Acasa Opinii Crizele românilor

Crizele românilor

scris de Marin Neacșu
173 afisari

 Boc spune că România a început să iasă din criză. Nu mult, un pic. Cât? Păi a crescut acolo ceva, nu se ştie ce anume, cam cu 0,1%. Nu se vede, dar domnul Boc simte şi asta e important. Nu contează că 18 milioane de români nu văd şi nu simt nimic, simte domnul Boc că a crescut şi asta e suficient.

Marin NeacsuAlţi specialişti ai PDL încearcă să explice că nu e sigur, datele aşa spun, dar şi datele s-ar putea să fie înşelătoare. Deci îşi pregătesc terenul pentru lunile următoare. Domnul Ponta, abia trezit din somn,  vine şi ne spune că nu România a ieşit din criză, ci doar Udrea şi Băsescu. Eu cred că se înşeală. Băsescu încă nu a ieşit din criză. Mai e un hop, hopul UDMR şi atunci se vedeţi criză la Băsescu.

Madam Udrea nu a ieşit din criză, sigur. Nici nu a intrat. Va intră însă  imediat ce Roberta va ridica pretenţii. Şi are şi de ce.  La cât a lăudat-o Boc la ultimele  alegeri locale de partid, ai crede că Betty este salvatoarea partidului şi a guvernării. Şi cam aşa e. În timp ce doamna Udrea se plimba cu frunza prin China şi se dădea cu gondola în Parâng, Bettina transpira din greu la numărat voturi, la sculat oamenii din somn şi la ridicarea degetelor. Ce-i pasă Elenei, ea răspunde de un singur deget, dar Roberta are atâtea degete de ridicat şi dirijat şi e lăsată acolo undeva, pe locul doi. Pe ea nu o propune nimeni , nici măcar în particular, nici primar, nici prim ministru, nici şef de partid, nici preşedinte. Credeţi că îi e uşor ? Şi în definitiv, e şi mai frumoasă decât Elena, că nu degeaba a fost Miss. Şi e tot blondă. Şi atunci de ce să fie Elena  premiantă ?

Eu cred că Betty merită premiul 1 pentru că a dovedit că are  sânge  atunci când şi-a riscat reputaţia şi libertatea  numărând din doi în doi. Şi în timp ce Elena se chinuia să  cheltuiască banii primiţi din buget, Betty se chinuia să  îi asigure prin votul senatorilor.  Păi se compară ? Deci, adevărata criză pentru Elena Udrea şi Băsescu  va începe când  Roberta îşi va revendica locul şi va fi conştientă de imensa sa contribuţie pe altarul Zeului PDL. Atunci să vedeţi crize în România şi să fiţi siguri că tot ce a fost până acuma, a fost floare la ureche. 

28 comentarii

Morkova Vesela 23-02-2011 - 01:55

Misogin

Huhu Ciu 23-02-2011 - 22:58

Jegule portocaliu Morkova, PDL este cancerul Romaniei!

Aolica 23-02-2011 - 02:45

CRIZA IN ROMANIA A FOST PROVOCATA DE ANTIBASISTII INUMANI. Instabilitatea politica si-a spus cuvantul, a erodat credinta oamenilor in viitor, de ani si ani fiecare locuitor nu aude decat de morisca mediatica „o sa-l daramam!” si deci nu au mai crezut in democratie si intr-o viata normala. Antibasistii, care de fapt sunt anti ordine constitutionala si pentru faradelege si coruptie, au otravit zi de zi mintea milioanelor de locuitori.

Huhu Ciu 23-02-2011 - 06:08

Dobitocule, criza din Romania au facut-o, adus-o retardatii-escroci pedelisti, condusi de Basescu si de guverbul PDL!

Huhu Ciu 23-02-2011 - 06:13

…si de guvernul PDL!

urbos 23-02-2011 - 06:13

Ma huhule ce dracu bagi in seama retardatii astia de umplutura? Uite-te la prostii cu scoala, gen Mache sau Valverde, astia sint simpatici. Sint si fuduli, razi de mori.

Huhu Ciu 23-02-2011 - 06:20

Nu-i bag in seama ii bag in mamele lor, totusi trebuie sa-i fac atenti ca-s cretini, handicapati mintali si jeguri, ca sa nu se creada intelepti!

Aolica 23-02-2011 - 02:49

DESTABILIZEAZA, STRIGA TARE, SI IN HAOSUL CREAT FURISEAZA-TE SI PUNE GHEARA! Iata adevarata si unica idee calauzitoare a lui Vantu, Huhu, Voiculescu, Sobru, a politistilor, si ale Antenelor.

Aolica 23-02-2011 - 03:55

Despre Basescu. Veti recunoaste un OM DE EXCEPTIE dupa un singur indiciu :”TOTI IMBECILII SE UNESC IMPOTRIVA LUI”

Salut 23-02-2011 - 04:17

Pai hai sa vedem cine-i imbecil:

-Cel care crede ca intr-o tara unde si portarii se numesc pe criterii politice, spaga din vami o colecteaza un lider sindical sau cel care crede ca spaga se duce pe criterii politice sus, spre sau la varful ierarhiei politice LA PUTERE?
-Cel care se intreaba : dar in vama din Portul Constanta de ce nu va bagati? sau cel care vede ca mare realizare anticoruptie arestarea a cativa prapaditi de la vama Siret (unde se facea trafic cu cartonul de tigari Marasesti, Plugarul sau mai stiu eu ce porcarie de doi lei)?

Ti-am dat doar doua exemple….vis-a-vis de cele mai recente intamplari.

Banuiesc ca nu o sa raspunzi…nu intra in fisa postului.

Aolica 23-02-2011 - 04:22

pai, nu trebuie sa inceapa cu una, oricare ar fi ea?
na, ca n-a fost sa fie la Constanta!
si nu politice, ci administrative, se vede ca nu esti mafiot! Deci e scuzabil sa nu sti

Mache 23-02-2011 - 04:25

Mon cher Saliut,

Ce s-o mai lungim atata? Daca chiar vrei sa vezi un imbecil te uiti fie in oglinda, fie te uiti la caricatura cheala de dupa primul paragraf al articolului 🙂

Huhu Ciu 23-02-2011 - 06:26

Mache, dobitoc cu scoala, mai mare ca tine nu am vazut niciodata!
Tantalaule nu mai spune la nimeni ca esti ardelean ca faci tare de rusine Transilvania, Ardealul!

Mache 23-02-2011 - 04:33

Aiai cu tara portarilor de partid era tara lui Nasty. Nu ca astia ai chelului ar fi tare breji, dar totusi inca mai au pana sa ajunga cu desavrasirea lichelismului la nivel PSD-ist.

Amu’ sigur ca-i tare greu sa stati si strangeti pumnii scrasnind din falci in opozitie sperand cu disperare sa ajungeti si voi sa va infundati botu’ in voia cea buna in oala cu smantana a patriei.

Vestea buna e ca fatalitatea va face pana la urma ca PSD-u’ sa ajunga la ciolan. Vestea proasta e ca o sa se traga apa dupa voi astia de ati suferit in crunta ilegalitate greul opresiunii bashiniste. Si asa ca sa radem un pic, o sa v-o traga aia de au dezertat in 2009-2010 la Oprea si care se vor intoarce la momentul potrivit in fruntea bucatelor PSD-iste. Vae victis! Da’ nici nu meritati altceva…

urbos 23-02-2011 - 06:08

Vierme slinos, pe vremea asta e mult mai rau decat se ajunsese pe vremea lu Nasty.
Asadar porc paros, daca nu stii, de ce vorbesti ma talambule? Mars in mortii ma-tii ca dai din gura ca sa te auzi.

urbos 23-02-2011 - 06:09

Si apropo, VAE MA-TA ma.

Aolica 23-02-2011 - 04:35

1. Mama prostilor e mereu gravida.
2. Fratii Huhu-Sobru-Salut-Obelix nu sunt gemeni
3. Concluzie: Cauciucul inventat de academiciana de pe Olt nu era chiar bun.

Si unde mai pui ca multe prezervative se indoiau chiar in timpul folosirii.

Huhu Ciu 23-02-2011 - 06:05

Ba Aoloca jeg-pedelist-securist-portocaliu, cei mai mari cretini, handicapati mintali, escroci, micinosi, manipulatori din RO, sinteti voi gunoaiele portocalii, ptiu!

Huhu Ciu 23-02-2011 - 06:15

RETARDATULE PORTOCALIU AOLICA, JEGULE, in Iad mergeti toti aia din PDL-ul portocaliu!

Aolica 23-02-2011 - 04:25

PROSTII SUNT TRECATORI, DAR PROSTIA E ETERNA.
Cine ride la urma, gindeste mai incet. Totdeauna tine minte ca esti unic, ca toata lumea dealtfel. Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc. Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii.

Viorica Ianc 23-02-2011 - 04:48

De ce atat asprime pe fata ?
Cand vorbim de doua femei Bety si Udrea. Elene sunt mai multe.

Articolul incepe cu boc si se incarliga cu ceva trezire de la ponta.

CODUL PENAL 23-02-2011 - 10:04

mai lasati astea, intrebati-va unde sant cotizatiile milioanelor de sindicalisti si celor din toate federatiile , asociatile si patronatele din romania. CE FAC SAU CE AU FACUT CU ELE SEFII ASTORA . cine ii verifica si in ce scopuri au fost cheltuite?

digital 23-02-2011 - 12:48

faza cu udmr-ul e doar o pasuire pt base.ca iese ekstein -einstein ori hunor-humor,ei tot la guvernare o sa fie.apa chioara pt chior!
duca-se de unde au venit.

Bumerang 23-02-2011 - 16:42

Ma baieti, hai sa va fac eu o oferta de compromis, in ton cu noul curent de comunicare, in care toate lumea tinde spre consesn :-)). Macar pe subiectul asta. La altele accept pareri diferite 🙂

Deci, ce-ti zice voi, daca am cadea de comun acord la varianta, ca orice partid politic este format din hoti, diferentele fiind doar acelea in modul in care fura si se dau in spectacol? Hai, ca nu-i chiar asa de greu…
O sa va simtiti toti bine, dupa 🙂

Denali 23-02-2011 - 17:34

Dle Bumerang ….hmmmm…despre comunicarea asta….

„…in care toata lumea tinde spre consens…”…

CUVINTELE astea batele sa le bata vina AU UN INTELES…

„toata lumea „…este self explanatorie…”toata ” adica TOTI (100%)…

„consens” …din cate stiu eu , fara a verifica dictionarul , inseamna o majoritate ,dar nu TOATA lumea, nu 100%…

P.S…..Poate de aceea dta ca un enorias al Biswerii Incalzirii Gloabale , esti confuz…

Adica voi ne spuneti ca „consensul in randul oamenilor de …stiinta…este acela ca activitatea umana schimba climatul global,bla,bla,bla…”…

Dle enorias, Bumerang , STIINTA este o disciplina exacta , precum artimetica , cifrele sunt exacte nu relative…

Cand voi spuneti ca ” exista un CONSENS in randul cercetatorilor …” asta insemna ca STIINTA este : Absenta…

Consensul , este o majoritate, Consensul Exclude Totalitatea, exclude : 100%…Deci , cand sunt alti cercetatori care refuza sa se converteasca la noua secta a Fundamentalismului Ecologic, si sa inlocuiasca cifrele si data cu o ideologie, voi nu puteti inclocui Consensul cu Stiinmta Exacta…

Sper ca intelegi acum diferenta dintre Consens si Totalitate…

neacsum 23-02-2011 - 18:28

De acord .

digital 23-02-2011 - 20:52

toata lumea + consens=aprox80-90%(nu ma blamati cu date exacte ca oricum nu detineti nici voi secretul divin).
bun si restul?!

Huhu Ciu 23-02-2011 - 22:04

PDL este cancerul Romaniei!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult