Acasa Opinii Dispari!

Dispari!

scris de Marius Bâtcă
5 afisari

Tu, “politicosule”! Lasă-ne! Ne-am săturat de tine! Ne-am săturat de privirea ta senin-veselă, în timp ce ne bagi mâna în buzunar, hoţule!

Marius Batca

Dispari, “emanatule”! Crezi că nu ne-a ajuns făţărnicia ta şi a apropiaţilor tăi? Crezi că nu e suficient de jos nivelul la care ţi-ai adus concetăţenii?

Dispari, băi, “sectoristule” de 5 (bani)! Eşti scârbos! Ne omori cu zile! Nu te mai suportăm! Pleacă, cu tot cu “America servită-n guşă”!

Dispari, “dezvoltatoareo”! Da, tu! Aia care calci cu tocurile pantofilor tăi de mii de euro prin noroiul şi suferinţa oamenilor! Pleacă! Du-te-nvartindu-te, cu tot cu “ciclotraseele” tale! Doar frunza să-ţi mai fie adăpost!

Dispari, băi, “piticule-cosaş”! Oare îţi dai seama cât eşti de penibil? Cât de mult poţi să te mai prăvăleşti, “profesore”?

Dispari, “tinere bavarez”! Te lauzi din “plen” cu absenţe. Cât o se ne mai păcăleşti şi tu? Cine îţi mai crede vorbele “drepte” pe care ni le înşiri la televizor?

Dispari, “revoluţionarule”! Cine eşti tu, fără cei care te-au creat? Nimeni şi nimic! Doar vorbe goale şi neputinţă!

Dispari şi tu, şi tu, şi tu ! Mai ales, tu, “hăhăitule”, jalnic detractor! Sau trădător?

3 comentarii

Morkova Vesela 01-02-2011 - 02:34

Ha HA HA, BINE LE MAI ZICE DOMNU BATCA LA ADRESA LUI VANTU si a puslamalelor care l-au servit, pai astia merita numai una dar buna – confiscarea totala si sapat la sare 20 de ani minimum.

rsss 01-02-2011 - 08:58

D-le Marius Bâtcă chir crezi ca o sa dispara????.Vorbe goale ca sa luam leafa.
Asta e meseria de ziarist .

Morkova Vesela 01-02-2011 - 14:17

JOS VANTU, PUSCARIE 100 DE ANI taifunului care a suflat fondurile. Si unde mai pui ca de la un timp adia si spre Jakarta…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult