Acasa Opinii FEFE: Mustele lui Ponta si o veste proasta

FEFE: Mustele lui Ponta si o veste proasta

scris de Ziua Veche
2 afisari

Victor Ponta s-a hotarat sa deschida larg portile PSD. S-ar putea sa aiba o problema mai in primavara. Sa-l navaleasca mustele.

Dinspre liberali nu va fi niciun pericol, deoarece Crin Antonescu n-a mai plecat de acolo din seara turului doi. Si, cum probabil congresul liberalilor decide sambata pentru continuitate, PNL parcheaza tot in Kiseleff. Garant este Dinu Patriciu, care vineri declara, ca simplu membru, ca el voteaza cu Antonescu si lista lui. Si, bineinteles, cu proiectul acestuia. Mogulul venea direct de la tribunal, unde i se pierdu-se, a dracului fatalitate, rechizitoriul. Are Crin grija sa nu-si piarda si partidul.

 

 

 

Se stie de vreun an ca presedintele PNL este un artist al proiectelor. Unul a fost demiterea guvernului Boc, care i-a reusit de minune. Dovada? Chiar guvernul Boc, insusi. Apoi a punctat la greu cu proiectul Iohannis. Nu ma credeti? Uitati-va inca o data cine e premier si cine primar la Sibiu. Cu Geoana a domnit o noapte intreaga. Dupa care i-a oferit partidului proiectul “Opozitia”. De mare respiratie liberala. Acum are un nou proiect cu PNL, dar nu i-a dat inca un nume. Daca as fi afurisit as zice ca prietena mea Anca Hriban: Spune-i frate, simplu, PNTCD. Iar, daca nu se pricepe sa-l implementeze cat mai repede, sa-si sune cei doi prieteni impreuna cu care l-a tamaiat pe Geoana la Timisoara: Ciuhandu si Sarbu.

 

Tot n-am aflat de ce Ludovic Orban s-a certat asa rau cu vechiul sau amic. Ma consolez la gandul ca nici Orban n-a aflat ca la Congresele PNL voteaza “tuterii”, de care vorbea la tribuna, si iese cine vrea Patriciu.

 

In sfarsit sa va dau si o veste proasta: Basescu ne ameninta cu un nou imprumut spre sfarsitul lui 2010.

 

Grecia, venim! Solomon ramane, cel putin pana luni.

0 comentariu

adevar graiesti ! 08-08-2010 - 16:36

da’ sa vezi in Chicago ce supermarket au !
Si ce preturi bune , mai ieftine decat in Romania la
vinuri. ape minerale, zacusca, ghiveciuri, ciocolata Dorina, muraturi, branzeturi, prajituri, praf de vanilie( da, da chiar asa scrie), socata ro. gris, faina, biscuiti eugenia, vegeta:), parfumuri esente

Mai curand ne promoveaza bulgarii si polonezii, decat romanii

Huhu Ciu 08-08-2010 - 17:56

Halal, jeguri votante a PDL si a lui Basescu!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult