Acasa Opinii Dezlipirea de Basescu

Dezlipirea de Basescu

scris de Ziua Veche
4 afisari

.

Dezlipiti-va de mine!”, acesta pare a fi mesajul pe care presedintele Traian Basescu l-a transmis guvernantilor si parlamentarilor PDL la ultima intalnire de la Snagov – asta daca ne luam dupa ce-a transpirat in mass-media. Frumos indemn! S-ar zice ca liderii pedelisti au fost niste tantari, capuse, lipitori sau vampiri care au supt sange din trupul imaculat al primului matelot al tarii si ca acesta, oripilat, „slab, palid, avand sumanul rupt si o bucata rupta bucati pe dedesubt”, ca-n poemul lui Alecsandri, se scutura, in fine, de nesatulele ganganii si lighioane, ca la sfarsitul celui de-al doilea mandat prezidential sa para ca Domnia-Sa nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase.


 

 

Se vor dezlipi bosii PDL de cel ce le-a tinut spatele? Inclin sa cred ca da. Fiindca nu numai din seva prezidentiala au supt, ci si, mai ales, din cea a statului. Ei nu sunt asa prosti cum (a)par la televizor. Si-au cam facut plinul, si-au asigurat traiul lor si-al familiilor lor pe vreo doua generatii, iar Basescu, daca nu e la Cotroceni, nimic nu e.

Mai mult, eu zic ca nu putini se vor dezlipi chiar de PDL, din partidul care i-a hranit, si se vor orienta spre altceva. Caci, in ciuda aparentelor, intodeauna va mai fi ceva de furat in tara asta.

 

(articol aparut in saptamanalul ziuaveche.ro nr.11)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult