Acasa Opinii Criminalii! Criminalii! Criminalii!

Criminalii! Criminalii! Criminalii!

scris de Ziua Veche
2 afisari

De ce are nevoie Romania de avioane noi? Suntem o tara saraca, nu putem plati atatia bani… Cine stie ce comisioane se iau din afacerea asta! Sigur ca prin guvernul lui Basescu e careva cu conturi pline in urma acestei afaceri… Dar de ce sa luam avioanele astea? Mai bine le luam pe celelalte, sunt mult mai ieftine! Da, dar Basescu merge cu americanii, vrea sa le bage bani in buzunar! Dar nu suntem noi cu americanii? De ce ne mai trebuie avioane? Nu ne apara americanii? Suntem o tara saraca, e criza, nu avem bani de avioane!

Au murit zece militari romani! A fost erorare umana sau defectiune tehnica? Sunt fortele G care actioneaza asupra parasutistilor la momentul decolarii… plus ca este si carburatorul… Carburatorul?!?!? Militarii romani zboara cu avioane cu carburator?!?! Avem de-a face cu un guvern criminal care trimite la moarte militarii patriei in avioane cu carburator! De ce nu au fost cumparate avioane noi? Sigur e cineva printr-un minister care a blocat achizitionarea unor aeronave moderne! Guvernul Basescu este criminal, a ucis cu buna stiinta militarii! De ce se zboara cu avioane vechi de 60 de ani? Nu suntem in NATO?!?! Nu se poate asa ceva! Ne facem de ras fata de aliatii nostri, sa zburam cu avioane rusesti… Guvernul e criminal, nu se mai poate asa ceva!

Nu trebuie taiate pensiile si salariile bugetarilor! Ce, nu mai are de la cine fura guvernul lui Basescu? Batranii nostri care au muncit ani de zile, este dreptul lor! CEDO nu permite taierea salariilor bugetarilor! Mai bine trebuie marit TVA! Trebuie masuri de relansare a a economiei! De ce sa fie dati afara bugetarii? De ce sa le fie scazute salariile? De ce? Guvernul Basescu e criminal!

S-a marit TVA! Criminalii din guvernul Basescu a marit TVA! Vor sa-i ucida pe bugetari si pensionari! Cum de s-a putut mari TVA?!? Cine le da dreptul acestor ucigasi sa mareasca TVA?!?! Nu mai este de trait in tara asta in care a fost crescut TVA in loc sa se faca reforma in domeniul bugetar! Criminalii! Criminalii! Criminalii!

Cordonul de jandarmi a fost rupt de valurile de protestatari furiosi care iau cu asalt Palatul Cotroceni! Chiar in acest moment doamnelor si domnilor pensionarii se lupta cu jandarmii! Cei 200 de pensionari mai au putin si ii vor birui pe cei 100 de jandarmi prezenti la fata locului! Bestiile de jandarmi lovesc din toate puterile in mainile batrane care se inalta cerandu-si drepturile castigate printr-o viata de suferinta! Cei 200 de pensionari vor lua cu asalt Palatul Cotroceni si vor alunga tiranul! Andreea transmite in direct de la fata locului: din pacate, interventia brutala a fortelor de ordine nu a lasat in urma nici o victima! Jandarmii au lovit din rasputeri, insa de la serviciul de ambulanta am aflat ca nu exista raniti din pacate! Ba da, o doamna a cazut acum! Nu este nici un jandarm langa ea, din pacate! E un simplu caz de insolatie! Oameni buni, iesiti in strada sa biruiti tiranul si sinistra lui Elena! Luptati-va cu jandarmii, bestiile fara suflet, platite sa ucida!

Un numar de 400 de jandarmi lucreaza de 12 ore la ridicarea unui dig menit sa protejeze un cartier al orasului Galati! Chiar in acest moment au sosit alti 200 de jandarmi din judetul Olt care se vor alatura eforturilor acestor eroi care muncesc fara oprire! Digul este intarit si de lucratori ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta! Acesti 600 de jandarmi pun stavila Dunarii umflate cu piepturile lor si cu saci de nisip! Jandarmii sunt niste eroi!

P.S. Oameni buni, nu va mai uitati la televizor…

 

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult