Acasa Opinii De ce e prea moale raportul UE pe Justitie

De ce e prea moale raportul UE pe Justitie

scris de Ziua Veche
1 afisari

Romania a primit de la UE un usturator cartonas galben pentru felul cum arata justitia. Toata lumea a urlat ca un asemenea raport, asa de dur, nici ca s-a mai vazut pentru un stat membru. Curios este ca documentul a fost adoptat prin acord tacit, deci nici macar de vreo dezbatere nu s-a mai simtit nevoia la Bruxelles pentru a sanctiona Bucurestii si a-i plasa la coada Europei. Ba inca vom pregati un contraraport, chiar daca Basescu a spus ca nu se cheama asa, in care se vor evidentia progresele noastre, prea putin laudate de UE.

Acum, eu nu zic ca n-am progresat, ca DNA n-a organizat spectacole, ca ANI n-a inceput sa deranjeze interese pana chiar la a fi santajata de rechinii din presa, insa eu unul m-am saturat sa astept. Tara este – vorba Parazitilor, praf si pulbere fina, o ruina – insa nimeni, in afara de contribuabilul de rand, nu plateste pentru asta. N-am vazut, in 20 de ani de justitie libera, nici un demnitar responsabil cu diriguirea Romaniei – si slava Domnului, toti au trecut pe acolo – sa raspunda pentru ca ne-au adus pe noi la sapa de lemn si pe ei in topul Forbes. N-am vazut nici un pedelist, pesedist, penelist sau udemerist dupa gratii, definitiv si irevocabil, pentru ca a supt Romania pana a lasat-o fara vlaga.

Asa ca celor care tipa ca Europa are ceva cu noi, ca de vina sunt acum Basescu sau Boc, le-as spune “ciocu mic”. Da, astia care ne conduc sunt vinovati, dar si cei care au fost inainte, iliescinei, nastasari, vacaroieni sau taricenieni sunt la fel de responsabili pentru dezastrul national. Cand l-au legat pe senatorul PSD Voicu si toata clica lui pentru evidente fapte de coruptie, aproape ca mai aveau un pic si-l declarau sfant la televizor pe ciocoiul lui Vanghelie, iar Opozitia i-ar fi ridicat un bust in holul Casei Poporului.

Cand a fost vorba sa beleasa ANI, au facut-o in cel mai perfect mod posibil, astfel incat aceasta sa existe, dar sa taca si sa faca frumos la UE. Cand a fost vorba sa refaca ce au stricat, s-a rasculat juristul in Frunda si a tras din nou legea ANI pe linie moarta. Ok, toti infractorii ascunsi in clasa politica romaneasca au reusit sa creeze un sistem care sa nu-i deranjeze atunci cand fura “legal”, insa l-au construit degaba pentru ca dezastrul e iminent si lumea s-a saturat de “justitia” cladita de ei. In plus, de la Bruxelles si Washington se vede obiectiv si foarte clar in ce hazna au adus politicienii Romania.

 


0 comentariu

Contele Monte Cristo 19-08-2010 - 23:16

Va Fi Atacată România?
Mediatizarea din Rusia pe tema spionului Român e de rău augur!
Demonstrează că Putin urmăreşte ceva. Posbil vrea să se răzbune pe Băsescu pentru că l-a înfruntat în Moldova şi de aceea acum urmăreste amplificarea zâzaniei pentru a urma „modelul” Georgian asemenea. Şi astfel ar începe un al III-lea Razboi Mondial. Biblicii Gog si Magog s-ar putea traduce prin Geţi si MasaGeţi, adică prin Români şi Ruşi care s-ar putea încăiera acum în Moldova-Basarabia. Pentru că armata a 14-a din Transnistria va ataca Republica Moldova, iar România ar interveni în apărearea Moldovei. Astfel războiul ar deveni de neoprit: Putin va înainta din Orgoliu Rusesc, iar românii nu se vor putea retrage şi abandona Moldova ca în 1940… deci conflagraţia s-ar acutiza… Polonia, Georgia, Balticii sunt ţări care ştiu cu cine au de-a face în cazul Rusiei şi nu ar vedea cu ochi buni atacul rusesc, mai ales Georgia păţită… deci, nu trebuie să privim acest scenariu ca „imposibil”, ci ca unul care înca poate fi Prevenit!
http://politicom.moldova.org/news/rusii-fac-scenarii-pentru-dezmembrarea-romaniei-200688-rom.html
http://www.basarabeni.ro/stiri.php?action=read&pagina=239

http://www.youtube.com/watch?v=MvXyGQF2txE

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult