Acasa Opinii De ce merg la aniversarea Bulinei Roşii

De ce merg la aniversarea Bulinei Roşii

scris de Doru Dragomir
18 afisari

Sîmbătă, 4 iunie 2011, la ora 15, voi fi prezent la întîlnirea prilejuită de aniversarea a 19 ani de lansarea Evenimentului zilei (Bulina Roşie). De ceva timp, Simona Ionescu, unul dintre membrii echipei de aur cu care am pornit Evenimentul zilei (Bulina roşie), duce o campanie susţinută  în spaţiul virtual, dar şi în cel real, pentru a crea un soi de comunitate a celor care au lucrat la Evenimentul zilei între 1992 şi 1997. Altfel spus, cît timp m-am aflat în fruntea ziarului şi, mai ales, cît timp capul ziarului a fost tipărit sub forma unei Buline roşii.

Am acceptat invitaţia Simonei Ionescu de a fi prezent la sărbătorirea Bulinei roşii (de observat că n-am participat pînă acum, în ultimii ani, la nicio sindrofie dedicată Evenimentului zilei)  dintr-un simplu motiv:

Citeşte aici continuarea

3 comentarii

Magdalena Manea 04-06-2011 - 00:53

Momentul de referinta al dezvoltarii personalitatii mele, Bulina ramane patima Vietii din Romania anilor de dupa revolutia din ’89, pusa in pagina. Cu bunele, relele si mai ales savoarea Vietii de atunci. Iar Ion Cristoiu ramane, sunt convinsa ca nu doar pentru mine, melanjul optim de candoare, curiozitate, generozitate si consecventa. Multumesc, maestre.

Magdalena Manea

Arhimede 04-06-2011 - 06:49

Va e frica de ipochimen, de ati sters comentariul?

Ciu Huhu 04-06-2011 - 16:45

Se si sterg mesajele dar e si foarte corect ce scri de Cristoiu!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult