Acasa Opinii Doamna Vasilescu Olguţa zugrăveşte

Doamna Vasilescu Olguţa zugrăveşte

scris de Marin Neacșu
3 afisari

Doamna Lia Olguţa Vasilescu este supărată. Am aflat că e supărată, intrând pe una din paginile de Facebook, unde se plângea că s-a săturat de  cazul Deta şi mai vrea să fie întrebată şi altceva în afară de ce mai fac beizadelele domnului Roman. Consideră doamna Vasilescu cum că s-ar face prea multă reclamă mascată PDL-ului şi cam are dreptate. Numai că smiorcăiala domniei sale seamănă cam mult cu îngrijorarea suratei Elena care se plângea că nu are cu ce plăti împrumutul la bancă. De, fiţe de Dâmboviţa.

Marin Neacsu Empatizând cu fosta PRM-istă, pe subiectul Roman, m-a pus necuratul să mă bag în seamă cu înălţimea sa şi i-am scris ceva pe perete. Am sfătuit-o cu toată sinceritatea şi bunele intenţii să nu mai abordeze subiectul care nu îi convine şi eventual să nu dea curs cererii pe subiecte care nu îi scot în evidenţa valoarea, sugerând chiar câteva subiecte mai acătării decât Deta.

Atât mi-a trebuit. Mi s-a propus să îmi fac televizuină proprie şi să dezbat acolo ce subiecte vor muşchii mei. Mi s-a mai spus că sunt portocaliu şi gata. Să vă spun drept, m-a surprins reacţia doamnei LOV, cu atât mai mult cu cât chiar nu spusesem nimic rău, chiar îi dădeam dreptate vizavi de exacerbarea unui subiect de can-can cu evidente implicaţii politice pe care toate televiziunile îl dezbat, dar nu pentru a lămuri ceva, ci pentru a da la gioale şi a scoate audienţă, cunoscută fiind apetenţa gugulanului pentru scandal. Mi-am spus că poate a interpretat greşit mesajul meu şi i-am scris altul, cu gând să îi răspund. Eroare. Aşa îmi răspunde facebook cand vreau să îmi postez mesajul pe peretele doamnei. Acum bine că nu e nimeni lângă mine să vadă cum privesc lung la peretele doamnei Vasilescu şi să îmi spună: ” ţi să lipi Olguţa de retină Mărine!” Am încercat să mesagesc de mai multe ori, dar am primit acelaşi răspuns :

Acest conţinut este indisponibil momentan. Pagina pe care ai solicitat-o nu poate fi afişată acum. Aceasta poate fi temporar indisponibilă, link-ul pe care ai apăsat poate fi expirat sau este posibil să nu ai permisiunea de a vizualiza această pagină.”

Verificând de mai multe ori şi apoi de pe o alta adresă de facebook, am constatat că ultima variantă era cea corectă, deci devenisem persona non grata pentru LOV.

 Cu alte cuvinte doamna Vasilescu acceptă numai laude pe peretele personal, cine scrie alte alea, este dezlipit şi lăsat să danseze cu lupii. Aşa răspund aleşii neamului solicitărilor alegătorilor. Sau cumva îşi zugrăveşte peretele? Te pomeşti că am devenit aspargilius pentru peretele doamnei Olguţa? Am să mă duc până la biroul doamnei Vasilescu –daca are vreunul, ca ales al urbei – şi am să încerc să îi transmit mesajul, să văd dacă şi acolo îmi închide uşa în nas, ca pe Facebook. Dacă şi acolo vorbesc cu pereţii, la viitoarele alegeri sigur am să o zugrăvesc şi eu.

Atunci o să am şi eu ocazia să îi scot ochii… în evidenţă doamnă Vasilescu, în evidenţă!

 

2 comentarii

Parpangh(El) EI, NICI CHIAR ASA 03-08-2011 - 11:00

Parca data trecuta la ultima bidinea, tribunul a ales-o pe MITZURA, iar geonelasul nu apuca;bine si hop cu pontacul thailandizat! Am remarcat totusi ca ka ratista prefera alaptarea in vitro!

jan dinu 04-08-2011 - 08:32

Doar Olgutza i-a sculat lu Vadim putza …
Este foarte talentata cind o are in ea …toata !
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult