Acasa Opinii De ce Arafat ?

De ce Arafat ?

scris de Marin Neacșu
5 afisari

Băsescu l-a forţat pe Doctorul Arafat să îşi dea demisia. Ponta i-a oferit un loc într-un guvern ipotetic, în care crede ca va fi cel puţin prim ministru. Doctorul Ciuhodaru este numit consilier onorific. Deci cel care a înfiinţat serviciul SMURD este înlocuit ca specialist, cu cel ce l-a distrus pe cel de la Iaşi.

Marin NeacsuDupă asta , alţi doi medici sunt promovaţi unul să se facă că face ce a făcut Arafat,altul să laude ce face acesta, iar cel de-al treilea , consilierul să evidenţieze ce echipa minunată fac cei doi.Să vedem ce spun udemereii despre aceste numiri peste capul lor. Acestea sunt fapte. Toate aceste fapte se bazează pe intenţii, intenţii pe care oamenii le identifică răspunzând la întrebarea DE CE ? Spuneam eu cândva că asta este cea mai grea întrebare. Hai să încercăm să răspundem la câteva de ce -uri.

 1. De ce a fost forţat să plece Arafat?

 2. De ce a plecat Arafat?

 3. De ce Ponta i-a promis un loc în guvern ?

 4. De ce Arafat nu a răspuns ofertei lui Ponta?

 5. De ce a fost ales Ciuhodaru Consilier onorific?
 6. De ce vrea Ciuhodaru sa introducă ore sanitare în şcoală?

Înainte de a începe să răspundem la aceste întrebări voi răspunde la una care s-a pus mai înainte şi acum a venit răspunsul . Era întrebarea de ce a plecat Ciuhodaru din PSD. Răspunsul sosit odată cu numirea sa pe funcţia de consilier : DE ASTA ! Şi acum să vedem ce e cu celelalte:

 1. Iniţial am crezut că a fost forţat să plece pentru că nu a fost de acord cu legea maghiarilor despre sănătatea românilor. Lege a maghiarilor de la UDMR . Cum care UDMR? Cel care îl şantajează pe Băsescu de 8 ani. Da, este adevărat, acesta este un motiv. Dar mai sunt şi altele . Un alt motiv este că a avut neruşinarea să înfiinţeze un serviciu care merge mai bine decât orice alt serviciu asigurat românilor de către stat şi era nevoie de o “ privatizare “ gen Sidex, Electro, Rompetrol, ALRO, şi sute de alte privatizări de succes ale guvernelor de tristă existenţă, privatizare care să aducă ceva mahmudele la teşchereaua tot mai lacomă a celor ce simt cum se strange funia. Era nevoie de privatizare nu numai pentru bani ci şi pentru că mergea prea bine , iar ordinele sunt altele. Un alt motiv, cel mai grav este că SMURD ul domnului Arafat nu respecta politica guvernamentală în ceea ce priveşte demografia. S-a dat ordin ca Romînia să se depopuleze pentru că suntem déjà prea mulţi, resursele tării nu mai fac faţă cerintelor UE, iar românii pe lângă faptul că mănâncă mult erau şi prea mulţi. Şi atunci s-a dat ordin să se reducă populaţia ţării, prin :
 • Descurajarea întemeierii familiilor – scop realizat prin mai multe metode, plecând de la lipsa de perspective, locuri de muncă, posibilităţi de întemeiere a unei noi familii, până la scurtarea perioadei de asistenţă socială pentru tinerele mame, reducerea indemnizaţiei pentru tinerele mame sau chiar neacordarea acestor indemnizaţii, distrugerea condiţiilor din maternităţi , care duc la decesul noilor născuţi, lipsa de îngrijire a tinerelor mame în spitale, etc;
 • Îndemnul de a părăsi ţara adresat de tov preşedinte medicilor care doreau să mai facă ceva pentru cetăţean aducând astfel sănătatea în pragul colapsului prin lipsa specialiştilor. Cine ar fi tentat să plece dacă nu cei care văd că valoarea şi munca nu le este răsplătită ? Cei care se ştiu fără valoare, nu se grăbesc să plece pentru că ştiu că acolo e concurenţă şi nu şi-ar găsi locul, pentru că afară nu se angajează pe baza indicaţiilor de partid. Deci în România vor rămâne doctoraşii beizadele care vor face frumos la ordinele şefilor care vor pleca să se interneze şi opereze în Austria în timp ce gugustruţul va sta la porţile spitalelor desfiinţate, chemând urgenţa de la morgă;
 • Desfiinţarea decăderea, distrugerea sistemului sanitar;
 • Deteriorarea condiţiilor de muncă şi de trai;
 • distrugerea ecosistemului prin defrişări masive coordonate de colegii udemerei;
 • introducerea planului de otrăvire a românilor cu ajutorul Codex Alimentarus, făcând din România cobaiul Europei în implementarea acestui codex;

 • Recomandările călduroase ale premierului de a se părăsi sistemul pe cale naturală sau divină. Divinitatea nu mai are de mult nici un cuvânt de spus în această ţară, mai ales de când şi biserica a fraternizat cu Satana şi acceptă în mijlocul ei, ca invitat de seamă, dacă nu chiar ca şef mascat, ei un hăhăitor care găseşte motive de râs în situaţiile cele mai grave prin care trec românii;

 • Modificarea şi înăsprirea permanentă de câteva ori pe an a condiţiilor de acceptare la tratament a bolnavilor cronici;
 • micşorarea până la dispariţie a listei cu gratuităţi sau compensaţii la medicamente, în aşa fel încât să scurteze cât mai repede suferinţele bieţilor bolnavi vinovaţi de a fi bolnavi într-o ţară aflată în comă;

 • Reducerea şi diminuarea ajutoarelor pentru cei ce au în îngrijire bolnavi imobilizaţi,fapt ce are efect dublu, atât economisirea unor bani care intră în bugetul patinoarelor de partid, sau în cel special al primului ministru, ca şi eliminarea graşilor care stau căţăraţi cu cărucioare cu tot pe spinarea bieţilor privatizaţi din clica de partid;

Toate aceste măsuri şi multe altele, s-au luat şi se iau la noi în ţară, de către un guvern care trădează astfel interesele acestei naţiuni, făcând pe plac celor ce menţin prin şantaj la putere un preşedinte şi un guvern care nu mai este dorit nici de membrii familiilor lor, dacă e să ne luăm după sondaje şi după ouăle sparte în capete de premier.

Din cauza acestor lucruri, şi a piedicilor pe care le punea acestui sistem de exterminare bine pus la punct , Arafat a fost forţat să plece. Li s-a părut domnilor de la guvernare că, chiar şi vieţile salvate de SMURD sunt prea costisitoare pentru un Guvern pus pe exterminare şi atunci s-au gândit să creeze condiţii propice pentru a se multiplica situaţiile de genul celei de la Braşov.

Şi mai este un aspect, mai puţin cunoscut de lume, despre care nimeni nu spune nimic. Se spune pe ici pe acolo că prin Decembrie, domnul Arafat a fost îndemnat să candideze la primăria Bucureştiului, din partea PDL, împotriva lui Oprescu, aşa, ca de la doctor la doctor. Ar fi câştigat detaşat, dar Arafat e doctor, nu felcer aşa că a spus pas. I S-A SPUS CA VA FI DISTRUS ŞI JOCUL A ÎNCEPUT.

 1. De ce a plecat Arafat? Aici am răspuns parţial . Arafat a plecat pentru că este doctor, nu felcer şi nu încurcă meseria cu primăria, nici urgenţa cu politica. Om vertical nu face rabat de la principii, nu se milogeşte, nu se lasă şantajat ca alţii care ţin de scaun şi vând ţara numai să rămână preşedinţi. A plecat pentru că dacă a acceptat să lucreze sub mai multe regimuri a făcut-o pentru meserie, ca să poată face ceea ce şi-a propus ca medic. A plecat pentru că nu putea rămâne acolo unde nu mai era dorit şi nu voia să-şi lege numele de această lege a sănătăţii pierdute a românilor şi României.
 2. De ce i-a promis domnul Ponta un loc în guvern ?Domnul Ponta i-a promis un loc în guvern pentru că în primul rând orice duşman al duşmanului este prieten cuel .. până îşi obţine ceea ce vrea. La momentul ăsta Arafat este pe val şi nu ai fi politician, dacă nu ai profita de asta sau nu te-ai numi Ponta, dacă nu te-ai lipi de el precum cocoşatul de gard. Ponta i-a propus un loc în guvern pentru că până să câştige el alegerile mai este şi nu strică să impresioneze puţin electoratul. Ponta i-a promis un loc în guvern pentru că în guvern poţi fi şi secretar de stat , nu numai ministru, sau consilier al unui ministru, sau al premierului, nu e nevoie să fii ministru. Deci e ok, dacă promiţi ceva şi lumea crede că Ponta i-a promis un minister lui Arafat. Ce îl doare gura? Şi apoi, cine aprobă guvernul ? Preşedinteleeeeeeee. Cine va fi preşedinteeeee? Băsescuuuuuuuuu. Va aproba Băsescu pe Arafat ministru? Nuuuuuu! Deci .. nu va putea fi ministru şi nu din cauza lui Ponta ci din cauza lui Băsescu. Deci Ponta a făcut tot ce a putut, săracul, dar nu putea să sacrifice un guvern, din cauza unui om .. . Dar dacă Băsescu promite la televizor 3 posturi de consilieri la Cotroceni, Ponta de ce nu ar oferi şi el tot la TV un post în guvern, ce el e mai fraier ca Băsescu ?

Ponta, până una alta, a promis pielea ursului din pădure, ca un adevărat politician, iar Arafat s-a făcut că nu aude, ca un om cu capul pe umeri.

 1. Arafat nu a răspuns ofertei lui Ponta pentru că este un om cu capul pe umeri, cum spuneam mai sus şi pentru că el a absolvit facultatea de medicină, nu Ştefan Gheorghiu. Şi pentru că pe Wikipedia, în dreptul numelui său, scrie şi doreşte să rămână în continuare aşa: Raed Arafat (n. 24 mai 1964, Damasc, Siria[2]) este un medic român specializat în anestezie-terapie intensivă de origine palestiniană. Născut în capitala Siriei, Damasc, Arafat a emigrat în România în 1981 pentru a studia medicina.. Iar în dreptul numelui Oprescu, cel care se recomandă doctorul Oprescu, scrie : Sorin Mircea Oprescu (n. 7 noiembrie 1951, Bucureşti) este un politician român, actualmente Primar General al municipiului Bucureşti. Cam din cauza asta nu a vrut Arafat nici să candideze în locul lui Oprescu, nici nu a băgat în seamă propunerea lui Ponta.
 2. De ce a fost ales Ciuhodaru consilier onorific? Pentru că in dreptul numelui săi pe wikipedia scrie: Tudor Ciuhodaru (n. 16 ianuarie 1969, oraşul Bacău) este un politician român, fost membru al Partidului Social Democrat. În anul 2008 a fost ales deputat în circumscripția electorală nr. 24 Iaşi, colegiul uninominal nr. 8 pe listele Alianței PSD+PC. Din ianuarie 2010 se alătură Grupului Independenților din Senat şi Camera Deputaților, părăsind Partidul Social Democrat. Nu mai e nevoie de alt argument.
 3. De ce vrea Ciuhodaru să introducă ore sanitare în Şcoală? Ca să înveţe copii de mici să se spele pe mâini de tot ceea ce promit în jurămintele pe care le depun cu diferite ocazii şi să înveţe, mai ales, că o mână spală pe alta şi amândouă faţa.

Unde a făcut doctorul Arafat Şcoala generală aceste lucruri nu se predau. Asta e.

23 comentarii

Tache 14-01-2012 - 12:25

In Romania situatia este Dramatica. Se pune problema luptei pentru Supravietuire. Spiritele curajoase vor adopta solutia Radicala.

ParpanghelE: Splendida WILD LIFE si MESSAGE 14-01-2012 - 13:09

Troll iredentist;Tedd vissza eredetét

BULA 14-01-2012 - 15:35

Arafat si SMURD-ul sunt o mica parte a problemei. Mult mai grav e ca escrocii de la FMI au pus ochii pe reteaua sanitara a Romaniei si vor sa se desfiinteze sistemul actual de asigurari de sanatate. Pe asta trebuie sa puna accentul domnii ziaristi.

BULA 14-01-2012 - 15:53

Victor Ponta si Crin Antonescu sunt tot marionete ale Occidentului. Pe moment joaca rolul de opozanti, dar cand vor fi la putere vor continua politica lui Basescu, adica vor indeplini ordinele primite din afara tarii. NU MERITA VOTURILE ROMANILOR. Sunt JEGURI.

Ciu Huhu 14-01-2012 - 16:21

Daca opozitia nu merita voturi stai toata viata de git cu Basescu!

BULA 14-01-2012 - 16:38

Ba, tu ori esti retardat total si nu poti sa judeci nici cat o gaina, ori esti un jeg de la partide.
Nu vezi ca il critic dur pe Basescu ? De unde ai tras concluzia ca l-as sustine ?

Dar este enervant la maxim, strigator la cer, faptul ca asa zisa opozitie e formata tot din marionete ale puterilor coloniale din Occident. Nu avem pe cine sa votam ! Nu au aparut partide care sa apere interesele nationale.

luca d 14-01-2012 - 17:04

Subsciu. Cei care apara interesele romanilor sunt etichetati „nationalisti”, „legionari” de niste minti bolnave de ura.

cami 15-01-2012 - 16:40

Deci nu mai votam pe nimeni. Ramanem cu astia ca sa fii tu multumit! Bravo! Sa trag concluzia ca tu daca te afli in rahat, ramai acolo ca nu consideri pe nimeni suficient de bun ca sa te scoata…Bravo, desteptule….

BULA 15-01-2012 - 17:18

Am spus ca trebuie sa apara alte partide, cu alte personaje la conducere. Si cu alea putem lua teapa. Dar nu trebuie sa legitimam la conducere niste hoti care si-au mai batut joc de noi. Nu calci in acelasi rahat de doua ori.

urbos 14-01-2012 - 17:18

Lasa-l pe schizofrenicul Bula, asta vorbeste singur. Boceste cretinul si acuma dupa Ceausescu, n-are rost sa-ti bati capul.

BULA 14-01-2012 - 17:22

Ai luat-o si tu in gura, pe asta cu schizofrenia.

urbos 14-01-2012 - 17:24

N-am luat-o deloc, eu am lansat-o.

BULA 14-01-2012 - 17:38

Stii de schizofrenie din spitalele prin care te-ai tratat. Ti-au facut si socuri electrice ? Esti „tamponat” rau de tot.

BULA 14-01-2012 - 16:11

Victor Ponta si Crin Antonescu nu au iesit in fata sa le apere drepturile romanilor. S-au pitulat, s-au dat la fund. Au lasat sa se inteleaga ca aproba tacit modificarile impuse de FMI la Legea Sanatatii. Sunt liderii unor partide care au fost la guvernare si care au facut prapad, la fel ca PDL-ul. Au distrus toata industria Romaniei si au instrainat resursele naturale.

BULA 14-01-2012 - 16:18

Vad ca se insista in continuare cu „necesitatea reformei in Sanatate”. Marionetele care conduc partidele nu se lasa pana nu privatizeaza sist. de asigurari de sanatate, cum le cere FMI.
De fapt problemele din Sanatate sunt generate de coruptie si de furtul banilor de la CNAS. Dar pentru curmarea acestor practici este suficient sa actioneze SRI si Procuratura, ca de asta le dam bani din impozite. Insa nu se vrea asta, pentru ca ordinul este ca averea CNAS (reteaua de spitale si facilitati) sa ajunga pe mana escrocilor din strainatate si din tara.

BULA 14-01-2012 - 17:35

Am vazut ce efecte are privatizarea in Sanatate, cand s-au dat fabricile de medicamente pe mainile strainilor. Au crescut preturile de cel putin 5 ori, iar medicamentele mai ieftine, dar necesare in spitale (fiolele de vitamina C, B12 de 1000mg, etc), au fost scoase din productie.
De exemplu acidul folic (vitamina B9), necesar gravidelor si copiilor, s-a scumpit enorm. Inainte de privatizarea fabricii o cutie cu 30 de pastile de 5mg costa 1 leu, iar acum o cutie cu 20 de pastile de 1mg costa 8 lei. Unde este avantajul privatizarii ?

BULA 14-01-2012 - 17:00

Pe posturile tv nu se spune clar de catre doctori, reporteri, etc. faptul ca aceasta lege ii va jupui pe romani: 50Ron pe ziua de spitalizare, plata investigatiilor si tarife foarte mari pentru interventiile chirurgicale. Romanii vor beneficia de mult mai putine servicii medicale, pe mult mai multi bani. Grosul banilor colectati de CNAS va merge in strainatate. Este o alta forma a neocolonialismului.

Viorica Ianc 15-01-2012 - 07:37

Citindu-Va in dimineata asta a inceput sa ma doara sufletul pentru cei de acasa !

BULA 15-01-2012 - 07:52

Suntem agresati permanet, de 20 de ani, de cand tarile NATO au reusit sa dezmembreze sistemul comunist. Ne-au distrus industria si ne-au adus in ultimul hal de saracie si de inapoiere, ne-au furat resursele naturale, ne-au distrus sistemul de invatamant, ne-au lasat fara flota, s-a ales praful si de CFR, in sistemul energetic nu s-a mai investit (se trage de el si se scot bani, pana o pica de tot), nu s-au mai construit spitale noi. Totul este in paragina de cand am ajuns colonia vesticilor. E un cosmar care nu se mai termina ! Sunt fericiti bisnitarii si fauna infractorilor (droguri, prostitutie, etc), securistii privatizati, politicienii, cateva categorii de salariati privilegiati (cei din Justitie, de la SRI, de la banci, din Guvern). Dar restul pop/ulatie o duce mai greu decat pe timpul comunistilor.

jan dinu 15-01-2012 - 18:32

— Realismul stiintific —
Voi unde atzi fost ?…
La bataia pentru o$…?!
Dintre toti care scriu pe aici ai dovedit ca
esti cel mai realist ….revoltat shi foarte trist !
Shi dinTot ce s-a „intimplat …este greu de recuperat !
JD-USA

ParpanghelE: Splendida WILD LIFE si MESSAGE 15-01-2012 - 18:43

to Jd-USA;Do not you see that is seriously ill, no longer cause old eddyoth

BULA 15-01-2012 - 19:14

Tu zici ca dai in mine, dar iti dai singur in cap. Te vede lumea ca esti tampit.

H2SO4 16-01-2012 - 03:20

…las-o moale cu „your English” ca habar nu ai a te exprima !!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult