Acasa Opinii Cum i-a ars Ponta pe Stancu, Ursu şi a lor Ora de foc

Cum i-a ars Ponta pe Stancu, Ursu şi a lor Ora de foc

scris de Roland Catalin Pena
20 afisari

Emisiunea „Ora de foc” de pe Realitatea TV a dispărut.

Roland Catalin PenaAsta o ştie toată lumea care se uită la postul patronat de Sorin Ovidiu Vântu şi manageriat de Sebastian Ghiţă.

Oana Stancu, care realiza şi prezenta emisiunea alături de Adrian Ursu, a spus că a fost anunţată prin e-mail de către Sebastian Ghiţă că Ora de foc iese din grilă. Nici ea, nici Ursu nu au primit, sau cel puţin aşa declară public, o explicaţie clară, un reproş punctual, ceva acolo…

Stancu speculează prin presă că i s-ar trage de la o prea mare prietenie cu Vîntu, care se luptă, mai nou, cu Ghiţă pe controlul politicii editoriale a staţiei.

Iată ce s-a întâmplat, de fapt, cu adevărat, potrivit surselor mele extrem de informate.

În seara când tot mapamondul aştepta cu sufletul la gură demisia lui Hosni Mubarak, invitat la Ora de foc era însuşi Victor Ponta. Prin telefon a intrat şeful ANAF, Sorin Blejnar, care îl acuza pe preşedintele PSD că nu a declarat o sponsorizare pe care ar fi primit-o.

Vezi aici ce-i imputa concret Blejnar lui Ponta

Vine pauza publicitară în timpul căreia Ponta îi spune lui Ursu că nu mai vrea ca Blejnar să intervină telefonic în emisiune. Se reia transmisia, iar Ursu, culmea independenţei jurnalistice la Realitatea TV, îl bagă iarăşi în direct pe Blejnar. Prima greşeală.

A doua greşeală, pentru care eu îl găsesc mai vinovat pe Mubarak decât pe cei doi: Se întrerupe emisiunea ca să se transmită declaraţia preşedintelui egiptean taman când Victor Ponta încerca să demonstreze ceva la tabla din platou.

Ce s-a întâmplat mai departe nu e greu de dedus. Victor l-a sunat pe amicul său bun Sebi şi a depus o reclamaţie, ce avea să se dovedească incendiară şi fatală pentru Ora de foc.

Uite aşa s-au implementat încă o dată standardele BBC la Realitatea TV.

Recunosc cu onestitate că nu am văzut emisiunea respectivă, dar bag mâna în foc pentru sursele mele.

În concluzie, asta e Realitatea, doamnelor, domnilor, mult  stimate Hurezeanu, dragă Tănase, iubite Pelicane şi voi ăilalţi care vă mai umflaţi în pene pe acolo!

20 comentarii

urbos 20-02-2011 - 06:32

Asta e logica curului, atata vreme cat nici Stancu nicci Ursu nu-s limbisti de-ai lui Basescu, desi nici foarte virulenti nu-i sint impotriva, asa cum ar trebui sa fie orice om normal la cap, iar in schimb a aparut retardata Dragoteasca, care rade ca vaca desi situatia e aia care e si care cheama in emisiune ca o handicapata si deontoloaga neprofesionista ce e, mai mult javre limbiste de-ale lui Basescu. Deci ce sa-i foloseasca lu Ponta?
Si mataluta nu stii ca Ghita a sponsorizat PDL-ul?
Si nu te lua de Hurezeanu, ca javra e limbist de-al lui Base, profesionist si abil, sau d-aia ai o ciuda pe el? I-ar trebui purcelului multa hartie igienica marca Rebengiuc.

gasjh 21-02-2011 - 15:33

Blejnar i-a zis lui Ghita ca daca nu inceteaza ii face uncontrol pe la firme ca si-asa e PSD-ist…si nu iubeste cu Ponta.
Ghita putoi de 32 de ani a ibntels mesajul si s-a pliat!

VIRUSU 20-02-2011 - 11:11

Pentru ca Ponta e prieten cu Ghita.

urbos e cel mai bun..... 20-02-2011 - 18:02

urbos.vasura umana dc nu candidezi tu la toate posturile si asa le rezolvi pe toate

manitu 21-02-2011 - 02:14

N-am vazut oltean mai infect si mai slugarnic decat acest Roland Pena. Se milogeste de mai bine de un an si se gudura pe langa Basescu doar-doar i-o da bani pentru site, insa Chioru se stie ca nu-si iubeste slugile ieftine

Huhu Ciu 21-02-2011 - 17:19

Corect!

amy 21-02-2011 - 12:05

nu exista posturi mai infecte ca realitatea si antene. scoatetile din program si veti vedea ca aveti de castigat

Roro 21-02-2011 - 14:04

Esti penibila ca sa nu zic altfel,felul in care intelegi democratia.Esti un pericol cu astfel de idei.Nu te uita daca nu iti place.Fiecare are dreptul la o opinie.Du-te unde e dictatura ca sa poti peria pe cine vrei.Oricum ai apucaturi cu multe stele si dupa gramatica.

urbos 21-02-2011 - 16:17

Da, nu e femeie, e o starpitura securista sau pedelista. De ceva vreme, lepadaturile astea isi dau nume de femei ca sa para mai credibili. Cica vine vaca de la cratita si scrie pe forum, unde mai pui ca spera sa nu aiba parte de aceleasi injuraturi pe motiv ca-i cucoana.

Huhu Ciu 21-02-2011 - 17:15

Sictir in ma-ta jeg spurcat portocaliu-pedelist-securist-comunist, ptiuuu!!!

Huhu Ciu 21-02-2011 - 17:16

Ma adresez spurcatului Amy!

cetatean 21-02-2011 - 17:55

toata lumea este basesciana…mai ales vintu…VINTU ESTE SUSTINATORUL NR. 1 AL LUI BASESCU, l-a ajutat in campanie, il sustine permanent…toti ne-am prins de asta !

cata 22-02-2011 - 16:39

FELICITARI DOMNULE ROLAND ! RUPEI PE NEMERNICI

pitica 24-02-2011 - 11:27

pena e un jurnalist de exceptie.!! ora de foc o mare mizerie,cu guri de balaur care numai foc nu dadea pe gura,,noroi ,minciunu,,dezinformari,,mi-e sila de asemenea jurnalisti morti dupa bani si faima cu orice pret,,il cunosc bine pe pena este un adevarat jurnalist,, asa numai cum ziarul Ziua a avut,,,restul amatori de doi lei.

neinteleptu' 09-03-2011 - 13:47

o aiureala chestia cu ponta. la realitatea se critica PDL pana la un punct, astia doi au sarit bariera si au fost eliminati. scurt si la obiect. in rest barbologie de ziarist ratat

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult