Acasa Opinii Facebook a inceput cenzura in România

Facebook a inceput cenzura in România

scris de Doru Dragomir
141 afisari

O stire extrem de importanta care NU trebuie trecuta cu vederea. Chiar daca procesul de a pune din nou botnita si control publicului are loc treptat, este bine sa marcam oficial cand s-a trecut un prag critic si in universul nostru, de limba romana.

Facebook a inceput si in Romania campania de cenzura si manipulare pe fata, prin comisiune si omisiune. Ingineria sociala a intrat intr-o noua etapa. De acum avem un numar de compatrioti vorbitori de limba romana care s-au pus la dispozitia acestor demersuri si care vor executa cu sarg o agenda de cenzura si manipulare. Sigur: si cenzorii si tortionarii comunisti si nazisti o faceau tot asa: un determinism istoric, credeau ca faceau binele, aveau o familie, nu aveau alternative…etc…Intelegem. Porunca vremii.

Din articolul Hotnews aflam ca exista deja SPECIALISTI in acest sens. Au vorbit cu ei. Aceste fiinte superioare si privilegiate exista si in universul nostru de limba romana.

Sa fim asadar constienti ca Facebook nu mai este in acest moment nici macar asa, de forma, un instrument de comunicare si propaganda libera, competitiva, in care oricine poate opera in vitutea libertatii de expresie pe o platforma privata dar deschisa publicului. Facebook este de acum in mod public asumat un instrument de propaganda organizata centralizat, care opereaza cu ierarhii de cenzori si specialisti in practici inchizitoriale, cu o agenda politica si economic-financiara precis determinabila si care sustine o anumita linie de interese econmice politice si ideologice.

E bine ca cele de mai sus sa fie in mintea noastra in fiecare moment cand intram si utilizam acesta aplicatie

Am ajuns prizonierii acestei tehnologii si al acestui construct numit Facebook. Suntem dependenti in comunicare de acest tip de retele care sunt rezultatul unui proces combinatorial si evolutionist care urma sa se intample. Si care prin accident statistic a pus marele pot in bratele unor neterminati, nu in ale altora, la fel de meritorii ca aproape oricine altul era in zona statistic-demografic-sociala de impact, atunci cand s-au creat conditiile pentru ca aceasta inovatie sa se intample.

Si uite asa contribuim zilnic prin fiecare click si fiecare cuvant scris la imbogatirea fara margini si cresterea puterii unor forte ce vor sfarsi prin a controla nu doar institutiile de comunicare sau politice ci vor penetra familiile si viata noastra intima, patrunzand cu program si misiune pana in procesul adanc de formare a credintelor, valorilor si perceptiilor restului umanitatii, a maselor menite remodelarii si controlului acestor autodesemnate noi elite cu gardienii lor cu tot.

PS Ma astept ca prezenta mea pe facebook va intampina anumite probleme de acum inainte si avertizez citiorii mei cu privire la acest fapt.

Pentru toti cei care va credeti elita si potentiali cenzori si inchizitori, persoane progresate si iluminate avand capacitatea si dreptul potential de a cenzura si dicta expresia si gandirea altora sau de a legitima practicile unora de a monitoriza, cenzura si pedepsi expresia si gandirea libere:

Atentie: Nici nu stiti cand si cum ceea ce spuneti acum se poate indrepta impotriva expresiei si gandirii voastre. Azi sunteti in mintea voasta elite (potentiale) si iluminati ai asanarii discusrsului public. Sunteti in iluzoriul vostru gand pe partea sigura si valida a istoriei. Maine, nu se stie cum, dar e posibil totusi, sa fiti brusc intr-o rasturnare de situatie.

Balivernele pe care e spuneti acum, pot sa devina brusc pasibile de a fi asanabile din perspectia altor elite, mai elite decat voi…samd

Mai bine, mai sigur, e sa stai cu noi, masele si prostimea eterna -asa cum suntem noi, cu erorile nostre- decat cu elitele tranzitorii si certitudinile si superioritatile lor… E mai bine pentru toti, pentru ca apararea libertatilor nostre de expresie, gandire si asociere este si apararea libertatilor voastre…

Un gand doar la care e bine sa meditati, in siajul postarii mele anterioare privind cenzura si manipularea Facebook…Nu va grabiti, pentru ca nu sunteti nici asa de mari, tari sau destepti cum va credeti….ca sa va bagati piciorele in libertatea de expresie cu nonsalanta si impunitate…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult