Acasa Opinii Cum se instalează un Parlament ilegal

Cum se instalează un Parlament ilegal

scris de Marin Neacșu
2.704 Afisari

Au trecut alegerile, începe bătaia de joc. Unii nici nu au aşteptat numărătoarea voturilor şi deja s-au ridicat la cer precum porumbeii şi au lăsat un găinaţ fierbinte în capul celor din ale căror mâini ciuguleau cu câteva ore înainte cerşindu-le votul. Aşa sunt parlamentarii noştri, ca porumbeii.

Marin NeacsuDomnul Ponta, ca prim ministru, a ţinut să ne administreze primul duş rece vânzând voturile românilor către UDMR, din dorinţa de a respecta indicaţiile europene, de a îşi asigura sprijinul lor în vederea nominalizării la funcţia de prim ministru şi de a îşi asigura majoritatea fără PNL, care începe din ce în ce mai mult să facă valuri prin unii reprezentanţi. În aceeaşi politică se înscrie şi absorbirea UNPR.

A doua lovitură dată sau al doilea găinaţ în capul alegătorilor s-a consumat prin redistribuirea voturilor către greii PDL, cei cu care greii USL au şi ei afaceri şi sunt înrudiţi precum Ponta cu Oprea şi care se năşesc, încuscresc, cumetresc, asociază, prin diferite unghere ale corupţiei inter şi extra-partinice, cumetrii care nu ţin cont de culoare politică şi apără interesele grangurilor şi graurilor din politica românească. Aşa se face că deşi au luat scoruri de maidan, Anastase, Oltean, Blaga şi alţi ca ei, la care se adaugă penalii Solomon, Neţoiu şi alţi looseri ameninţaţi de DNA, sunt cooptaţi în clubul   imunizaţilor care timp de 4 ani vor face bezele procurorilor. Asta spre cinstea şi cu ajutorul colegilor din USL care lasă privirea în jos şi admit încălcarea  legii electorale, care stabileşte clar care este reprezentarea în Parlament. Păi dacă la 18248414 de votanţi am avut  până acum 3 zile 478 de parlamentari  iar de mâine avem 588,  înseamnă că românii s-au înmulţit în trei zile ca iepurii, cu  4581516  alegători, gata vaccinaţi şi majori cărora le corespund cei 110 parlamentari noi nouţi.   Cum justifică legiuitorii încălcarea propriilor legi? Cum se respectă procentul de reprezentativitate stabilit de lege ?

Sau cum justifică legiuitorii încălcarea art 80(9) din Legea electorală care spune clar că  “ În fiecare colegiu uninominal pentru Camera Deputaţilor, respectiv Senat, se atribuie un singur mandat de deputat, respectiv de senator.” Păi dacă legea spune aşa cum se face că la Craiova, în  colegiul 1 au fost aleşi senatori   trei candidaţi la Senat ? De ce mai facem legi, dacă le încalcă exact cei care le fac? Păi eu credeam că la redistribuire, PENTRU COLEGIILE ÎN CARE NU SE OBŢIN 50% PLUS 1 VOTURI, REPARTIŢIA SE FACE ÎN FUNCŢIE DE NIŞTE CALCULE, DAR DE CE SE MAI DAU LOCURI ÎN COLEGIILE UNDE S-A CÂŞTIGAT CU MAJORITATE ATÂTA VREME CÂT LEGEA INTERZICE ACEST LUCRU ? Pentru că aşa vor ei, cuscrii, naşii, finii, cumetrii, asociaţii, partenerii.

Noua legislatură va începe nu cu o fraudă,  ci cu o ilegalitate crasă, anticonstituţională şi antidemocratică o bătaie de joc la adresa românilor şi la adresa noţiunii de stat civilizat.

Câştigătorii alegerilor nu mai prididesc să se laude şi să se împăuneze cu rezultatele, ridicând în slăvi măreaţa realizare, uitând însă că prezenţa la vot a fost de numai 41.76 %, ceilalţi 58.24% dintre  alegători nu au binevoit nici să se deplaseze la vot pentru aleşii neamului, dar să le mai şi acorde votul. Şi atunci cu ce se laudă câştigătorii ? Cu 10.627.876 cetăţeni care nici măcar nu i-au băgat în seamă şi au considerat că nu au pe cine vota? Despre ei nu vorbeşte nimeni ? Cu ei nu se laudă nimeni ? Ne lăudăm însă cu 4.572.228 care au votat USL. Ce să spun, mare realizare. Dacă ne uităm, sunt mai puţin decât cei care au votat la referendum pentru căderea lui Băsescu şi cam tot atâţia cât l-au votat pe Băsescu preşedinte, cifră pe care la referendum USL o critica şi o considera nelegitimă pentru preşedinte.  Deci cu ce se laudă PSD,  PNL şi  UNPR? Asta înseamnă pentru ei victorie zdrobitoare şi prilej de mândrie, 25% din electori ? Hai să fim serioşi, să  recunoaştem că ar trebui mai întâi să se întrebe cu cine ar vota ceilalţi 75% din populaţie dacă ar apărea un partid care să nu facă ce au făcut ei. Numai că nimeni nu are timp de asta. Primul ministru sărbătoreşte, formează majorităţi constituţionale, bate palma cu trădătorii şi dă comandă de noi scaune în parlament ca să fie toată nobilimea mulţumită. Ceilalţi 75% din populaţia ţării pot aştepta până la viitoarele alegeri, iar cei care i-au votat să spere.

Perdanţii, cei care o ARDeau PDLeşte până în Mai cu aceleaşi calcule ca şi cei care acum sunt cu capul în nori, au început să se înjure şi să dea vina unii  pe alţii. Bineînţeles ţapul ispăşitor este ba şeful de partid, ba aliaţii care nu au adus nimic, ba preşedintele care şi-a pus eticheta peste ei, trăgându-i înapoi. Nici unul însă nu vrea să recunoască că Băse i-a făcut, Băse i-a nenorocit şi tot Băse o să le pună crucea, pentru că ei au fost tot timpul  doar nişte oi puse în bancă, care nu au avut curaj nici măcar să se ridice de pe scaune şi să bage o bilă în urnă, atunci când cel pe care îl blamează acum le spunea că nu au voie să voteze. Oi au fost, oi să rămână şi să nu behăie că râde şi Becali de ei. Să spună sărut mâna  fraţilor din USL care le-au dăruit ilegal locuri în parlament printr-o lege pe care acum USL pasămite o blamează  dând vina pe CCR că nu a schimbat-o, dar pe care tot ei au iniţiat-o când erau în găleata în care este PDL acum.

Nici unii, nici alţii nu învaţă nimic şi nu văd mai mult de lungul nasului, se smiorcăie ca nişte muieri sau se bucură ca nişte copii care au dat cu piatra în apă şi au făcut cercuri, făcând concurs care are jetul mai lung. Dar toate astea vor trece în câteva zile, căci se vor reorienta, vor bate palma prin bufetul Parlamentului, vor pune la cale noi afaceri şi contracte, vor da cu tifla alegătorilor şi vor încerca să se ridice cât mai sus să nu fie deranjaţi de ţipetele celor din ale căror palme ciuguleau până ieri. Nu vor să înveţe nimic. Culmea este că nici alegătorii nu vor să înveţe nimic şi se vor lăsa acoperiţi de găinaţ la fiecare mandat.

77 comentarii

bezhumor 12-12-2012 - 15:59

Absolut corect, felicitari autorului pentru analiza lucida si obiectiva !
Am tot avut parlamente ale rusinii dar acesta este, „pe bune”, parlamentul rusinii MAXIME !!!

un crestin 13-12-2012 - 07:21

„Cum se instalează un Parlament ilegal ”

Iata cum, d.le Neacsu:

Simplu. Se ia gata ingrasat. Cum ar veni parlamentul dodolotz . Tuns, ras si frezat. Minus Remus Cernea care are coada de cal.

ValVerde 12-12-2012 - 16:29

Mda…asa se intimpla cind te angajezi in imbairligaturi politice demne de Fanar.
Asta e rezultatul cind iti uiti valorile, cind iti uiti principiile de partid ca sa te infratesti cu oponentii tai formind aliante nenaturale cu un singur scop: sa dam jos dusmanul comun.

USL a avut un singur punct pe ordinea de zi: „sa scapam de Basescu”
In orice tara civilizata, obtii majoritatea voturilor prezentind alegatorului un proiect de guvernare mai bun decit opozantul tau.
In Romania, citeva promisiuni goale, de care pina si Bula a ajuns sa rida, manevre de culise si aliante de conjunctura sint tot ce e nevoie ca sa obtii majoritatea. Dupa care, iti inchei promisiunea din campanie umblind la butonasele Constitutiei, nu oferind o solutie mai buna.

Si tu Neacsule te miri ca electoratul e scirbit ?

Exista o singura solutie: vot uninominal !

Votul uninominal reduce in mod obiectiv spectrul politic in numai doua tendinte sau directii politice. Fiecare din aceste directii este ampla, acomodind un spectru larg de viziuni. Dezbaterea politica se face in interiorul acestor miscari largi, nu in Parlament.

Aberatii de felul parlamentarilor care nu pot gasi pe harta colegiul pe care il reprezinta, sau partide de buzunar, cu viziune ingusta gen UDMR, jucind rolul de arbitru si vinzindu-si fara rusine suportul celui care ofera mai mult (si avind astfel o greutate nemeritata in luarea deciziilor), vor deveni desuete.

urbos 12-12-2012 - 19:05

Nu USL a avut ca punct pe ordinea de zi „sa scapam de Basescu”, ci alegatorii! Pricepi vierme?
Din contra, liderii de caca, tot repeta ca nu e asta scopul lor principal, desi pentru asta au fost votati.

Si iar incepe cretinul asta cu mizeria de „vot uninominal”, adica sa votezi un nea Cacat, care s-ar duce de unu singur in Parlament sa latre impreuna cu alti neica nimeni. Ba cretinule, omul trebuie sa voteze o doctrina, o idee, o viziune generala a societatii in care vrea sa traiasca, asta inseamna politica cretinule, nu pulifrici legati de glie, pe care de altfel nici nu-i poti controla. Se duce nea Cacat in Parlament sa ceara podete si stalpi de iluminat pentru colegiu.
Votul uninominal cretinule, care este o mizerie, nu reduce la numai doua tendinte politice decat daca este antidemocratic, pe sistemul castigatorul ia totul, asta daca nu reduce totul doar la o directie, ca pe acest sistem dement, USL era singura forta din Parlament acuma. Parlamentul reprezinta tot electoratul, si toti trebuie reprezentati in Parlament, deci toate culorile politice trebuie reprezentate, jeg imputit si prost ce esti, care in mintea ta bolnava te mai crezi si democrat.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 12-12-2012 - 19:12

@wakka verte: haoles democratto ! te ocupasi de educatia viermelui, acum i-ti explica ce si cum folosiind descrieri plastice din fecaloide bine rumegate si reejectate ! Bravos ginta legionnera!

ValVerde 12-12-2012 - 20:57

Da, mai limbric, am mai auzit timpeniile astea emanate de creierul tau de hirtie creponata.
Am mai auzit-o si pe aia ca nu conteaza ca ne scufundam din lac in put, totul e sa scapam de Basescu.

Nu ma mai obosesc sa scot in evidenta cit esti de nating.
Spun doar ca indiferent cit de tare crezi tu ineptiile pe care le debitezi, nu ai dreptate.

urbos 12-12-2012 - 21:08

Vierme, ce spui tu e numa emanatie de cacat, nimic concret. Sloganuri de imbecil.

ValVerde 12-12-2012 - 21:10

Vezi postarea mea anterioara.

digital 12-12-2012 - 16:53

lasă,neacsum ,că doar așa antrenamentul,de-a Piața Universității,nu-și va expira termenul!
românilor le place la extaz să demonstreze și să hăhăie,un motiv binevenit,cel puțin în 2013!!!

neacsum 12-12-2012 - 17:47

Digital, de acuma incolo poate sa iasa toata tara in piata universitatii, nu se va misca nimic. Vor fi batuti si bagati in dube si de Basescu si de Ponta. Nu vedeti ca Ponta umbla dupa uniune nationala? Adica toate partidele impreuna impotriva cetatenilor.

urbos 12-12-2012 - 18:54

Tataie, matale esti comunist, nu gandesti decat in limitele matale. In USL exista PNL, singurul partid democratic care a mai ramas, cel care de fiecare data a luptat pentru salvarea democratiei si libertatii in tara asta. Daca Ponta o ia razna, liberalii vor semnala treaba asta si-i vor fi impotriva. Lupta continua.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 12-12-2012 - 19:07

..aka-kaTurboase miroase de cum aparusi !Si ceare de-a face coada vacii cu stampila primariei din Pogoanele Bu ZAU !A mers ceva azi pe frigul asta la gara din Ploiesti , grea viatza Shuutzule !

neacsum 12-12-2012 - 19:22

Urbos, spune tu ce va face PNL, va acepta UDMR la guvernare sau nu ?

urbos 12-12-2012 - 19:24

Nu va accepta.

urbos 12-12-2012 - 19:25

Iar daca o ia razna Antonescu, pierde sefia partidului rapid.

neacsum 12-12-2012 - 19:26

Daca va accepta si va pierde si ministerul apararii in favoarea lui Oprea ce faci Urbose ? TE CASTREZI ?

urbos 12-12-2012 - 19:30

Si daca nu se intampla tu ce faci? Ca nu merge doar asa…

neacsum 12-12-2012 - 19:56

Urbose, Antonescu va ceda, pentru ca indiferent ce spune el, Ponta ii va lua pe unguri la guvernare. Daca nu ii convine , e ok, iese de la guvernare , dar nu cred ca Antonescu sau liberalii vor asta. La aceasta ora, matematic Ponta are majoritatea parlamentara si fara PNL asta a urmarit, asta va avea. Asta de fapt si urmareste si asa va da 2-3 ministere UDMR, 2-3 lui Oprea, 1 la minoritati, in rest va lua PSD tot. Mateatic, PNL are 147 de parlamentari. Daca ii adunam cu cei ai ARD si PPDD ar face in opoyitie 295 di 588, ceea ce ar da PSD si celorlalte partide ramase 293. Dar sa nu uitam ca ARD se va sparge si nu e exclus ca uunii dintre ei sa treaca in tabara PSD cel putin ca votanti si sa nu uitam de cei 100 de parlamentari in plus, , marea majoritate facand parte din PPDD si PDL care datoreaza preyenta lor in parlament lui Ponta si actualului guvern. Toti sunt micimani care vor spala si vasele ca sa nu fie scosi de acolo, deci vor sustine majoritatea lui Ponta. Cum ramane PNL-ul lui Antonescu ( daca va avea antigel in instalatie sa se opuna ) ? Cu buzele umflate. Asa ca vor inghiti galusca si vor merge mai departe.

digital 12-12-2012 - 19:57

băi,liniștiți-vă!
udmr nici nu va fi cooptat la guvernare,iar oprea face valuri,doar valuri,ce dreq!

urbos 12-12-2012 - 20:02

Nu-i asa simplu, caci, cum am spus, Antonescu risca sa piarda in propriul partid. Presiunea electoratului nu poate fi ignorata, caci e foarte mare.
Sa vedem ce va face PSD in cazul in care PNL va spune clar, fara UDMR! Daca va avea curaj Ponta sa spuna, da, vrem UDMR, plecati voi liberalii daca nu va convine, vom vedea.

digital 12-12-2012 - 20:02

băi,voi chiar nu pricepeți că e doar un test,de rezistență?!
imediat vă repeziți,c-o fi,c-o păți!!!

ValVerde 12-12-2012 - 21:03

” neacsum
12-12-2012 at 19:26 Daca va accepta si va pierde si ministerul apararii in favoarea lui Oprea ce faci Urbose ? TE CASTREZI ? ”

===

De fapt n-ar fi o idee rea sa va castrati amindoi. Sau si mai bine, unul pe altul.

Ati avea si voi voci mai placute pe aici pe la ZV

florentin ionescu 12-12-2012 - 21:10

Minciuna are picioare scurte.
Mai scurte de 2014.
Un an!

urbos 12-12-2012 - 19:33

Oricum se poate usor observa ca leprele pesediste sint cele care trag de UDMR. E posibil sa vrea sa scape de PNL si atunci situatia se complica.

neacsum 12-12-2012 - 19:57

ai inceput sa pricepi. asta spuneam si eu si aici si in alt articol
http://www.in-cuiul-catarii.info/2012/12/11/ce-i-pregateste-ponta-lui-antonescu-2217

urbos 12-12-2012 - 20:03

E o varianta despre care am amintit imediat ce Ponta a facut anuntul cu UDMR in ziua alegerilor.

neacsum 12-12-2012 - 20:06

Eu spun insa ca Antonescu nu are antigel si nici PNListii nu vor sa piarda guvernarea si contractele.

urbos 12-12-2012 - 20:13

Antonescu risca sa piarda partidul. Degeaba isi ia aliati niste unii pe care sa-i puna in functii, el e asteptat la cotitura de multi, si vor avea castig de cauza deplin, daca Antonescu va calca stramb. Echipa adversa oricum nu e la guvernare deci nu prea are ce pierde.

neacsum 12-12-2012 - 20:03

Digital poti sa imi spui ce cauta Oprea la discutii cu Ponta Antonescu si Kelemen Hunor ? Cu atat mai mult, cu cat de cand cu fuziunea cu USL nici macar nu mai e presedinte de partid? In ce calitate a venit la discutii, de nas al lui Ponta ?

urbos 12-12-2012 - 20:07

Fuziunea e cu PSD, nu ci USL.

urbos 12-12-2012 - 20:07

cu

digital 12-12-2012 - 20:11

e de umplutură,oricum,dar nu prea cred că discută,el ceva!!!!
hai mă neacsum,nu mai dramatiza în felul ăsta că deja e mai mult decât o punere în scenă de comedia-tragicului,ce dreq!

neacsum 12-12-2012 - 20:11

da, cu psd, scuze.

digital 12-12-2012 - 20:13

uite mă neacsum și urbos,fiți atenți aici,dacă oprea ia ministerul ap.și udmereul intră la guvernare,io nu mai postez pe forumul ziua veche,ok?!

neacsum 12-12-2012 - 20:17

Digital,dar de ce trebuie sa iti faci tu harakiri atata vreme cat nu e vina ta? Stai linistit, nu te vrea nimeni plecat de aici, asa ca nu e cazul sa faci astfel de pariuri inutile. E o ipoteza, eu o consider mai mult decat plauzibila, dar nu e obligatoriu sa fie asa. Nu e vina mea daca va fi sau nu asa.

neacsum 12-12-2012 - 21:26

Urbose, in acest moment, Mediafax anunta ca UDMR afost cooptata la guvernare. Deci, ce spuneai ca face PNL ?

urbos 12-12-2012 - 21:29

Doar mediafax? A spus si ce s-a hotarat in PNL? Cine a luat decizia in USL etc?

Cercul 12-12-2012 - 19:07

De cand am spus eu asta…Statul si cetatenii(ce nu-s ce-am enumerat) sunt doua entitati distincte. Ce lucreaza atatea curti, procurori si militieni, lupta lor contra astora care cred daca nu-s guvernati iese cu moarte.

neacsum 12-12-2012 - 17:49

100 DE SENATORI SI DEPUTATI SIN ASA ZISA OPOZITIE SUNT DEJA DATORI VANDUTI LUI PONTA PENTRU SCAUNELE IN PLUS DIN PARLAMENT. CUM CREDETI CA ISI VOR PLATI SCAUNELE ?

florentin ionescu 12-12-2012 - 21:30

Prin lins/pupat/supt!

Rodica Ioana 12-12-2012 - 18:42

Parerea mea de la „revolutie” incoace, e ca Romania a ajuns pe mana unor impostori inculti, orgoliosi, mincinosi si tare lacomi. Partidele politice sunt membri ai aceleiasi familii, care-si spala rufele in public si cam atat.
De ce sunt numarati doar cei care NU AU VOTAT? Mai este o categorie care a vrut sa-si arate scarba ANULAND voturile. Daca in Vrancea, in 357 Sectii de votare, au fost 20.000 voturi anulate, cam cate ar fi in TOATE cele 18.762 Sectii de votare? Minim 700.000, apreciez eu cu zgarcenie.
10.627.876 voturi Lipsa prin NEPREZENTARE, plus aproximativ 700.000 voturi ANULATE, rezulta ca au fost mai putini votanti. Asta din punctul meu de vedere.
La aceste „alegeri”, au fost VALIDATE si Buletine de vot care aveau O STAMPILA APLICATA CORECT plus alte cateva aplicate AIUREA… Asta ma duce cu gandul la FRAUDA. Cineva sa compare daca stampila alpicata CORECT, difera din punct de vedere al culorii, intensitatii sau a imperfectiunilor cu celelalte! S-ar putea descoperi O ADEVARATA INGINERIE. Partidele au dat mituibililor un Buletin gata stampilat, urmand ca in schimb sa-l primeasca pe cel ALB”, primit in Sectie. In schimbul Buletinului ALB, mituibilii au devenit MITUITI.
Cat despre numarul NESIMTIT de mare, era de banuit. Vom ajunge singura tara cu mai multi pensionari decat angajati si mai multi politicieni decat maturi…
Uite ca aceasta situatie m-a dus cu gandul la Epoca Ceausescu, unde unul din 4 era Membru PCR cu acte in regula. R U S I N E celor care isi spun „alesi”. Sunt ca ciorile din Cimitirul din Cluj. Ei CIORILE, noi CIMITIRUL PANGARIT DE EXCREMENTELE LOR… Pacat!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 12-12-2012 - 18:59

Doar 32 de meleoane de yeuroi costa anual cei 118 paria.mentali reziduali introdusi in plus la Marele Circ Parlamentar . Si cum nici un circ care se respecta nu poate sa neglijeze distractia,uite asa ne pricopsiram si cu o ..veritabila Menajerie !De la bhoureni, la rechini ,de la buldogi travestiti in pudelli bihoreni, de la khorwete oxigenate intens si pina la saltimbanci, de la inghitzitori de broaste pina la cei de sabii bine date cu unguentzi, avem de toate, si asta numa’h cu 32 de meleoane! Ce chilipir , ce PLEASCA a dat iarasi peste ,nat !

florentin ionescu 12-12-2012 - 21:00

Intram en fanfare intr-o perioada de STALINISM!
Pentru lung timp. Peste un an.
Nu am crezut ca poporul roman poate fi atat de tembel (nonsalanta idioata) si nu poate sa gandeasca: voteaza la referendum 300, dar genereaza 500! Printre acestia: voiculescu, becali, stan, antonescu, ponta, andronescu, fenechiu, …
Vezi 1945: 06.03.1945!
Pacat ca tinerii inca nu si-au spus cuvantul!
Dar si cand si-l vor spune!
Singurii oameni care pot impiedica STALINIZAREA TARII sunt Merkel, Obama si Basescu!
Romania = PLANETA MAIMUTELOR!

neacsum 12-12-2012 - 21:09

Ce „pacat” ca singurii care ar putea „ajuta” Romania sunt straini de tara asta. Altfel, ar fi avut o sansa.

ValVerde 12-12-2012 - 21:15

Da, pentru ca tara nu trebuie lasata pe mina voastra, a manelistilor politici si a muhaielelor semidocte.

Strainii aia va pot face bine fara sa stiti si fara sa o meritati.
Sinteti asa de ingramaditi ca nici macar nu veti realiza ca (daca decid sa o faca) v-au scos din kkt.

Voi injurati, muscati si desconspirati conspiratii tenebroase nascute din scurcircuitele voastre mentale.

urbos 12-12-2012 - 21:19

Bai muist infect, nu grohai decat dupa ureche, esti un semidoct penibil, de o prostie crunta. Tot timpul te bagi in lucruri despre care n-ai nici cea mai vaga idee, n-ai informatii dar grohai si mugi ca proasta. Habar n-ai muistule de Romania si de nimic in general. Mars ma la cotet ca esti prost ca noaptea.

ValVerde 12-12-2012 - 21:22

quod eran demonstrandum

florentin ionescu 12-12-2012 - 21:28

Domnule,
Este remarcabil faptul ca vocabularul dumneavoastra, desi exprimarile au devenit voluminoase, este precar si strict limitat la 2 verbe, cinci substantive, 2-3 conjunctii si inca patru cuvinte care cuprind 200 injurii!

urbos 12-12-2012 - 21:32

De atata am nevoie cand discut cu d-astia ca voi. Mai mult si-asa n-ati putea pricepe.

florentin ionescu 12-12-2012 - 21:22

Ma onorati cu aceste aprecieri!
Desi nu va cunosc, pot sa apreciez caracterul deosebit pe care il probati in „dialoguri” pe acest site!

tomi 13-12-2012 - 00:50

Ba Lae tu sa vorbesti cuviincios cu oamenii de pe forum chiar daca nu sint fascisti ca voi dementi si hoituri ce sinteti. Cu ma-ta coorva satului, sifilitica si cu blenoragie cronica, tata-to bisexual, in zilele cu sot era femeie si in cele fara se credea barbat. Greseala a fost ca pe tine degetel te-a zamislit in ziua cind era femeie, asa ca ma-ta te-a nascut prin coor ca boul de ta-ta-tau gresise gaura. Asa ca nu cauta tu pe altii de orientari politice vezi mai bine de originile tale bestie. Si cucurigu, vezi ca vorbesti cam mult in ultima vreme cred ca trebuie sa-ti reduc profilul. Dispareti voi in curind bestii legionare te asigur eu imbecilule.Tu’va muma-n coor cine va ca-ca-t pe lumea asta imbecililor.

urbos 12-12-2012 - 21:12

Du-te in Ji dania si nu mai scrie sub mai multe nickuri ca te tradeaza duhoarea „ionescule”. Hai mars d-aici.

florentin ionescu 12-12-2012 - 21:17

Domnule,
Incercati sa ma intimidati.
Nu mai sunteti in pozitia dinn care sa puteti face asta!
Pana in ianuarie veti intelege!

digital 12-12-2012 - 21:22

până în ianuarie,vei muri,mă arătare2D-băsistă!

tomi 12-12-2012 - 23:31

Domnu Ionescu cred ca ati realizat ca dialogati cu pacienti ai spitalului 9 de boli mintale. In cazul in care vorbiti -normal prin texte- cu asa zisii urbos, digital si ereticul va implor sa vorbiti cu prudenta si mult tact pentru ca indivizii astia au diagnosticul de dementa latenta cu fobii de modificare al personalitatii, zau ca va faceti un pacat cu ei, pina acum au cazut de mai multe ori in coma ca urmare al unor enervari. Cel mai grav e cind sint bagati la origine de catre evrei, iar eu nu pierd ocazia zilnica de ai trata pe aceste bestii dupa cum merita.

Ereticul 12-12-2012 - 23:53

@ tomi:
Iarasi va imbatati cu apa rece?
Coma ca urmare a enervarii?? – eu unul ma distrez de minune, iar faptul ca sunt calm si politicos in mesaje este o dovada.
Cat despre „trimisul la origini”, orice insulta din partea ovreilor este „muzica ce-mi place”, semn ca si-au pierdut argumentele logice si ca atare isi manifesta cu voce tare frustrarile.

tomi 13-12-2012 - 01:01

Ereticule crede-ma ca te respect si eu si vorbesc cu voi politicos, fix in modul in care meritati, exact in felul in care vorbiti si voi si pe limba care o intelegeti. Esti un afurisit si cu toata exprimarea ta politicoasa urla ura din tine si pute mirosul de hoit legionar pina aici in Tel Aviv. Te asigur ca vom avea fericita ocazie sa stam fata in fata si sint curios in ce fel vei explica orietarea ta fascista, motivul care te-a adus pe acest drum murdar, cum vei putea sa-mi explici logic felul tau de a gindi. Ereticule nu esti tu politicos, pe mine nu ma poti pacali domnul meu, esti un viclean si te crezi mai inteligent ca altii atita tot, dar nu este asa stimabile.

Ereticul 13-12-2012 - 01:28

@ tomi: sa trecem intai de „sfarsitul lumii” (a se citi sfarsitul lunii 🙂 ), sa supravietuiti bombardamentului iranian si apoi ramane sa-mi spuneti cand scapati de sub daramaturi si veniti in vizita in Arad, sa va fac o vizita „fata in fata”.
Eu nu va urasc, doar va dispretuiesc rasa sincer si pot oricand sa explic logic oricui felul meu de a gandi sau orientarea mea si drumul ales. Va credeti (sau pretindeti a fi) „tare”, insa din batrani la noi exista o vorba inteleapta: nu pune intrebari, daca nu esti pregatit sa primesti raspunsul.

urbos 13-12-2012 - 01:52

Da ma ji dane infect, dupa ce-ai guitat ca nu ti se vorbeste frumos, alaturi de alte lepre ji danite gen „europeanuul”, acum spui ca cine nu e de acord cu dementa ji daneasca, merita injurat oricum. Ceea ce am aflat si eu demult, pe vremea cand nu injuram scarbe ji danesti dar eram injurat ca la usa cortului. Oricine ajunge sa va cunoasca, va dori starpirea voastra imediata.
Mori scarnavie!

ValVerde 12-12-2012 - 21:29

D-le Ionescu…oi fi nou pe aici…
urbos, degetica…se joaca si ei pe forum.
Injura, scot limba, de’…precum copiii fara minte.

Dar sa nu crezi ca vor sa te intimideze.

Ei nu pot intimida un maidanez rapciugos cind vor sa-i fure mingea sparta pe care o poarta in gura.

Il aveau pe Huhu. Asta era mai batos si mai infipt, ca scuipa bine. Dar si el i-a parasit…

Acum se mai joaca in tarina cu Neacsu…las’ ca-i razbeste foamea si se apuca sa-i injure pe aia de-i laudau acum doua zile…

Sint hazlii in prostia lor, dar nu fac rau nimanui.

urbos 12-12-2012 - 21:48

Acuma ca tot te-ai facut de cacat, te deconspiri si singur, sa mai dregi ce s-o putea. Hahahaha, cretinule, cretinule…

DXN 12-12-2012 - 22:04

dobresandu+sobru+urbos+us!

digital 12-12-2012 - 21:20

retardatul!!!!!Printre acestia: udrea,mru,anastase,popoviciu,ridzi,boagiu……………
hahaha!
tinerii nu și-au spus,cuvântul…..mai du-te-n morții mătii de kkt!

digital 12-12-2012 - 21:31

da mă boule,merkel îți va da limbi,obama ți-o va su-ge și bă-șhit-ul le va face p-amândouă!
du-te dreq de împuțit!

Paul din Ohio 13-12-2012 - 03:01

Mai „ionescule” sau, mai degraba, „ivanov” Tu tot Bsa’securist-KGBist? Invinovatesti poporul roman pentru ca a dat afara sleahta voastra de TRADATORI? Ramane de vazut cat de infiltrati sunt si actualii „invingatori”, dar tot voi ii infiltrati, NU POPORUL ROMAN!

neacsum 12-12-2012 - 21:48

Urbos, ce spui de intrarea UDMR la guvernare?

urbos 12-12-2012 - 21:55

Nu spun nimic pentru ca nu am informatia asta.
Dar cum am spus, daca Antonescu cedeaza, va pierde sefia PNL.

neacsum 12-12-2012 - 21:59

Urbose, informatia deja a fost data de Mediafax, iar pe mine ma doare in spatele usii ca Antonescu ar pierde sefia PNL. Dar eu iti spun ca nu o va pierde, pentru PNListii nu vor sa fie scosi de la guvernare, mai ales ca Ponta poate forma o majoritate fara ei. Asta a urmarit Ponta de mult, inca de cand a acceptat cele 11 puncte ala lui Barroso. Iar Antonescu nu va fi niciodata presedinte.

urbos 12-12-2012 - 22:08

SI daca e pe Mediafax ce? Alta sursa mai e?
Eu astept sa vad informatiile clare, nu zvonuri.

Ereticul 12-12-2012 - 23:57

Domnule Neacsu, circula de o zi un banc pe net:
Intrebare: de ce se organizeaza alegeri in Romania?
Raspuns: ca sa se stabileasca cine este noul partener al UDMR la guvernare …

salut 13-12-2012 - 01:36

@ tomi,

Mai tomica,vad ca din chibutul tau pentru bolnavi mintali esti tare curajos, ameninti pe toata lumea, etc. Inteleg ca ai avut ceva legaturi cu Timisoara, nu-i asa? Pai, daca ai fost intr-adevar la Secu, banuiesc ca ai umplut lumea de bine pe acolo si nu ai avea nici o problema sa fii prezentat timisorenilor, cu grad, functie, realizari….

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-12-2012 - 06:12

@salut-salut (heil-heil)….redusule, a te adresa la De Tommaso Panthera dupa ce te speli in orificiul bucal. Dupa cat ai ingerat cakfeniu, se impune. Esti un devorator recunoscut de feka.loide !

tomi 13-12-2012 - 12:55

Nu taticule, incurci lucrurile de nici tu nu mai sti ce vrei sa zici.Este bine ca inainte de a te pune sa spui ceva sa bei un pahar de apa cu sare,apoi un pahar mare cu ulei de masina ca sa-ti curga ideile mai usor.
Ba tataie la Timisoara am stat asa cam cinci anisori sa fac si eu Facultatea de mecanica iar acolo nu am avut legaturi cu ceea ce numesti tu „secu” am fost doar acaparat ca activist in uniunea studentilor din motiv ca dreacu m-a pus sa o dau cu medii intre 9 si 10 si se pare ca le-a placut de mine. Armata am facut-o la Targoviste, la unitatea de luptatori ai securitatii unde am ramas vreo trei ani dupa termen ca ofiter, dupa care timp am revenit frumos acasa la Arad sa-mi fac si eu meseria de ingineras,la CCSITAC, ca proiectant de produse si dispozitive.
In ceea ce te referi tu la acel chibut unde traiesc tu tataie nici in vis nu vei ajunge nu la profilul in care lucrez nu la salarelul ce mi-l dau pentru munca mea si nu la posibilitatile care mi le pot atribui.Dar nu lua in nume de rau ce ti-am spus am vrut doar ca ficatii tai sa te doara mai rau ca vad cum acest lucru este comun membrilor cuibului de legionari din care faceti parte.Sti tu tataie daca in loc sa-ti fi irosit viata cu ura impotriva evreilor si cu insusirea ideologiei fasciste te puneai si tu sa faci niste scoli sa faci citeva cursuri postuniversitare cum am facut eu sa te fi adincit in meserie zau ca am convingerea ca aveai si tu ce am realizat eu in viata.
Dar vorba ceea tu le vei face post mortem,acum nu ai timp, trebuie sa propagi antisemitismul……Vezi urmeaza calea lui huhu,si vei ajunge ca el.

curiosu' 14-12-2012 - 11:12

cei care-i aduc in discutie pe cei care nu se prezinta la vot sunt niste oameni cu gandire a la pdl. peste tot in lume cei care conteaza intr-o democratie sunt cei care se prezinta la vot, nu-i asa?

BULA 14-12-2012 - 11:49

Asa vrei voi, USL-istii, sa va justificati furturile viitoare si instrainarea a ce a mai ramas in Romania. Uite ca sunt si altii, multi chiar, care nu sunt de acord cu clasa politica actuala si n-au votat.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-12-2012 - 12:04

…. da’h ma. Alliena tu Bula, frustrarea provine ca in legislatia actuala NU ai putut vota ( Debili si alienatii mintali nu au drept de vot ) De arogantza si incompetentza pedelacilor nu sufli nimic , momentan ! Nici de HOTZIA generalizata a oranjgutanilor ! DOLBY !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-12-2012 - 12:33

@ Alliena tu Bula: Desigur un tembel ca tine nu tzine cont de argumente , de logica in general , dar te intreb direct : Ai fii facut tu partie ,circa 4 ore pe o vreme cainoasa sa potzi ajunge la centrul de vot !Stai sprijijnit pe calorifer, i-ti bei cafeaua indulcita cu miere si mesteci RAHATUL ! Si te pretinzi ROMAN si intelectual !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult