Acasa Opinii Curvele si dudele, mai presus de Parlamentul Tarii (Video)

Curvele si dudele, mai presus de Parlamentul Tarii (Video)

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

 

 

.„Sangele apa nu se face!” si „Ma aflu astazi, in fata dumneavoastra, in PARLAMENTUL TARII!”. Sunt doar doua dintre afirmatiile pe care presedintele Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, le-a facut marti, la Bucuresti. Daca prima declaratie a mai aparut pe ici, pe colo, in presa de pe ambele maluri ale Prutului, cea din urma a trecut neobservata. Si nici nu avea cum sa se intample altfel, avand in vedere ca televiziunile de la Bucuresti sunt preocupate mai ales de promovarea idioteniilor si tampirea tampitilor. Nici nu avea cum sa apara declaratia cu „Parlamentul Tarii”, pentru ca erau mai importante tatele si bucile unor curve in devenire de la un liceu care s-au produs pe o catedra. Si alte subiecte de canalizare, cu care suntem bombardati in ultima vreme.


Sa ne amintim numai de o parte din personalitatile acelor vremuri care, din pacate, nu mai sunt astazi printre noi: Ion Vatamanu, Lidia Istrati, Ion si Doina Aldea – Teodorovici, Nicolae Costin, Gheorghe Ghimpu, Grigore Vieru, Alexandru Usatiuc, Mihai Dolgan, Ion Dumeniuc s.a. Lor si tuturor celor ca ei le datoram libertatea noastra si viitorul european al Republicii Moldova si faptul ca eu ma aflu astazi in fata dumneavoastra, in PARLAMENTUL TARII„, declara marti presedintele Mihai Ghimpu, in plenul reunit al Parlamentului Romaniei.

 

Din fericire, Antena 3 a transmis marti, in direct, o parte a discursului si, astfel, am reusit sa remarc ceea ce nimeni nu a mai remarcat: Presedintele de la Chisinau a spus ca se afla in PARLAMENTUL TARII. Poate vorbesc cu pacat, dar, pe unde m-am uitat, am observat doar niste texte seci, cu citate din „discursul oficial”, impartit presei.

La urma urmei, de ce s-ar chinui cineva sa difuzeze un discurs istoric, intr-o sedinta solemna a Parlamentului? Ce conteaza ca este vorba despre un eveniment unic in ultimele doua decenii, daca nimeni nu s-a porcait, nu s-a pizmuit si nu s-a trimis la origini? In mintile obtuze ale unor „jurnalisti”, cetatenii nu trebuie sa vada o sala intreaga care aplauda un om care spune adevarul si vorbeste despre Natiune, Limba si Tara. Cu atat mai mult cu cat sugereaza Unitatea, un alt termen care le da fiori unor marionete sforarite de la Moscova, dar si din alte colturi intunecate!

Si era sa uit! Dupa ce Mihai Ghimpu a fost facut cu ou si cu otet de o parte a presei si de multi politicieni de la Chisinau, pentru ca se impotriveste trimiterii de militari la Parada Rusinii de la Moscova, Casa Regala s-a laudat ca Regele Mihai va participa la eveniment. Insotit de „Alteta Sa Regala Principele Radu”. Radu Duda mai merita sa poarte uniforma Armatei Romane?  

Cine are inca nelamuriri poate sa intre pe siteul Camerei Deputatilor si sa urmareasca in format video discursul presedintelui Mihai Ghimpu.

Ii multumesc lui „Madalin” pentru faptul ca mi-a atras atentia asupra unei alte declaratii facute de Mihai Ghimpu: „Sunt onorat pentru faptul ca detin Cheia Bucurestiului, pentru ca, pentru noi, Bucurestiul este capitala romanilor!”. Declatia apare pe ProTv Chisinau, preluata de pe Mediafax. 

M-am gandit ca, din motive tehnice, exista cititori care nu pot sa vada video-linkul de la Camera.

VEDETI SI ASCULTATI AICI: 

{youtube}LRXfymbkdHM{/youtube}

 

 

0 comentariu

alamar 10-08-2010 - 20:46

Alti : SARLATANI,ii ajuta pe unii sa se desparta mai usor de banii lor…

Numai ESCROCI , pretutindeni ,dar mai ales in fiecare generatie…

Sper ca dl neo liberal Europeanul,care crede ca Istoria a inceput cand el s-a nascut, a ajuns cu cititul la acest articol….

Nu este nimic nou sub Soare…Reciclam ecrocheria, prostia si misticismul…

Singurul element al lozincii arogantilor de neo liberali care cred ca Istoria a inceput odata cu nasterea lor,aceea de : ” Change happens (again)”,deci singura schimbare este ca in loc ce ulcele de lut si vase de lemn , acum aceasta apa se va transporta in conteinere de inox, sau aluminium, la un pret pe masura…

Acesta este un alt exemplu luat din Realitatea Universului in care traim , ca reciclam aceleasi naravuri, superstitii, sarlatanii si gogomanii, dar cu tehnologie moderna…

Banii proveniti din vanzarea acestei asa zise ape sfinte, va contribui , bineneteles in parte , in a construi moschei si madrasa, prin europa, america, si pretutindeni ,care la randul lor vor vontribui la eliminarea crestinismului sau oricarei alte credinte(inclusiv ateismul si agnosticismul)…

Strul 11-08-2010 - 06:19

Iar romanii au depasit planul la export, ma refer la tigani.
Ce este rau in asta ? Este doar un business.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult