Acasa Opinii Există viaţă şi după USL

Există viaţă şi după USL

scris de Marin Neacșu
4 afisari

Trebuie să recunosc că aşteptam ca Antonescu să îşi retragă miniştrii. Nu pot spune la fel despre Ponta. Ponta a crezut tot timpul că Antonescu este întărâtat doar de cineva din partid sau de la Cotroceni, aşa cum el era întărâtat de cineva din familie sau din guvern, ca să obţină cât mai mult de la el, că face totul la ambiţie şi nu va dori, dar mai ales nu va reuşi să îi facă pe liberali să accepte pierderea ciolanului.

Marin NeacsuŞi totuşi, minunea s-a produs. Antonescu, după două vizite, una „particulară” şi alta oficială la Viena , dar nu la o clinică ci în altă parte, s-a întors entuziasmat şi plin de încredere, atât de plin încât a promis colegilor de partid că, chiar dacă ies de la osciorul dat de Ponta acum, din iarnă vor avea un ciolan cu mult mai mare pe care îl vor împărţi cum şi cu cine vor ei. Liberalii s-au lăsat prostiţi şi au mai luat o ţeapă, aşa cum au luat-o şi când au intrat în USL şi i-au dat guvernul lui Ponta sperând că ei vor fi la Cotroceni, de unde ar fi condus serviciile secrete, SPP-ul, DNA – ul şi cam tot ce are acum Băsescu în mână. Nu ştiam că pot fi atât de uşor de dus de nas, dar mai ales că sunt atât de uituci încât nu învaţă din greşeli.

Spuneam că Ponta cu tot SRI-ul lui condus de finu Maior şi cu toate cârtiţele de la finanţe, muncă şi transporturi vârâte în coasta lui Antonescu, nu a reuşit să înţeleagă că acesta chiar va renunţa la bucăţica aia de os pe care i-a lăsat-o din toată guvernarea. Probabil nici antenele lui Felix nu au bătut până la Viena, acolo unde Anto a primit cărţile. Eu credeam totuşi că Antonescu va ieşi de la guvernare, dar va lăsa uşa deschisă către USL şi nu va decreta ruperea înţelegerii. De fapt nici nu l-am văzut rupând documentul aşa cum a rupt Ponta cândva scrisoarea de la Băsescu pentru a semna apoi alta mult mai ruşinoasă. Din declaraţii însă Antonescu vrea să spună că nu mai e loc de întoarcere şi că el acolo unde scuipă nu mai pupă. Da, aşa crede el că arată că este macho şi ca să convingă că e cel mai macho macho a început deja să scuipe acolo unde a pupat. Asta da bărbăţie. Şi totuşi, eu zic să aşteptăm să vedem ce va ieşi la Europarlamentare pentru că toată tevatura cu ruperea USL are şi fire de urzeală europarlamentare. O televiziune a greşit anunţând într-un colţ, dar fără ca ştirea să mai fie preluată sau reluată, că PNL ar intenţiona să sară în barca PPE, aceeaşi barcă în care sunt şi toţi oamenii preşedintelui. Eu am spus asta cu câteva zile înainte, dar toţi se fac că plouă. Probabil este ordin de la Frau Merkel să nu se facă tam-tam pe linia asta ca să nu îşi ia şi socialiştii europeni măsuri de întărire a rândurilor.

Televizioniştii au trecut cu mic cu mare la împărţirea vinilor privind spargerea USL şi fiecare dă cu bâta acolo unde a primit ordin. Unii spun că ar fi Băsescu de vină, alţii că ar fi Ponta care iată mai avea un pic şi plângea rugându-l pe Antonescu să nu plece în timp ce îi băga cuţitul pe la spate şi îl răsucea, alţii că ar fi de vină Antonescu cel care făcându-se supărat de pomană a rupt USL-ul pentru o ambiţie, sau de dragul unui om. Aiurea. Este cineva în stare să creadă că ar fi rupt Antonescu USL-ul pentru că îl voia pe Johannis, ultimul sosit în barca PNL, viceprim ministru după ce sacrificase cam 20 de miniştri în doi ani de dragul visului de a deveni preşedinte? ÎN NICI UN CAZ. Antonescu nu ar fi rupt USL-ul dacă nu ar fi primit asigurări că va fi fie preşedinte, fie premier. De unde putea primi Antonescu astfel de asigurări? Păi de unde au primit toţi până acum şi de unde a primit şi Ponta că va rămâne premier dacă semnează acordul în 11 puncte şi actul de coabitare. Domnule Antonescu, şi Ponta ţi-a promis că ajungi preşedinte dacă el ajunge premier şi uite că nu ai ajuns nici în 2012 când ti-ai semnat singur cu mâna ta condamnarea odată cu promulgarea legii referendumului aşa cum a vrut Barroso. Cum ai putut să fii aşa de prost sau hai să spun neinspirat? Cine te-a convins că aşa e mai bine, prietenul Ponta? Băsescu a spus-o direct: „ Antonescu a fost prost că a promulgat legea, când putea să o ţină 10 zile”. Acum, Antonescu, cel care nu învaţă niciodată din greşeli, dar se îmbată cu apă rece, dă o mână de ajutor Popularilor Europeni să câştige majoritatea în Parlament, cu ochii la cioara de pe gard. Vei rămâne cu ochii la cioară şi îţi vei băga gheara în gât ca scaietele domnule Antonescu, pentru că după ce vor câştiga – dacă vor câştiga – madam Merkel &co te vor lăsa cu buza umflată, că doar eşti specialist. Unii deja îţi spun masochistul.

România a devenit nu doar ţara tuturor promisiunilor neonorate, dar şi ţara tuturor paradoxurilor. Să le vedem pe ultimele :

1. Doamna Câmpeanu, după ce iese pe piaţă scandalul pensiei soţului, face şi domnia sa un accident vascular, ca şi soţul şi deşi –conform propriei declaraţii- ştie că netratarea şi nesupravegherea acestei probleme duce la agravarea consecințelor accidentului vascular (demență mixtă, parkinsonism, epilepsie cu crize complexe, cu manifestări specifice de pierdere a cunoștinței, pierderi de echilibru, lipsă de orientare în timp și spațiu), se agaţa ca înecatul de pai de funcţia de ministru, existând informaţii în presă că ar fi dorit să rămână în guvern etc etc. Nu ştiu cât de adevărate au fost aceste zvonuri, dar când am auzit că a fost la “program” cu mult înaintea celorlalţi miniştri m-am gândit că putea în situaţia domniei sale să trimită prin cineva demisia scrisă, ca să evite un alt şoc sau creşterea tensiunii care ar fi putut apărea într-un asemenea moment. Nu ar fi învinuit-o nimeni dacă nu mergea personal, dar aşa uite că dă naştere la discuţii. Ştiu că nu ar trebui să vorbim aşa despre un om suferind, dar despre “suferinţele” oamenilor politici sau ale grangurilor băgaţi la puşcărie care se descoperă bolnavi numai după ce sunt condamnaţi, sau a celor care “ se sinucid” uşor la gât exact când sosesc la ei nişte poliţiştii trimişi acolo odată cu salvarea de un Nostradamus ministru de interne, parcă nu îmi vine să înghit orice. Vă mai amintiți durerile de stomac ale doamnei Plăcintă în timpul discuției cu doamna Elena Udrea tocmai când urma un vot important? Doamne cum vin bolile astea exact când trebuie.

2. Domnul Ponta în plină campanie de împăcare cu Antonescu în timp ce declara pe toate posturile lui Voiculescu şi Ghiţă că el nu vrea să se rupă USL-ul, o dă afară de la Ministerul Învăţământului tocmai Luni, pe doamna Duminică, pe motiv că ar fi plagiat. Păi bine tanti Ştefania, nu îţi e ruşinea să îi mănânci pâinea lui Nenea Victor? Da ce, matale te crezi prim ministru sau membră PSD? Da ce ai făcut facultatea cu domnul Zgonea? Da? În câţi ani ? Păi vezi, matale ai terminat-o mai repede, te-ai grăbit nu ca el. Mâine o să auzim că articolul privind sexul cu minore care a fost introdus recent în codul penal a fost propus de actualul analist Vişan. Ar mira pe cineva?

3. Domnul Antonescu cere tuturor miniştrilor şi secretarilor de stat şi directorilor şi portarilor şi şoferilor din ministere, deconcentrate, să îşi dea demisia din funcţie pentru că aşa a stabilit partidul şi aşa le cere onoarea, dar domnia sa nu demisionează din funcţia de şef la Senat aşa cum nici Băsescu nu a demisionat din cea de preşedinte deşi a promis, după ce Parlamentul l-a suspendat şi nici Ponta nu a demisionat după ce a fost declarat plagiator de aceeaşi comisie care a altoit-o pe doamna Ştefania. Grea e viaţa de şef de partid doamne câte sacrificii trebuie să faci şi cum esti obligat să renunţi la onoare spre binele partidului.

4. Acelaşi domn Antonescu, omul zilei sau al săptămânii, îl învinuieşte pe Tăriceanu în timp ce îi cântă prohodul şi îi citeşte necrologul politic, că cică ar umbla după ciolane încercând să păstreze USL-ul în picioare după ce –CULMEA CULMILOR fusese parcă SINGURUL care nu fusese de acord cu înfiinţarea lui. Aici avem un caz de dublu impact: odată acţiunea lui Tăriceanu care acum a fost singurul care a cerut lui Antonescu, în media, dar când era deja prea târziu, să nu rupă USL-ul pe care nu îl dorise şi a doua oară acuzaţia lui Antonescu, cel care îl face avid de ciolan în timp ce el îşi anunţă gealaţii că au liber la ciolan în teritoriu şi pot face orice alianţă vor cu cine vor, ca să îşi păstreze ciolanele câştigate cu atâta trudă. Asta da cinste şi onoare, curat murdar coane Antonescule. Unde e conu Caragiale să vadă că i-ai întrecut imaginaţia?

5. Domnul Ponta, ca să nu creadă că îl evit, îl învinuieşte acum pe Antonescu că ar face jocul lui Băsescu şi se bate cu cărămida în piept peste tot că el este singurul care mai luptă cu Băsescu încercând să convingă electoratul că el duce mai departe lupta pentru împlinirea idealurilor USL. Vai vai, ce comic vestit al ecranului a devenit domnul Ponta . Îmi permit să îi reamintesc ce spunea după ce a semnat actul de coabitare: “Este vorba despre colaborare instituţională. Nu e nimic din lucrurile spectauloase, cum ar fi să nu-l mai supendăm pe Băsescu sau să facem Parlament cu 300 de oameni. Ne-am angajat că vom respecta statul de drept şi independenţa Justiţiei, lucruri normale. L-am semnat eu şi domnul Băsescu. Se referă la preşedinte şi prim-ministru. În rest, cu domnul Băsescu ne-am angajat doar să respectăm legile şi Constituţia României”, Dacă se aștepta cineva să-mi pun cagule și să incendiez Comisia Europeană, se aștepta degeaba”. Acuma nu mai vrea să respecte legile şi constituuţia? Acuma ce vrea, ca lumea să îşi pună cagule şi să incendieze pentru că aşa I se pare correct acuma ? Domnule Ponta, a zburat puiu cu aţa. Să vă reamintesc ş ice spuneaţi când aţi numit-o pe Kovesi la DNA ?Nu vă e ruşine să veniţi acuma şi să spuneţi că sunteţi singurul care luptă cu Băsescu ?

Mă opresc aici ca să nu creadă lumea că am ceva cu cineva. Nu e aşa că avem o ţară cum nu e alta?

Celor doi proaspăt divorţaţi le amintesc, că:

– au promis că ne scapă de Băsescu, când de fapt nu urmăreau să scape de el, doar să ajungă ei la putere;

– au promis că ne scapă de Morar şi Kovesi când de fapt voiau să scape ei de dosarele lor. Acum Kovesi e la DNA iar Morar la CCR ;

– Au promis că legile nu vor mai fi făcute de minorităţi şi că UDMR-ul nu va mai şantaja niciodată guvernele pentru a-şi vota legi de autonomie şi regionalizare: Astăzi avem din nou UDMR în guvern;

– Au promis că vor anula toate legile votate fraudulos în Parlament. Astăzi ne supunem aceloraşi legi;

– Au promis dreptate până la capăt, am avut parte de promisiuni până la alegeri;

– Au promis că vor lichida corupţia şi vor pedepsi corupţii, dar ei au schimbat corupţii lui Băsescu cu corupţii lor;

– Au promis că vor scoate „ciuma portocalie” din parlament, dar de fapt au mai făcut loc la 100 de corupţi portocalii în guvern ca să mănânce şi copii lor o pâine albă;

Asta au făcut cei doi proaspăt divorţaţi iar acum au început să se scuipe unul pe altul. Staţi să vedeţi ce o să iasă pe piaţă de acum încolo şi cum se vor deconspira unul pe altul. Luaţi-vă metoclopramide, ca să scăpaţi de senzaţia de vomă.

Şi acum ultima ştire care m-a înveselit. Se spune că pe undeva printr-o comisie europeană s-a decis ca de acum încolo toţi fabricanţii de maşini să introducă pe acestea din fabricaţie un sistem de localizare şi anunţare către 112, care să intre în funcţiune în caz de accident, ceva cam cum e pe avioane. Se presupune că măsura va fi benefică în cazul accidentelor de circulaţie grave. Nu ştiu cum va fi la alţii dar la noi în mod sigur această măsură va pune capăt unor accidente provocate de diferite beizadele. Păi până acum, când ştiau că în cazul unui accident , SMURD-ul ajungea la ei în 20 de minute toţi teribiliştii şi fanţii de Obor zburdau pe şosele cu 300 pe oră. Aş vrea să văd eu acum cine îşi mai face de cap pe şosele şi cine mai riscă să facă accident când ştie maşina este dotată cu sistem de localizare 112 la fel ca la avioane şi că Pompierii şi doctorii vor sosi după 7 ore? Ei, nu e aşa că asta va băga minţile în capul teribiliştilor mai mult decât amenzile pe care le plătesc babacii fără probleme? Domnilor din Parlamentul European, vă rog eu, introduceţi măsura prima oară în România, faceţi experienţă pe noi, aşa cum aţi făcut şi cu Codex Alimentarius, vă rog eu.

Ce vom avea după divorţ? Mai puţine minciuni, mai multe gunoaie. Cine pierde şi cine câştigă? Ştiu sigur că românii pierd, ca de obicei.

61 comentarii

Pungescu Gazian 28-02-2014 - 13:58

Sa vedem ce mai are ValVerde de spus, caci acest articol dezvaluie clar sistul si cianura usl-ista!

pathfinder 28-02-2014 - 14:11

1. Neacsu:

– au promis…
– au promis…
– Au promis…
– Au promis…
– Au promis…
– Au promis…
– Au promis…

Si matale ai crezut.

Concluzia:
„Stiu sigur ca românii pierd, ca de obicei.”

Daca stii matale sigur…
Eu cu coloneii nu ma pun!

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 28-02-2014 - 14:58

Avem din nou un editorial lung, in care d-l Neacsu ne face un fel de sinteza a ultimelor saptamini din politica romaneasca. Citind acest editorial ai senzatia ca te uiti la un film pe care tocmai il vazusesi la alt cinematograf. Nimic nou sub soare. Singurul lucru care iti ramine in minte dupa ce, cu rabdare multa, ai parcurs textul d-lui Neacsu, este dovada „afinitatilor” politice ale d-lui Neacsu catre care aspira. D-l Neacsu nu apartine electoratului sau al analistilor politici masati pe mijlocul esicherului politic, d-lui simtindu-se bine pe partea dreapta, acolo unde, demult, demult de tot, au fost si taranistii si liberalii dar si legionarii. D-lui isi exprima mai mult dezamagirile comportamentului partidelor de dreapta decit criticismul fata de ideologia si existenta lor.

Sinteza evenimentelor politice pe care ne-o propune d-l Neacsu, e depasita, deja, de ultimele stiri, de proaspatul „sondaj” al IRES-ului care-l scoate pe Tariceanu cistigator al alegerilor cu 71% la 21% in caz ca ar candida impotriva lui Antonescu. In acest sondaj voiculescian, Antonescu ar pierde alegerile chiar daca ar concura impotriva lui Ungureanu. Daca Tariceanu ar concura impotriva lui Ponta, Tariceanu ar cistiga cu 56% la 44% !!! Deci, Triceanu e cel care culege caimacul dupa ruperea usl-ului, un fel de cind doi se cearta al treilea cistiga. Asta pentru moment, pentru aceasta zi de vineri, pentru ca pina in noiembrie, lui Tariceanu i se va face parastasul de noua luni demult !

Decizia pnl-ului de a rupe alianta cu psd-ul s-a facut exact in ceasul al 12-lea. Crin si-a dat seama in ceasul al 12-lea ca pnl-ul s-a infectat grav cu virusul canceros al ciumei rosii psd-iste. 4 ministri liberali distrusi de dna, secretari de stat pe farasul dna-ului, alti ministri la DIICOT, o secretara de stat prinsa cu un megaplagiat de tip Ponta, etc., etc., semnale din teritoriu unde au rasarit peste noapte ca ciupercile dupa ploaie un numar mare de baroni de tip psd, faptul ca borfasul si turnatorul de Voiculescu acapara si mai multa putere in usl l-a facut pe Crin sa rupa pisica si bine a facut. Gestul lui va fi criticat de antene si ciumatii rosii ai psd-ului, insa, pentru pnl, perioada urmatoare trebuie sa fie (si va fi) una de curatire, de pocainta, de lepadare de virusii ciumei rosii a psd-ului. Furunculul doare dupa ce i-ai scos infectia, dar, macar stii ca te vindeci. Crin trebuie sa-si reorganizeze partidul, sa-l disciplineze si mai mult, sa-l slefuiasca si mai mult cu ideile PURE de dreapta, sa-l constientizeze ca romanii de dreapta il recunosc numai pe el, pe pnl ca partid real de dreapta si nu spoit cum este pdl-ul sau pmp-ul, pentru ca, o data intarit, sa asistam la o adevarata opozitie impotriva puterii comunistoide a psd-ului.

Nu mi-l puteam inchipui pe „rocker”-ul Crin, atasat de Golaniada, atasat de antiiliescianismul pur, atasat de ura impotriva mineriadelor, atasat de idealurile tinerilor care au facut revolutia, atasat de idealurile celor care urau de moarte fsn-ul ca acum sa fie alaturi de cei pe care i-a urit atit de mult in ultimii 24 de ani. A fost ilogic, a fost impotriva firii sa-l avem pe Antonescu un antenist marunt si insignifiant cind sufletul si idealurile lui erau legate de tot ce spera romanul cinstit, cu discernamint, patriot, educat, acel roman care este in proportie doar de sub 5% din totalul romanilor care ocupa acest teritoriu geografic pe care nu-l merita.

Antonescu va munci mult in perioada urmatoare, va munci mult in interiorul partidului, va munci mult de tot in teritoriu, in filialele judetene, va reorganiza partidul, il va detoxifia si va controla foarte atent „aliantele” din teritoriu pentru ca sa fie sigur ca sprijinul pnl-ului sa fie unul real, logic si firesc si nu un amalgam de usl-ism infectios. Sau, macar, sa speram ca asa va fi. De fapt nu exista o alta cale pentru pnl, mai ales ca acum, la citeva zile dupa ruperea usl-ului, Crin ramine in vederea romanilor cu vederi sanatoase de dreapta un paria, un tradator, un mare vinovat pentru loviturile nimicitoare date statului de drept din vara lui 2012, de tirirea dreptei romanesti in cea mai mizerabila alianta cu cancerul, cu ciuma rosie a politicii romanesti.

Sintez d-lui Neacsu, insa, are totusi aerul reconfortant al unei elocvente linistitoare ca perceptia unui om cu vederi politice sanatoase ramine constanta, ca nu sufera de antibasism, ca nu pune urechea la infectiile antenelor voiculesciene ci ramine ancorat in ideile de orientare de drapta a politicii dezastroase din Romania. Macar d-l Neacsu nu se lasa spalat pe creieri sau pacalit de ciracii turnatorului si borfasului Voiculescu si asta este cel mai important lucru, pina la urma.

urbos 28-02-2014 - 15:10

Onanistu cica ministrii liberali au ajuns la DNA pentru ca „s-au infectat de ciuma rosie”.
Dementii basisti se fac ca nu observa ca de pesedisti nu se atinge nici dracu.
Normal, leprele securiste si comuniste isi dau mana peste tara. Canalia securista Basescu si comunistul Ponta, au semnat pact.
Nu e prima data in istoria tarii asteia, cand liberalii sint vanati de canaliile bolsevice.

pathfinder 28-02-2014 - 15:13

cipcirip-cipcirip-cipcirip

Antibasistul 28-02-2014 - 17:25

CIPCIRIP-CIPCIRIP-CIPCIRIP dobitoc basist, dobitoc ca toți basistii!!!!!

pathfinder 28-02-2014 - 17:31

Spune bre si tu altceva ca m-am plictisit de placa asta…

UnUL 28-02-2014 - 18:13

Da, Bășinel, știm că ai păsărele – ba chiar păsăroi (nu degeaba ciripești cu majuscule)!

Antibasistul 28-02-2014 - 19:58

E PLACA TA, dobitocule basist cacatfinder!

pathfinder 28-02-2014 - 15:12

Multumesc.
Ai renuntat la stilul caramida.
Se vede ca ai revazut textul inainte de a posta.

„Crin ramine in vederea romanilor cu vederi sanatoase de dreapta un paria, un tradator, un mare vinovat pentru loviturile nimicitoare date statului de drept din vara lui 2012, de tirirea dreptei romanesti in cea mai mizerabila alianta cu cancerul, cu ciuma rosie a politicii romanesti.”
Nici nu stii cata dreptate ai!

pathfinder 28-02-2014 - 15:14

Ca sa fac o gluma serioasa, „articolul” tau e mult mai bun decat cel al lui Neacsu.
Mult mai bun…

neacsum 28-02-2014 - 15:42

E mult mai partizan.Pe mine nu ma intereseaza ce culoare sau culoar politic are cel care ma conduce atata timp cat o face cinstit, cat nu ingrasa conturile clientelei politice, nu ma otraveste si nu ma minte. Pana acum ceva timp eram considerat de stanga, acum mi se reproseaza ca sunt un dreptaci dezamagit. Nu partidele ma dezamagesc sau doctrinele care oricum nu conteaza , ci ceea ce fac cei care ne conduc. In ziua de azi in Romania este pur si simplu impropriu sa spui ca avem o conducere de stanga sau de dreapta, ca conduc taranistii sau liberalii, sau conduc socialistii, pentru ca indiferent cine formeaza guvernul, ne conduc hotii. Asa ca este absurd sa vorbim de partide, de sondaje, cine sta mai bine sau mai rau.Toti guvernanții sunt de stanga in preajma alegerilor si nu mai pot de dragul saracilor romani, iar dupa vot devin brusc de dreapta, si iau masuri economice de sacrificiu, pun taxe si impozite conform indicatiilor primite de la Bruxelles ceea ce inseamna ,”privatizari” strategice si exploatarea pamantului de catre firmele clientelare din afara. Oamenii oricum nu aleg partidele sau pe cine a facut mai mult bine, ei doar sanctioneaza pe cei care au facut mai mult rau, sau de care isi amintesc ei mai bine sau mai recent ca au facut rau. Asa se face politica, asa se voteaza in Romania. Romanii nici macar nu mai voteaza dupa sticla cu ulei, pur si simplu iau sticla si nu merg la vot sau pun stampila aiurea asa de ai dracu. Asa ca nu mai vorbiti de partide, programe si doctrine, politicieni de stanga sau de dreapta, ca ne rad si curcile.

ValVerde 28-02-2014 - 15:47

Tu nu stiai ca extremele se ating?
Extrema stinga cu extrema dreapta sunt tot un drac !
Ti se pare noutate ca in campanie politicienii promit marea cu sarea pina sunt alesi, dupa care ii pocneste realitatea peste ochi si trebuie sa stringa cureaua?
Nu e asa ca e mai usor sa dai vina pe „straini” ?

PS Cu furatul ai dreptate.

pathfinder 28-02-2014 - 16:18

Domnul Neacsu nu stiu daca ai observat dar nu ti-am criticat articolul.
Nu am spus ca la altele ca-i varza sau mai stiu eu ce.
Nu.
Am glumit putin pe seama promisiunilor neonorate si atat.
Daca ai sa te uiti mai bine, ai sa observi ca nimeni nu critica ca de obicei.
Deci nu e rau!
Nici pe departe!
Parerea mea.

Si, da, imi place cateodata ce scrie Cameluta.
Cand nu se enerveaza…

digital 28-02-2014 - 16:28

așa e bă, cameluța o suge mai bine ca oricare dintre voi!
vă dă A-klasse, dar nici voi nu vă lăsați!

pathfinder 28-02-2014 - 16:31

@Claudia
Tu esti geloasa de fapt…

digital 28-02-2014 - 16:39

pathfinder
28-02-2014 at 16:31
da bă, ca tu pe neacsum!
„………Domnul Neacsu nu stiu daca ai observat dar nu ti-am criticat articolul……..”
hahaha!

pathfinder 28-02-2014 - 16:46

Razi ca proasta-n targ.

digital 28-02-2014 - 16:53

pathfinder
28-02-2014 at 16:46

înseamnă că n-ai văzut-o pe mătta-n ..llă cum se hlizește!
hahaha!

pathfinder 28-02-2014 - 17:00

Troll.

UnUL 28-02-2014 - 18:08

Pig!

neacsum 28-02-2014 - 18:26

Vizavi de termenul”depasit” vina nu imi apartine, desi subectele sunt inca dezbatute pe toate posturile tv, dar din perspective de partizanat bineinteles, eu am scris si trimis articolul cu 24 de ore inainte. Nu fac eu politica editoriala si nici nu pot opri derularea evenimentelor.

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 28-02-2014 - 15:53

@ Neacsu

„Pana acum ceva timp eram considerat de stanga, acum mi se reproseaza ca sunt un dreptaci dezamagit.”

Nu vi se reproseaza nimic, d-le Neacsu, opinia mea nu se dorea a fi un repros ci o exprimare a perceptiei pe care mi-o lasase textul d-stra. Eu nu v-am „acuzat” de „dreptaci dezamagit” si nu va „acuz” de nimic. Eu mi-am spus opinia mea despre cum va percep eu ca suporter al unei aripi a politicului romanesc. Oricum, d-le Neacsu, raspunsul d-stra la postarea mea E MULT MAI VALOROS decit insasi editorialul pe care l-at postat pe pagina ziarului. Va felicit si … n-am cuvinte ! Exact asa gindesc si eu !

neacsum 28-02-2014 - 16:01

Poate m-am exprimat gresit, nu m-ati invinuit, m-ati considerat. Este o diferenta de nuanta . In ceea ce priveste ”valoarea textului”, in cel publicat, faceam o radiografie a ultimelor evenimente, care nici mie nu imi plac. In comentariu exprimam opinia mea vizavi de viata politica in tara la modul general. E posibil sa nu avem acelasi drum, dar sa ne întâlnim pe traseu sau sa ne intersectam.

digital 28-02-2014 - 16:43

soluții și rezolvări la probleme, ai, neacsum, că de…radiografii sângeroase,e plină țara și mass-media!?

neacsum 28-02-2014 - 18:20

Nu, da am mure, si posmagi muiati.

ValVerde 28-02-2014 - 18:23

Si atunci de ce plingi si esti nemultumit tot timpul ?
Mai ia o mura si-un posmag si viata o sa ti se para frumoasa !

neacsum 28-02-2014 - 19:44

Te simti nebagata in seama ?

ValVerde 28-02-2014 - 20:57

Ma simt generos cu nevolnicii.
Azi e vineri si fac fapte bune.
Te invat cum sa vezi partea frumoasa a vietii cu un posmag in gura.

Cu placere !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-02-2014 - 19:54

E-te , fleosk , Maritzo , pe la kurru lu;h nen’tu Qioreanu !
Hop si tu ! Kobe-san!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-02-2014 - 18:03

Si De-al Dracu Ce Eram

Prin Noroi Ma Tavaleam!r: D’ale politichiei mioritice —

În conferinţa de presă susţinută de Crin Antonescu, la întrebarea unui jurnalist despre vinovăţia lui Victor Ponta în destrămarea alianţei USL, preşedintele PNL a răbufnit:

” Că mai îndrăznesc să vorbesc când şi când cu el fără să-l informez pe domnul Ponta, uite că sunt un om al dracu’ şi nu îl informez. Dacă sunt al dracului, mă pot întâlni de 120 de ori pe zi cu Băsescu şi dacă vreau nu informez”, a declarat Crin Antonescu.

Sursa: Jurnalul National

Cam asa s-ar traduce intr-un limbaj pe intelesul hatroseniei romanilor zisele lui Antonescu la priveghiul USL prin care-i anunta pe romanii care au votat in draci si cu speranta alianta USL faptul ca de acum incolo “de-al dracu ce este il va vedea pe basescu de mii de ori”. Sau cu alte cuvinte “numai p-asta ca-i cald” in sensul ca a reevaluat “codoasa batrana detinatoarea cheilor bordelului” din capul statului si este gata sa se vada cu ea la drum de seara pentru a discuta efectele incalzirii globale asupra rromilor din Groenlannda..
In opinia mea poate sa-si ia s-o garsoniera impreuna cu basescu, nu numai sa-l vada de mii de ori, insa atitudinea asta a sa cred ca-l va costa enorm la prezidentiale. Asta si hahaielile, chicotelile, bascaliile de doi lei, ciupiturile de cur aplicate lui Gadea & Co. asezonate cu asertiunea ca electoratul PSD se mentine la nivelul de 30% deoarece “este prostit” de catre liderii acestui partid. Adicatelea pe noi astia care simpatizam si votam social-democratia, Crinulet ne tine de prosti, chit ca i-am dat voturile in actuala legislatura si daca ne mai orbea Dumnezeu putin i le dadeam si la prezidentiale. Numai ca Dumnezeu este mare si a facut in asa fel incat Crin, nu numai sa-si dea arama pe fata, dar sa-si etaleze cu nonsalanta imensa prostie care-i acpera deficitul de IQ in materie de interes propriu politic.
Si spun asta deoarece, asa prosti cum suntem noi astia de ne place social-democratia, suntem multi si zic eu suficienti pentru a-i da peste bot la prezidentiale. Deoarece daca etapa de prezidentiale se joaca cinstit si nu cum a jucat basescu in turul doi al celui de-al doilea mandat sau la Referendum, oricati nuri va folosi Leny ot Plescoa dimpreuna cu securismele basescului pentru a-l sustine pe “unicul” candidat al dreptei reunite viitorul popular, Antonesc Crin, acesta are (si din nou il citez pe Mazare cu toate ca mi-e drag ca berea “rece pe masa”), canci! sanse de a deveni viitorul presedinte al Romaniei.
Una peste alta poate lucrurile au intrat in fagasul lor normal, PSD-ul va fi ceva mai stramtorat si la limita in sustinerea parlamentara a guvernului, dar o va face cu brio si va continua reparatiile stricaciunilor majore pricinuite de guvernarea ciumei boccio-basiste.
Singurul lucru pe care-l regret este cadoul pe care Crinulet l-a facut UDMR-ului inainte de 15 martie prin iesirea de la guvernare, respectiv obligarea PSD-ului de a coopta aceasta formatiune etnica in noua formula de guvernamant. Insa pana la urma decat cu dusmanul ascuns sub plapuma, mai bine cu el la vedere si sub control. Si cand zic dusman, zic PNL.

Deranjat probabil din obisnuitul Somn
Pytic a devenit c r a p a c e an -o p h a r i t !

Tache 28-02-2014 - 18:57

Moartea Uniunii Social-Liberale îmi provoacă o singură nemulţumire: oare nu puteau să mai aştepte trei zile? Am pronosticat că USL se va rupe „la primăvară” şi am greşit cu câteva zile.

Nu are sens să ne înscriem în rândul bocitorilor care deplâng trecerea în neființă a unei alianțe conjuncturale, dar nici rândurile celor care dansează de bucurie pe proaspătul mormânt al USL nu par a fi mai atractive. USL a eșuat pentru că așa a fost concepută. O alianță formată de trei politicieni români devine aproape inevitabil o alianță formată din trei trădători. De fapt, alianța a fost moartă din perioada referendumului, când echipa PSD a sabotat cum a putut mai bine votul a 7,4 milioane de români, pentru a nu-i permite lui Crin Antonescu să devină președinte. Faptul că certificatul de deces a fost completat și semnat de-abia în februarie 2014 se datorează exclusiv lipsei de principii care-i caracterizează pe toți jucătorii politici din România. Sârbu (Ponta nu există ca jucător independent în ecuație) a crezut că va reuși să-l decapiteze politic pe Antonescu. Liderul liberalilor, orbit de câteva idei puține și fixe, a crezut că va deveni președinte „oricum” și a tratat problema gestionării coabitării Băsescu–Sârbu cu maximă superficialitate. Traian Băsescu a mizat pe ideea că ambele capete ale bicefalei uniuni vor dialoga exclusiv prin înjurături și flegme, discreditându-se reciproc. Miza s-a dovedit a fi corectă, iar guvernatorul Băsescu merită respectat pentru modul exemplar în care a știut să exploateze erorile celor trei lideri ai USL: Antonescu, Sârbu și Voiculescu. Din păcate pentru guvernatorul României, pop.ulația încă nu a ajuns să-i urască pe cei de la USL cu o intensitate care să permită o reînviere politică a lui Băsescu sau transformarea Elenei Udrea într-o forță politică reală. Totodată, trebuie menționat că nimic nu-i pierdut și că o înrăutățire a situației economice, care se prefigurează în condițiile în care guvernul este forțat să salveze băncile străine cu banii statului, ar putea da un imbold nesperat pop.ularității băsesciene și proiectelor sale politice.

USL a murit, trăiască coabitarea hoților cu proștii și proștilor cu hoții! Ne așteaptă un lung șir de trădări și un nou guvern de tip Frankestein, care va duce România spre obștescu-i sfârșit, prin dizolvarea în cadrul Statelor Unite ale Europei. Vom urmări cu maximă atenție evoluția evenimentelor.

Valentin Mandrasescu

jan dinu 28-02-2014 - 19:55

Vocea RUSSIEI — MINTE — !!!
Atita timp cit – ROMAnia este cumparata de evrei – o administreaza bine –
spre necazul — OLIGARHILOR RUSS$I — care credeau ca o poat lua
de pomana (la simbata mortilor ) transformind-o intr-o gubernie ruseasca !
Shi trebuie sa le-o spunem acestor visatori ca – Komandantul Fortelor NATO
generalul KLARK veghiaza la tot ce misca in aer shi sub pamint cu – CHevron –
care nu este – SOVROM – impreuna cu NAUMOVICI PONTAH …care se
bucura de un mare respect – trecere – simpatie nu numai din partea
BOBorului dar shi — BIsericii NEos$e ortodoGze cu – CRUCEA TRANSILVANIEI –
atirnata de git kakadou ca este umanitar cu BOB.oru – patibular – !!
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-02-2014 - 19:58

Tzagane prosty, iarasi eshti ebrietat !
Janne-moo dau bule cea daca !

Antibasistul 28-02-2014 - 20:01

NEBUNULE BASIST BATRIN, CIND TE IA MOARTEA!!!!!!!

Antibasistul 28-02-2014 - 20:03

Postarea de sus e pentru etern cretinul basist Jan Dinu!!!!!!!

jan dinu 28-02-2014 - 20:22

Pune bahhhh semnul intrebarii ca sa te inteleaga lumea …
JD-USA

ancuta 28-02-2014 - 21:04

Debile,
Ciocumicule,
„D-ute, m-ai si d-a cu barban coaiieeleee razgandeanuluiii???”

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 28-02-2014 - 19:59

”DOSARUL REFERENDUMUL FRAUDAT”. Inculpat în dosar: ”Ne-au spus că nu ni se va întâmpla nimic, pentru că toată lumea de sus este a PSD-ului”. PROCESUL ZILEI

Liviu Dragnea este acuzat, alături de alte 74 de persoane, de fraudarea referendumului organizat anul trecut pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.Interceptările arată cum îşi mobiliza subalternii fostul şef al CJ Teleorman. Dragnea : „Organizaţi-vă să mi-i aduceţi pe toţi la vot, băi! Îi legaţi, îi luaţi în braţe! Aveţi decât 38% prezenţă în Alexandria\”.
Sursa: Niculae Dirdiiac

Update 15.55 Declarație Simona Preduț: ”Sunt membra PNL din 2012 și am participat și la alte birouri electorale. Am fost propusă să fac parte din comisii de Dan Stana. Pe 25 sau 26 iunie 2012 am participat la o ședință la o sala de sport în care au participat mai multi lideri USL, printre care viceprimarul și primarul. Am primit de la Diță Costinel o listă, cu nume și CNP, ale unor persoane care urmau să voteze cu urna mobilă. Când mi-a fost înmânată lista era prezent si Preduț Marius și un al membru al secției de votare pe nume Florescu Marian. I-am dat și eu lui Costinel Dita mai multe nume cu persoane plecate din tară. Diță Costinel ne-a spus ca pentru persoanele pe care nu le găsim acasă să completăm datele si CNP-urile. Nu știu cine a băgat voturile în urnă. La finalul zilei s-a constatat că voturile din urnă sunt mai multe decat persoanele care au votat. Cineva din secția de vot a semnat pentru a fi totul egal. Eu am dedus ca doamna președinte de sectie a luat această decizie, ca cineva sa semneze în numele unor persoane, pentru a se realiza o egalitate semnături-voturi. Nu știu cine a falsificat, ca nu eu sau Predut Marius, sau Trita Constanța, care se afla la masa presedintelui. Eu nu am observat când s-au introdus voturi suplimentare în urnă”.

Judecător: Ceea ce ați făcut este infracțiune, de ce ați făcut asta?

Simona Preduț: Nu conștientizam la vremea respectivă.

Update 15.15 Al 12 martor, Ion Giura. „Nu am fost la vot, semnatura de pe liste nu imi aparține. Nu stiu cine a semnat în locul meu. Giurea Marinela este o nepoata de-a mea care era plecată în Italia în perioada regerendumului”.
Al 13 martor, Maria Adrian Gheorghe: „Nu am fost la vot, semnatura de pe liste nu îmi aparține. Nu stiu cine a semnat în locul meu” Al
14 martor, Stela Mitran: „nu am fost la vot, semnatura de pe liste nu îmi aparține. Nu stiu cine a semnat în locul meu. Eu am fost in Italia la fiul meu. Am plecat pe 4 iulie Și m-am intors pe 5 august. Nu am votat pe teritoriul statului italian si nici fiul meu”.
Al 15 martor „nu am fost la vot, semnĂtura de pe liste nu Îmi aparȚine. Nu Știu cine a semnat în locul meu”
Al 16 martor Nicola Elena: „nu am fost la vot, semnatura de pe liste nu îmi aparține. Nu știu cine a semnat în locul meu”.
Al 17 martor Nicola Nicolae: „nu am fost la vot, semnatura de pe liste nu imi apartine. Nu stiu cine a semnat in locul meu.
Al 18 martor Parloiu Ionela: ”Am votat în comuna Oboga (olt) nu în satul Bistrita Noua. Semnatura de pe lista electorala de la sectia 105 nu imi apartine. Nu-l cunosc pe Liviu Dragnea, am auzit de el.
Al 19 martor, Popa Georgeta „nu am fost la vot, semnatura de pe liste nu îmi aparține. Nu știu cine a semnat în locul meu.
Al 20 martor, Popa Gheorghe ” nu am fost la vot, semnatura de pe liste nu imi apartine. Nu stiu cine a semnat in locul meu”.
Al 21 martor, Prodan Elisabeta ”Am votat în satul Bistrita Noua și am semnat în dreptul numelui meu. Nu am solicitat urna mobila. In timpul urmăririi penale mi s-a prezentat și o lista privind urna mobila, dar eu nu am votat si nu am semnat. Nu stiu cine a semnat in locul meu”.
Al 22 martor, Prună Iulian Dumitru: „Nu am fost la vot, semnatura de pe liste nu îmi aparține. Nu știu cine a semnat în locul meu”.
Al 23 martor, Mirica Puiu. ”Revin asupra declarației dată în timpul urmăririi penale. Arăt ca am fost emoționată în acel moment, am încurcat datele și arăt că nu am fost la vot. Așa cum am aratat si în timpul urmăririi penale, semnatura de pe liste nu o cunosc și nu-mi apartine”
Al 25 martor, Elena Simion: „Nu am fost la vot, semnatura de pe liste nu îmi aparține. Nu stiu cine a semnat în locul meu”.
Al 26 martor, Simion Florinel Cătălin: „Nu am fost la vot, semnatura de pe liste nu imi apartine. Nu stiu cine a semnat in locul meu”.
Al 27 martor, Străjescu Marinela „Nu am fost la vot, semnatura de pe liste nu îmi aparține. Nu stiu cine a semnat în locul meu. Nici sotul meu, Străjescu Emil nu a fost la vot, insa am observat că pe lista electorală era semnat in locul numelui acestuia
Al 28 martor, Tuca Elena: „Nu am fost la vot, semnatura de pe liste nu imi apartine. Nu stiu cine a semnat in locul meu. Nici sotul meu, Tuca Haralambie, nu a fost la vot, aceeasi semnatură a apărut pe listele electorale.
Al 29 martor, Nita Mariana :”Am votat la Bistrita Noua la sectia 105. Semnătura mea o cunosc. Fiul meu Ieremia Dumitru Viorel era plecat in Spania la data referendumului. El nu a votat. Nu-l cunosc pe Dragnea.
Al 30 martor, Predut Marius Marinel, deja condamnat cu suspendare după ce și-a recunoscut faptele: ”Am fost membru al biroului electoral din partea PRM, dar nu sunt membru. Am fost sunat de dl Dița Costinel, consilier PSD la Piatra Olt, mi-a facut această propunere, cu o săptămână înainte de referendum. Pe 25 sau 26 iulie am fost la o ședintă într-o sala de sport din oraș, cu mai multi lideri locali USL, printre care viceprimarul și primarul orașului. Au fost prezenți toți președinții secțiilor de votare. Am primit instrucțiuni, spunându-ne ca cei care sunt în străinatate sa fie trecuti pe listele suplimentare. Ne-au spus că nu ni se va întâmpla nimic, pentru că toata lumea de sus este a PSD-ului”.

neacsum 28-02-2014 - 20:15

Cand vom vedea stenograme cu votul de la ambasada din Paris din 2009?

ancuta 28-02-2014 - 21:17

necsoiule esti cretin!
Cum sa vezi stenograme cu votul?
Vezi PV-urile!
Atat.

neacsum 28-02-2014 - 20:16

si in general cu aranjamentele din 2009.

Pribeagul 28-02-2014 - 20:57

dezmatul asta electoral trebuie sa inceteze. cine-i pune capat? se pare ca acei care organizeaza alegerile in loc sa fie ingeri pazitori sunt draci popovaduitori si incurajatori ai dezmatului. ce jigodii!

ValVerde 28-02-2014 - 20:58

Vrei un posmag ?
E moale !

Pribeagul 28-02-2014 - 21:35

caca-maca.

ValVerde 28-02-2014 - 21:46

Si din asta are Neacsu destul…doar sa-l rogi…

Pribeagul 28-02-2014 - 21:57

las’ ca nu la dl neacsu m-am referit. 🙂

ValVerde 28-02-2014 - 22:02

Eu la posmagii lui ma refeream.
Ii ofera in loc de solutii la problemele pe care le vede peste tot. Uite-te mai sus.
O sa-i creasca tensiunea, da ce sa-i facem….

Pribeagul 28-02-2014 - 22:36

a fost doar un schimb de… idei intre doi buni cunoscuti.

nu se face sa servesti altora meniul lor.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-02-2014 - 20:12

Calugaru ca cu membru’n gips!
Deci , cati votanti cu probleme au gasit procurori per /Romanica
Cu ocazia REFERENDUMULUI ? Cati ?
Da la VOTUL din 2009 din diaspora , a fost …MOBILIZAT , cineva ?
Si acolo , Slava Domnului a fost un FALS cat CASA !
Iarasi , ingurgitezi cafeniu , iarasi esti Contra
TIMP !

Pribeagul 28-02-2014 - 20:42

„alianța a fost moartă din perioada referendumului, când echipa PSD a sabotat cum a putut mai bine votul a 7,4 milioane de români, pentru a nu-i permite lui Crin Antonescu să devină președinte”

deci scopul aliantei n-a fost debarcarea basescului.

„guvernatorul Băsescu merită respectat pentru modul exemplar în care a știut să exploateze erorile celor trei lideri ai USL: Antonescu, Sârbu și Voiculescu.”

cei trei lideri au facut greseli. daca alianta n-a avut scop debarcarea basescului, ce erori au facut liderii ei?

au mai trecut doi ani in care guvernarea a fosr uslista. noi constatam ca in loc de a guverna bine tara, aliatii s-au aliat, s-au dezaliat, si in general ne-au papat banii degeaba. pacat si de bani si de timpul irosit.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-02-2014 - 20:49
Pribeagul 28-02-2014 - 20:59

🙂

ancuta 28-02-2014 - 20:59

NU DISPERA cARPATIANULE!
Isi face MOLICEANU partid, cu scarnele, ca sa suga puroiul hemoroiDANVIOREL!
Vascos, gros, apasat!
Deviza:
“Basistii nu stiu sa-l linga pe base! Sa le-aratam noi cum il sugem pe domnu’ dan!
La supt razgandenilor!”

digital 28-02-2014 - 21:03

nu disperați, v-o suge bine hoașca ancuța , fătată din rozica!

ancuta 28-02-2014 - 21:24

Prezervativule, comunistoizii si-au dat arama pe fata: nu vrea deloc-deloc cu laberalii!
vrea singuri!
tu, scarna si alte prezervative de pe aci, ar trebui sa va bagati la loc i kkt, ca pauza s-a terminat, dar idioti din nascare, nu va potoliti!
pofta mare la suptul puroiului hemoroiDANVIOREL, gras, vascos, suculent, cu aspic, cu mlaci proaspeti si „digestiv” din ce in ce mai mult si cat mai cald.

digital 28-02-2014 - 21:49

ancuta
28-02-2014 at 21:24

i-a înfipt-o sergentul bozgor scroafei de Rozica, un pic pă dreapta, să înțeleg?!
sau din cauza ulucelor din coteț, pline de bă-șhit ai derapat visând la o balegă ce-ți cădea pe fățăul ăla tamponat de autobuz?!

ValVerde 28-02-2014 - 21:03

Mai scrisneste si tu din dinti vreo 8-9 luni si gata !
Scapi de o obsesie.
Ce-ai sa faci dupa aia ?

Antibasistul 28-02-2014 - 21:20

Dupa aia, Cacat Verde, toți romanii ne vom caca pe creierele basiste cretine, in veci!!!!!!!!!

ValVerde 28-02-2014 - 21:44

Tu si romanii in veci kkciosi.

Pribeagul 28-02-2014 - 21:40

inlatur urmarile dezastrului si ma pregatesc de altul. c-asa-i viata nelinistitului. 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult