Acasa Opinii Eu sunt de vina!

Eu sunt de vina!

scris de Ziua Veche
45 Afisari

Televiziunile mogulilor – ca si restul trompetelor lor, ziare, pagini de internet, posturi de radio – indeamna tovaraseste la revulutie. Ascultam in aceasta dimineata la Antena 3 o stire infioratoare: o pensionara a fost imbrancita de jandarmi! Pacat ca jandarmii nu sunt in solda mogulilor! Ar fi primit ordin sa zobeasca niste pensionari pentru a face o stire mai de Doamne ajuta – asa, o simpla imbranceala nu face multe parale… Vrem sange! Asta isi doresc reporterii mogulati: sange pe strazi, dictatorul impuscat la Targoviste (ce pacat ca a fost ratat Craciunul… si a trecut si Pastele…)

Antena 3 nu s-a laudat anul trecut cand a taiat salariile angajatilor cu? ghiciti cat? 25%! Aici poate ca pieselor grele nu le-au fost reduse salariile… Realitatea TV a facut reduceri masive de personal – si? a fost facut tot circul pe care il vedem acum?

Am vazut in opinia Adinei Anghelescu o usoara admonestare la adresa colegilor ei care nu se inscriu in corul urlatorilor. Adina, aminteste-ti ce ti-a zis tie mogulul cand ai ramas fara loc de munca? Razvan Savaliuc este si el suparat pe masurile de austeritate. Razvane, ai uitat ce ai patit cu Pilsu? Mai stii cum ai fost dat afara? Prin e-mail! Mai stii ce a zis Pilsu cand i-am facut o notificare in care am cerut sa fie respectata legea si sa aflam si noi care este situatia firmei? Daca nu mai stii iti spun eu: Pilsu a zis ca abia asteapta sa vada cine semneaza notificarea, iar semnatarii nu vor mai avea ocazia sa lucreze in presa!

Mamei mele i-a spus patronul cu cateva luni in urma ca nu o mai poate tine la munca si a trimis-o acasa. Anul trecut acelasi lucru l-a patit fratele meu. Unui bun prieten patronul i-a spus ca trebuie sa manace rahat cu lingura cea mare – omul a spus ca vrea cu lingura mica si a fost trimis si el acasa. Mai stiu alte cateva zeci de cazuri de oameni trimisi acasa de un patron care a ajuns la concluzia ca afacerea nu mai scoate profit de 300%. Oamenii aceia sunt disperati, iar patronii sunt aparati de legea insolventei. Nu am auzit nici o televiziune, n-am vazut pe nici o pagina de internet sau in nici un ziar mogulesc nimic despre toti acesti oameni care sufera de mai bine de un an. Nu i-am auzit pe vajnicii analisti zbierand la televiziuni: iesiti in strada oameni buni! beliti-i pe patroni! Nu, nimic de genul asta.

Nu am nimic cu pensionarii si bugetarii. Le spun doar atat, eu, platitorul de taxe: fratilor, nu mai am loc de munca, nu am de unde sa va dau bani. Omorati-ma pe mine! Eu sunt de vina!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS