Acasa Opinii Csibi Barna nu e vinovat!

Csibi Barna nu e vinovat!

scris de Marin Neacșu
16 afisari

Csibi Barna este nevinovat. În definitiv ce a făcut ? De ce este învinuit ? Cu ce a ieşit în evidenţă? 

1. A strigat că ţinutul secuiesc vrea autonomie ? Ei şi ? UDMR cere autonomie pentru toate judeţele  în care maghiarii sunt trecuţi de 40%. Au păţit ceva liderii UDMR ? De ce să păţească ? Şi-au exprimat în mod democratic o opţiune. Ei nu sunt vinovaţi pentru asta. Vinovat este cel care le dă speranţe şi îi ţine la putere pentru a se păstra pe sine la conducere.

Marin Neacsu 2. A spânzurat o păpuşă reprezentându-l pe Avram Iancu. Ei şi ? Alţii au dat foc pozelor cu  preşedintele tuturor romanilor. Ce li s-a întâmplat ? Li s-au redus pensiile, salariile şi au fost daţi afară din serviciu. Ţinând cont că Avram Iancu nu este preşedintele ţării, vina lui Barna este mai mică, deci măsurile luate împotriva lui,  de detaşare sau mutare sunt raportate la gravitatea faptei, deci proporţională cu importanţa celor doi „asasinaţi”. Dacă  striga “ieşi afară javră (extra)ordinară„,  alta era problema şi încadrarea juridică, dar aşa ce a făcut, a spânzurat o papuşă, deci fapta lui nu poate fi încadrată penal. La teatrul de păpusi se împuşcă păpuşi, se taie, se spânzură de ani de zile şi totul este ok. Apropo, or mai exista teatre de păpuşi sau le-a cumpărat Csibi pe toate ? În plus, nu s-a găsit cadavrul, deci .. ce crimă a săvârşit  Barna ? 

3. Se spune mai nou că a vândut tricouri pe care era imprimat mesajul că Ţinutul Secuiesc nu este pământ românesc. Ei şi ? Care este problema? UDMR  a tipărit broşuri şi documente în care susţine că Ardealul întreg este pământ Unguresc. În Ungaria, asta se spune la şcoală copiilor. Şi ? S-a supărat cineva? S-a luat vre-o măsură ? S-a sesizat cineva ?  NU! De ce s-ar lua măsuri împotriva lui Barna ?

Nu, Csibi Barna nu este vinovat!

Vinovat este sistemul care a permis apariţia unor astfel de fenomene, sistemul care dă naştere unor astfel de reacţii, sistemul care îngăduie astfel de atentate la integritatea ţării, deşi Constituţia este destul de clară în ceea ce priveşte noţiunea de stat naţional şi unitar, ca şi măsurile care se iau împotriva celor ce încalcă articolele 1 şi 2 din Constituţie. Vinovat este sistemul care în loc să îi ocrotească pe români, le dă motive să ardă poza preşedintelui în pieţe şi poliţiştilor să strige ceea ce au strigat şi dă posibilitatea unor elemente ca Barna  să facă ceea ce fac, fără să ia nici o măsură, încurajând astfel haosul şi anarhia.   

S-au luat însă măsuri împotrivă unora care cică nu şi-au declarat averea şi a altora care au ameninţat pe unul sau pe altul că îi omoară sau cică i-au şantajat. Nu iau partea nici a celor ce nu îşi declară averile, nici a celor ce ameninţă şi şantajează, dar dacă se iau astfel de măsuri de trimitere în judecată a celor ce ameninţă un anumit individ, de ce nu se iau aceleaşi măsuri şi împotriva celor ce ameninţă şi şantajează cu ieşirea de la guvernare, dacă nu li se satisfac anumite cereri ? Sau scrie undeva în lege că şantajul politic sau al politicienilor este admis ? De ce nu se iau măsuri împotriva celor care îşi şantajează proprii membri de partid sau duşmani politici cu dosare penale în caz de nesupunere

S-au luat însă  măsuri împotriva unui om care  a îndrăznit ca prin propriile mijloace  să îi găsească pe cei ce i-au furat maşina, pentru că poliţia nu putea, trebuia sa ţină de 6 la vamă şi să dirijeze traficul. Cum care trafic? De ţigări şi stupefiante.

 Csibi Barna nu este vinovat. Vinovaţi  suntem noi, că lăsăm să se întâmple toate astea, privim pasivi cum toate tradiţiile şi respectul faţă de ceea ce a însemnat istoria ţării şi eroii nemului se duc pe râpă. Ministrul oSpătar înmânează cea mai înaltă distincţie a Armatei Române, prietenilor de familie, colegilor de partid şi de guvernare, ca şi cum Onoarea Armatei Române este o tinichea pe care o poate pune în piept orice tinichigiu. 

Csibi Barna nu este vinovat. Vinovaţi suntem noi că de 3 ani lăsăm să ne conducă o gaşcă de arivişti, nepoţii lui Dinu Păturică, ai lui Baraba şi  ai lui Iuda. 

Cum să ne ajute Dumnezeu dacă noi nu ne ajutăm ? De vină sunt politiştii şi dascălii şi doctorii şi asistenţii  medicali şi judecătorii şi salariaţii publici care aleg calea cea mai uşoară şi mai lipsită de risc în “încercarea de a determina sistemul să îşi schimbe politica sau să se schimbe el. De ce nu aleg calea cea mai sigură ? Riscantă, dureroasă, dar în mod sigur cu sorţi de izbândă. Nu vrea sistemul, guvernul să demisioneze ? Nu face nimic. Divorţul se poate pronunţa din ambele părţi, nu numai din una. Ce va face oare un guvern, când se va vedea cu câteva sute de mii, poate milioane de demisii depuse în acelaşi timp ? De ce nu se prezintă oamenii, sindicaliştii, în faţa Guvernului cu un preaviz de încetare a contractului de muncă, o cerere de demisie, conform legii, care să intre în vigoare în termenul legal, dacă nu li se îndeplinesc revendicările ? Are cineva curaj să facă  asta, poate vre-un sindicat să organizeze o asemenea acţiune ? Câţi români vor fi de acord ?

Nu ştiu, dar mi se pare singurul lucru care ar putea mişca ceva. Ce s-ar face Guvernul dacă jumătate din populaţia activă îşi depune demisia în aceeaşi zi ?

 Csibi Barna nu e vinovat !

33 comentarii

Bumerang 09-05-2011 - 12:56

Bravo Neacsule, tu care mai scoti forumul din apatie

Evident ca te-ai folosit de Csibi Barna pt a atrage atentie asupra altor subiecte. Dar nu-i nimic, asa-i meseria de journalist.

Ca sa scot totusi polemica din subiectul Csibi Barna, pe care se bazeaza articolul tau, trec scurt peste ce a facut Csibi. Pt ca, cu toate ca spui clar ca nu sunt motive sa fie acuzat de ceva ilegal, insinuezi totusi o gravitate enorma a faptelor lui, care doar in comparatie cu marshavii care sunt la punctele de comanda in Romania pare nesemnificativa. Tu il acuzi in sistem stalinist pe Csibi si evident si pe Basescu & Co, inclusiv UDMR. Nu ca Basescu & Co sau UDMR n-ar putea fi acuzati, insa nu in combinatie cu Csibi Barna si nici cu Art.1 si 2 din Constitutie!

Deci, in cel mai bun caz, Csibi Barna poate fi amendat de jandarmi pt ca ultraj impotriva bunelor moravuri, caci alte chestii nu i se pot imputa dpdv legal. Iar detasarea lui este evident o pedeapsa ilegala. Daca e destept, face contestatie, si va primii banii din urma, dupa ani de procese.

Si acum la adevaratul subiect.

Constitutia Romaniei este legea suprema in tara, insa, ea trebuie sa se subordoneze Drepturilor Omului, din care deriva si drepturile minoritatilor. Sigur, doar in cazul in care Romania se considera o democratie. Daca nu, discutia se poate incheia. Presupunand ca Romania este o tara democratica, continui comentariul. Dealtfel in Art 1 Drepturile omului sunt incluse.

Tu incerci sa insinuezi ca daca cineva cere autonomie intr-o anumita Zona, incalca Constitutia. Uite eu iti spun ca nu. Pt ca daca ar fi asa cum spui tu, atunci Ceausescu putea fi judecat doar in fata Marii Adunari Nationale. Adica never! Deci, daca cineva vorbeste si chiar actineza democratic in privinta dobandirii unei Autonomii, el nu incalca Constitutia, ci folosindusi DREPTUL la propria opinie politica, isi face public interesul. Daca reuseste in mod democratica sa-si dobandeasca dreptul, adica Autonomia intr-o zona, Constitutia trebuie schimbata. Caci nu Constitutia face statul si poporul, ci invers. Daca n-ar fi asa, atunci am mai avea si azi Constitutia lui Ceausescu!

Si mai insinuezi ceva, foatre subtil. Ca delapidarile, santajurile(politice), contrabanda cu tigari si droguri sunt fapte urate, insa nu asa de grave. Ba chiar iei apararea celor care apeleaza la auto-justitie.
In comparatie cu faptele enumerate mai sus, cei care „atenteaza la Suveranitatea si Integritatea Romaniei”, incercand de fapt sa isi exercitate niste drepturi fundamentale si anume libertatea de gandire si dreptul la autoderminare, pe care tu le numesti „haos si anarhie” (sic), se fac vinovati de niste fapte incomparabil mai grave!
Cu o asemenea logica dai dovada, inca o data, ca nu ai inteles cum functioneaza democratia. Ca nu stii care sunt pilonii unui stat democratic. Si, in primul rand ca nu ai inteles ca un stat democratic se formeaza de jos in sus, si nu invers!

De fapt de aici pornesc problemele experimentului Romania (Mare) ca stat modern. Ea a devenit peste noapte (1920), un stat multietnic, in care terotoriile si minoritatile dobandite au fost privite ca o prada de razboi, ca un bun cuvenit. Ca nu asa se cladeste o democratie, respectiv un stat puternic in prima faza, stie orice politolog! Mai putin cei care se aflau la carma Romaniei atunci. Ei s-au comportat si se comporta de atunci si pana azi la fel. Ei au polarizat, nu au unit. Romanii contra ungurilor, ardelenii contra oltenilor, clasa muncitoare impotzriva intelectualitatii, taranime inmpotriva burgheziei etc etc, dupa moda, si conform pricipiului „divide et impera”. In feleul acesta au distrus ceeace se numeste baza societatii.
Rezultatul se vede astazi la ProTV si in statisticile de emigratie.

Neacsule, ungurii nici daca isi tripleaza foartele in „lupta lor impotriva Statului National Unitar Roman” nu vor reusi sa-l dezmembreze mai repede decat o vor face insisi romanii!

levi 09-05-2011 - 13:23

Absolut corect!!!!

digital 09-05-2011 - 16:44

ce vrei ma lesinatule!!!!

Nashu 09-05-2011 - 16:43

Bumerange,
In principiu – subscriu. Ai zis-o.
De mult nu mai argumentez cu Marinica – ii lipsesc „bazele”
Un punct pe care nu l-ai atins in comentariu: cum se face ca, cineva care a asistat (sau a participat…) la circul post-1989 are o problema numai cu ultimii trei ani. Ca si cum ar fi curs lapte si miere inainte de 2008. Ce puri am fost in epoca Iliescu, si ce-am ajuns acu’…
Intre noi fie vorba: Csibi e un idiot. De altfel, ca si aia care se uita in gura lui (inclusiv aia care mai scriu pe la ziare).

digital 09-05-2011 - 16:48

nashu-farashu,daca poti dezvolta fa-o daca nu marsh de unde-ai venit!!!!

Nashu 09-05-2011 - 16:55

Scumpete, de ce vorbesti tu neintrebata? Te bagi in vorba ca un om mare.

Ciu Huhu 09-05-2011 - 17:19

Nasule esti un”om” mare rahat portocaliu!

Rusu 09-05-2011 - 18:20

Ciu Huhu-ule,iar ai aparut mai?.Tu nu ai altceva de facut decat sa stai pe forum?.La munca ,putoare ordinara,nu la frecat menta pe forum!

Ciu Huhu 09-05-2011 - 19:48

Ba Rusule portocaliu tu si colegii tai portocalii tre’ sa lasati propaganda mincinoasa diversionista si sa treceti la munca grea a pamintului, cimpului, putorilor portocalii nincinoase, manipulatoare, la ocna e locul vostru, ati ruinat Romania si poporul roman, leprelor, ati indatorat poporul enorm de mult, pe muti ani!

Ciu Huhu 09-05-2011 - 19:50

Rusule securist-portocaliu-pedelist nu-ti vine sa te scuipi in ochi cind te vezi in oglinda, doar asta meriti!

Paul din Ohio 09-05-2011 - 19:54

Bumerang,
Ai vorbit destul de bine (dar mult prea mult; puteai sa spui ce ai spus in doua trei propozitii) pana aproape de sfarsit cand ai inceput sa-ti versi naduful pe Trianon, bine inteles. Poate ca nu stii ca toate discutiile despre „autonomie” au inceput odata cu ocupatia bolsevica a Romaniei. In plus nu inteleg ce ai vrut sa spui prin:
„Ca nu asa se cladeste o democratie, respectiv un stat puternic in prima faza, stie orice politolog! Mai putin cei care se aflau la carma Romaniei atunci. Ei s-au comportat si se comporta de atunci si pana azi la fel. Ei au polarizat, nu au unit. Romanii contra ungurilor, ardelenii contra oltenilor, clasa muncitoare impotzriva intelectualitatii, taranime inmpotriva burgheziei etc etc, dupa moda, si conform pricipiului „divide et impera”. In feleul acesta au distrus ceeace se numeste baza societatii.”
Vad ca tu ii acuzi pe politicienii romani de acum 90 de ani care, spui tu, ca se „comporta la fel pana azi”. Cu alte cuvinte ii bagi in aceiasi oala pe
politicienii romani de atunci care nu au polarizat societatea (sau poate imi spui tu ce rau le-au facut acestia maghiarilor), pe Gheorghiu Dej care, la sfatul lui Stalin a organizat Regiunea Autonoma Maghiara ( care continua sa fie placa voastra cea de toate zilele) si pe Ceausescu care a desfiintat-o si a fost gata sa distruga toata populatia nu numai pe maghiari.

Bumerang 10-05-2011 - 19:25

Paule,

pt mine personal Trianonul este istorie, iardecand Romania este membra a UE, un subiect fara continut.
Oricum, problema Trianonului pt TOTI cetatenii din Ardeal si Banat, indiferent de etnie, nu a fost neaparat mutarea frontierei, ci noua politica centralista de la Bucuresti, care a acaparat puterea intr-o zona care era cu 100 de ani mai avansata decat vechiul Regat. Au pus la comanda unei societati dezvoltate niste oameni din Regat, care nu au fost in stare sa cladeasca o societate prospera. Pe cand dupa unire criteriul a fost etnic, romani, mai ales din sud pusi la carma, in perioada comunista s-a repetata miscarea insa pe criterii politice. Adica, ai pus secretar si primar in Banat, pe un oltean care inainte de razboi mulgea vaci, si un cizmar cu patru clasa la carma tarii! In privinta asta, da ii bag pe toti in aceasi oala. Politicienii romani au polarizat si dezbinat, de la 1920 incoace! Regia Autonoma a fost rezultatul internationalismului comunist, care a avut o faza scurta. Comunistii dandusi seama ca trebuie sa dezbini ca sa conduci, nu sa unesti! Desi suna paradoxal, o regiune autonoma nu dezbina, ci creaza concurenta, care duce la progres, dar, si la o anumita forma de democratie, distrugand egalitarismul, de care un sistem totalitar are nevoie.
Daca dupa 1920 Romania nou cladita tinea cont de realitatile din zona, si stia sa le VALORIFICE, nu distrugea ce a fost bun in Banat si Ardeal, ci conserva si incerca sa transfere in sud si est! Orice formula care tinea cont de componenta etnica, federatie,regii autonome etc, si dar fi fost mult mai benefica poporului, decat ce a urmat! Se putea cladi o Elvetie a estului. Insa regatenii au vrut sa se infrupte din ce a fost cladit in Ardeal si Banat, fara sa munceasca. Si au tot facut asta, pana au distrus ce a fost acolo prosper! Iar cand nu mai ai ce sa oferi poporului, ii dai propaganda patriotica pe paine!
Astazi Romania este un stat slab, in care proprii cetateni nu mai auincredere, si nici nu-l mai respecta. Acest lucru este dovada clara, ca strategia adoptata dupa Unire a fost una falsa.

Paul din Ohio 10-05-2011 - 20:46

Cum a „distrus” Romania, dupa 1920, „ce era bun in Banat si Ardeal”? Ma intereseaza un raspuns care se refera la perioada de dinainte de ocupatia Romaniei de catre banditii ruso-bolsevici.

Bumerang 10-05-2011 - 21:37

Este adevarat ca distrugerea completa a fost facuta sub comunisti, evident.

Insa si dupa 1920 si pana in 45, Bucurestiul a incercat sistematic sa acapareze structurile societatii ardelene/banatene.

Incepand cu Reforma Agrara, care a fost facuta diferential, pt teritoriile noi existand o lege separata, decta pt cele vechi!

Ardeal
http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=65850

Regatul vechi

http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=65849

Citeste atent cine a fost despropriat si cum in Ardeal si cine in Regat. Ce pret au primit despropriatii in Ardeal, si ce pret cei din Regat!!

Aceasta reform a avut ca scop desproprierea nobilimii maghiare si a Bisercicii Catolice si Evanghelice din Ardeal!

Citeste si mai aten cum sau evaluat despagubirea in Regat si In Ardeal!

Ardeal
Art. 50. – … preţul de vânzare al pământului în localitate şi în vecinătate în anul 1913; preţul de arendare în regiune, capitalizat cu 5%; … În nici un caz însă preţul nu va trece peste preţul din anul 1913. Socoteala se va face în LEI. Pentru stabilirea preţului, LEUL se consideră EGAL cu COROANA
Adica jaf la drumul mare!!. De doua ori. Prima data egaland leul cu coroana si a doua oara, datorita inflatiei care a avut loc in leu, din 1913 pana in 1021!

Structurile mosieresti ardelene au fost astfel distruse!

Bumerang 11-05-2011 - 12:08

Na Paule,

ai avut timp sa citesti?

digital 11-05-2011 - 15:10

ce sa fie bun?! nobilime maghiara care dansa pe calcaie in rest sclavie cat cuprinde pe bume de asta-l freaca grija ca le-a luat Ferdinand iugarii si i-a dat celor care au luptat in razboi (care s-au mai intors) iar grphilor le-a dat un sut in dos!

ca prostii luptau prin razboi iar jegosii se tineau de chiolhane si vanatori pe domenii!

el nu a auzit de Jacob Muschong, Malaxa,Mociornita,Argetoianu Max Auschnitt Ion Gigurtu de Astra Romana,Steaua Romana ,Concordia,etc.

i-am mai spus ca e jalnic,baiatu,sa-si cate de lucru prin alte locuri.pentru el este adevarat numai ce stie el!!!

drept dovada nici macar nu a avut respect sa-mi raspunda la comment!
dar promit sa -l ignor ca si asa e varza!!!

digital 09-05-2011 - 13:28

bumerange ai o logica si o coerenta precum o strecuratoare cu care vrei sa muti faina din saci in hambar!
mai bine iei cate un sac il salti in carca si te duci si-l golesti!

daca vrei iti si desenez!schimba-ti profilul daca te crezi *analist*,daca esti un forumist simplu gaseste-ti un forum,asa ca pentru tine!!!

Bumerang 09-05-2011 - 14:09

Te invit sa argumentezi pe puncte unde are logica mea gauri, si ma voi inchina in fata intelepciunii tale!

Arhimede 09-05-2011 - 14:59

Ia uite!
iar a apărut agentul jobbik…mare conte de nagy kanisza…
autonomie teritorială pe criterii etnice?
citeşte constituţia băi lo-fasz!

Bumerang 09-05-2011 - 15:22

Bai „ganditorule”, dar un Stat National Unitar, nu e „autonomie” pe criterii etnice? Sau acolo e voie?

Eu am citit Constitutia. Dar tu? Si daca da, ai inteles postarea mea? Dupa cum vad, nu!

Bumerang 09-05-2011 - 15:23

Pun pariu ca vi acum cu Burebista…

Arhimede 09-05-2011 - 19:46

Da stat naţional unitar. Pentru-că voi sunteţi doar 6% din populaţie.
Adică 1.350.000 de unguri, (vezi saitul UDMR) care includ şi 250.000 ţigani gabori.
Nu puteţi avea nici-o pretenţie.
România este românilor nu a veneticilor.
Când aţi apărut din stepele mongole, aici locuiau înaintaşii noştri.

digital 09-05-2011 - 17:00

replay
1.*Constitutia Romaniei este legea suprema in tara, insa, ea trebuie sa se subordoneze Drepturilor Omului, din care deriva si drepturile minoritatilor*
-nu exista niciun *INSA*-ceea ce invoci tu incepand cu acest cuvant nu mai are nici o putere, e vax!!

2.*Tu incerci sa insinuezi ca daca cineva cere autonomie intr-o anumita Zona, incalca Constitutia. Uite eu iti spun ca nu. Pt ca daca ar fi asa cum spui tu, atunci Ceausescu putea fi judecat doar in fata Marii Adunari Nationale. Adica never! *

-corect de aia l-au si impuscat,pentru ca nu puteau.au incercat sa-si asigure o rezerva cu cei 60,000 de morti in caz ca nu-l puteau prinde ,dar nu a mai fost cazul!
3. deocamdata Constitutia este aprobata si in functiune, iar acest act nu este o jucarie de azi pe maine la discreetia lui cibi,base sau alt dement caruia ai trece un proiectil prin cap sau nu stiu ce *act democratic*!!!
4. restul sunt bla bauri .

oricum esti de plans cu analiza ta fara niciun fundament.o plangoceala ieftina si gratuita!
mai stilizeazati softul!!!

Ciu Huhu 09-05-2011 - 15:59

Cibi Barna este un extremist maghiar, poate si fascist, din rindurile unora ca el sint recrutati teroristii, deci e periculos, e vinovat pentru faptele lui extremiste, provocatoare, pline de ura la adresa poporului roman.

PDL in frunte cu Basescu si guvernul lor pedelist sint vinovati ca permit unor asemenea extremisti maghiari sa se manifeste in public execrabil si foarte jignitor la adresa romanilor!

PDL in frunte cu Basescu e in stare de orice compromis cu ungurii numai pentru a se mentine la putere, la Osul Romania!

Ciu Huhu 09-05-2011 - 20:08

La Ciolanul Romania, nu osul.

digital 09-05-2011 - 16:24

1.*Constitutia Romaniei este legea suprema in tara, insa, ea trebuie sa se subordoneze Drepturilor Omului, din care deriva si drepturile minoritatilor*
-nu exista niciun *INSA*-ceea ce invoci tu incepand cu acest cuvant nu mai are nici o putere, e vax!!

2.*Tu incerci sa insinuezi ca daca cineva cere autonomie intr-o anumita Zona, incalca Constitutia. Uite eu iti spun ca nu. Pt ca daca ar fi asa cum spui tu, atunci Ceausescu putea fi judecat doar in fata Marii Adunari Nationale. Adica never! *

-corect de aia l-au si impuscat,pentru ca nu puteau.au incercat sa-si asigure o rezerva cu cei 60,000 de morti in caz ca nu-l puteau prinde ,dar nu a mai fost cazul!
3. deocamdata Constitutia este aprobata si in functiune, iar acest act nu este o jucarie de azi pe maine la discreetia lui cibi,base sau alt dement caruia ai trece un proiectil prin cap sau nu stiu ce *act democratic*!!!
4. restul sunt bla bauri .

oricum esti de plans cu analiza ta fara niciun fundament.o plangoceala ieftina si gratuita!
mai stilizeazati softul!!!

Ciu Huhu 09-05-2011 - 17:21

Corect!

Parpanghel : Ce patzea varu 'h Corcodel 09-05-2011 - 16:37

Daca aprindea o pereche de opinci pe esplanada Parlamentului de la Bud..pesthan…

neacsum 09-05-2011 - 19:03

Nashule .
Unde ai vazut dumneata ca ma leg numai de ultimii 3 ani ? Citeste si articolele in care criticam actualele partide din opozitie si pasajele in care spuneam ca vinovata este toata clasa politica indiferent de culoare. Apoi vino si cere-ti scuze. Asa e cosher. Nu pot insa sa spun ca PSD’-ul sau PNL-ul au facut astfel de intelegeri cu UDMR sau UNPR. si se lasa santajati acordand legi specifice numai pentru a ramane la putere . Este de notorietate santajul lansat de UDMR care a spus ca daca nu se aproba legea invatamantului in forma propusa de ei ies de la putere. Asta este santaj in toata regula, iar PD-l un partid care se zbate sa ramana la putere prin orice mijloace . Daca ai cu ce, neaga acest adevar. Daca ai date si despre alte partide in acelasi sens , spune-le Nu ma invinui insa pe mine ca nu sunt impartial. Am spus-o si o repet : nu sunt inregimentat politic, nici macar nu simpatizez cu vre-un partid, nu sunt platit de nimeni nici sa scriu nici sa nu scriu. Daca ai alte informatii in sensul asta, spunemi-le si mie , mai aflu si eu cate ceva nou si cine stie , poate mai scriu un artcol despre un ziarist corupt.

Ciu Huhu 09-05-2011 - 19:59

Se pare ca bou-merangul e un agent platit de Budapesta, e foarte vizibil din comentariile lui!

Bumerang 10-05-2011 - 18:41

[quote] Nu pot insa sa spun ca PSD’-ul sau PNL-ul au facut astfel de intelegeri cu UDMR sau UNPR
[/quote]

Ba bine ca nu! Chiar crezi ca UDMR a facut coalitia cu PSD pe gratis??
Nu numai PDL, ci si TOATE celelalte partide, in frunte cu PSD, s-au facut PRES in fata UDMR la ultimul congres. Daca tot te declari impartial, ar fi bine sa nu uiti detalii!

jan dinu 09-05-2011 - 22:27

Mai Ardeal ,Ardeal ,Ardeal …
Tu esti nascator de neam ,
Limba noastra ne-ai dat ..
Unit veshnic la Regat !!

SarmisSegetuza ta …
Ne-a permis de-a exista
Prin Coloana cea Maiastra …
Stapini stam in casa noastra !!

JD-USA

Ciu Huhu 10-05-2011 - 23:34

CENZURA LA ZIUA VECHE FUSE CRUNTA SI DE ASTA DATA, la fel fuse de multe ori si in trecut, si se mai mira Ziua Veche ca e pe cale de disparitie!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult