Acasa Opinii Epoca porcului

Epoca porcului

scris de Marin Neacșu
147 afisari

21.12 O dată istorică pentru români. Acum 5125 de ani începea o eră nouă în calendarul mayaş. Astăzi era s-a sfârşit şi dacă ne privim înapoi, nu prea am evoluat.

Marin NeacsuDescoperirile arheologice  mai noi sau mai vechi ne arată că şi acum 5000 de ani existau astronomi care puteau să calculeze evoluţia pământului, a astrelor, a planetelor a galaxiei nu numai a sistemului solar, nu ştiu dacă mai repede dar mult mai précis decât o fac computerele cele mai performante la ora aceasta. Picturile, siturile descoperite din vechile culture arată că şi  atunci oamenii ştiau să scrie, foloseau roata, apele termale comunicau, dar aveau mai puţine războaie, mai puţină ură mai puţină poluare şi mult mai multe bogăţii în pământ şi suflet. Ciudăţeniile descoperite sau neanunţate arată că şi atunci medicii operau pe creier şi pe cord, că exista current electric, s-au descoperit pile voltaice, că şamanii de atunci vindecau oamenii mai bine decât încearcă acuma “medicina alternativă” sau paranormalii ţinuţi acuma în centre de cercetare ultrasecrete. Între timp s-au ridicat piramide şi noi habar nu avem cum se face asta, nu ştim ce conţine pământul, de dăm cu presupusul chiar despre istoria ultimelor sute de ani. Au trecut 5125 de ani şi nu avem cu ce ne lăuda.

Acum 23 de ani România începea o nouă eră, se sfârşea epoca de aur a lui Ceauşescu, începea o epocă din care unii spuneau că va curge lapte şi miere într-un capitalism luminat, cu  o nouă democraţie,vom avea  o viaţă nouă. Da, a început o viaţă nouă pentru foştii securişti şi comunişti, au întors haina pe dos şi au trecut la muncă . O munca tenace, o muncă feroce pentru căpătuire şi rescriere a istoriei, o luptă totodată între cei ce credeau că democraţia înseamna egalitate  şi pentru căţei şi dulăii care erau învăţaţi cu osul şi nu aveau nici un gând să îl lase altora. Şi aşa au trecut cei 23 de ani care nu au adus nici ei nimic bun, nimic mai bun în afară de libertatea de a fura fără să fii condamnat, de a înjura fără să fii pedepsit, de a pleca din ţară fără să te mai întorci dar şi fără să mai ai la ce să vii, libertatea pe care şi-au luat-o unii de a vinde tot oricui, fără teama că ar putea fi învinuiţi de ceva, libertatea de a trăda şi de a primi în acelaşi timp cele mai înalte distincţii ale ţării. Au trecut 23 de ani şi nu avem cu ce ne lăuda.

Astăzi, în Parlamentul României domnul Ponta, comemorând cele două evenimente, se leagă de ele pentru a ne anunţa că se sfârşeşte o lume,  începem o nouă epocă, una mică, epoca angajamentelor  neonorate, epoca doctoratelor plagiate, epoca acordurilor semnate la ceas de noapte, epoca loviturilor pe sub masă cu picioare învineţite şi zâmbete forţate de dragul camerelor de luat vederi şi a ciolanului virtual, epoca aranjamentelor politice meschine făcute de dragul menţinerii unui scaun, epoca vânzării voturilor şi federalizării unui teritoriu pentru care acum 5000 de ani unii mureau ca să îl adune sau îl visau unit sau, mai nou, epoca porcului. Chinezii au anul porcului, noi vom avea epoca porcului.  Dacă nu am avut cu ce ne lăuda în 5000 de ani, apoi în 23 de ani, e normal să cred că nici după 4 ani nu o să fiu mai vesel. De ce aş fi?  O să fie domnul Ponta şi poate domnul Băsescu, sau domnul Hunor şi poate Nyiro Jozef eroul fascist care a dat numele a două şcoli şi o stradă în judeţul Harghita. Poate peste 4 ani noul guvern va fi reuşit performanţa de a face ca numărul românilor nefericiţi să “scadă” semnificativ, prin alipirea unor regiuni româneşti la Ungaria sau măcar ieşirea din tutela ţării, într-o primă etapă. Atunci, abia atunci o să avem cu ce “ne lăuda” pentru că noi, cei care de 23 de ani privim cum trec pe lângă noi atâtea guverne şi punem în parlamentul ţării ciobani agramaţi ajunşi din celulele puşcăriei în Parlamentuul European ca să vadă întreaga Europă cine ne reprezintă, apoi direct în comisia juridică a Parlamentului României, stăm şi ne uităm la televizor cum se declară o nouă epocă. Suntem ţara epocilor şi a cârmacilor, suntem ţara gugustruţilor care preferă să se facă  că nu văd ce se întâmplă pe lângă ei, se îmbată cu apă rece şi îşi fură singuri căciula când nu mai au ce fura.   Se sparg tăbliţele de la Tărtăria de ruşine.

59 comentarii

Ion 22-12-2012 - 10:59

Dureros, dar Corect!

salut 22-12-2012 - 13:01

Mda, alta incercare jurnalistica nefericita. Devine obisnuinta.

tomi 22-12-2012 - 13:25

Domnule Marin Neacșu va acuz de plagiat! Desigur e o glama domnul meu, ma uit in publicatiile mele din ultima perioada si gasesc la mine aceleasi idei care le-ati prezentat insa eu am fost cumplit combatut (de fapt cu ma si asteptasem) de „prietenii” mei legionari asa numitii urbos,digital,ereticul.
Domnule Neacșu va rog daca aveti bunavointa sa cititi rindurile mele de acum citeva zile si dati o parere in cazul desigur ca veti considera ca necesar.

== tomi
11-12-2012 at 17:15

Din pacate din urita noastra experienta cu arabii si cu autonomia lor sa nu visezi cumva ca si ungurii se vor multumi doar cu autonomie. Hai sa fim seriosi, dupa ce vor primi autonomie vor cere iesire libera la granita cu Ungaria, apoi vor arbora un fel de steag unguresc, vor alege un guvern provizoriu al lor,apoi vor cere moneda aparte si nu leul ca vor prefera forintul, vor incepe sa convinga romanii din zona lor de autonomie ca este muuuuult mai bine spre a nu avea mici neplaceri sa emigreze frumos in zona romanilor, vor merge apoi la ONU si la fel ca si palestinienii se vor declara stat independent, au doar scoala fratilor din Croatia, Bosnia, Kosovo. Si daca credeti ca asta le va ajunge iar va inselati vor gasi niste harti care vor arata ca Atila a facut baie in Marea Neagra si vor cere noi teritorii care s-ar parea ca le-au apartinut. Daca nu veti fi cuminti vor incepe sa va trimita acele rachete care le primim si noi…
FRATILOR, VA SPUN ACUM DIN TOATA INIMA NU DATI UNGURILOR NICI MACAR UN FIR DE NISIP ROMANESC SI NU LE ACORDATI PRIVILEGII NATIONALISTE CA V-ATI TERMINAT.
Iata cite drepturi au la noi arabii si ei urla ca sint asupriti, ==strazile sint afisate in limba ivrit araba si engleza, Bancnotele si monedele israeliene sint tiparite in ivrit si araba,filmele de la televiziune sint subtitrate in ivrit si araba,sint scoli arabe si unversitati arabe finantate de statul evreu,retzetele de medicamente sint tiparite in ivrit araba si engleza, sint sute de posturi locale de radio in araba, televiziunea are zilnic citeva ore de program in araba.
Dati si voi ungurilor cel putin facilitatile si drepturile ce le dam noi arabilor si dupa aceea vorbim cine pe cine asupreste si unde este democratia mai mare.Cite din favorurile ce vi le-am insirat mai sus au primit ungurii din Romania? Ca urbos digital si ereticul urla cu spumele turbarii la gura este clar, este datoria lor de fascisti sa improaste cu minciunile si balivernele lor, ca altfel nu primesc stipendia lunara, dar realitatea este ca nici intr-un stat arab, arabii n-o duc asa de bine ca in Israel,si aici tipa ei mai tare. Ca in Siria au murit pina acum in cele 20 de luni de razboi civil peste 42.000 de oameni asta nu deranjeaza pe nimeni,ca ce se intimpla in acel Egipt nou si democratic care vrea sa anuleze constitutia tarii si s-o schimbe cu coranul, vad ca nu deranjeaza pe nimeni. Voi romanii ar trebuii cu toate fortele sa sprijiniti Israelul pina nu veti minca ciorba ungureasca, care este aceeasi cu cea arabeasca.==
inchei citatul – tomi

salut 22-12-2012 - 13:48

Pana la urma tu ce urmaresti, mai nefericitule? Vad ca tot imputi forumul cu ji_danismele tale cu verii palestinieni. Nu conteaza ca subiectul este despre guvernarea Romaniei, despre satelitul coreean sau vara din Australia, tu o tii danga-langa cu verii tai, palestinienii. Pupati-va in coor intre voi acolo -ca intre veri tigani- si lasa-ne pe noi cu ungurii nostri in pace. Nu ne-au trebuit indicatii pretioase ji_danesti ca sa ne rezolvam problemele istorice.

un crestin 22-12-2012 - 15:04

Toni, un comentariu de nota 10 !
Dar este de neiertat gresala cu Hebronul desi stiati ca mostenirea este sfanta in Israel…

salut 22-12-2012 - 15:52

Pe cuvant daca nu imi place toni. Asta nu isi reneaga obarsia si obiceiurile, inclusiv ce a invatat: ca goimii sunt fiinte inferioare care merita doar a fi folosite.
Partea cea mai interesanta abia urmeaza: in timp ce si acest evreu, ca si altii, isi arata ura si dispretul fata de goimi, unii dintre goimi (in special aia din sectele care se ingroapa in picioare sa fie primii la (re)Inviere) ii pupa-n koor pe evrei de ajungi sa crezi ca partul astora trebuie sa fie Christian Dion, nu alta.
Jigodia de mai sus care isi spune „un crestin” e totusi evreu, dar alti ji_daniti pupincuristi, ca Jan Dinu, Europeanul etc, desi primesc direct in bot dejectiile acestei scrursuri, tomi, par sa se bucure si sa mai ceara.

tomi 22-12-2012 - 19:23

Ba soola,ca esti timpit am stiut demult dar ca ai devenit timpitul timpitilor asta este ceva. Caut superlativul de la timpit si nu-l gasesc, dar tie ti se potriveste. Mai bovina, noi nu avem nevoie de ajutorul nimanui sa ne rezolvam problemele noastre. Daca noi aveam intentia lui Assad de a nimici teroristii si cu ei pe toti din jur crede-ma ca nu aveam nevoie de 20 de luni timp in care el a masacrat 42000 de oameni. Noi in cazul ca am renunta la principiile noastre umanitare am putea scapa lumea de islam in 24 de ore, si crede-ma ca sint multi. Ba soola, voi aveti nevoie de noi dar esti prea timpit sa intelegi, voi legionarii sinteti cretini din nastere, tu’ti muma’n coor imbecilule.
Cind ai sa vizitezi Clujul si Tirgu Mures cu viza si pasaport sa-ti amintesti de vorbele mele. Vei merge la ambasada ungara sa ceri permis de intrare la Oradea. Ma cretin trebuie sa fi, daca nu mi-ai citit postarea de ce iti dai cu parerea?
Eu ca cetatean roman care a dat Romaniei mai mult ca voi toti putzalaii laolalta sint ingrijorat de pericolul ungar, pe care voi idioti nu il cunoasteti, voi aveti treaba cu evreii, alta nu stiti. Tu nu ai habar de decizia pactului de la Warsovia din 1964 cind s-a decis restituirea Transilvaniei catre unguri. Presiunea internationala si fermitatea guvernului roman care nici macar nu voise sa discute tema a blocat acest infern.Se presupune ca subita moarte a lui Gherghiu Dej a fost ca pedeapsa pentru fermitatea cu care s-a opus discutiilor. Faptul a fost de maxima securitate asa ca unul bou ca tine desigur ca n-a auzit de ea. Deci poolica sa-ti fie clar, noi nu avem nevouie de nimeni, ci treaba este inversa. Noroc in oameni mai inteligenti ca voi care conduc Romania si gindesc altfel iar relatiile dintre Romania si Israel sint de prima importanta. Un singur exemplu iti dau ca nu am timp pentru imbecili ca tine, nerecunoasterea suveranitatii zonei Kosovo de romani si de israelieni s-a facut in intelegere bilaterala intre cele doua state.

digital 22-12-2012 - 20:33

……si fermitatea guvernului roman care nici macar nu voise sa discute tema a blocat acest infern.

ce ți se pare anormal ,cretinule.este un gest simplu,corect și echivoc,numai voi faceți din țânțar armăsar și vă împănați cu tot felul de gesturi care mai de care,mai ridicole!
marș mă,la kkt!

ValVerde 22-12-2012 - 22:39

Degetica, gulie proasta, „echivoc” inseamna, pe intelesul tau, in coada de peste.

digital 22-12-2012 - 22:47

nu vitălăule,coadă de vită proastă și înțărcată,din păcate ești tu!!
atârna-ți-o-aș în rât!
acu ai priceput?!

ValVerde 23-12-2012 - 03:16

„Caut superlativul de la timpit si nu-l gasesc”

===

urbos

jan dinu 23-12-2012 - 06:09

Salut- este un goyim vindut
Rob muncind pe datorie
Shi asha in vechi sa fie
Ca roman NU vrea mai mult …!..-:))))
JD-USA

ValVerde 22-12-2012 - 18:50

Omenirea se ia cu altele si va fi distrusa de popoare.

ValVerde 22-12-2012 - 19:23

Ba nu !!
Eu tin cu merele !

Si daca mai dai declaratii impotriva partidului, te dam afara din partid, sau plecam noi si ne facem aripa pomifera.
Vom zdrobi strugurii si ii vom lasa sa fermenteze, ca pedeapsa !

urbos 23-12-2012 - 04:29

Astea-s poante, este?
Dumnezeule!

ValVerde 22-12-2012 - 22:22

Ciufulici, te rog sa clarifici ce inseamna PM
P mea sau Pi ma-sii ??
Daca e Pi ma-si, ti-a luat-o ma-sa inainte. (vezi mai sus)

Daca e P mea, parerile sint impartite:
Unii spun ca boschetarul Traian, care concubina cu mama lui la vremea respectiva, ar fi zis cind urbos a fost adus de la maternitate: „ce-mi aduci pocitania asta ? Da-l in PM sa doarma cu Alfons (Alfons era ciinele comunitar)
Altii povestesc ca in timpul nasterii, o sora mai timpitica i-a zis doctorului ginecolog: „Doctore, ajuta-l !” La care doctorul a raspuns: ” Tu nu vezi ce urit e paduchiosu asta? Da-l in PM ca iese singur. Ai grije sa nu te stropeasca pe pantofi cind cade”

Nu poti sa pretinzi drepturi de autor in nici unul din cazuri.

ValVerde 22-12-2012 - 16:25

„Descoperirile arheologice mai noi sau mai vechi ne arată că şi acum 5000 de ani existau astronomi care puteau să calculeze evoluţia pământului, a astrelor, a planetelor a galaxiei nu numai a sistemului solar, nu ştiu dacă mai repede dar mult mai précis decât o fac computerele cele mai performante la ora aceasta. Picturile, siturile descoperite din vechile culture arată că şi atunci oamenii ştiau să scrie, foloseau roata, apele termale comunicau, dar aveau mai puţine războaie, mai puţină ură mai puţină poluare şi mult mai multe bogăţii în pământ şi suflet. Ciudăţeniile descoperite sau neanunţate arată că şi atunci medicii operau pe creier şi pe cord, că exista current electric, s-au descoperit pile voltaice, că şamanii de atunci vindecau oamenii mai bine decât încearcă acuma “medicina alternativă” sau paranormalii ţinuţi acuma în centre de cercetare ultrasecrete. Între timp s-au ridicat piramide şi noi habar nu avem cum se face asta, nu ştim ce conţine pământul, de dăm cu presupusul chiar despre istoria ultimelor sute de ani. Au trecut 5125 de ani şi nu avem cu ce ne lăuda.”

===

Dumnezeule mare !!! cita ignoranta tampa !!!

De unde ai invatat asta Neacsul? Baba Omida ?
Cum sa-ti ia cineva in serios partea despre Romania, cind deschizi articolul cu susanele dina astea?????

Mare ti-a cazarma doamne….

urbos 22-12-2012 - 16:52

Fii mai concret, ca Neacsu a mai si nimerit cateva chestii. Sau esti dintre retardatii aia care cred ca a fost o vreme cand toata lumea credea ca Pamantul este plat? Sigur ca esti.

ValVerde 22-12-2012 - 18:34

Urbos, vierme constipat, 🙂 iti enumar citeva, nu ca m-as astepta sa intelegi, dar pentru ca, in sfirsit, afirmi ca nu crezi ca Pamintul e plat.

1. Acum 5000 de ani calculau „evolutia”(??) galaxiei mai precis decit computerele performante de astazi.

2. Acum 5000 de ani erau mai putine razboaie. Explicatii ??? cum a ajuns la concluzia asta ? Ce criterii de evaluare il fac pe Neacsu sa afirme asa ceva???

3. Acum 500 de ani, mai putina ura. Pe ce te bazezi?

4. Idem, mai multe bogatii in suflet ??!! (Baba Omida ??)

5. Operau pe creier ? Pile voltaice si vindecau oamenii mai bine ?
Hocus Pocus ??? (operatiile si pilele sint interpretari date astazi unor descoperiri cu semnificatie ambigua. La fel ca motorul cu reactie al civilizatiei Maya)

6. Centre de cercetare ultrasecrete, azi, cu subiecti tinuti cu forta.
Daca sint ultrasecrete, cum ai aflat de ele ?
Si de unde stii ce fac „ei” acolo ?

7. S-au ridicat piramide si noi nu stim cum sa facem asta. Nu stii tu mai Neacsule, sau urbos. Ignoranta voastra nu e norma civilizatiei de azi.

8. Nu stim ce contine Pamintul. Vezi punctul 7.

neacsum 22-12-2012 - 19:21

ValVerde, ca intotdeanua, prea inceata la minte pentru a mai avea si imaginatie sau a intelege o parabola sau prea pornita impotriva cuiva pentru a fi de acord cu ce spune chiar daca are dreptate. Dar daca vrei argumente si te ghidezi numai dupa probe, inainte de a spune ca eu mint, trebuie sa dovedesti tu ca nu e asa. Astept dovezile.

ValVerde 22-12-2012 - 19:29

Mai Neacsule, asa era pe la voi pe la popota?

Unu’ zicea „teava tunului bate dupa colt” si voi trebuia sa-i dovediti ca nu are dreptate ?

Cade in sarcina celui care face o afirmatie sa dea argumentele pe baza carora si-a bazat afirmatia.

Nu mai catalogez pe cei care spun o tampenie, nimeni nu-i contrazice, si ramin convinsi ca tampeniile lor sint realitate.

neacsum 22-12-2012 - 19:40

ValVerde, eu am dat mai rar pe la popota, nu ma confunda cu Oprea. Asa ca mai incearca si tu altceva. Sau asta e tot ce ai cunoscut tu din armata ? Ai fost bucatareasca ?

ValVerde 22-12-2012 - 22:27

„Te-a incuiat cu dovada suprema, caci insasi existenta autorului dovedesete ca au trecut 5125 de ani şi nu avem cu ce ne lăuda”

===

Nu, nu….autorul nu se pune.
Nu face parte din clasa mamiferelor.
E la granita dintre regnul vegetal si regnul animal.
(parerile sint impartite, unii zic ca e o leguma desteapta, altii zic ca e un animal prost…)

ValVerde 22-12-2012 - 23:08

@neacsum

„eu am dat mai rar pe la popota”

===

Poate nu ti-ar fi stricat sa dai mai des pe la popota…invatai si tu ceva de la bucataresele alea…

urbos 22-12-2012 - 19:46

Foarte bine, ai fost concret.

geek-a-contra 22-12-2012 - 16:39

cade… nu cade… cade…. nu cade…

cum cine? ce, nu cine… drobu’ de sare, bre….

neacsule du-te sa te vaza frun doftor, ceva, depresia acuta nu face bine si, doamen feri, iti pui centura dupe git…. nu cred ca va fi numa’ lapte si miere, da’ nici s-o iau p’a razachie nu-i bine…

neacsum 22-12-2012 - 17:12

Gica, asteapta si o sa ai tu nevoie de doctor. Ai putintica rabdare. cate luni ii dai actualului guvern ? Cati ministri a schimbat ponta in 7 luni si cate acte de colaborare a semnat? Si inca sunt multe de care habar nu ai. Cu UDMR a semnat, lui Barroso i-a semnat acordul in 11 puncte, cu UNPR a semnat,cu Basescu a semnat. A mai Ramas cineva ? A mai ramas vre-un tradator cu care Ponta sa nu semnat acord de colaborare? Si pentru ce , pentru binele Romaniei ? Ma faci sa rad. Pentru scaunul lui, sa fie el numit premier, ca altceva nu il intereseaza. Deja se discuta despre Oprescu presedinte. Peste doi ani o sa auzi ca a semnat cu Oprescu de acum 4 ani sa fie el preedinte si nu Antonescu. Iar romanii, cei 7.4 milioane intrati la apa si deveniti 4,5 la ultimele alegeri, care vor devani curand 1,5 milioane daca respectam socoteala vor ingiti in sec si vor da marunt din buze.

geek-a-contra 22-12-2012 - 17:16

nu-i dau nimic. doar ca eu nu sint isteric, clar?

neacsum 22-12-2012 - 19:23

Ce sa fie clar? Ca nu esti isteric sau ca ai nevoie de doctor? Inainte de a te pronunta ar fi bine sa consulti totusi pe cineva, poate poate.

urbos 22-12-2012 - 17:19

Neacsule, problema nu e cand o dai in bara cu predictiile, dar mai esti si sigur pe tine.

neacsum 22-12-2012 - 19:02

Urbos, acum doua zile toata lumea ar fi spus ca gata, s-a rupt caruta. Stii tu cand, cand s-au intrerupt discutiile in comisii. EU AM SPUS CA NU SE VOR SPARGE ASA REPEDE, CA MAI SPERA INCA SI LIBERALII LA CASCAVAL. CAND VOR VEDEA CA TOATE CONTRACTELE CU STATUL REVIN PSD-ilor MAI VORBIM. DEOCAMDATA SPERA SI EI.

urbos 22-12-2012 - 19:40

Numai cretinii puteau spune ca acum doua zile s-a rupt caruta. Idioti care casca gura la presa de rahat.
Gargara cu cascavalu e doar gargara, nu ca nu exista fenomenul, dar invocarea lui acuma nu are acoperire.
In politica nu se fac miscari bruste decat rar.

Si ce predictii sa fac? Ti-am spus de exemplu ca UMDR nu intra in guvern si rectionai „isteric”. Si ma bazam pe ceva, nu am dat in bobi. Poti sa si gresesti, sa apara lucruri neprevazute. Sa faci scenarii e una, sa tipi ca sigur se va intampla, pentru ca asa iti doresti, ca sa ti se confirme teoriile, e caraghios.

Ca PNL si PSD nu sint infratiti, era evident dintotdeauna, pentru orice om intreg la cap. Numai retardatii basisti credeau altfel.

neacsum 22-12-2012 - 19:47

Urbos, UDMR inca nu a intrat la guvernare nu pentru ca nu a vrut Ponta ci pentru ca a iesit prea mare scandalul. Dar este in carti si asta e pohta ce o pohtesc mai multi .Vorbim la termenul stabilit. Chiar Porcul a spus ca daca nu intervenea presa , el s-ar fi tinut de cuvant. Sper ca nu imi cer acuma sa spun unde a spus asta.

urbos 22-12-2012 - 22:35

Am spus eu ceva de Ponta atunci? Eu ti-am spus ca liberalii se opun. Normal ca Ponta a vrut, ca doar el i-a si invitat.

ValVerde 22-12-2012 - 23:14

„sa tipi ca sigur se va intampla, pentru ca asa iti doresti, ca sa ti se confirme teoriile, e caraghios.”

===

Hahahahah…asta de la cineva care zicea pe aici, citez din memorie,

„Basescu ne se va intoarce la Cotroceni”
„America va fi terminata”
„Mai aveti putin (despre evrei)”
„Evreii vor fi fugariti pe strada de americani”
„Gheata nu se va forma la 200 C”
„Ride lumea de tine” (lui Neacsu)…aici a avut dreptate.

Curat caraghis…

neacsum 22-12-2012 - 19:25

Eu spun ca acest guvern nu va tine nici un an. Tu ai curaj sa faci o predictie, sau nici tu nu esti „isteric” ?

geek-a-contra 22-12-2012 - 22:43

eu nu fac predictii. nu sint nici mafalda si nici marin neacsu. in materie de politica pot doar sa analizez niste date, cite sint accesibile in mod public si in general incerte, si sa trag niste concluzii valabile pe termen scurt. dar in nici un caz nu sint plecat cu sorcova sa le fac si sa le afirm pe un ton de certitudine absoluta.

BULA 23-12-2012 - 06:57

Atat ca va rezista, va merge pe linia impusa de colonistii occidentali, pe care au mers si guvernele marioneta anterioare, si va vinde din tara cat va putea de mult. Un guvern vinde ceva, urmatorul altceva, pana cand tot ce a apartinut Romaniei va fi pe maini straine.
Vor aplica tot felul de stratageme, ca sa-i duca de nas pe romani.

ValVerde 23-12-2012 - 16:12

Mai bine pe mina strainior decit pe mina celor ca tine.

neacsum 22-12-2012 - 19:30

Un guvern in care Oprea este vicepremier nu poate tine mai mult decat gestatia la cornutele mari.

DXN 22-12-2012 - 19:35

Merine,
Vrei sa ai cat mai multe comments-uri?
D’aia intri in dialog.
O.K.
Da’ nu cudobre&Co.

neacsum 22-12-2012 - 19:38

Nu ma intereseaza commenturile. Nu sunt platit asa ca nu ma intereseaza nici traficul si nici comentariile . Pur si simplu raspund celor care ma comenteaza. Si fac asta de la inceput, fara discriminare chiar si cu cei care uneori nu merita.

neacsum 22-12-2012 - 19:49

Am vrut sa spun ca nu ma intereseaza numarul de commenturi sau traficul nici din orgoliu si nici din alte motive.

digital 22-12-2012 - 20:41

apropos,neacsum,tu ai votat,pe 09.12.2012?!

neacsum 22-12-2012 - 22:27

da. vrei scan dupa buletin sa te convingi ?.

digital 22-12-2012 - 22:33

și de ce ești așa de nervos?!
doar te-am întrebat!

neacsum 22-12-2012 - 22:50

Nu domnule, dar nu vad ce legatura are cu subiectul.Daca ai ceva de reprosat ascult.

digital 22-12-2012 - 22:53

ești supărat pe ceea ce ai votat sau pe ceea ce nu a,ai votat?!
văd că ești foarte acid la votul pe care l-ai dat,presupun,și nu prea înțeleg,de ce,din moment ce l-ai dat(pe vot)!

neacsum 22-12-2012 - 23:25

Digital. Nu vad cum vezi tu ceea ce nu se poate vedea, dar nu insist ca sa nu spui iara ca vezi ceva. Nu sunt suparat pe ceea ce am votat, chiar daca nu este ceea ce as fi dorit sa fie. Stii la fel de bine ca si mine ca multi nu prea am avut ce vota, a trebuit sa alegem din doua rele, pe cel mai mic. Asta nu inseamna ca trebuie sa fiu multumit cu ceea ce am. Tu esti multumit cu ceea ce ai votat sau tu ai fost mai istet si nu ai fost la vot ca sa nu ai ce-ti reprosa?

ValVerde 23-12-2012 - 00:26

L-ai incurcat de tot…lui degetica trebuie sa i le explici pe rind, pe indelete si cit mai simplu.

Nici vorba ca si asa se va incurca, dar macar nu te injura din prima…sta sa le rumege, devine confuz si deabia pe urma iti zice de mama.

Cum le-ai scris tu, nu ajunge pina la rindul trei si ti-a si zis-o.

digital 23-12-2012 - 09:11

neacsum și eu am fost la vot,dar nu sunt supărat pe nimeni!

neacsum 23-12-2012 - 00:57

Marele merit al eopicii lui Ponta va fi acela ca va reusi sa multumeasca mai multi parlamentari si mai multi ministri cu acelasi buget.Dar asta nu pentru ca detine secretul succesului ci pentru ca i-a convins sa se multumeasca cu mai putin daca vor sa stea mai multi la masa.

ValVerde 23-12-2012 - 03:20

Nu intelegi tu…esti imbicsit in ura ta impotenta si nu iei si tu o pauza sa mirosi trandafirii 🙂

urbos 23-12-2012 - 04:12

Taci fa.

Europeanuul 23-12-2012 - 11:24

„Poate peste 4 ani noul guvern va fi reuşit performanţa de a face ca numărul românilor nefericiţi să “scadă” semnificativ, prin alipirea unor regiuni româneşti la Ungaria sau măcar ieşirea din tutela ţării, într-o primă etapă.”

Mda, cei care nu tzin cu tine sint impotriva ta. Difuzati din nou placa asta zgariata, iar pe cei care vi se impotrivesc acuzati-i de inalta tradare a neamului si a Patriei (potoliti-va mai batausilor).

P.S:
ne aflam la inceputul epocii anthropocene, in aceasta era meseria de militar va dispare 😉

ttp://www.youtube.com/watch?v=vo-fKlz0kXg
ttp://www.youtube.com/watch?v=fvgG-pxlobk
ttp://www.youtube.com/watch?v=nTRwVLXkMCk
ttp://www.youtube.com/watch?v=gCuPx9shWT0
ttp://www.youtube.com/watch?v=sIovkkGqiYs

ValVerde 24-12-2012 - 16:27

Neacsule, umbli cu forfecuta la drum de seara…
Ai facut forumul muci. Nici eu nu mai stiu la ce raspundeam.
Lasa bre oamenii sa se injure’n pace.
Altfel unul ca urbos se supara, nu mai da pe aici si in loc sa stea cuminte la computer, iese in strada sa se joace in trafic.
Vrei sa-l ai pe constiinta?

urbos 24-12-2012 - 16:53

Taci fa…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult