pentru viza Schengen declara Dan Manoliu, expert in transporturi. La randul sau, ambasadorul Olandei la Bucuresti afirma ca “nu exista nicio legatura intre aderarea Romaniei la Schengen si orice posibila colaborare in ceea ce priveste portul Constanta . ”Vrem sa subliniem ca dezvoltarea portului Constanta este mai presus de toate in interesul Romaniei, iar Olanda ( Rotterdam ) si-a oferit experienta internationala binecunoscuta. Este un semn clar ca Olanda si comunitatea de afaceri din Olanda apreciaza excelenta relatie bilaterala”, mai arata Ambasada intr-o declaratie pentru NewsIn. “Portul Constanta si sectorul logistic sunt printre principalele puncte de interes pentru companiile din Olanda care vor sa investeasca in Romania”, arata Bernard Wientjes, presedintele Confederatiei Patronale Olandeze, intr-un interviu acordat HotNews

“Pe surse” s-a aflat ca in aceasta perioada continua negocierile si ca in curand vom asista la “preluarea managementului Portului Constanta de catre olandezi”, spune economistul Cristian Dinulescu, pentru DaiyBusiness.ro “De privatizare se va vorbi, cel mai probabil, abia dupa alegerile generale”, mai spune acesta. Cert este ca Guvernul va avea de castigat. Vanzarea Portului Constanta va aduce bani la buget, indiferent daca acesta va fi concesionat, vandut prin licitatie directa sau pe bursa.Principala poarta catre Europa Centrala si de Est Intrebarea este insa daca Romania va castiga din aceasta afacere? Peter de Ruiter, liderul Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica din PwC Romania , afirma anterior ca Romania are potential de a deveni una dintre rutele comerciale majore in viitor, prin intermediul portului Constanta .“Romania are potential de a deveni, prin intermediul portului Constanta, principala poarta de intrare a bunurilor provenind din Estul Asiei si Orientul Mijlociu catre Europa Centrala si de Est, si astfel de a ajunge una dintre rutele comerciale majore din viitor”, a declarat expertul PWC. Are insa Romania capacitatea de a gestiona acest potential? Expertul in transporturi Dan Manoliu crede ca discutia este una politica. “Tehnic suntem capabili sa devenim, prin Portul Constanta, principala poarta a Orientului catre UE. Numai ca totul se joaca la nivel politic. Nu cred ca avem politicienii capabili sa reziste intereselor”, a mai spus Peter de Ruiter. In plus, noteaza expertul, este nevoie de investitii uriase pentru dezvoltarea facilitatilor portuare, iar Romania nu are acesti bani. Speram sa se ajunga, pana la urma, la o concesiune, nu la vanzare. Altfel ne vom trezi ca nu mai avem nici port, dupa ce am vandut Flota (prejudiciu=0 ), Petrom pe mai nimic, combinatele, retelele de electricitate si gaze etc

CONGO 20-01-2013 - 13:56

Si sursa? Vorba tampitului ValVerde, da sursa!

Io zic ca mananci ciupercute, ia dacilea de la Wiki:

CONSTANTA
Vessel arrivals – 12,941 (2011)
Annual cargo tonnage – 45,972,095 tonnes (2011)
Annual revenue – US$ 160 million
ROTTERDAM
Vessel arrivals – 36,315 sea ships (2008)
Annual cargo tonnage – 430 million tonnes (2010)[1]
Annual revenue – € 525 million (2008)
Pai se compara?
Si vezi raportul de profit la tona?

digital 20-01-2013 - 18:06

și de-ar fi așa cumi spui,mă retardatule,infrastructura și poziția geo-economică a Constanței nu va putea egala niciodată pe cea a Rotterdam-ului,așa că te aflași în treabă să faci comparații neavenite!
gunoi băsist,ce mai vrei!

arhan 20-01-2013 - 10:37

Vezi ca e Roosevelt, nu Rooswelt.

Hari Bucur-Marcu 20-01-2013 - 11:11

În 1939, pe când participa la Expoziția Universală de la New York, Maria Tănase a introdus în repertoriul său și o melodie ce conținea fraza „saltă-ți lele curu-ț-zvelt”, ceea ce a produs îngrijorare în rândul serviciilor secrete americane, care au crezut că solista îl înjură pe președintele lor. Așa că, important este să știm despre cine vorbim și nu cum se scrie sau se pronunță.

ValVerde 20-01-2013 - 11:34

Induiosatoare camarederia uniformelor pierdute….

ValVerde 20-01-2013 - 11:45

” Așa că, important este să știm despre cine vorbim și nu cum se scrie sau se pronunță.”

===

Nu, cel mai important e sa stim ce vorbim…

CONGO 20-01-2013 - 13:40

Huo perversii ValVerzi, cu doua feţe precum si majusculele V si V, doua deci. Caracterul este ceea ce faci cand nu te vede nimeni, ori toata ziua te scobesti in nas pe cand postezi, ba inca cu doua degete.

CAMY 20-01-2013 - 17:06

corect!

urbos 20-01-2013 - 11:55

Hahahahahahahaha!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-01-2013 - 18:18

Ira Isaacs, producătorul și regizorul celui mai dezgustător film porno făcut vreodată, „Două fete, o cană,(2 girls, 1 cup)” a fost condamnat la patru ani de închisoare, după ce mai multor persoane care făceau parte din juriu li s-a făcut rău și au vomitat, la prezentarea probelor video ale acuzării. Filmul, care a dat naștere unei reacții virulente de dezgust a milioane de oameni, a făcut senzație în 2007, redefinind cuvantul „șocant”. Imaginile arată două femei care-și îngurgitează fecalele, apoi le vomită una în gura celeilalte. Întrebat de juriu ce Satană l-a impins să filmeze asemenea nenorociri, Isaacs a răspuns: „Auziți, dacă va face să va simtiți mai bine, puteți să vă imaginați că în loc de fecale e unt de arahide și ciocolată”. Isaacs nu a putut să convingă Justiția americă că filmele pe carea le-a produs au fost destinate unor scopuri artistice, acesta fiind argumentul aparării, el declarându-se un artist în avangarda filmelor pentru adulți. Așadar, Ira Isaacs a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru încălcarea tuturor legilor sănătății aflate în vigoare, precum și pentru propagarea și promovarea în mod public ale acestor nenorociri.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-01-2013 - 18:22

PROTEST PERSONAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa i -se dea drumul ,deindata la reg.porno !
Aka-katzi urbos ,ereticu ,bula ,ciuhuletu, tache
Consuma constant fecale peacilea , zilnic !

digital 20-01-2013 - 18:58

așa e mă ,boule,să-i dea drumul lui și să vă-nchidă pe voi,d-alde pizdraieluții frecangii!
hahaha!

Tache 20-01-2013 - 12:13

Nu are absolut nicio importanta, pentru ca numele lui real, ca evreu olandez era Rosenfeldt. Pe americaneste Roosevelt. Sau pe romaneste Ruzvelt.

Tache 20-01-2013 - 13:01

Asa pronunta Unchiul Tom, valetul negru care il slujea. Era Parpanghel, tiger, pantera si lord….avant la lettre..

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-01-2013 - 18:33

Chiar nu va ajunge smardoiul de aseara !
Pocaitul ajuns calugar, este sarcedotat de
Calugarii mai varstnici si mai …dotatzi !
Ia dati un search la ,,eufrosin „si va veti
EDIFICA singuri !

geek-a-contra 20-01-2013 - 18:24

aste e si nu altfel! roosevelt era evreu. da’ un evreu mai special: de rit episcopal….

urbos 20-01-2013 - 18:33

Era rus, dupa cum ii spune si numele. Nu prea zvelt, ce-i drept.

Tache 20-01-2013 - 12:54

De la 1945 citire… se spune….Churchill se scrie, cur-chil se citeste…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-01-2013 - 13:02

hayl ba’h freezorule cu 7 clase obtinute de la ceasca, si pronuntia lui NAPOLEON BUONAPARTE in varianta neaos romaneasca este …Na poola ioane buna parte !
Ne inveti limbiile de circulatie de la …scularie !

ValVerde 20-01-2013 - 11:32

Da, democratia are neajunsurile ei.
De exemplu, lasa frustratii ignoranti sa isi publice elucubratiile mintale cu impunitate. Dar nu avem ce-i face. E preferabil asa.
E preferabil sa lasi libere un milion de timpenii decit sa cenzurezi o idee valoroasa.
Penalitatea vine de la client. Intotdeauna se vor gasi un Tache sau un Bula sa inghita zoaiele publicate de Neacsu, dar in general „autorul” stirneste zimbete compatimitoare.

Din nou, e o nenorocire ca cei ca Bula sau Tache au drept de vot, dar cum am zis, democratia cere sacrificii. Nu exista lucru perfect.

Deci Neacsule, tu afirmi ca Pearl Harbour si 09/11 au fost conspiratii ale guvernelor SUA. Unul complice prin tacere, celalalt de-a dreptul executant.

Pun pariu ca o stii din surse pe care nu le poti desconspira. Au venit sursele pe malul Dimbovitei si ti s-au impartasit.

Iar tu luminezi poporul roman. Aferim.

urbos 20-01-2013 - 11:48

Mostra despre cat intelege un retardat depre ce inseamna democratia.
Si tot cretinul gavareste despre elucubratii.
Normal ca esti basist bai infectie. Linge scrumiere.

ValVerde 21-01-2013 - 00:27

Ai ceva de spus, sau iti mai relaxezi si tu stressul acumulat ?

urbos 21-01-2013 - 00:54

Sigur ca ma relaxes, azi ati fost sub orice critica, dar nu-i nimic peste o jumatate de ora vine Digital sa ma schimbe la pupitru ,si atunci vedeti voi pe dracu handycapatilor. A dormit si el nital si intra in tura dupa mine, va termina el ji danilor, dumnezeii vostri de retardati.

Tache 20-01-2013 - 12:52

Ce vremuri cainoase. Nu numai ca nu mai poti beneficia de un atac clar, ca de la Japonia blocata sub embargou si stransa de gat, la Pearl Harbour; ca de la Vietnamul slabanog pentru lectia de anatomie, cu pantalonii cazuti in vine de la lipsa de curele, in golful Tonkin; dar nici macar un atac afgan, cu cutterele, care sa prabuseasca turnurile gemene, sa faca sa dispara cele 10 000 de tone de aur de la subsol si sa mai prabuseasca si Building no 7, care nu a fost atinsa de avioane, dar era plina de arhive,,,,,,,, ei nici de prostioarele astea nu mai poti beneficia in zilele de astazi……
Eeeiiiii…internetul……. bate-l vina…….uf, uf…….mai,mai……

Ereticul 20-01-2013 - 12:54

Sursele sunt la vedere si accesibile si de pe malurile Dambovitei, domnule ValVerde. Pentru Pearl Harbour exista cartea „Infamy” a istoricului John Toland, iar pentru 9/11 internetul e plin de website-uri cu intrebari la adresa versiunii oficiale.

urbos 20-01-2013 - 13:10

Nu doar intrebari ci chiar si raspunsuri. Numai un cretin mai poate crede varianta oficiala la 9/11. Cretini care credeau si in armele lui Saddam, desi numai daca erai redus mintal nu-ti dadeai seama ca se mintea, caci se intreceau americanasii si limbistii lor din UK in motivatii care mai de care mai ridicole, pentru a ataca Irakul. Ce conteaza pentru acesti retardati ca s-a recunoscut oficial minciuna dupa cativa ani? Tot ce li se spune inghit.
Un vierme ca valverde, sluga prin definitie, simte nevoie sa apere varianta oficiala caci un gunoi ca el, considera statul de adoptie mana care il hraneste. Si-atunci linge.

ValVerde 20-01-2013 - 18:19

Domnule Eretic, nu neg ca internetul e plin de adepti ai teoriei conspirationiste. Chiar si un „istoric” poate fi contaminat.

La urma urmelor, ceea ce defineste pe conspirationisti este soliditatea cu care cred ca fantezia e realitate.
Inutil sa incerci sa le schimbi convingerile cu fapte insiruite logic.
Daca ar functiona la ei, nu ar mai fi conspirationisti.

urbos 20-01-2013 - 18:35

Ba cretinule tu fa comentarii eventual pe marginea materialelor care sint la dispozitie pe net, analizele tale de psiholog de cacat, n-au nici o relevanta.
Dobitoc sinistru.

ValVerde 20-01-2013 - 18:51

E pierdere de timp sa argumentezi cu un conspirationist.

Mentionez diagnosticul vostru, ca sa ilustrez de ce nu are nici un rost sa vin cu contraargumente.

Ce-i drept e drept, sinteti amuzanti…ia mai zii bai muhaia…zi-le p-alea cu amestecul termit.

urbos 21-01-2013 - 00:41

Da schizofrenicule, ramane cum am stabilit, nu e ce vezi, e ce ti se spune. Retardat schizofrenic.

ValVerde 21-01-2013 - 00:46

La tine, morcovel, nu e ce vezi, nu e ce citesti, e ce iti spun, la ureche, demonii care te bintuie….

Leguma dezorienata, vocile alea te mint !

urbos 21-01-2013 - 00:59

Ce voci bre? Mai aud si eu citeodata pe Napoleon fredonind MARSEIEZA, ce nu este normal? Cu Cezar mai am neintelegeri, vine si-mi cere mereu sfaturi, nu este capabil sa se descurce singur ji danu naibii.

urbos 21-01-2013 - 01:10

Cat de prost poti sa fii nenicule…

Vad ca ti-au venit aliatii, alti schizofrenici, sau poate vreuna dintre personalitatile tale multiple.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-01-2013 - 13:14

@ VAL : Persoanele cu afectiuni psihice grave nu pot vota la Rromanica ! Bwullache cade !
…alde tachelele Wanted by USA cu nume cod modificat , nu indrazneste sa iasa din chilia monahala din jud Cluj.
…Mai ramane cineva din Cuibul Legionar pe …dinafara cu exceptia …milosului eretic !

CONGO 20-01-2013 - 13:31

Minoritatea ValVerzilor intelectuali de kkt sa taca, sa taca, sa taca!

Daca poporul zice o „eculubratie” acela este adevarul. Este echivalent cu votat si legiferat deja.

Si nici nu se mai zice eculubratie ci ECOLOBRATIE, caci e mai ecologic sa zici si faci ca poporul, caci poporul populeste Pamantul, poporul este deci stapanul, ce este bun poporului este deci bun si Pamantului.

CONGO 20-01-2013 - 14:28

ValVerde e un nauc de intelectual, astia e periculosi, baga diverisuni

CONGO 20-01-2013 - 14:35

Urmareste atent ce scrie ValVerde, asta e daia care scrie cu cratima, ticalosii.

digital 20-01-2013 - 15:08

mai du-te mă-n pheeeezdhhhha mătii de ordinar,cu maimuțărelile tale,de oligofren!

digital 20-01-2013 - 14:43

explică măi vitălău împuțit,ce a determinat prăbușirea acestei clădiri aflată în vecinătatea turnurilor gemene!
ți se pare o prăbușire determinată de cauze obiective sau este una,CONTROLATĂ?!

http://www.youtube.com/watch?v=972ETepp4GI

digital 20-01-2013 - 15:10

sau poate o explici p-asta,cu lovirea pentagonului,idiotule vitălău!

http://www.youtube.com/watch?v=AzFqXbfv_yg

urbos 20-01-2013 - 16:23

Degeaba, asta e cretin. Cretin ca toti basistii, ca d-aia astora le spunea Bashina, nu e ce vedeti voi, e ce va spun io.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-01-2013 - 17:51

–- DIXIT BULA: ,,Pentru ca sunt un tip logic si spun chestii pe care voi nu vreti sa le stie si altii ?”
Daca ,tu ma’h esti un tip logic,
Io ma …bothez in public cand vine
Tomi , si i-ti trimit o bukhatzica preparat gata !
Si aberatiile pe care le debitezi cu nonsalanta ,
Dovedesc ca esti sipphilitic congenital ,iar neprezentarea
La Dispensarul de Dermato -Venerice saptamanal pt. tratament
Cu Bismuth a facut ca boala sa evalueze la forma tertziara,producand RAMOLISMENTUL afisat si pe BLOG !

CONGO 20-01-2013 - 13:21

Dexul trebuie interzis, Gramatica anulata, iar cratima impuscata!

Nu umblati cu Bau-Bau! De unde atata Bau linioara Bau? Baubau nu merge, ca e prea gros?

Se mai construiesc oare castele de piatra, sa tina pe mii de ani? Cui ii serveste prafuita Gramatica? Aveau oare latinii cratima? Si daca ar fi avut si sa pierdut, sufera in morminte? Limba apartine poporului nu Academiei si profilor. Dexul trebuie interzis, Gramatica anulata, iar cratima impuscata!

Tache 20-01-2013 - 13:35

” În 1939, ca să poată ataca Polonia, Germania a înscenat un atac „polonez” asupra unui post de radio german din Gleiwitz. Astfel a legitimizat atacul asupra Poloniei care a dus la declanşarea celui de-Al doilea Război Mondial. ”

Cu respect, prezint si cealalta varianta. In declaratia germana de razboi nu se pronunta numele de Gleiwitz. Daca ar fi fost un atac ” fals flag ”, sub stindard fals, Gleiwitz ar fi fost pomenit in declaratia germana de razboi. Ceea ce nu este cazul.

In declaratia germana de razboi se prezinta urmatoarele :
1. Situatia orasului Danzig, propunerile germane si raspunsurile anglo-franco-poloneze
2. Provocarile violente ele frontierei, facute de polonezi, din ultimele 4 luni, in numar de 44.
3 Atrocitatile comise asupra minoritatii germane din Polonia si cele 100 000 de victime
4 Provocarile violente ale frontierei din noapte de 31 august spre 1 septembrie, din care 3 incidente foarte grave, in total in numar de 14 ( Gleiwitz nu este pomenit pe nume, deci rolul lui ca pretext este nul)
5 Declaratia de razboi de la Radio Varsovia, de la ora 00:00 si comunicatul de razboi care urmeaza, in care se spune ca trupele poloneze inainteaza spre Berlin

Declaratia de razboi germana continua prin a spune ca de la orele 5:35 trupele germane au inceput sa riposteze.

Nu se poate face o parere corecta despre ce s-a intamplat in noaptea de 31 august spre 1 septembrie, fara a se analiza intamplarile petrecute incepand cu cel putin 4 luni in urma.

CONGO 20-01-2013 - 14:01

Tache asta sigur posteaza dintro vila din ograda RAPPS, incearca in fel si chip sa devieze discutia

Tache 20-01-2013 - 14:07

Nu exista un Gleiwitz, atunci cand Germania a atacat Europa occidentala. Nu exista un Gleiwitz, atunci cand Germania a invadat Norvegia. Nu exista un Gleiwitz, atunci cand Germania a inceput sa bombardeze Anglia, cand a deparcat in Africa sau a invadat Yugoslavia. Nu exista un Gleiwitz, atunci cand a fost declansata operatiunea Barbarossa.
De fiecare data, Adolf Hitler, a motivat prin considerente de ordin geo-politic si militar.
”Gleiwitz” este o inventie americana. Un ”Pearl Harbour” pentru Germania. De ce a fost nevoie? Judecatorul american de la Nurnberg, Jackson, si-a dat seama ca declaratia de razboi a Germaniei catre SUA, este legala si consecinta a cursului razboiului. Pentru a acuza Germania de nou-inventatele crime impotriva pacii, a fost nevoie de ”Gleiwitz”.

Cine vrea sa vada o declaratie de razboi, consecinta a unei operatiuni sub stindard fals, sa citeasca declaratia de razboi a SUA, catre Japonia. ” America, care isi sugea degetele in mod pasnic si statea cu ochii in soare, a fost atacata in mod miseleste de cimpanzeii japonezi. La Pearl Harbour. Declaram razboi acestor animale teroriste……”

CONGO 20-01-2013 - 14:29

Tache asta sigur posteaza dintro vila din RAPPS, da al dracu, ca sa fie mai ecologic are gaini in curte

ValVerde 20-01-2013 - 18:59

Tache ne dezvaluie o conspiratie care incerca sa arate ca nemtii au conspirat ca sa justifice atacul din 39 impotriva Poloniei.

Si ne arata cum conspiratia germana nu a existat asa ca nu mai conspirati sa dovediti contrariul.

CONGO 20-01-2013 - 14:41

Inca o foaie importanta adaugata la dosarul Marin Neacșu Spion Chinez.

Acum baga schema Undelemnul, ca doar zice clar „va veni vremea când uleiul va pluti”. Astia vrea ca oblige USA, ONU, NATO si Romania sa plateasca daune Afganistanului.

Antibasistul 20-01-2013 - 17:48

Fi multumit retardatule cu multe nickuri, ti-ai facut datoria cretina, ai facut cea mai cretina diversiune din Univers, zilnic.

CONGO 20-01-2013 - 18:40

Hai siktir Antitampitule!

Radjasiha 20-01-2013 - 17:25

Legitimizarea!
Ahaa,acu am priceput eu de ce se dau legitimatii de rezervisti la rezervisti,
iar la nerezervisti grade ,l-au plagiat pe Roosewelt.

ValVerde 20-01-2013 - 17:37

„Pentru unii indivizi o compulsie obsesivă de a crede, dovedi sau răspândi o teorie a conspirației poate indica o stare psihologică bine-cunoscută, una ipotetică sau combinații ale acestora, cum ar fi: paranoia, negarea, schizofrenia și sindromul lumii rele.” (Wikipedia)

===

ttp://www.psychologytoday.com/blog/the-narcissus-in-all-us/200809/paranoia-and-the-roots-conspiracy-theories

===

Modern political religions may reject Christianity, but they cannot do without demonology.
The Jacobins, the Bolsheviks and the Nazis all believed in vast conspiracies against them, as do radical Islamists today. It is never the flaws of human nature that stand in the way of Utopia. It is the workings of evil forces.
( John Gray, political philosopher )

===

There’s a similar kind of logic behind all conspiracy theorist groups, I think …
They don’t undertake to prove that their view is true so much as to find flaws in what the other side is saying.
(Ted Goertzel, sociology professor)

Antibasistul 20-01-2013 - 17:49

Prost ai fost, prost vei ramine pina la moarte!

digital 20-01-2013 - 17:58

prost,prost,dar perseverent în băsism!
hai marș în morții mătii de lighioană,că,m-am cam plictisit de lăturile tale!

urbos 20-01-2013 - 18:04

Oricum cretinul incult iar o labareste pe net ca sa dea copy/paste. Cretinul da citate tampe din wiki, care numai sursa sigura nu e.

digital 20-01-2013 - 18:23

dă-l în ghâtu măsii,cu din ăștia,a ajuns lumea,unde a ajuns,de se va duce dreq!

urbos 20-01-2013 - 17:59

Da ma, aia sint schizofrenicii. Ca matale.
Nu e ce se vede, e ce screme creieru matale putred.

digital 20-01-2013 - 18:02

ia-ți mă,ghiorțălăul și pupă-te cu el,handycapații dreq ce sunteți,că nu puteți gândi cu mintea voastră nici o secundă,ci doar cu mizeriile pe care vi le setează amerlocii,zi de zi!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-01-2013 - 18:07

Chiar esti …nerusinat ma’h Val urrene! Sa contesti tu un psiholog de renume galactic ca ciuhuhutu cu un amher necunoscut la dambovitza , este o forma de LEST MAJESTaTE !
Iar ,daca intra si omul de szerviz de la amphiteatru de la Craiova, in abordarea ta ,nesimtzita dealtminteri , IO ma …desolidarizez de astfel de marsavii !
Se constata influenta nefavorabila a …gazelor de sestache !

ValVerde 20-01-2013 - 18:39

Discalaimer:

Wikipedia publica opinii care pun tendita de a adopta teoriile conspirationiste pe seama paranoii, schizofreniei si sindromului lumii rele.

Deoarece Wiki nu este o sursa credibila in ochii lui urbos, mentionam ca cei care nu cred teoriile conspirationiste pot fi paranoici, schizofrenici sau cu sindromul lumii rele.

ValVerde 20-01-2013 - 18:14

Neacsule, din cite imi aduc aminte, japonezii nu foloseau Enigma.
Insinuezi ca nemtii (care foloseau Enigma) stiau de Pearl Harbour ?
Atunci englezii ar fi fost primii care sa afle (US nu urmarea traficul german)

US penetrase codul Ministerului de Externe Japonez, care nu stia de atac.

Aprobarea finala a fost data de Hirohito la 01 Decembrie.
Portavioanele de care vorbesti se aflau in misiune, departe de Pearl Harbour cu mult inainte de 01 Nov (!!!)

Portavioanele nu erau, la data respectiva, cele mai importante nave de razboi ale marinei americane. De fapt, navele distruse la Pearl Harbour erau „sira spinarii” US Navy.

Portavioanele au dobindit rol principal deabia dupa PH

Haha, Neacsule, cinti dupa ureche si cinti fals.

urbos 20-01-2013 - 18:18

Acuma…ce mi-e Rooswelt, ce mi-e Pearl Harbour. Probabil de la bou…

ValVerde 20-01-2013 - 18:22

Hahahah…ia uite cum a scris Neacsu…sa inteleaga ca ma refer la acelsi eveniment ….

urbos 20-01-2013 - 18:29

Neacsu prezinta simptome de basism, de exemplu aparea cu mai multe nickuri, ca sa ma injure, isi zicea si „spartacus” si „oblio”…

ValVerde 20-01-2013 - 18:34

Ihi…Neacsu e diabolic.
Conspira sa te discrediteze.

Dar esti vigilent…vai ce vigilent esti!!!

urbos 20-01-2013 - 18:38

Cu ce parte a creierului ai facut o asemenea deductie ma cap de poola?
Hahaha, ce prost!

ValVerde 20-01-2013 - 18:41

Nu e deductie mai cartof !
E observatie !!!

Vai ce idiot vigilent !!!

CONGO 20-01-2013 - 18:44

Eu nu cunosc oblio, poate prin 2005-2006, dar esti sigur Sobrule?

urbos 20-01-2013 - 18:44

Ce sa observi ba cretinule, ai vazut tu despre ce vorbesc?
Cat poti fi de prost, se usuca iarba in juru tau.

Zenovia-Zamfira 20-01-2013 - 18:55

desigur o figura de stil, ca iarna nu prea se ierbuleste, deci n-are ce sa se usuce

geek-a-contra 20-01-2013 - 18:21

vale, a corecta incultura lui neacsu a devenit atit de rutina incit este de-a dreptul plictisitor. mai acu’ fro doua articole ni-l prezenta pe generalul caster ca fiindu-ne promovat ca erou: neacsu, de meserle meletar de carera, nu stie ca in sua generalul caster este ciuca bataii in materie de bancuri cu prosti …. daca nu murea impuscat la little big horn ajungea ziarist….

digital 20-01-2013 - 18:30

așa e,mă Custer,tu vei ajunge un drummer in the wrong band!
mai ține-ți pliscul,papagalule!

geek-a-contra 20-01-2013 - 18:39

da’ ce patzisi digitale? te simtzisi cu mousca pa cacioula?

p.s. stii ce inseamna ciuca bataii?

digital 20-01-2013 - 19:03

generalu…caster….auzi la ăsta!
caster!
fugi mă,de înnoată!

digital 20-01-2013 - 19:07

cum dreq te-au primit ăia p-acolo,sau nu au întrebări despre…caster!
hahaha!

neacsum 20-01-2013 - 19:41

Ai dreptate Gica, „CASTER” al tau este ridiculizat in America.

Counties are named in Custer’s honor in six states: Colorado, Idaho, Montana, Nebraska, Oklahoma, and South Dakota. Custer County, Idaho, is named for the General Custer Mine, which was named for Custer. Townships in Michigan and Minnesota were named for Custer. There are also the villages of Custer, Michigan and Custer, Ohio, the city of Custer, South Dakota, and the unincorporated town of Custer, Wisconsin. A portion of Monroe County, Michigan, is informally referred to as „Custerville”.[69]
Custer National Cemetery is within Little Bighorn Battlefield National Monument, the site of Custer’s death.
An equestrian statue of Custer by Edward Clark Potter was erected in Monroe, Michigan, his boyhood home, in 1910.
Fort Custer National Military Reservation, near Augusta, Michigan, was built in 1917 on 130 parcels of land, as part of the military mobilization for World War I. During the war, some 90,000 troops passed through Camp Custer.
The establishment of Fort Custer National Cemetery (originally Fort Custer Post Cemetery) took place on September 18, 1943, with the first interment. On Memorial Day 1982, more than 33 years after the first resolution had been introduced in Congress, impressive ceremonies marked the official opening of the cemetery.[70]
Custer Hill is the main troop billeting area at Fort Riley, Kansas.
The 85th Infantry Division was nicknamed The Custer Division.
The Black Hills of South Dakota is full of evidence of Custer, with a county, town, and the Custer State Park all located in the area.
The Custer house at Fort Lincoln, near present-day Mandan, North Dakota has been reconstructed as it was in Custer’s day, along with the soldiers’ barracks, block houses, etc. Annual re-enactments are held of Custer’s 7th Cavalry’s leaving for the Little Bighorn.[71]
On July 2, 2008, a marble monument to Brigadier General Custer was dedicated at the site of the 1863 Civil War Battle of Hunterstown in Adams County, Pennsylvania.
Custer Monument at the United States Military Academy was first unveiled in 1879. It now stands next to his grave in the West Point Cemetery.
Generalul Antonescu, de exemplu, este „onorat” cu scoaterea tuturor tablourilor si statuilor din toate locurile publice. Nu cred ca Antonescu in mod indirect, a expulzat mai multi evrei decat numarul de indieni care au muscat pamantul la ordidele lui Custer, dar asta nu conteaza. „Caster” este „ridiculizat” în America, iar Antonescu este ” onorat” in Romania,.

ValVerde 20-01-2013 - 20:06

Neacsule, trebuia sa citesti tot articolul.
Custer e un personaj controversat. Onorat de unii, ridiculizat de altii.

Se pare ca ambele viziuni au un simbure de adevar.

Criticii il acuza de incompetenta. (De fapt dupa razboiul de secesiune a revenit la gradul pe care il avea la inceputul razboiului: capitan)

Antonescu e acuzat de crime de razboi. (a dat dovada si de incompetenta, dar aia trece neobservata atunci cind vorbim de mii de victime civile)

neacsum 20-01-2013 - 20:40

Tu vorbesti de citit intreg articolul tu care cauti virgule si cratime prin text si te legi de amanunte sau aspecte care nu iti convin in loc sa vezi ce vrea sa spuna articolul? Ma faci sa rad. Competenta lui Custer nu m-a interesat si nici nu ma intereseaza . Eu cand am pomenit de el am facut-o privitor la atitudinea oficialitatilor americane fata de un exterminator vizavi de atitudinea de lasitate pupincurism si lipsa de demnitate cu care guvernul roman accepta sa scoata din istoria proprie un erou al natiunii, pentru vini mult mai mici decat ale „eroului” american al decimarii indiienilor. Dar tu, cea care ma inveti sa citesc tot, te-ai gasit sa faci morala. Ai tupeu.

neacsum 20-01-2013 - 20:51

Si apropo de incompetente, daca Antonescu a ajuns sef opreatii al SMG apoi sef alSMG, comandantul Scolii de Razboi fiind sef de promotie in toate scolile pe care le-a facut, atunci cei care sustin ca era incompetent au mari probleme. Nu spun ca a fost perfect, nici ca nu a facut greseli, dar de aici pana la a spune ca a fost icompetent este mult. Pentru tine insa, poate fi asa cum spui tu, de vreme ce criminalul exterminator Custer poate da numele sau unei divizii americane iar tu spui ca asta este dispret.

ValVerde 21-01-2013 - 00:14

Neacsule,

1. eu nu faut greseli grammaticale. Ma confunzi. Daca crezi ca ai dreptate, da-mi exemple.
Ca sa spun cinstit, nici nu stiam ca se cheama „creatime”. Aici am invatat. Eu ii spuneam „liniutza” Asa ca nu te ascunde si nu devia discutia catre irelevant.

2. In ciuda a ceea ce pretinzi, am probleme cu ceea ce spune articolul tau. Pentru ca interpretarea arbitrara a istoriei, distorsionarea faptelor ca sa-ti serveasca propriile-ti convingeri, nu e acceptabila.

3. Ai grave probleme de intelegere a ceea ce inseamna „oficialitatile americane” Daca un catun din Ohio, sau un orasel din Wisconsin decid sa-si numeasca orasul, sau biblioteca publica, Custer, daca decid sa-i ridice o statuie, sint absolut liberi sa o faca. Asta nu reprezinta „atitudinea oficialitatilor americane”. Asta reprezinta decizia cetatenilor din locurile respective.
Ceea ce nu intelegi tu, e ca Custer e un personaj controversat. El nu e criminal de razboi. El nu a avut pozitia legala de a lua decizii criminale. El executa ordine.

Asta e diferenta dintre Custer si Antonescu.
Antonescu a fost un criminal de razboi, asa ca nu ii poti compara pe cei doi.

4. Poate in loc de virgule si creatime, alegi sa raspunzi interpelarilor mele cu privire la istoria cunoscute, (ex Pearl Harbor si 09/11)

5. Revenind la competenta lui Antonescu, nu uita ca evaluarea se face in conformitate cu cerintele postului. Cind o secretara greseste caligrafia, e incompetenta in pozitia ei. Cind un sef de stat si un comandant suprem al fortelor armate greseste, sute, daca nu mii de oameni mor. Se cheama incompetenta. Se cheama ca a fost promovat pina la gradul personal de incopetenta.

urbos 21-01-2013 - 00:47

Ia uite la cretinopat, cica daca unu executa ordine criminale, nu e criminal. Pe asta de unde ai mai scos-o ma vierme?

urbos 21-01-2013 - 00:58

Iarasi, in ceea ce priveste competenta unui comandant ea nu se poate socoti dupa morti tampitule, nici macar dupa rezultat, victorie sau infrangere, caci pierderea de vieti omenesti e inerenta, iar infrangerea poate veni din multiple cauze. Gresala nu e incopetenta intotdeauna, e gresala. O gresala grava, mai multe greseli etc, pot duce la concluzia ca respectivul e incompetent, dar nu gresala in sine.
Vino cu argumente concrete cretinule daca vrei sa-ti sustii pozitia.
Cat priveste acuzatiile de crime de razboi, ce argument e asta cretinule? Toti invinsii sint acuzati de crime de razboi cand se vrea sa li se ia gatu. Dobitocule.

geek-a-contra 20-01-2013 - 20:51

neacsule, citeste in context: caster, meletar, carera, ciuca.. stii ce inseamna caster in english?

CONGO 20-01-2013 - 18:37

De la domnul Neacsu asteptam o analiza revelatoare militaro-politica a situatiei din Triunghiul Barbosilor, zona nisipoasa Algeria-Mali-Libia, ca si initiativa franceza de a purta steagul anti-al-Qaeda si decaderea Americii din drepturi, si mai ales despre obiectivele socialistilor francezi si ale lui Hollande, in conditiile une Europe infestate la max de islamism.

Zenovia-Zamfira 20-01-2013 - 18:53

Ohoho, maica maiculita, acu sa vezi!
O sa sara Digitalu ca razboiul in tot nordul Africii e facut sa scape Europa de colaps economic, si ca de aia s-au purtat discutii la nivel de PM, ca sa puna la punct etapele escaladarii, si nu iesirea Angliei din EU.
Dar, af fi fost pacat sa-si distruga singuri Eiffelul doar ca sa porneaca un razboi necesar, deci ocazia din Mali nu trebuia ratata.

digital 20-01-2013 - 19:02

cine dreq vă baghă-n seamă,othrepelor?!
comentați voi,între voi,că voi vă dați limbi,unul la celălalt!

Antibasistul 20-01-2013 - 22:54

Si tu cui ii tragi limbi, corcodus? Ia nu te baga in dialogul meu cu prietenii ca te ia mama dracului , pomponel.

CONGO 20-01-2013 - 23:10

Catre Anticacatul

ALUPIGUS

Antibasistul 20-01-2013 - 23:17

Sa arzi in focurile iadului CONGO, ji danule te voi vedea arzind in cuptor impotentule si ma voi pisa pe cenusa ta.PTIUU…

digital 20-01-2013 - 23:29

congo,este avortatul,deixen,nu te-ai prins?!
hahaha!
avortații se recunosc,imediat!

Antibasistul 21-01-2013 - 00:04

Evreul hot iarasi se foloseste de nickul meu.

Antibasistul 20-01-2013 - 19:02

CONGO are mai multe nickuri…

Zenovia-Zamfira 20-01-2013 - 19:03

Cum adica?

Antibasistul 20-01-2013 - 21:52

Sti cum, doar tu folosesti si nickul CONGO si alte nickuri.i

Antibasistul 20-01-2013 - 22:51

Mai Ciufulici stiu ca esti tu care postezi pe toate nickurile de pe forum,vei arde in focurile iadului iar eu ma voi intoarce la ospiciu sa ma odihnesc un pic.

Antibasistul 21-01-2013 - 00:07

Ciufulici tu te odihnesti la ospiciu, de acolo ai scris postarea de deasupra, nu am scris-o eu.

Tache 21-01-2013 - 04:39

Cine se foloseşte de Bau-Bau? Guvernul american.

Cu dedicatie pentru ValVerde…

This is amazing. If it is all true then it should be exposed worldwide. It this guy is making things up and tinkering with the fact he should be thrown in jail. Could or would our own government be this ruthless as to kill 20 little children and six teachers? Come to think about it, why weren’t there any wounded survivors? It’s a 30 minute video but worth every second of watching. If you believe it then pass it on.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Wx9GxXYKx_8&bpctr=1358737732

jan dinu 21-01-2013 - 05:59

–- HALUCINATIILE –- care hranesc pe – LUNATICI – !!!
Hrana lor de toate zilele !!
JD-USA

ValVerde 21-01-2013 - 08:58

Nu trebuie sa deschid link-ul ca sa stiu ca voi, conspirationistii din Romania, nu sinteti singurii cretini din lume. Oh…nu, America are mai mult decit „fair share” a timpeniei umane.
Voi nu sinteti decit un grup marunt de imitatori.
Va uitati la imbecilii conspirationisiti de peste ocean si aplaudati si voi cu entiziasm..

Ba, daca vreti sa va ia lumea in seama ca maimutoi de sine statatori, veniti si voi cu o conspiratie mondiala originala. Nu mai copiati ce spun altii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult