Acasa Opinii Cu Meleşcanu pre Opoziţie călcând

Cu Meleşcanu pre Opoziţie călcând

scris de Roland Catalin Pena
4 afisari

Preşedintele Băsescu a lovit Opoziţia în moalele capului prin propunerea lui Teodor Meleşcanu pentru funcţia de director al SIE.

roland-catalin-pena-redimensionatCrin Antonescu declara, cu doar câteva ore înainte de anunţul oficial, că nu crede în nominalizarea unui membru marcant al USL pentru postul lăsat vacant de premierul Ungureanu. Preşedintele liberalilor a fost, din nou, în afara jocurilor politice la vârf. Mai mult, subalternul său pe linie de partid nu a catadicsit să-l anunţe, măcar de milă, că acceptase conducerea SIE. Pe lângă problemele pe termen mediu pe care le va genera mişcarea tipică pentru şeful statului în USL, dar mai ales în PNL, este de văzut pe unde vor scoate cămaşa copreşedinţii Uniunii la validarea de azi din Parlament.

Dacă boicotează şedinţa plenului pe motiv de grevă, vor trebui să explice de ce îl acuză pe Băsescu de faptul că foloseşte serviciile secrete în lupta politică, când acesta le oferă şefia SIE şi ei nu o vor. Să nu uităm că directorul SRI provine din PSD. Dacă participă s-a zis cu greva.

Fac o pauză că a intrat Crin Antonescu în direct. Clar, omul nu se dezminte, turuie mult şi spune numai prostii. Numirea sefului SIE, zice el, „este o afacere între dl Băsescu şi dl Meleşcanu şi poate altcineva (să fie Patriciu altcineva, să nu fie? – n.a.)”. Mai mult, vezi stimate popor ce îi va face el „trădătorului”: îl va da afară din partid cu prima ocazie. De o să-i ia şi caii de la bicicletă nu ne-a mai dat de ştire. Pauză. Vorbeşte Ponta: Protestul continuă! Ura, au înfrânt! Ia cuvântul Daniel Constantin. Hai că ăsta nici o pauză nu merită…

Articol aparut in cotidianul PUTEREA

11 comentarii

milosul 28-02-2012 - 09:30

Mai mult, subalternul său pe linie de partid nu a catadicsit să-l anunţe, măcar de milă, că acceptase conducerea SIE

Catalin Pena, nu se desminte. Acest individ, asa zis jurnalist, este un pupincurist incurabil. Se face, ca nu stie, ca ACEST JEG DE ‘POLITICIAN’, melescanu, este subalternul lui basescu, pe linie de securitate. Rolul acestei jigodii in politica s-a incheiat. Melescanu s-a intors acolo, in cadrul sistemului. Toata lumea vede, ca aceasta numire a fost o afacere basescu-melescanu, numai acest individ pena, care se considera a fi jurnalit, nu vede???!!!!! Bai acesta, tu nu esti jurnalist, tu esti pupincurist. Un pupincurist de cur basist!

milosul 28-02-2012 - 09:43

vor trebui să explice de ce îl acuză pe Băsescu de faptul că foloseşte serviciile secrete în lupta politică, când acesta le oferă şefia SIE şi ei nu vor.

Ca sa fie adevarat- ce acest individ sustine mai sus- acesta trebuia sa specifice, ca idolul sau, basescu, nu a avut nicio consultare cu PNL, referitor la aceasta numire. Asa ca, ori esti prost ori esti de rea credinta. O, am uitat! Ori esti pupincurist de cur basist.

ANDREI 28-02-2012 - 10:58

„Preşedintele liberalilor a fost, din nou, în afara jocurilor politice la vârf. ”

Presedintele liberalilor ???!!!!!

Cine-i domnu Ronald .a ..”FIUL PLOII”..NARCIS- LAURENTIU -GEORGE ANTONESCU -de ULAN BATOR …e marioneta si normal ca e in afara jocurilor politice de la virf..,iata timpul o demonstreaza certifica acest adevar irefutabil.!

Scuzati-ma, dar gresiti, presedintele fondator a-l PNL e domnul Iliescu Ion.
ps.
Domnul Neagu Djuvara inceraca de mult sa ne deschida ochii

urbos 28-02-2012 - 11:19

Ai vrut sa spui ceva ma fiu de catea?
De cand te intereseaza ba secatura basista, ce e la PNL? Sa te frece grija deanimalul tau de la Cotroceni si leprele voastre. Apropo, sper sa-ti ingropi copiii curand.

urbos 28-02-2012 - 11:16

Numai pentru mintea unui vierme pupincurist, care in disperarea lui se agata de orice pai, poate sa para ca Securistul de la Cotroceni a dat in moalele capului cuiva, cu cacatenia asta numita Melescanu. Hahaha! Grohaie ba la alta masa, cu Pora si Turcescu. Tu pe sub masa, ca nu te ridici la notorietatea scarbelor amintite, oricat incerci sa dai din coate ca sa te infigi cu limba in dosul Kiorului. E inghesuiala mare acolo.
Si porcule, ce face dictatorul tau securist are aceeasi valoare. Dementul poate sa faca ORICE, va avea acelasi rezultat. In plus, Melescanu era un gunoi securist care putea de mult a cacat, nici macar nu e vreo surpriza, degeaba grohai si bati din copite.
Dar ce-ti mai plac securistii, ba „anticomunistule” ba, lua-te-ar moartea de blestemat imputit.

remi 28-02-2012 - 11:21

E clar esti un slugoi si laudac al chiorului.E dreptul tau….Dar te poti si abtine cu anumite remarci..Turuie mult si spune numai prostii-pai asa se fac comentarii despre un sef de partid?Daca esti ziarist al puterii,da.Dar eu stiu ca ziaristii critica puterea(oricare ar fi ea) nu o lauda.Chiar cind are ceva de laudat are ceva (sigur ) si de criticat.Sa ramai cu chiorul,noi vrem schimbare.

Europeanuul 28-02-2012 - 12:32

Chiar ii citisem biografia acestui domn Melescanu, din curiozitate. Ma surprinde faptul ca acest om (un fost secretar de stat al RSR) se numara printre membrii „marcanti” ai liberalilor romani! Nu imi vine sa cred!

Desemanarea acestuia in post de director SIE al Romaniei de azi mi se pare a fi un gest ironic, grotesc, menit sa accentueze emotionalismul paralizant al starii de debusolare.

remi 28-02-2012 - 12:53

Cum?A fost si in PCR?pAI ATUNCI SUNT 5 PARTIDE POLITICE IN CARE A FOST….ASTA DA OM SERIOS…Si consecvent in idealurile sale.Mai sunt multi in politica romaneasca ca asta?

urbos 28-02-2012 - 13:44

Individul nu e printre membri marcanti. Avea notorietatea lui, dar nu neaparat ca liberal, ba chiar foarte putin ca liberal. Mai mult, urecheatul nu avea functii in PNL remarcandu-se in general doar pe la televiziunile limbiste, chemat de viermii basisti ca sa faca pe impaciuitorul.
Faza e ca trebuia eliminat demult, ca sa nu existe ocazii d-astea, chiar daca miscarea Kiorului are efecte practic nule. Numa in capul trogloditilor ce-a facut Bashina e vreo „lovitura”.

un roman verde 29-02-2012 - 12:17

Melescanu era liberal cum era Basescu papa Benedict! Sincer sa fiu, nici nu stiu ce cauta in PNL oplositul ala… Iar cu nevasta-sa mare prezentatoare pe la TVR in primii ani de dupa pacaleala nationala din 89, mare iubitoare de alde Iliescu, FSN etc co., eu nu l-am vazut pe Mele altfel decat o coada de topor infipta bine de comunisti in opozitie, doar-doar o mai crapa nitel. Du-te-ai invartindu-te, nene Melescanule, ca n-ai fost, nu esti si nu vei fi ever mai liberal nici macar ca alde MRU!

milosul 29-02-2012 - 18:32

Domnule ROLAND CATALIN PENA, doresc sa stiu parerea dumneavoastra despre basescu? Sunteti de acord cu felul in care este condusa Romania? Vi se par democratice metodele folosite de basescu? Care au fost cele mai bune si cele mai rele actiuni luate de basescu, in cei 8 ani de domnie?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult