Acasa Opinii Femeile uşoare – legale sau penale?

Femeile uşoare – legale sau penale?

scris de Ziua Veche
4 afisari

Iată o altădilemă în vreme de criză! Sexul comercial revine pe post de chestiune arzătoare la ordinea zilei: Să fie prostituţie, dar să ştim şi noi! Să iasă fenomenul din economia subterană la lumina zilei! Să-l monitorizăm, să-l măsurăm, să-l asanăm, să-i creăm condiţii curat-murdare să producă pentru binele ţării!


În mare pană de idei şi soluţii trebuie să fie guvernanţii şi guvernaţii aleşi, de-au ajuns să ceară, sub masca bunelor intenţii, cotă din banii curvelor. Cât despre peşti, lăsaţi fără venitul pe care vrea să li-l sufle statul, cam ce credeţi că vor deveni ei de-a doua zi? Traficanţi de carne moartă şi plătitori de impozite? Aş, nevoiţi a se reprofila, o vor face, fireşte, în ceva şi mai rău. Şi ne vom trezi din lac, în puţ, în bună tradiţie de-a noastră.

Dar dacă tot se gândiră ei la aşa problemă spinoasă, mă întreb de ce n-or încerca încurcaţii cu politica, ca să vadă ce se adună la buget, să legalizeze mai întâi prostituţia politică? E veche şi aceasta, nu ştiu care i-o fi premers celeilalte, şi funcţionează la fel: plata se face înainte. Fiindcă atunci când e bine uns, sexul cu politica returnează înmilionit banii. Ceea ce nu se va întâmpla şi cu femeile astea uşoare, de grija cărora dorm mai puţin în plen guvernanţii.

Pe de altă parte, trag ei, oare, nădejdea secretă că, odată legală, femeia uşoară va transforma miraculos zbenguiala de casă de toleranţă (bordelul) într-un acceptat act de relaxare şi chiar de lăudabilă contribuţie la propăşirea ţării? Păi, atunci, după modelul propus acum – avem o problemă care se încăpăţânează să nu dispară de la sine – sexul la negru, o legalizăm şi gata! – să se legalizeze şi matrapazlâcurile care încă mai sunt condamnate, mai mult verbal, ca imorale şi ilegale.

În final, vă propun domnilor decidenţi, un micuţ exerciţiu de imaginaţie, pe care vă tot feriţi să-l faceţi: ce-aţi simţi dacă propria fiică ar alege meseria asta, că doar e (re)cunoscută, uşoară, bănoasă, şi, datorită vouă, şi legală? N-am spus şi onorabilă, aşa cum nu este o astfel de abordare, care e înainte de orice lipsită de respect pentru femeie. Pălăria metaforică, despre care se spune că bărbaţii o scutură după câte un episod plătit sau nu, o pun la loc şi îşi văd de drumul lor,  are totuşi BOR*-ul cam şifonat.

Un gând bun şi pe curând.

* BOR=Biserica Ortodoxă Română

6 comentarii

Contele Monte Cristo 19-08-2010 - 23:21

Va Fi Atacată România?
Mediatizarea din Rusia pe tema spionului Român e de rău augur!
Demonstrează că Putin urmăreşte ceva. Posbil vrea să se răzbune pe Băsescu pentru că l-a înfruntat în Moldova şi de aceea acum urmăreste amplificarea zâzaniei pentru a urma „modelul” Georgian asemenea. Şi astfel ar începe un al III-lea Razboi Mondial. Biblicii Gog si Magog s-ar putea traduce prin Geţi si MasaGeţi, adică prin Români şi Ruşi care s-ar putea încăiera acum în Moldova-Basarabia. Pentru că armata a 14-a din Transnistria va ataca Republica Moldova, iar România ar interveni în apărearea Moldovei. Astfel războiul ar deveni de neoprit: Putin va înainta din Orgoliu Rusesc, iar românii nu se vor putea retrage şi abandona Moldova ca în 1940… deci conflagraţia s-ar acutiza… Polonia, Georgia, Balticii sunt ţări care ştiu cu cine au de-a face în cazul Rusiei şi nu ar vedea cu ochi buni atacul rusesc, mai ales Georgia păţită… deci, nu trebuie să privim acest scenariu ca „imposibil”, ci ca unul care înca poate fi Prevenit!
http://politicom.moldova.org/news/rusii-fac-scenarii-pentru-dezmembrarea-romaniei-200688-rom.html
http://www.basarabeni.ro/stiri.php?action=read&pagina=239

http://www.youtube.com/watch?v=MvXyGQF2txE

Conte Misto Rus O 20-08-2010 - 21:09

domnule agent romania nu mai este singura dar rusia da asa ca povestile astea tineau cand era Ilici presedinte toate randurile matale sunt pentru oligofreni armata din transnistria are doar un sfert din efectivele armatei basarabene birlicule

oblioo 20-08-2010 - 22:43

Rabinul iti raspunde la toate intrebarile…
http://www.dailymotion.com/video/x2az0z_survivre-pendant-la-guerre-de-gog-e_fun

In traditia crestina avem Apocalipsa, Marea Revelare, cu pecetele, ingerii, 666 etc. etc…..

Maroussia 05-09-2010 - 19:28

Hai Rusia!!!!самая красивая и сильная страна в самом могущественном и поэтому: присоски в мире

geek-a-contra 05-09-2010 - 20:02
Gagarin 06-09-2010 - 04:39

Asa este la razbel, se omoara unii pe altii. Dupa nume (Iosif) si tovarasul Stalin era evreu, ca sa nu pomenim de tovarasii din partid, care trei sferturi erau evrei.
Pe de alta parte, nu faci nicio analogie intre ce a fost atunci in Ucraina si modul barbar in care a fost distrusa economia Romaniei ? Nu suntem departe de foametea de la ucrainieni.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult