Acasa Opinii Fără Huooo. Doar cu Uraaaa. Băsescu la Chişinău?

Fără Huooo. Doar cu Uraaaa. Băsescu la Chişinău?

scris de Marius Bâtcă
6 afisari

20 de ani de la „independenţa” Republicii Moldova. Merge Traian Băsescu la Chişinău? Multă lume, de pe ambele maluri ale Prutului, se întreabă.

Marius Batca

De altfel, presa din Republica Moldova încearcă să ghicească cine vor fi invitaţii VIP, care vor asista la festivităţile organizate, cu mare fast, de autorităţile aşa-zis pro-europene de la Chişinău.

S-ar putea, mai mult ca sigur, să sosească Narîşkin, consilierul de la Kremlin. Mai ales că filatura verde khişineavskă a dat drumul la istorii integrate, împotriva românilor.

Pe 27 august, românii de pe malul stâng al Prutului ar trebui să asiste la sărbătoarea independenţei, cu paradă militară.

Sărbătoare, Da! Parada, Da! Care independenţă? Limba română este călcată în picioare, istoria românilor e aruncată „liberal-democrat” la gunoi.

În momentul de faţă, conducerea „democrată” de la Chişinău, „pro-europeană”, lasă impresia că îi place mai mult în braţele vânjoase ale cuplului PutinMedvedev.

De ce e aşa? Vă explică găgăuţul Formuzal, un Smirnov mai „de comitet”, care ştie româneşte, dar se preface, când e „filat”, că învaţă „moldoveneşte”.

Steagul liturgic al lui Ştefan cel Mare ajunge la Chişinău, de la Bucureşti, pe 24 august. Cum va fi folosit politic acesta rămâne un mare mister.

Totuşi, ar fi bine să nu contribuie la creşterea Harbuzului (n.a. – verdele PLDM + roşul PCRM).

Până atunci, să urmărim cum se antrenează, cu noul pas de defilare, pentru parada din 27 august, militarii de peste Prut.

Parcă şi muzica militară sună mai româneşte!

3 comentarii

under 17-08-2011 - 22:07

Felicitări, Marius!

Marius Bâtcă 18-08-2011 - 12:31

Multumesc!

SOMATOTROP 20-08-2011 - 22:09

VECHIUL MEU PRIETEN MARIUS BATCA INCA MAI SCRIE COMENTARII,DE OBICEI SCRIA ARTICOLE IN CARE II INJURA PE RUSI,DE FAPT MAJORITATEA COMENTARIILOR SALE ERAU OSANALE ADUSE OBEZILOR AMERICANI SI INJURATURI CONTRA RUSILOR,VAD CA S-A MAI TEMPERAT

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult