Acasa Opinii Curtea fără ouă

Curtea fără ouă

scris de Marin Neacșu
122 afisari

Curtea Constituțională a decis în stil caracteristic, nedecizând nimic. Soluția aleasă arată nu că a decis ceva, ci că a fost incapabilă să ia o decizie și a aruncat, ca de obicei, mingea în curtea altora.

Marin NeacsuEste din nou o situație din care nimeni nu poate spune că a pierdut sau a câștigat, toți vor continua să afirme că au dreptate, România rămâne pe marginea prăpastiei, leul va crește negativ, cum le place politicienilor să spună, până vom uita de cotele din mai-iunie, iar meciul Băsescu – Ponta se joacă în continuare. Curtea a dat guvernanților să aleagă ce vor  mai mult, să scape de Băsescu, actualizând listele de alegători la cifrele reale sau să le păstreze pentru a-și păstra numărul de parlamentari pentru alegerile din toamnă ? Exista riscul ca guvernanții să modifice listele descrescător până la o cifra suficientă pentru a-l da jos pe Băsescu, păstrând însă o cifră cât mai mare pentru a nu pierde mulți parlamentari. Dar dacă vor fi apoi contestații și se va dovedi că totuși listele nu sunt reale? Este actuala putere decisă să facă o numărătoare corectă și să reporteze cifrele reale ? Vom vedea.

Până una alta situația stă cam așa:

1.Băsescu rămâne suspendat;

2.Antonescu rămâne interimar;

3. Antonescu va trebui să spargă lacătul și să intre în biroul prezidențial, pentru că oricum Băsescu, după actualizarea listelor, nu mai revine la Cotroceni;

4 Antonescu trebuie să suspende sau să concedieze consilierii prezidențiali pentru că nici ei nu vor mai reveni la Cotroceni;

5. Băsescu are destul timp să reflecteze și să aleagă soluția cea mai bună pentru el, adică să demisioneze, pentru că dacă așteaptă până se va da verdictul în toamnă, va pierde toate privilegiile de fost președinte;

6.Antonescu trebuie să lase gesturile de caritate și să își intre în atribuțiuni;

7. Curții Constituționale i-a fost teamă să dea un verdict împotriva a 7 milioane de români, pentru că orice ar fi fost, oricât de datori sau vânduți i-ar fi fost lui Băsescu, 7 milioane de români nu sunt chiar așa ușor de prostit și cred că nici Europa nu mai putea susține că era democratic să rămână Băsescu, deși cifrele  oficiale ar fi îndreptățit o decizie în favoarea lui Băsescu.

Ar fi fost posibil să decidă orice cu o decizie de 5-4 în loc de 6-3 cum trebuia și atunci Parlamentul ar fi fost cel care trebuia să decidă validarea sau invalidarea, repetarea sau anularea referendumului. Asta însă ar fi însemnat demiterea lui Băsescu și pierderea imunităților și privilegiilor de fost președinte. Așa însă, Curtea i-a dat lui Băsescu și semnalul și timpul să se retragă prin demisie, pentru a beneficia –uite așa de al dracu – de vila Dante. În plus, Băsescu va demisiona spunând că o face pentru a nu arunca țara în dezastru economic și instabilitate, câștigând capital politic pentru ai lui pentru toamnă. Numai un orb nu vede că totuși această decizie din punctul de vedere al finalului se îndreaptă către o demitere. Iar Băsescu se spune că este chior, nu orb și își va da demisia. Va fi însă treaba lui când o va face, de al dracu așa o va împinge cât mai mult, pentru a-i șicana și a le pune bețe în roate adversarilor. Este de asemenea de urmărit ce vor face justiția și serviciile secrete, care nu pot să nu vadă că omul lor a pierdut și din toamnă este istorie. Ele când vor întoarce armele ? Vor sta cu Băsescu până când va decide el să își dea demisia sau vor face gestul de fidelitate către USL din timp ? Una peste alta, USL pare să câștige, dar nici Băsescu nu pierde, pentru că nu va fi demis, ci își va da demisia. Între timp televiziunile au ce discuta, au ce toca, vor sparge audiențele record, oamenii vor continua să se uite urât unii la alții, să se certe, să se contrazică, să susțină că ei au dreptate, ceilalți nu știu ce vorbesc.

Nu este prima oară când CCR amână o decizie, nu este prima oară când dă o decizie în coadă de pește, ceea ce duce la concluzia că onorata Curte Constituțională este formată din mai multe femei decât bărbați, din cauza asta i-au lipsit întotdeauna elementele necesare luării unor decizii ferme, directe și oportune. Poate ar fi cazul ca de acum încolo la alegerea persoanelor care vor fi numite la CCR să se împrumute scaunul papal și vicarul însărcinat conform legendei cu verificarea pentru a declara în fața legii și a Domnului: „Habet duos testiculos et bene pedentes”

Dar, trebuie să admitem că în nebunia  care conduce România azi, această soluție cu ouă sau fără, este singura logică, datorită situației incerte și neclare din baza de date a autorităților. Că această soluție dă timp de gândire ambelor părți să își revadă strategia și pașii de urmat și că practic scoate CCR din dilema în care se găsea, este la fel de adevărat. Din păcate, situația din  României va rămâne la fel de incertă, iar leul va atinge cote dezastruoase. Guvernul va avea din nou grija referendumului și a atacurilor băsiste în loc să se ocupe de economie, de reforme, de promisiunile electorale eventual, de stabilitatea administrativă și economică și uite așa , se apropie alegerile, iar USL nu a făcut nimic din tot ce a promis sau și-a propus, pentru că trebuie să se ocupe de atacurile lui Băsescu , președintele ales.

60 comentarii

urbos 02-08-2012 - 18:30

Nu. CCR a scremut un cacarez, insa un lucru e clar, Basescu e PA!
Tinand cont ca CCR trebuia s aia o decizie cu 6 la 3, o decizie clara era foarte improbabila.

USL a facut ceva din ce a promis, dar matale doar n-oi fi prost sa vezi. Ca de obicei.

un alergator 02-08-2012 - 19:48

Ba urbos ai mai multi bani in buzunar de cind usl a facut ceva din ce promis ?

neacsum 02-08-2012 - 20:03

Urbos, daca USL ar fi facut ce a promis, leul nu ar fi fost unde este, dar nu a facut si nu va face , pentru ca va fi atent la atacurile lui Basescu, care le-a dat si le va da mult de furca si nu va muri singur, va lua cativa dupa el. Tine aproape.

urbos 02-08-2012 - 20:15

Ce treaba are leul mai frate? Nu mai zic de japita aia de Isarescu ce face. Chiar nu are ce face USL in legatura cu leul.

urbos 02-08-2012 - 20:23

PS Banuiesc ca ti-e clar ca Basescu e deja ZERO, si ca rau mai pot face doar sustinatorii lui d-afara, prin parghiile care le-au mai ramas.

camelia 02-08-2012 - 20:53

Neacsule, ai semnat, mah, adeziunea la ppdd? Hai, n-om ai scalda de pomana, ca esti otv-ist pina-n masele.

T. Ciuruiescu 03-08-2012 - 04:37

Prin Oltenia cultura regionala e pesedismul, de ce ar iesi domnul Neacsu din tiparele date o data si bine inca de pe vremea impuscatului vechi (nu ala de s-a impuscat in oua, de le tinea in gusa, sub barbie)

digital 02-08-2012 - 20:00

neacșum!
ce tot o dai cu demisia lui băsexu?!
ești într-o eroare flagrantă cu demisia ăstuia……
porkul nu va demisiona nici mort!

neacsum 02-08-2012 - 20:07

Digital, prietene, Basescu va demisiuona i s-a dat acesa scape de demitere si sa isi poata pastra privilegiile . Numai ca va demisona cand va vrea el, nu inainte insa de a mai ciurui cativa. Vor fi ultimele 40 de zile ale lui Băsescu si va profita de ele din plin. Vor cadea capete mari din USL pentru ca de acuma Basescu nu va mai menaja pe nimeni, nu il intereseaza ce sau cine va mai murri odata cu el. El este istorie dupa 40 de zile, dar va muri cum vrea el si cand vrea el.ACESTA E CADOUL PE CARE I L-A FACUT CCR.

urbos 02-08-2012 - 20:17

Basescu NU VA DEMISIONA. Un asemenea excrement nu va face asa ceva. Basescu nu va demisiona decat poate, daca i se asigura fuga in Izdraiel cu familia si cu toata averea.

neacsum 02-08-2012 - 22:09

Basescu este un las. Asa ca va demisiona cand i se va apropia streangul de gat , pnetru a nu fi demis si a pierde masina si casa si privilegiile. Daca nu va demsiona , inseamna ca va fi convins ca nu va fi demis prin referendum. Si asta se va intampla fie ca va fi pacalit, asa cum a fost pacalit Ceausescu cand a fost luat cu elicopterul si i s-a spus ca va fi scos din tara , fie ca intr-adevar, CCR il va salva . Nu ar fi exclus ca sa fie tradat si sa i se spuna de catre cei in care inca mai spera, ca va scapa nedemis. Asta ar fi o mare lovitura pentru el, ca tocmai el sa fie tradat. Dar nu cred ca e atat de prost sa se increada in vorbe. Deci isi va da demisia atunci cand va considera el ca trebuie, dupa ce va mai lovi cat poate. De ce nu a iesit pana acuma pe post? Isi pregateste dosarele si loviturile.

urbos 03-08-2012 - 00:54

Basescu nu va demisiona pentru ca este BONAV PSIHIC! D-aia! El chiar e convins ca nu poate fi inlaturat, caci e nebun. Asa sint toti dictatorii.

Si nu mai are ce sa pregateasca, cu fiecare ora ce trece el pierde puterea efectiva pe care a avut-o desi era doar suspendat. Doar sustinatorii lui externi sa mai incerce ceva.

BULA 03-08-2012 - 07:39

Nea Neacsule, gandesti ca un taran fomist.
Parerea mea e ca Basescu are o avere de peste 1 miliard de dolari (comisioane pentru vanzarea tarii, manareli cu Videanu si Udrea, flota, etc) si nu ar sta el in masina si vila de care beneficiaza fostii presedinti. Basescu se tine cu dintii de functia lui, pentru ca are inca misiuni de indeplinit fata de sefii din Occident (dezmembrarea Romaniei si furtul Cupru-Min si Rosia Mantana, de pus laba pe sistemul energetic national, inclusiv pe centrala de la Cernavoda, furtul CFR, jefuirea taranilor prin deposedarea de pamant, etc). Banditul asta are planuri mari, nu se multumeste cu un mizilic la care ravnesti matale.

digital 02-08-2012 - 20:46

pun pariu cu neacșum,că băsexu nu va demisiona!

neacsum 02-08-2012 - 22:02

Pe ce facem pariu Digital? Eu sustin ca basescu nu va fi demis prin referendum. Tu poti sustine ce vrei tu.

digital 02-08-2012 - 22:09

deci,porkul-kotrocenist este bolnav de putere!
ultimele lui zvârcoliri vor fi legate de acest considerent!
nu știm când va fi sfârșitul,poate fi cu referendum(improbabil)sau în 2014 deoarece pârghiile au fost epuizate,iar ce ar putea urma cu parlamentul și alte bla-bla-uri nu contează!
dar demisie de la împuțitu ăsta,tu nu ai să vezi,never!

digital 02-08-2012 - 22:32

iar ccr-ul sunt niște scroafe și porci,care trebuie rași de tot!

ValVerde 02-08-2012 - 22:35

Da’ ma degetel, dar nici cu tine nu mi-e rusine !

T. Ciuruiescu 03-08-2012 - 04:00

Pt veterinaru 0si1, zis si Digital: mai inspre de ziua recoltei, cand se face mustul, hapul amar e usor de inghitit, mai ales daca a fost o luna si mai bine timp de gandire. Iar demisiile promise, mai usor de uitat.

T. Ciuruiescu 03-08-2012 - 04:04

Tot lui 0si1 – Ponta trebuie absolut si fara discutie sa-si mute cut&paste la alte partide, dar pe cine lasa in loc, pe Vanghelie? Deci e bine sa aiba 1 luna sau chiar 10 (2 in binar) ca sa isi copieze un testament politic bun.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-08-2012 - 22:03

„Habet duos testiculos et bene pedentes” Paccientu ‘h prezentat este un …fost giucator , care s-a incurcat singur intre …corzi si cordeline ! Simptomatica este de GROOgi , si momentan aflat la …resuscitare trage dupa tinte inexistente ! GROOGI nea MARINE !

T. Ciuruiescu 03-08-2012 - 04:07

Aici e vorba de testosteron politic, nu e cazu sa-l discutam daca e sa vorbim de fetele alea 2 de la USL, unde nu e nici Dumnezeu nu cere

neacsum 03-08-2012 - 14:09

Parpanghele, stii bine la ce se referea pasajul nu numai ca reiese, dar este clar explicat asa ca orice interpretare de misoginism este neavenită si total aiurea.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-08-2012 - 15:08

Nea MARINE cu tot respectul, dar eu m-am referit complect in alta directie. I-mi cer scuze , daca nu am fost suficient de explicit ! Eu , m-am referit la PERDANTU NATIONALU, care demult este in corzi, ESTE GROOGI, si nimeni din preajma , …nu arunca prosopul! muuuuulti perdantes dintre cei care au beneficiat din plin!

neacsum 03-08-2012 - 17:14

In cazul asta imi cer eu scuze, eu nu am inteles bine . Oricum nu este inca momentul sa ne bucuram. Cu Basescu, pana nu il vezi mort, ingropat si cu 10 tone de pamant peste el, nu ai scapat.Eu nu cred pana nu il vad demis. Pana atunci, Dumnezeu sa ne aibă in paza, mai avem mult de tras.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-08-2012 - 17:27

Nea MARINE ,este OK. Dar cu tot respectul , i-mi permit sa va aduc la cunostiinta ca POPORUL ROMAN a CASTIGAT in acest CAZ. Fireste este nevoie de PRUDENTA si COMPETENTA din partea celor care au avut CURAJ sa lupte cu acest SIMBOL al RAULUI ! Exista un sindrom al celor care si-au pierdut orice speranta de viata , cum sant cei aflati in situatia inecatului , s-au acelor care simt adierea mortii ! Sant in stare sa TRAGA dupa ei ,pe cei in VIATA ! Dar un POPOR intreg , nu poate fii OMORAT !

neacsum 03-08-2012 - 22:15

Parpanghele, cu rtot respectul, poporul roman a castigat deocamdata experienta. 1. Basescu inca nu e dat jos, 2.daca Băasescu pica, sa vedem ca va fi dupa Basescu, mai sunt parlamentarele,Cu oliticienii romani, poporul nu poate spune niciodata ca a castigat.

jan dinu 02-08-2012 - 20:23

–-ROMANILOR –- ce-o sa va mai lingeti ranile ,….
vai de voi …sunteti animale – goiy – !
JD-USA

urbos 02-08-2012 - 20:30

Starpitura, abia acum scapam de jugul ji danesc. Omoara-te.

tomi 04-08-2012 - 00:31

Ie-te-te iar dispar raspunsurile mele dedicate cu drag prietenului meu urbos,mincal-ar cancerul sa-l manince de frumusel ce este, vad ca are avocati buni si verzi-(camasile) la ziua veche.

tomi 04-08-2012 - 00:32

Si tu poti face la fel, fii barbat si da tu un exemplu ca un om de onoare, mori ca un erou, sa avem si noi unde sa ne pissssam.
APROPO IL BAG IN MA-SA PE CEL CE MA STERGE SI PE LEGIONAR IL LASA CU LOZINCILE LUI FASCISTE…pute a neofascism pe la voi zv,vedeti sa nu dati de dracu,mai sint si niste legi in care va veti incadra desigur ca inculpati…..

tomi 04-08-2012 - 00:32

Stergeti-l pe porcul de urbos cu acest text si incetez atacul.Din partea mea acest animal poate fi si Dumnezeu si tot nu scapa de lege si pedeapsa in masura meritelor lui.Nu ocrotiti acest fascist ca dati de dracu pe cuvintul meu.Canalia asta si-a semnat sentinta,nu vad rostul sa-i fiti complici.
toma

tomi 04-08-2012 - 00:33

Mahmud Urbos Sula,ce-ar fi sa-ti dai cu parerea in piz-da ma-tii,vad ca limba continua sa te manince,dumnezeii si cristosii ma-tii de legionar in putrefactie.Continua mai bine sa exersezi furtul de buzunare de prin autobuze si gara ce era meseria ta de baza.

tomi 04-08-2012 - 22:00

Toata cinstea zv, imi scot palaria,si va reacord increderea,ati lasat postate dedicatiile mele” amoroase” lui urbos mai mult de 24 de ore,ati dat dovada de impartialitate si asa trebuie sa fiti mereu. Tot respectul zv !!
toma

jan dinu 02-08-2012 - 20:27

–– POLITICIENII lupta pentru -puterea dreptatii – in ROMANIA –– !
HaHaHaHa…. tot inainte romanilor …-:)))
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-08-2012 - 21:40

jane …Janne…Gjanne Dussule ! Handramo PRALLA ! Handrammo !IO am inceput FESTINUL cu un bourbon(5/6pe putzin) dar si cu un NUMAR SPPECIALY la CREOLLA, de’h SA NU UITE NICIODATA !Nu i-am marturisit ca …erra sa fie obiect de … troc ! Asa ca …trimite tu JO Ianna, daca esti genntlemens !Stii cu PARIUL , desii grecii ,nu respecta nici un PARIU !Si pe …VIITOR sa nu te PUI cu GITANNESU !,nici tu nici …homunculi autohtoni !

camelia 02-08-2012 - 20:58

Pina la urma, la ce asistam noi azi ? Asistam la spectacoluljalnic prin care vedem cum muncesc cei care iau salarii babane si nu dau nici doi bani pe ceea ce trebuie sa faca. Intrebarea esentiala este : cine se face vinovat de aceasta situatie a faptului ca nu se stie citi votanti reali sunt, si ce pedeapsa ar trebui sa primeasca vinovatii?

Si mai e ceva. Daca s-ar face o cit de cit de reala numaratoare si am afla ca numarul real al votantilor ar fi, sa zicem 18 milioane, si nu s-a intrunit cvorumul, totusi, Basescu nu poate sa mai guverneze intr-o tara in cafre te urasc aproape 6 milioane de romani. Pina la urma trebuie sa ne lase in pace si sa mergem mai departe cu oameni noi.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-08-2012 - 21:47

…ciocu mick , ciocu mick ,fara noi TZAGANI ,alde voi tembelache , eratzi in continuare sub bagheta magica a Pirratenului din BLACK -SEA !. CLARR ma’h , laptiucu si la …DIMINEATZA !

jan dinu 02-08-2012 - 22:18

–- MAFIHOTZII v-au furat chiar shi CHILOTZII –- !!
Tot inainte ,romanashilor ….nudismul e la moda – vara !
La iarna „drujba – shuba ” e la cheremul lu LIUBA …-:))))
JD-USA

T. Ciuruiescu 03-08-2012 - 00:21

Prieteni, cum mai merge cu Olimpiada? Cine a luat aurul la plagiat? Dar argintul la aruncarea cu referendul?
„Argintul”, am zis bine, ca nu puteau lua aurul, ca doar l-au ratat.

T. Ciuruiescu 03-08-2012 - 00:23

Hehehe, hihihi!
Pe toata linia.

T. Ciuruiescu 03-08-2012 - 03:44

Sentinta este atat de dura pt guvern incat este necesara o analiza amanuntita si scrutarea in super-amanunt a toturor variantelor, chiar si a celor evident imposibile. Caci hapul e greu de inghitit, dar daca cancerul este demonstrat….

T. Ciuruiescu 03-08-2012 - 04:30

Dar, daca gresesc, tot nu este chiar misogin, ci numai un pic apleaca carte mistogin, care ironizeaza un pic, dar nu exagerat.
MISTOGIN.
Suna binisor.
Caci nu se poate sa nu te umfle rasul cand the gandesti la cat de cazute din Venus sunt bietele femei.

ValVerde 03-08-2012 - 14:59

Hai sa ne jucam, Neacsule.
Eu postez si tu stergi.

Unde iti sint ouale cazone?
Ai oua sau doar iti place sa scrii despre ele?
Te simti bine cind acuzi femeile ca nu le au? …un fel de „e drept ca eu n-am singe in instalatie, dar nici ele nu au oua.”

Te-am acuzat in repetate rinduri de misogin cu vederi inguste.
Raspunsul tau: stergi mesajele.

Daca ti-ar fi indiferente, („deh..alt postac care se da mare la articolul meu”)
le-ai lasa acolo. Dar tu, vigilent, le stergi.
Te injura multi si te balecaresc mult mai tare ca mine. Ce se intimpla?

Ti-e rusine de ce-ai scris?
Nu cred, ai fi scos articolul.

Ce incerci sa eviti, Neacsule?

PS asta il Cpoy si am sa-l paste de cite ori il stergi, hai sa ne jucam !

urbos 03-08-2012 - 15:05

Bai psihopato, nu vezi in ce hal de paranoica ai ajuns? Vezi misogini peste tot, tampita dreacu.

ValVerde 03-08-2012 - 15:10

In cazul tau vad mult mai mult decit misogini…vad viermi impotenti cu apucaturi de canal si intelect de babuini filozofi

urbos 03-08-2012 - 15:13

Hehehehe, scarba dreacu, cat esti de bolnava…

ValVerde 03-08-2012 - 15:18

Sint bine, pe cuvint, nu trebuie sa te ingrijorezi.
Tu ce mai faci, maimutoi jigarit?
Nu mai ai somn? Te-a cotropit psihoza cu Basescu si nu mai functionezi ?(de fapt asta ii bucura pe cei din jurul tau)

urbos 03-08-2012 - 15:24

Normal ca tu crezi ca esti bine, ca orice bolnav mintal, mai e mult pana sa faci primul pas spre vindecare, acela de a-ti recunoaste boala.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-08-2012 - 15:23

…hopa,hopa -Penelopa ! cat timp ti-a fost necesar , ca democratie nu ezista in spatiul colono-rectal, acolo este maximum …o koprocultura !

ValVerde 03-08-2012 - 15:30

Da bai bulache, ca tu nu stii sa deosebesti un principiu de o persoana si le amesteci pe toate dupa cum iti gidila tie umorile.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-08-2012 - 15:41

Se pare ca esti intr-o lume paralela, don Miguel ! Valabil ca esti un viteaz HID -algo !

neacsum 03-08-2012 - 17:20

Doamnă, in primul rand eu nu sterg nici un mesaj , nici nu am posibilitatea si nici nu as face-o. In al doilea rand eu ma refeream la altfel de ”doamne” dar dumneata esti orbita si nu vezi ceea ce e la vedere.Eu ma refeream la toti cei din CCR, fara deosebire de sex, nu era nici o lovitura data sexului frumos din care observ ca nu faci parte decat formal.

ValVerde 03-08-2012 - 17:50

„Nu este prima oară când CCR amână o decizie, nu este prima oară când dă o decizie în coadă de pește, ceea ce duce la concluzia că onorata Curte Constituțională este formată din mai multe femei decât bărbați, din cauza asta i-au lipsit întotdeauna elementele necesare luării unor decizii ferme, directe și oportune”

Autorule (autoareo??!)
Poti analiza citatul din creatia ta si poti explica la ce fel de „doamne” te referi?
Uite ce inteleg eu:
Fara deosebire de sex, ii invamasesti pe toti la rubrica „femei” ca sa explici de ce nu au elementele necesare luarii unei decizii „directe”…etc…(si nu ma indoiesc ca faci aluzie la faimoasele oua din titlu pe care (daca le ai) le porti ca un impostor)

Concluzia ramine aceeasi, nu esti homo sapines decit formal.
Ce-i drept, te incadrezi la mamifere.

PS Cine te apara la ZV si sterge mesajele incomode????

Salut 03-08-2012 - 18:23

„PS Cine te apara la ZV si sterge mesajele incomode????”

===================

Tine-ti haturile…”doamna”. Natura iti sterge postarile. Uite-asa, din „misogism”.

PS: Marine, asti tare! Ha,ha, ha…. „doamna”.
Bine ca ai precizat, ca intotdeauna am facut confuzie cu o vaca. Verde.

ValVerde 03-08-2012 - 18:35

Salut boule,

pretinzi ca „natura” ii apara pe nefericiti ca Neacsu???
In cazul asta esti o vietuitoare asigurata !!!

(Nu pune prea multa baza in actiunile benevolente ale naturii in sprijinul neispravitilor. S-ar putea sa ramii dezamagit.)

Salut 03-08-2012 - 20:16

„Autorule (autoareo??!)” (VV)
===========

„Doamna” *

….In cazul in care aveti un calculator mai nou de 20 de ani, puteti observa cu usurinta ca, in coltul din stanga sus al aricolului, se afla poza „autorului (autoarei) ”

… calculatorul asta misogin al meu imi arata o fat(z)a cu chelie, barba si mustata
… desigur, dupa judecata mea misogina, purtatorul fet(z)ei din poza nu poate fi decat barbat…

… dar in cazul in care dumneavoastra ati facut controale mai amanuntite, eventual mai profunde, la fata locului…

atunci, evident ca nelamuririle dumneavoastra capata consistenta.

* Marine, esti fenomenal; nu-mi pot opri un zambet cand ma gandesc ce geniala idee ai avut cand ai folosit acest apelativ 😉

ValVerde 03-08-2012 - 20:19

Da, dar de unde stii ca e el??
Daca autoarea articolului arata ca tine si a pus poza unui chelios ca sa se dea mare ???
🙂

Rusu Nicusor 04-08-2012 - 02:52

Sa nu credti ca razboiul rece de la nistru din 92 va ramane nepedepsit,o sa platiti cu totii pentru moartea fratilor nostrii din dreapta prutului ,si din dreapta si stanga nistrului si nordul bucovinei,dumnezeu o sa pedepseasca pe toti ce au facut rau poporului roman ,si cea mai mare ar fi aceea ca nistrul sa reintre din nou in componenta basarabiei si ca Basarabia toata inclusiv sudul ei si Nordul Bucovinei sa se reuneasca cu Romania asta va fi cea mai mare pedeapsa pentru rusi si pentru slugoii lor:))))))))))))))))))))))))

Rusu Nicusor 04-08-2012 - 02:58

Ce crezi mai urbos ca daca Kremlinul si Moscova se baga in politica interna de la Bucuresti pentru a deterioriza relatiile de liniste la nivel national pt ca ei sa ramana cu Moldova toata,va inselati amarnic pt ca DOMNUL PRESEDINTE TRAIAN BASESCU nu va permite asa ceva ca rusii sa puna mana pe moldova din nou ,sa isi puna pofta in cui Ponta sa se duca dracu in pizda masii de la carma tarii ca nu e bun de folosit nici pe post de carpa de sters pantofii :))))))

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult