Acasa Opinii Cum sa-l omoram pe Traian Basescu. Editorial interactiv

Cum sa-l omoram pe Traian Basescu. Editorial interactiv

scris de Ziua Veche
3 afisari

.De cateva zile eram tare ingrijorat. Televiziunile de stiri ale prea milostivilor moguli erau intr-o mare pana de idei. Subiecte fade. Ciutaci, dumitresti, ciuvici, madalini, dinesti s.a. se scremeau degeaba. Ba chiar insusi Mircea Badea nu mai facea niciun rahat. Viermele din ochiul romanului era nr 1, in prime-time. Dar audiente, sanchi!

Ete, imi ziceam, am dat de Dracu, libertatea de exprimare e in mare pericol. Or, acolo unde libertatea de a da din fleanca de dimineata pana seara, pe orice subiect, e afectata, nici democratie nu prea mai e.

Noroc cu Traian Basescu! Dupa ce Vadim i-a inspirat pe bloggeri ca presedintele abia ales e pe duca, Omu’ se hotari sa iasa la carciuma cu nevasta. Booonnn, doar ca televiziunile mogulilor, vigilente, il surprinsera asupra faptei. Basca si cu verbul la el, cam ca de obicei.

Intreaba reporterita: Asa e ca ati fost la Spitalul Militar si e cam nasol? La care Basescu invioreaza instantaneu televiziunile vrajmase: Ba, eu sunt mai sanatos la cap si la corp decat toti patronii vostri la un loc!

Ce mai suier, ce mai vaiet! Televiziunile luara foc si se inviorara, tot pe loc. Pai, ia uite domne cum gasim noi pe site-ul Casei Albe buletinul de sanatate al presedintelui Obama. Ia spune dumneata, domnule Saftoiu, cum presa nealiniata nu se sinchiseste de noua magarie a lui Basescu, care nu se da canceros! Tare subiectul, mari comentatorii. Dar stai ca si Crin, si Norica au si ei ceva de reprosat bolnavului inchipuit de altii. Geoana? Se abtine. Era si timpul. Sugerase la congresul PSD ca i se vrea scaunul de nr.2 in stat, ca nu cumva sa ajunga nr.1. Nu-i folosise la nimic.

E clar ca avem o problema la cel mai inalt nivel. Basescu nu a vrut sa piarda alegerile, dar nici sa se dea mort dupa ce le-a castigat. Deci, cum procedam, fetelor?

 

  1. Il suspendam? Apoi il executam? Sau invers? Aici trebuie consultant Dan Voiculescu, seful celor 322. Apropo, va amintiti ca exista o carte cu un titlu ce contine acelasi numar? “322 de vorbe memorabile ale lui Petre Tutea”. Lectura obligatorie.

  2. Mogulii dau un ordin pe unitatea sa nu se mai pronunte numele presedintelui. Moarte sigura. Pentru televiziunile mogulilor.

  3. O bagam pe Elena Udrea pe bune, de data asta, in gura DNA. Motivul; a fost intr-o seara la Cotroceni. Propun ca dezvaluirea s-o faca pesedistul Cristian Rizea. Pare credibil. Uitati-va la el!

  4. Mogulii dau ordin ca televiziunile personale sa-i zica doar de dulce pana face diabetul al mai periculos pe lumea asta… Se adauga putin Vadim, si gata. Am terminat.

 

Lista ramane deschisa si se completeaza la rubrica comentarii…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult