Acasa Opinii Foamea, frica şi ambâţul

Foamea, frica şi ambâţul

scris de Marin Neacșu
5 afisari

Se spune că foamea e cel mai bun bucătar, atât de bun încât şi lemnele uscate ţi se par trufandale atunci când îţi e foame.

Se mai spune că frica păzeşte pepenii, adică atunci când îţi e frică, faci şi ceea ce nu ai fi crezut ca eşti în stare, sau în alte condiţii nu ai fi făcut. Ambele proverbe se referă, justifică într-un fel, unele acţiuni nedorite în condiţii normale. România ultimelor decenii a devenit însă ţara lucrurilor anormale, iar situaţiile sau oamenii care acţionează ”anormal” au devenit normali. Anormal acum este să te porţi normal, fărădelegea a devenit lege, în capul mesei stau hoţii, criminalii şi corupţii, violatorii ne fac educaţie pretinzându-se analişti, traseiştii politici se vor purtători de cuvânt ai partidelor în care se înscriu şi vorbesc despre valori şi principii, foştii comunişti sunt ”investitori de succes”, agramaţii, bâlbâiţii, sâsâiţii, pelticii, rârâiţii, agramaţii, devin moderatori de opinie şi apar la televiziune pe post de roll- model, şefii clanurilor mafiote ajung la putere iar cei ajunşi la putere ajung membri ai clanurilor mafiote, procurorii şi judecătorii încurajează şi întreţin corupţia, cei care luptă împotriva corupţiei sunt arestaţi pentru că s-au legat de corupţii din justiţie şi lista ar putea continua. Toate astea se întâmplă în România, pentru toate se găseşte o justificare, o scuză, un răspuns din partea celor care uneori, din greşeală, sunt luaţi la întrebări dar nu de cetăţenii cinstiţi ci de semenii din partidele adverse şi clanurile rivale.

Cu cât ne apropiem mai mult de alegeri, cu atât manifestările ”normale”devin mai evidente, mai multe, mai pronunţate, mai spectaculoase, mai şocante, mai decisive, mai surprinzătoare, într-o ţară în care de fapt nu ar trebui să ne mai surprindă nimic. Partidele politice se pregătesc de alegeri, se caută resurse, se sifonează fonduri sau se taie macaroana surselor financiare adverse, se scot dosare vechi, se scurtează termenii, se schimbă încadrări judiciare, se inventează dosare, se deschid ”conserve” se desfac şi se leagă alianţe care vor ţine atâta timp cât una din părţi şi-a atins scopul sau constată că nu mai are nici o şansă să îl atingă, se schimbă ”orientări”, statute, se fac congrese, promisiuni, se şantajează, se roagă, e o nebunie.

Pe partea dreaptă guvernează foamea

E o secetă prin zona dreptei de te doare bulbul rahidian. Spune lumea că cică se formează alianţe şi partide noi. Aiurea, ce partide, ce alianţe, îi doare pe toţi în Elodia, sau Cioacă de principii, de unificarea dreptei, de liberalism, de istorie, tradiţii, bla bla bla. Foame scrie pe toţi şi ca să ajung la borcanul cu miere ar fi în stare, toţi la un loc sau luaţi pe rând, să se alieze şi cu dracu, numai să fie la putere, la ciolan, la guvernare, acolo unde se dau contractele. De fapt au şi fost aliaţi şi cu dracu şi cu tacsu şi cu copii, sau urmaşii lui. Toate partidele au dracii lor proprii care păstrează legătura cu dracii din tabăra adversă pentru a forma majorităţi prin care România se duce dracului. Dogul german şi buldogul se laudă şi fac planuri de fuzionare, dar nici unul nici altul nu este sprijinit de întregul partid iar şi unul şi altul sunt mânaţi de orgolii personale sau de grup, care vor boicota orice încercare a u nuia de a fi ”mai egal” decât celălalt. În fond şi unul şi altul ştiu că ăi uneşte foamea, iar foamea nu are culoar, nu circulă doar pe dreapta sau doar pe stânga, nu are principii, de foame mănânci şi rahat iar la noi în politică a devenit meniul principal. Pe lângă ce doi Dogi, mai apare câte un Shitt zu care se gudură de foame sperând să fie şi el invitat la ciolan, pentru că chiar dacă nu poate să muşte, măcar latră, pentru că şi pe ei în ARDe la lingurea, unii din ei se intitulează deja alianţă de dreapta şi cred c ei ar trebui să dea denumirea noii alianţe. Tot pe dreaptă şi tot de foame circulă şi partidul cel mai nou înfiinţat, cu oameni vechi, care ar vrea şi ei să fie unificatorii dreptei, dar au pretenţii. Numai că toţi fug ca dracu de tămâie de alianţa cu acest ”nou partid” pentru că e plin de bube vechi care au puroiat. Singurii care s-ar putea alia cu ei ar fi popularii lui Tokeş şi udemeriştii , adică cei care orice ar face îşi păstrează electoratul pentru că este un electorat creat pe alte baze decât politice. Numai că în ultimul timp chiar şi electoratul maghiar s-a cam săturat de jocurile politice ale conducătorilor lor şi nu prea mai vin la vot. La alegerile din 2012, dacă Ponta nu transmitea mesajul imediat după închiderea urnelor, UDMR nu mai intra în Parlament.Să ne amintim, la ultimele prezidenţiale, când  exit poolul îl dădea câştigător pe Geoană, ceea ce a produs celebra replică ”Mihaela dragostea mea”,Traian Băsescu a apărut pe post şi a anunţat că nu trebuie să ne grăbim, că nu au fost contabilizate voturile din străintate. Rezultatul? A câştigat cu voturile din străinătate. În 2012 după vot  toate sondajele anunţau că UDMR este sub pragul electoral.În secunda doi după închiderea urnelor iese Ponta pe post şi spune că ”după calculele lui” UDMR a obţinut pragul electoral. Rezultatul? UDMR  a intrat în Parlament.

Pe partea stângă bântuie frica

Numai frica l-a făcut pe domnul Ponta să caute alte majorităţi. Când a format USL-ul cu Antonescu şi Voiculescu, a făcut-o calculând că este suficient pentru a avea majoritatea în Parlament şi deci pentru a ajunge prim ministru. Apoi teama că aceştia se vor supra într-o zi şi nu îl vor mai vrea l-a făcut să caute alţi aliaţi şi aşa l-a luat pe naşu în troică. Apoi, s-a gândit el că ar fi mai bine dacă ar umbla puţin pe la prietenii lui Antonescu şi l-a convins pe Voiculescu că liberalii nu îl pot ajuta cu nimic dar el îl poate scăpa de justiţie, aşa că PC-ul a părăsit alianţa de centru dreapta şi a trecut în centru stânga. Ce nu face frica? Între timp s-a ocupat şi de traseiştii şi fripturiştii din PPDD şi cei din PDL care fuseseră admişi ”în afara concursului” unii chiar ilegal în Parlament care au trecut la PSD sau UNPR. După ce Antonescu a realizat că toate manevrele lui Ponta au scopul de a forma o majoritate parlamentară fără PNL şi că practic el nu mai are nici o şansă să ajungă preşedinte lângă Ponta a ieşit, dar degeaba, Ponta avea înţelegere şi cu UDMR-ul pe care şi l-a asociat la guvernare pentru a conta pe voturile lor în Parlament. Dar se apropie alegerile prezidenţiale, UDMR-ul şi-a manifestat intenţia de a avea candidat propriu la Cotroceni ceea ce înseamnă că Ponta nu poate conta pe voturile lor şi atunci de ce să îi mai ţină lângă el, mai ales că pretenţiile lor sunt prea mari şi nu îi aduc de loc popularitate? Frica ca nu va avea suficienţi susţinători şi va mai şi pierde datorită UDMR-ului l-a făcut pe Ponta să caute altă alianţă, cu PPDD cel mai flămând partid, care nu a fost niciodată la guvernare şi care ar accepta orice os numai să fie şi ei acolo. Aşa se face că în stânga, nimeni nu mai e sigur de nimic, cu Ponta nu poţi fi sigur niciodată, acesta schimbă alianţele şi majorităţile cum se schimbă mingiile la tenis după 6 ghemuri.

Ambiţia face legea

Ba mai mult, nici Voiculescu nu mai e sigur de sprijinul judiciar al lui Ponta, a fost lăsat să se războiască singur cu familia Bercescu, acum i se pune în cârcă un nou dosar, i se pregăteşte o reclamaţie cum că ar fi pus la cale compromiterea preşedintelui prin cazul Bercescu. Rămâne de văzut doar cine va depune plângerea la parchet, eu cred că va fi o femeie. Ponta se spală pe mâini şi odată cu el şi o parte din membrii de partid ai lui Voiculescu, chiar din cei executivi, care nu mai au nevoie de banii lui, acum au propriile lor afaceri. Televiziunea lui Ghiţă, deşi tot de stânga şi ea, a început să dea din ce în ce mai mult în Voiculescu, colegul de alianţă, semn că Ponta a ales, renunţă dacă e cazul, la Antene, dacă nu cumva Antenele renunţă la Voiculescu. Complicată situaţie, frica păzeşte pepenii. Vrea cineva să intre alături de Voiculescu în puşcărie? Mă îndoiesc. Nu ar fi normal. Va fi interesant de văzut câte lepădări de ”satana” vor avea loc în lunile următoare. Vorbind de Voiculescu, l-am auzit acum câteva zile vorbind de vremurile comuniste când ”îţi era frică să vorbeşti” . El se plânge că nu avea voie să vorbească? Păi el nu doar că avea voie să vorbească avea chiar datoria asta, pentru asta era plătit iar acum vine şi se plânge că nu putea vorbi? Păi să dea statul în judecată, că i s-a interzis dreptul la muncă, că doar trăia din ciripit săracu om.

Interesant este şi faptul că apare pe scena un alt proces, aparent fără nici o legătură cu lumea politică, aparent strict financiar, acela al lui Adrian Sîrbu. Păi să creadă cineva că lumea financiară şi trusturile media nu au nici o legătură cu lumea politică. Nu ştiu care sunt adevăratele motive, pot doar bănui, dar indiferent de ingineriile financiare ale lui Sîrbu, motivele sunt mult mai complexe, pentru că dacă e să stăm strâmb şi să judecăm drept, nici un om de afaceri, mogul, miliardar indiferent că a făcut primul milion din vânzări de blugi, ţigări, fier vechi, gunoaie, bilete la cinema, ciobănit sau proxenetism, nu este curat , toţi ar putea fi ridicaţi de ANAF, garda Financiară, ANI, DNA, sau asociaţia pentru Protecţia persoanelor non- umane pentru cel puţin neplata unui impozit,a unei pensii alimentare, a unor drepturi salariale, CAS, etc. Aşa că agăţarea lui Sîrbu acum ar putea fi legată, ar putea spun, de cu totul alte interese. Este Adrian Sîrbu ţinta, sau se vrea ajungerea la cel care îl ţine în lesă, sau este vorba pur si simplu de foame, foamea de bani, cotizaţii, sponsorizări în vederea noii campanii electorale? Deocamdată datele de suprafaţă sunt prea puţine dar nu ar fi prima oară când foamea frica şi ambâţul ar merge mână în mână. Parcă văd că totul va fi pus pe seama luptei anticorupţie, a eliminării evaziunii fiscale şi instaurării unui stat de drept. Poate însă careva din cei care iau în braţe aceste motivaţii să spună pe ce criterii se aleg victimele? Care este ordinea, cum se aleg, în funcţie de avere, în funcţie de paguba produsă, în ordine alfabetică, în funcţie de numărul de angajaţi, culoarea sau tipul avionului celui scărmănat, sau de culoarea politică şi momentul politic convenabil sau ambâţ? Kidding, întrebam şi eu doar aşaa, într-o doară.

Foamea conduce viaţa politică. Indiferent că eşti la putere sau nu, tot îţi e foame, pentru că cu cât ai mai mult, cu atât vrei mai mult. Cu cât vrei mai mult cu atât eşti mai dispus să faci orice pentru a obţine şi faci mai multe compromisuri. Cu cât faci mai multe compromisuri, cu atât eşti mai expus şi îţi este frică mai tare pentru că oricând poţi pierde tot ce ai inclusiv libertatea. Cu cât ajungi mai sus, cu cât laşi mai mulţi în urma ta, cu atât mai mulţi duşmani ai, gata oricând să te încolţească pentru a-ţi lua locul. În lumea politică şi a tuturor celor legaţi de ea, nimeni nu doarme liniştit.

PS. Lumea bună se întreabă de ce o păstrează Ponta şi o tolerează pe doamna Laura Georgescu mai ales după ce au apărut pe piaţă înregistrări cu declaraţiile sau ieşirile acesteia, care arată ci CNA-ul este condus aşa cum este condusă ţara. Poate tocmai acesta e motivul. Poate la instalare a primit instrucţiuni şi a avut şi ea grijă să îşi ia măsuri de siguranţă, ce numai Bercea are cravată? Sau poate este vorba de o simplă atracţie onomastică a domnului Ponta, care nu poate rezista numelui LAURA. Nu e aşa doamna Kovesi? Ce Băsescu nu are atracţie spre Elene, Monici şi alte alea? Are şi Victoraş dreptul la lauri nu?

120 comentarii

pathfinder 09-07-2014 - 11:00

Vezi domnu’ Neacsu ca poti sa scrii si despre Varan?
Pentru asta: Felicitari!

In rest, ca de obicei… 🙂

neacsum 09-07-2014 - 11:17

Ai un fix. Nu am scris despre el, nu merita atata atentie, doar ca intamplator el si partidul lui sunt in mijlocul unor evenimente care vor schimba tabla de sah.

pathfinder 09-07-2014 - 11:24

Da, da, da…
Si marmota uite asa invelea ciocolata!
Astazi ai scris mai mult despre Varan decat in intreaga ta cariera la ZV.
Si te-am felicitat fara nici o urma de umor sau rautate.

In rest, din punctul meu de vedere e simplu!
Vom avea doi candidati la prezidentiale.
Unul de „stanga” si unul de „dreapta”. Sau viceversa… 😉
Si, daca nu-si baga coada MRU sau Nutzi (sau mai rau, Baxe), cel de „dreapta” are sanse mari sa castige.

UnUL 09-07-2014 - 11:28

De ce MRU? Ce te supără la el?

pathfinder 09-07-2014 - 11:35

Pe mine personal nimic.
Dar e tare nepopular printre „nehotariti”.
Si astia s-ar putea sa incline balanta.
Asa ca, mai bine ar sta in banca lui…

pathfinder 09-07-2014 - 11:38

Am raspuns.
Incerc sa reiau…

„De ce MRU? Ce te supără la el?”
Pe mine personal nimic.
Dar e tare nepopu.lar printre „nehotarati”.
Si astia ar putea fi decisivi.
Asa ca, mai bine ar sta in banca lui…

mircea 09-07-2014 - 15:03

bine ba boulete daca tu cetesti si intelegi esti mai dastept decat cei care te platesc fiindca a sunat ceasu si te-e-i dasteptat in plasa unde te-a facut tactu ala veterinaru,telectualu,asa cum BOC din paznic da gasti a ajuns mare primar analfabetu-GASCAR

UnUL 09-07-2014 - 15:45

mirciulică, iar bâigui ceva nedefinit într-o română de baltă ?

UnUL 09-07-2014 - 11:29

P.S. Băsescu nu are cum influența alegerea candidatului dreptei.

pathfinder 09-07-2014 - 11:39

Si bine ar face sa stea si el in bancuta lui.
Din aceleasi motive ca si MRU.
Poate ajuta cu experienta pe care o are dar sa nu se afiseze in fata…

UnUL 09-07-2014 - 11:43

În cazul acesta, de acord.
Dar, sincer să fiu, oricare dintre MRU, Cristi Diaconescu sau Predoiu ar fi un președinte mai bun ca Iohannis. De Ponta nici nu mai vorbesc: ar fi catastrofa supremă pentru România.

pathfinder 09-07-2014 - 11:50

Am mai discutat despre asta.
Predoiu nu e foarte cunoscut.
Iar Diaconescu cred ca este, in sondaje, sub Iohannis.

UnUL 09-07-2014 - 13:32

Scrie dreaku românește, nu în hotentotă, imbecilule!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-07-2014 - 13:59

EXPLICA tu , romaneste ;

În plus nu uita că pensia se calculează pornind de la veniturile întregii cariere. Când – datorită vicisitudinilor comunismului – ani îndelungați ai fost doar asistent cu un salariu între 1200 și 1500 brut, asta contează enorm la calcului pensiei.
Raspunde » Scris de UnUL la 06-07-2014 @ 10:38
––––––
P.S. În 2008. când aveam 1925 de lei în mână, evident că aveam un grad didactic inferior.
Raspunde » Scris de UnUL la 06-07-2014 @ 10:33
––––––
Nu m-am lăudat niciodată că aș avea gradul de profesor (dar nici n-am spus că nu l-aș avea). Am spus doar că sunt „cadru didactic universitar”. Dacă totuși am folosit termenul de profesor, l-am folosit ca sinonim cu „dascăl”.
În rest, că salariile profesorilor universitari (deci care au respectivul grad didactic!) sunt total disproporționate față de cele ale celorlalte cadre didactice, e mai mult decât evident. Asta pentru că acum câțiva ani „dragii” noștri universitari din parlament – care, EVIDENT (??!!) – aveau cu toții gradul de profesor – au votat o lege a salarizării în învățământul superior doar pentru ei.
P.S. Oricum, acum, cu noile criterii, este practic imposibil să ajungi la acest grad didactic.
Raspunde » Scris de UnUL la 06-07-2014 @ 10:32

Ai ajuns la varsta pensionari . de senectute ,cam demultisor !
vrei si articolele postate de tine in care afirmi ca esti PROF , DR, la UBB ?

ROMANESTE …explicatia ,
Nu BHASESTE!

mircea 09-07-2014 - 15:05

Ei nu sa bese si voi toti va supuneti unei basini scapate de un tigan -BASESCU

UnUL 09-07-2014 - 15:37

Parpanghel, ești idiot

Eu răspundeam unei postări tâmpe a lui mirciulică – care a fost tăiată – și tu te bagi, fără nicio legătură, ca musca în koorul calului.
Văd că îți place să dai copy-paste postărilor mele, dar tot nu pricep ce îți pare acolo inadvertență – sau minciună, cum repeți tu ca papagalul. Fii mai explicit și cere lămuriri, dacă ești prea idiot să pricepi. Ți le dau cu (ne)plăcere.
P.S. Dacă repeți prostește că m-aș fi „lăudat” că sunt profesor dr, dă respectivele postări!
Și de unde ai scos că aș fi ajuns la vârsta pensionării (CU 2 I, VITĂ!!!) cam de multișor (în 2 cuvinte, prostule !!!)? Poate îmi demonstrezi că am 85 de ani – CĂCI SE PARE CĂ ȘTII MAI BINE CA MINE CE SALARIU AM AVUT, CÂTE ORE PE SĂPTĂMÂNĂ AM PREDAT ȘI CÂȚI ANI AM !!!

salut 09-07-2014 - 15:44

Ramolel, nu mai fi suparat pe tiganu. A dat 100 de exemple in care minti ca un porcisor de Cluj ce esti, da’ esti ata de batut in cap incat nici postarile (cu exemple) tiganului nu ti le mai amintesti, d’apoi zisele tale.

Uiti ramolitule, uiti! D’aia ai nevoie de o hartiuta cand te duci sa-ti astepti stapanul in aeroport – sa nu uiti de ce ai ajuns acolo !

Hai, baga „Ba nu, ba tu !”, la asta esti artist consacrat !

UnUL 09-07-2014 - 15:49

Salud, boul taichii, n-a dat niciun exemplu. A reluat ca vita copy-paste niște postări ale mele, fără să demonstreze că ar exista în ele vreo minciună, și fără măcar să explice ce i se pare mincinos în ele; pur și simplu nu-i place lui ceva, NIMENI NU ȘTIE CE.
Iar tu ești pe zi ce trece mai cretin, gunoi care face de râs emigrația română!

UnUL 09-07-2014 - 16:38

P.S. Așa cum am mai spus-o. dacă reiei toate postările mele de-a lungul unui an și jumătate de când sunt pe forumul ZV vai găsi în total 3 minciuni. Problema lui Parpanghel, care îl scoate din țâțâni, e că respectivele minciunii își îndeplinesc rolul pentru care au fost scrise: să împiedice identificarea mea. (Deși cu abundența de date pe care le-am dat despre mine, ar fi ușor să îmi afle identitatea – cu relațiile pe care le are în fosta securitate și actualul SRI!) Și asta îl face să turbeze și să mă acuze de toate relele și de toate minciunile de pe lume !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-07-2014 - 16:53

Nu ar fi pt. prima data , cand cu postarile tale in fatza , nu le-ai recunoscut . Doar un exemplu ; folosirea nickurilor multiple , in care tu ai purtat un dialog cu tine insutzi , bineinteles cu laudarea de rigoare.
Le voi expune si pe acestea unde ai afirmat in repetate postari ca esti prof. univ dr la ubb si conduci tu insutzi lucrarile de doctorat al altora.
Inclusiv cu publicarea celor 5 manuale cu autor unic , precum si alte articole in comun cu alte persoane .
MINCIUNA are picioare scurte !

salut 09-07-2014 - 16:54

@ UnUL
09-07-2014 at 15:49
… (Despre tiganu’) A reluat ca vita copy-paste niște postări ale mele, fără să demonstreze că ar exista în ele vreo minciună, și fără măcar să explice ce i se pare mincinos în ele,,,
====================
Pai cand pune o postare in care TU zici una si apoi pune alta postare in care TOT TU zici alta sau chiar invers, ce explicatii trebuie sa mai dea, ramolitule?
La voi, la secta basista asa se face, se explica, se demonstreaza ca ploaia cade de sus in jos?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-07-2014 - 17:03

Doar miciuna ta ETERNA , ma deranjeaza !
IMBECILITATEA ta , CONGENITALA ,
distreaza un forum intreg !
NOROC ca existi , ca
bhasist !

UnUL 09-07-2014 - 17:41

@Parpanghel. eșt idiot. Chestia cu nick-urile ți-am explicat-o de vreo 5 ori, dar dacă ești prea cretin să pricepi, nu îmi voi pierde vremea să reiau chestiunea.
P.S. N-am spus că aș conduce lucrări de doctorat (ba dimpotrivă!), am spus că am fort membru în comisii de doctorat. Nuance!
P.S. 2 Da, am 5 cărți publicate ca autor unic, plus o sumedenie de articole. Ce te tulbură aici?
@Salaud
Dă-mi tu aici, copy-paste, 2 postări de-ale mele care se bat cap în cap și vorbim apoi la concret. Până atunci, e vorba de afirmații în vânt ale tale și ale lui Parpanghel.

UnUL 09-07-2014 - 17:44

@Parpanghel
P.S. Ai uitat să mai amintești că am fost alungat de pe forumurile a 213 ziare din 17 țări! 🙂

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-07-2014 - 17:47

Cine este IDIOT ma’h !? !
Cel care minte si se contrazice , ca T Basescu
….Va cer sa …iesitzi la vot !

… Sa nu iesitzi la vot la referendum !
Nici astea nu se contrazic ….
IDIOT CONGENITAL …ma’h !

UnUL 09-07-2014 - 17:49

@Parpanghel
Oricum, îți mulțumesc că am aflat de la tine că am o vârstă matusalemică ți trebuia să fiu pensionar de cel puțin 15 ani; fără tine n-aș fi aflat niciodată acest adevăr! 🙂

UnUL 09-07-2014 - 17:50

Parpanghelaș, ce are… cu prefectura?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-07-2014 - 17:52

Tu nici la nivel de romania nu poti posta ceva inteligibil !Esti la nivel de
eba !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-07-2014 - 17:56

Prefectura ca prefectura !
Da cu PRIMARIA Cluj , cum stam ?
Cand il salta pe nanobocul ,
precum pe Apostu primarul pdl
Care nu se scula fara 50.000euro
si acum se scoala la fluierul temnicerului !

UnUL 09-07-2014 - 19:06

Nicio comparație: Apostu a fost un escroc, Boc e un om corect și cinstit.
Și, cum spuneam, Apostu își merită soarta. Locul escrocilor e în închisoare, indiferent de apartenența politică.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-07-2014 - 19:59

IDIOTULe ;
Boc l-a propus s
i sustinut pe APOSTU la functia de primar al Clujului ! exista si inregistrari de discuti intre Apostu si alti interlopi , unde se face trimitere la BOC pe atunci PM .

Exista in acest sens inregistrari video care pot fi consultate !
Tu , ce spui sant simple aberati , fumigene , sifonerali !
si au ca scop , incercarea de spalare /albire a faradelegilor comise de CIUMA
portocalie !

UnUL 09-07-2014 - 20:19

Apoatu a fost adjunctul lui Boc, și când Boc a plecat la București a candidat – în mod normal! – la primărie. Dar Boc l-a crezut cinstit și nu are nicio implicare în matrapazlâcurile lui. (Nu știu ce înregistrări visezi, dar dacă ar fi existat așa ceva Boc ar fi fost de mult inculpat.)
P.S. „ABERAȚII”, cu 2 i, boulene!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-07-2014 - 20:30

Mai pune un I in 3,14147 ….metty !
Doar daca esti RETARDAT din FATARE ,
postezi aberatii de acest gen
BOC este un gangster fara caracter , fara
urma de coloana ,
Ca tine , IOBAG de TRANSILVANIA !
patibular !
http://media.stiripesurse.ro/2014/06/basescu2.jpg

pathfinder 09-07-2014 - 20:39

Tiganu’ vorbeste de iobagi! 🙂

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-07-2014 - 20:46

Pasarea Malai-viseaza!
homalaul Rujath swe incalzeste
Singur la auzul …IOBAGI
IO skotzi …Peer VERSUL !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-07-2014 - 20:51
pathfinder 09-07-2014 - 20:55

🙂
Tzigane!
You are dead meat!
12 ani! 😉

UnUL 09-07-2014 - 21:01

Parpmghel, se confirmă încă o dată că ești un cretin care face afirmații fără acoperire.

UnUL 09-07-2014 - 21:04

Cum spuneam, Parpanghel, se confirmă încă o dată că ești un cretin care face afirmații fără acoperire. Tu le știi pe toate, ți le-a spus o păsărică (sau un păsăroi negru) și nu ai nevoie de dovezi, de probe, de argumente: ești deținătorul adevărului ansolut.

UnUL 09-07-2014 - 21:05

Scuze: absolut.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-07-2014 - 21:14

VAE VICTIS …Unule !
PDL inca nu a dat SOCOTEALA pt.
DEZASTRUL adus Romaniei !

UnUL 09-07-2014 - 21:36

Ce dezastru, puișor? Presupun că te referi la faptul că a scos România din criză.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-07-2014 - 22:27

IDIOT Congenital ;
In 2004 cind CIUMA PORTOCALIE a preluat GUVERNAREA , datoria externa se cifra la 10 miliarde ,
Dupa La Belle Epoque Basescu -BOC , datoria externa a ajuns la 50 miliarde , fara a se face ceva in FOLOSUL ROMANIEI si a POPORULUI ROMAN !
NUMAI un TAMPIT ca tine , crede ca
POPORUL ROMAN nu va TAXA . hotzia
voastra …pedeleprelor !
S T R E A N G A !

UnUL 09-07-2014 - 22:35

Boule, întâi a guvernat Tăriceanu – sprijinit de PSD – și a lăsat România – în codiții de boom economic – cu un deficit de peste 5%, și apoi a lovit criza.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-07-2014 - 23:03

Pe cine crezi tu ma IDIOT CONGENITAL , ca poti insela si mintzi ?
In ALIANTZA DA , PDLa fost cu PNL si tu ca p VERITABILA CURVA EXCROACA , vrei sa denaturezi cu JUMA
TATI de ADEVARURI !
Una este ca Tariceanu a facut guvernul PNL +pdl , avand si sprijin PSD dupa schimbarea porkului de la TREY-COCENI !
SPANZURA-TE …mos senil si degenerat!

UnUL 09-07-2014 - 23:17

Cretin congenital, după vreun an Tăriceanu a rupt alianța DA, a dat afară PDL-ul de la guvernare și a guvernat sprijinit (din umbră și nu prea) de PSD. De altfel Tăriceanu – din convingere sau șantajat cu ceva „bube în cap”, a fost mai mereu sluga PSD-ului.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-07-2014 - 23:25

A votre … 3,14147 …. mer (pas noaire)
mos degenerat si mincinos!

UnUL 10-07-2014 - 00:00

Și tâmpit și mârlan! Cum te-o fi fătat mămicuța ta în halul ăsta?

salut 09-07-2014 - 15:37

„Si, daca nu-si baga coada MRU sau Nutzi (sau mai rau, Baxe), cel de “dreapta”* are sanse mari sa castige.”
=============================
* adica „candidatul de dreapta la prezidentiale” care acum, cu 4-5 luni inainte de alegeri, NU EXISTA.

In alta ordine de idei, sigur, lumea abia asteapta sa puna votul pe la care le va reduce pensiile si salariile ca sa dea bani la amaratii de bancheri. S-a vazut si in ultimele confruntari electorale, „dreapta” basista a luat chiar si 6% din optiunile celor prezenti la vot !

(Stiri de pe planeta BasTerra)

pathfinder 09-07-2014 - 15:45

1. N-ai inteles nimic.
2. Nici „stanga” nu are candidat, „cu 4-5 luni inainte de alegeri”.
3. Iar vezi in viitor: „le va reduce pensiile si salariile”…

UnUL 09-07-2014 - 15:50

@Pathfinder
Spălătorul de bude prin America are viziuni. Tiresias era un mic copil pe lângă el.

salut 09-07-2014 - 15:52

@” rujatul
09-07-2014 at 15:45
1. N-ai inteles nimic.”
=============
Ce-i drept, e drept! Vocea nu mi s-a pogorat !

pathfinder 09-07-2014 - 15:56

Nu stiu cum e cu vocile, poate ne povestesti tu.
Altceva trebuia sa ti se pogoare da’ nu insist…

UnUL 09-07-2014 - 15:56

Încă! Dar vine ea imediat !

salut 09-07-2014 - 16:00

@ Rujatul si tac-so

Mai cracanei, vad ca ati pornit-o ca Stan cu Fluierul, va autoexcitati, va faceti bucurii cu facaletzul…

Eu nu intervin in bucuria voastra, doar tin sa precizez ca in postarea mea ma refeream la perceptia alegatorului despre ce va face „caTindatul de dreapta”, nu e vorba despre „viziuni” in sensul in care va spune voua Vocea.

Am mari indoieli ca veti intelege diferenta intre perceptia unor comportamente viitoare si comportamentele ca atare, dar incerc.

SucceSURI !

salut 09-07-2014 - 16:02

Pai Vocea e aia care ti se pogoara si iti spune ca va castiga alegerile candidatul care a probat 6%, nu ala care a probat 47% cu putin timp inainte.
Omul normal nu are parte de astfel de revelatii, doar sectantii.

pathfinder 09-07-2014 - 16:04

🙂

1. „…ma refeream la perceptia alegatorului despre ce va face…”

Vorbesti despre perceptia ta sau despre perceptiile altora?
Ca sa stim un lucru clar!

2. „…va autoexcitati, va faceti bucurii cu facaletzul…”

Asa cum ti-am raspuns si la observatia cu „vocile” asa am sa-ti raspund si aici: habar n-am cum e cu autoexcitatul sau cu facaletul.
Daca asa se practica la voi, treaba voastra.
Nu generaliza!

pathfinder 09-07-2014 - 16:06

Am observat mai tarziu.
Scuze!

Cum e aia cu: „perceptia unor comportamente viitoare”?
Tu-ti bati joc de tine? 🙂

salut 09-07-2014 - 16:18

@ „pathfinder
09-07-2014 at 16:06
Am observat mai tarziu.
Scuze!

Cum e aia cu: “perceptia unor comportamente viitoare”?
Tu-ti bati joc de tine? :)”
===================

Hai sa si desenez, sa inteleaga si basistul :

– daca esti hot dovedit, perceptia mea despre comportamentul tau viitor e ca vei continua sa furi. Ai putea sa te reabilitezi, sa ai un comportament corect, dar pentru moment, asta e perceptia mea despre comportamentul tau viitor.

– daca esti basist, perceptia mea despre comportamentul tau viitor e ca vei continua sa fii prost. Aici, probabilitatea de a avea dreptate este 100% istoria neconsemnad cazuri in care cineva sa se fi desteptat din asa hal de prostie.

Alte desene, basistule?

UnUL 09-07-2014 - 16:19

@Pathfinder
Răspunsul la ultima întrebare e evident : DA”.

pathfinder 09-07-2014 - 16:22

🙂
Bine, bine…
E clara treaba cu perceptiile tale viitoare!

Insa ai uitat ceva!
„Vorbesti despre perceptia ta sau despre perceptiile altora?
Ca sa stim un lucru clar!”

Pssstttt: era in legatura cu “le va reduce pensiile si salariile”

Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-07-2014 - 12:58

Nea Marin de data asta a fackut o fresca de la bine in sus !
OMU le …are !
Le are cand nu cauta explicati in PARANORMALE intr-o TARA
Guvernata doar de PARAINDARAT si asta asa de vreo 25 de anisori ,
Daca uitam si scurta perioada de la Decebal per Scorilo si pina la Nyebunu-ista !

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 09-07-2014 - 13:47

Un cuvint despre partiduletele astea noi, de noua generatie, trebuie spus si chiar lamurita chestiunea asta, cu aceste partidulete nascute din “coasta” lui Basescu, sau, vezi doamne, se spune ca dreapta s-a ploconit lui T. Basescu la infinit. Sa stiti ca nu este un atuu. Ideea acestor partide nu trebuia sa fie icoana lui Basescu purtata pe umeri, asa, ca la procesiunile alea religioase; nu!, T. Basescu trebuia pupat pe crestet, pus deoparte in pod sau in beci, si trecut la altceva nou, intoarsa pagina vietii si a istoriei. In esenta, trebuia venit cu ceva nou. Pai, nu vedeti ca nimic nu legitimeaza aceste partidulete noi cu ideile astea basiste, preluate de la el desi nu stiu daca ii mai apartin lui ? S-a dus, mă, si asta ! Este o mare greseala sa te impotmolesti in idei preconcepute cum ca ar fi apartinut lui Basescu. Adica, noi, acum, ne rugam lui in continuare pentru nu stiu cit timp ? NU !, asa ceva nu trebuie permis ! S-a pierdut un tempo in dreapta românească in tot acest timp din acest motiv. Nici cei care erau si se declarau prieteni ai lui Basescu nu au facut un pas inainte, vezi PMP-ul, şi nici cei care care il detestau pe Basescu, vezi pdl-ul. Nici unii si nici altii nu au putut sa se desprinda de aceasta mostenire si sai aiba o identitate. Lumea asta dorea : o identitate, tată, nu să ma duc cu buletinul la vot şi pe buletin sa scrie Elena Udrea !, iar actorii din aceste partidulete sa vorbeasca precum Traian Basescu sau din T. Basescu ! Uite Ca nu a mers aceasta chestiune si au luat-o in trompeta de la votanti !

Ce s-a intimplat din cauza faptului ca aceste partidulete noi nu au o identitate clara si personala? Uite ca ne-am trezit in pmp cu fugari care ies din partid precum sobolanii care fugeau din puscariile comuniste. E foarte interesanta chestiunea asta ! Eu credeam, si asa ni s-a spus, ca PMP-ul este partidul intelectualilor, partidul generatiei de 40 de ani, partidul care are cam aceeasi virsta cu a lui Ponta, dar care-l detestă pe Ponta; partidul care nu are nimic deaface cu V. Ponta, ce mai?, pe scurt, oameni cinstiti !  Da? In sfirsit, aveam si noi deaface cu oameni cuminti, cu oameni cu carte, dar, uite ce ne poveste EXTRAORDINAR, d-l Baconschi, care ne istoriseşte despre ce i s-a intimplat la Iaşi, cum a fost pus sa dea 100 de mii de euro pentru a fi agreat pe listele pmp-ului la alegerile europarlamentare, unde, din cite intelegem nu a dat nici un ban, dar a fost ales al treilea pe lista, deşi, in final, nu s-au ales decit primii doi, partidul nereusind sa obtina un scor care sa-i permita sa aibe trei parlamentari alesi. Baconschi de spune despre umilintele, insultele, ocarile, oroarea prin care a trecut in acest partid caruia ii spune ADIO !, un partid pe care l-a crezut de oameni inteligeti dar, pina la urma, si-a dat seama ca este DOAR un partid de ESCROCI. La fel ca si Papahagi, care pleacă A DOUA OARA din PMP !, chipurile, gonit de teroarea care exista in acest partid, in partidul facut de T. Basescu pentru Elena Udrea !

Udrea, caci pina la urma ea este marul discordiei, nu iese asa de bine din declaratiile celor doi, si, ca sa ma limitez la ce delcară Baconschi, care a fost vazut alergind prin tara, pecum MRU, dar fiecare pe drumul lui, alaturi de Eugen Tomac, de Papahagi, de Marian Preda, de Daniel Fneriu, ne spune : “am alergat prin toata ţara”, si, spun si eu, cam ca Frest Gump ! 🙂 Bun, asta nu e dramatic, ci e OK ! “Am muncit enorm”, asa cum munceste si Robert Turcescu care declara ca de cind studiaza cazul porcului voiculescu nu mai doarme nopţile ! “Cind partidul a fost oficializat, (pina pe 29 ianuarie, nota mea), adica de la 23 iulie 2013 cind s-au depus actele la tribunal, pina la 29 ianuarie cind partidul a fost oficializat, s-au construit 400 de organizatii (nu-i usor!), am adunat 24 de mii de membri, dintre care majoritatea nu mai fusesera implicati in politica, sute de mitinguri, sute si mii de kilometri batuti cu piciorul, interviuri si participari la emisiuni la televiziuni locale. Circumscripţia mea de la secorul 1 a obtinut cel mai bun rezultat pe ţară, 14%, faţă de media naţionala a partidului de 6,2%, dar nu a fost sa fie” (adică să intre in parlamentul UE !). Plasat pe locul 3 pentru ca primele doua locuri au fost “rezervate altora”, am pierdut intrarea in UE, dar n-am abandonat lupta ci am aplicat pentru pozitia de vicepresedinte al partidului pmp dar nici aici nu a mers, desi din acest rezumat lipsesc mii si mii de detalii cu lupte interne, abuzuri si umilinte, şi, tot din acest scurt rezumat nu intra nici tensiunile din pmp, dupa ce Florin Popescu iesise cap de lista la un scruti intern şi el a fost ignorat de Nuţica, sau pentru cei 100 de mii de euro care mi-au fost ceruti cu scandaluri si insulte pentru a fi tolerat pe locul trei pe listele de europarlamentare”. ”Evident”,mai zice Baconschi, “nu aveam de unde sa aduc aceasta suma, nu mai spun aici de sutele de injuraturi primite de la cetatenii care, pe buna dreptate m-au judecat la pachet cu toata clasa politica dominata dupa cum stim de figuri agramate si, sau, interlope.” Baconschi mai spune in prima parte, foarte interesant, ca a fost trimis sa candideze la Iaşi, un oras pe care nu-l cunoştea, un oras dominat suta la suta de lichelele politice ale Romaniei, de psd si de pnl, “dar, dupa o luna de campanie grea si fara bani dar active mediatic si pe toate strazile, cartierele muncitoresti din colegiul unde am candidat, si unde am discutat cu mii de oameni care erau furiosi pe pdl si fani antenna 3, in final am primit aproape 10 mii de voturi”.

Va dati seam ace e in Iaşul ala, tata? Acolo, televizoarele sunt blocate din cele mai vechi timpuri pe haznaua 3. Incredibil! Mă, dar cui îi foloseste aceasta chestiune ? OK, inteleg, aceasta televiziune are un rating colosal neperturbat niciodata de nimic. Eu am avut discutii cu specialişti, am avut discutii cu colegi, pe strada, cu parinti, familii, despre ratingul haznalei 3, si ce inseamna haznaua 3 in societatea romaneasca si am sustinut intotdeaua acest lucru : niciodata, intr-o tara de derbedei cum e Romania, aceste audiente nu vor scădea ! De ce ?, pentru ca ele sunt manip.ulate, dar, si pentru ca oamenii sunt de asa natura că nu au cum sa se vindece. Deci, asa sa ne imaginam toata Romania. Toata aceasta masa inerta care participa la procesul votului, dar nu te poti lauda cu ea, … stiti cine voteaza dupa ce s-au uitat la haznaua 3 ? Sunt cei care s-au uitat la haznaua 3 şi nu au inteles ce văd! Mie mi-au spus farte multi oameni de tipul ăsta de haznazişti in ultimii trei ani. Chestiunea e că, cu cit clasa politica ii asupreste pe acesti idioti, cu atit aceasta clasa de oameni, de fapt, animale cu nume de oameni, au nevoie de acesti politicieni. Este stupid, paradoxal, revoltator, dar e real in acelasi timp.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-07-2014 - 14:01

Calugare -CANCI !
PURCEAUA /PORKU morth in COCENI !

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 09-07-2014 - 14:08

Dan Voiculescu, pentru a şasea zi la Poliţia Ilfov. Un protestatar a aruncat cu bani spre omul de afaceri

Pentru a şasea zi consecutivă, Dan Voiculescu s-a prezentat miercuri la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov, aşa cum prevede procedura controlului judiciar. La sediul poliţiei, omul de afaceri a intrat într-o altercaţie cu un bărbat.

Dan Voiculescu s-a dus şi miercuri la Poliţia Ilfov, însă la intrarea în sediul instituţiei, un bărbat care avea aparat de fotografiat la gât, a aruncat spre omul de afaceri cu câteva bancnote strigând că aceşti bani reprezintă „TVA-ul la pâine”. După câteva minute, fondatorul PC a plecat de Poliţie, însă nu înainte de a le spune jurnaliştilor că cel care a aruncat cu bani spre el a fost trimis de Traian Băsescu. „Este reprezentatul aparatului represiv din România condus de Traian Băsescu. Omul a venit cu aparat de fotografiat ca să semene cu voi, era îmbrăcat civilizat, nimeni nu a vorbit cu el. Acesta a aşteptat să îşi facă datoria, probabil că îşi încasează banii”, a spus omul de afaceri. Pe 3 iulie, Dan Voiculescu a fost pus sub control judiciar de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, fiind acuzat de „şantaj prin constrângere în scopul dobândirii, în mod injust, a unui folos patrimonial (şapte acte materiale)”. Omul de afaceri a contestat această măsură, Tribunalul Bucureşti urmând să anunţe pe 10 iulie decizia în acest caz. Sub control judiciar Pe timpul cât se află sub control judiciar, Dan Voiculescu trebuie să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte zilnic la organul de urmărire penală; să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa de către organul judiciar care a dispus măsura, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; să nu părăsească teritoriul României, altfel decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului; să nu se apropie de denunţători, de martori şi să nu comunice cu aceste persoane direct sau indirect pe nicio cale. Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a atacat vineri la Tribunalul Bucureşti măsura controlului judiciar dispusă de procurorii anticorupţie în cazul său, iar termenul stabilit pentru soluţionarea contestaţiei este 8 iulie.

salut 09-07-2014 - 15:06

Banuiesc ca la care a aruncat cu bani in voiculescu „Pentru TVA redusla paine” era sanatos la cap.
C-asa fac oamenii sanatosi la cap, implora guvernul sa le ia banii din buzunar si ii fugaresc pe politicienii care le reduc taxele.
(Manualul basistului)

UnUL 09-07-2014 - 15:52

„la care a aruncat cu bani…” ???!!!

salut 09-07-2014 - 16:09

E greu sa intelegi „cel care…”?

Da ramolitule. Am spus de 20 de ori ca fac greseli de tastare, inclusiv de tipul celor in care -din comoditate – raman niste urme ale modului in care gandisem initial fraza.

Altceva ai de comentat? Esti de acord cu cele spuse, nu-i asa? Asa e, ca daca ar fi altfel, te-ai referi la fondul afirmatiilor mele, nu ai posta ca un retardat vanand greseli gramaticale.

pathfinder 09-07-2014 - 16:15

Mai ramolitule, ai pornit de la prezumtia ca individul ala cu probleme de la mansarda e basist (ce-o mai fi si aia) si are si un manual.

C-asa faci matale: pornesti de la prezumtii gresite pe care le extrapolezi la profetii gresite.

Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!

pathfinder 09-07-2014 - 16:17

N-asa ca-s glumet?!? 😉

UnUL 09-07-2014 - 16:21

Și eu; dar le corectez.

salut 09-07-2014 - 16:26

@ „pathfinder
09-07-2014 at 16:15
Mai ramolitule, ai pornit de la prezumtia ca individul ala cu probleme de la mansarda e basist (ce-o mai fi si aia) si are si un manual.
======================
„Nu ma, e sanatos basistul, e sanatos. Chiar asa am si scris:
C-asa fac oamenii sanatosi la cap, implora guvernul sa le ia banii din buzunar si ii fugaresc pe politicienii care le reduc taxele.
(Manualul basistului)

Pai unde poti intalni asemenea sanatate mintala decat la Basisti.

PS: mi se pare mie, sau tocmai ai admis ca ala laudat de cuneiformul „are probleme la mansarda” ?

pathfinder 09-07-2014 - 16:31

Ce treaba am io cu cuneifoarma?!?
Fiecare cu oile lui.
Sau, ma rog, cu pasarelele in cazul tau…

Din pacate te las sa te „razboiesti” civilizat cu alti forumisti.
Dar revin pe seara, cineva sigur se va face de cacao… 😉

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 09-07-2014 - 14:14

Continua scandalul la CNA, pe bani publici

”Sedinta si scandalul” . La atat s-a redus activitatea din ultima perioada a Consiliului National al Audiovizualului. Ba, s-ar putea spune doar ”scandalul”, pentru ca CNA a amanat de ceva vreme sedinte la rand. Inclusiv pe cea de ieri. Pe holurile institutiei, angajatii au purtat hartii pe care scria ”Demisia”.

Desi pe ordinea de zi a sedintei de marti figurau nu mai putin de 22 de puncte, membri CNA nu au mai tinut-o. Trei membri ai Consiliului, Narcisa Iorga, Valentin Jucan si Florin Gabrea, au refuzat sa stea la masa cu presedintele Laura Georgescu, sedinta fiind lipsita de cvorum. In sedinta de ieri s-a lucrat pe noul Regulament de Organizare si Functionare, potrivit caruia presa nu are acces decat pe baza de acreditare. Desi, potrivit legii, sedintele Consiliului sunt publice, la ele putand asista toti cei interesati. Sedinta de marti urma sa fie prima intalnire a Consiliului dupa recentul ”scandal al inregistrarilor” in urma caruia credibilitatea presedintelui CNA, Laura Georgescu, a fost pusa la indoiala. Intr-un comunicat, mai multe organizatii (GDS, Freedom House Romania, Expert Forum si Revista 22) au cerut demisia Laurei Georgescu. Si PDL a cerut, ieri, revocarea presedintelui CNA. Pe de alta parte, membrii Consiliului pot fi demisi sau inlocuiti de Parlament doar daca sunt gasiti in incompatibilitate (sau au condamnari penale). In ce o priveste, Laura Georgescu a declarat ca nu va demisiona si ca modul in care se desfasoara sedintele CNA nu reprezinta ”nimic nou” pentru domnia sa. ”Nu cedez presiunilor”, a spus ea.

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 09-07-2014 - 15:07

ÎN SFÂRŞIT O ŞTIRE BUNĂ

… care imi rasplateste amarul de zile in care am postat pe acest forum exprimindu-mi opiniile mele despre clasa politica, si, mai ales, despre clasa politica provenita din viermii, pardon, lucratorii haznalei 3, cum este aceasta boarfă umană de Gabriela Firea.

Senatoarea psd, Firea, trece prin momente importante ale vietii ei, niste momente care-i vor schimba destinul fiului sau, numitul Tudor Stefan Firea, fiul ei din prima casatorie, care, respectindu-si mama, si, intr-adevar respectind traditia de familie, a luat urmatoarele note la bacalaureat : 1,2 la limba romana, 5,15 la istorie, (unde, se pare, este un mic dumnezeu!), si 3,6 la sociologie, fiind, deci, respins !

Acuma, scuzati-ma, dar el a absolvit cursurile liceului Mark Twain, „international school” din … ATENTIE Huhulimea sulii Romaniei … din VOLUNTARI, comuna, VOLUNTARI ! 🙂 Nu suna foarte bine la final. Pentru o secunda am avut impresia ca acest liceu este din Zurich, sau de la Santiago de Chile. Nu, liceul este din comuna Voluntari, unde, mamicuta a platit 40 de mii de euro scolarizarea pe AN ! 40 de mii de euro, pe care, bineinteles, madam Firea i-a muncit si platit din salariul ei, pentru fiul ei care NU a absolvit liceul cu „magma” cum laude ! 🙂 Deci, acest lucru s-a intimplat la un amarit de bacalaureat! Deci, nu vorbim aici de vreo olimpiada internationala, unde baietelul sa nu fi fost in apele lui ! 🙂 Deci, 1,2 la romana, 5,15 la istorie, 3,6 … „socio” !

Nu-i mare nenorocire „doamna”, dimpotriva, d-stra trebuie sa aveti moralul „sus”, deoarece, baietelul respecta traditia familiei „plina” (ochi) de intelectuali versati, rutinati, oameni care au avut cartea mereu la suflet, asa ca?, calea politicii este deschisa PERFECT pentru odrasla dumneavoastra! Da ? El paseste pe un drum plin de flori de pe care el, desigur, nu va mai intoarce capul inapoi niciodata ! 🙂 El, baietelul, are un viitor extraodinar in politica, cu acest bagaj de cunostinte.

Domnul Tudor Stefan Firea !

Iata ca a trecut peste acest examen de maturitate exact asa cum trebuie sa treaca un politician ! 🙂 Tocmai de-asta spuneam mai ieri ca Victor Viorel Ponta incearca din rasputeri sa desfiinteze Bacul ! Nu trebuie si nu este necesar sa UMILIM niste personalitati ale Romaniei cu „niste prostii” ca aceasta cu Bacul ! Da ? 🙂 Sigur ca madam Firrea si-a trimis odreasla la acest Mark Twain desi, ea habar nu are cine este nenea Mark, sa fim seriosi! Sa ai o astfel de scoala in comuna Voluntari, din acpul locului, denota nimic altceva decit prostie isterica, mocirla sufleteasca ! Atita timp cit exista Voluntarii, nu trebuie sa ne umplem pieptul cu niste strigate de genul asta : „Băi, ăla de la Marc Tuein”, „băi, internăşciănăl scul!” … NU, tata, nici la Lehliul Gara nu-i necesar ca scolile sa poarta nume atit de pompoase. Daca, de exemplu, i-ai fi spus scolii Ticu Atanasiu, era mai bine; sau Nea Gicu ! „A urmat scoala Nea Gicu din comuna Voluntari, unde mama lui a dat SPAGI, aaa, pardon, a dat taxa, vreau sa spun, 15 mii de lei vechi !” Sau, pur si simplu a dat un telefon ! 🙂 De ce-i trebuie chelului tichie de margaritar ? De ce prostul nu e prost destul daca nu e si Huhu, pardon, fudul ? Adica, ce-mi trebuie mie Mark Twain cind eu stau in Voluntari ? Du-l doamna la Toronto ! Da ? Sau, du-l la Seatle, la domnu’ Jan (Valjan!), sau du-l la orice scoala din SUA daca chiar nu mai puteti sa-i dati o educatie aleasa, asa cum a facut si madam PLACINTA ?, care si-a trimis fiul in Elvetia, si ala a vazut ca, intr-adevar, aia erau niste tocilari ireductibili asa ca s-a intors acasa spunind ca : „Mama, eu nu am cu cine sa ma distrez ! Vreau si eu, acilea, la mine acasa sa ma distrez cu pitipoancele mele, cu shaormaresele asatea, cu Delia Matache, cu fetele astea care ies la piscina si la strand in toate revistele. Ce sa fac eu in Elvetia ?, ca aia?, nici macar strand nu au ! 🙂 Aia nu stiu sa se distreze !”

Asa am avut si eu niste colege la facultate, cu care am fost o data intr-o delegatie la cabana Voina ! Stiti ce-au facut alea in prima seara ? Au spart toata cabana aia cu flacaii, da?, n-a mai ramas absolut nimic, de la dusuri pina la camere, au spart la restaurant tot ce au gasit inaintea lor, geamuri, farfurii, autocarul l-au facut zdrente exact ca in Fisia Gaza, ele amenintindu-l pe sofer sa opreasca pe drum ca sa-si cumpere de bautura, da ?, colegele si colegii mei, da ?, iar, dupa ce am ajuns acasa, a venit si nota de plata !, care era undeva la 30 de mii de euro ! S-a ajuns la discutii, certuri interminabile, bineinteles ca erau si unii care nu facusera nimic, dar altii erau pur si simplu barbari, ei incercind sa le violeze pe bucataresele de la cabana, ce mai ? ; stiti ce mi-au reprosat unul dintre barbarii care au facut acest taraboi, cind i-am dat in git ? Mi-au spus ca nu stiu sa ma distrez ! 🙂 Asta, deci, i s-a intimplat si prietenului si amicului nostru beizadeaua Placinta, care, desigur, vazind in Elvetia ce cretini sunt acolo, el a dorit sa revina acasa … aia chiar se duceau la scoala sa invete !, Dumnezeule, ceea ce lui nu i se intimplase in tara nici macar in gind !

Ei, uite, doamna Firea este pe drumul cel bun. Doamna !, vedeti ca am avut dreptate ca va faceam in toate felurile ? Aschia nu sare niciodata departe de trunchi ! Dar asta stiti cum se vede ? Stiti cum se disting ţăţismele astea, dumnezeule ? Întotdeauna ! Nu trebuie sa veniti sa ne certati pe noi, astia, românii sub 3%, pentru că lucrurile astea se VĂD ! Daca nu ati fi fost o ţaţă care dă din meliţă toată ziua la televiziuni, poate că ati fi fost credibila, dar asa ?, v-a trebuit ca sa va dati podoaba la scoli inalte, pentru ca, asa este la noi, toti lautarii, toti interlopii, toti agramatii Romaniei, si-au dat copiii la cele mai inalte scoli. E o prostie, pentru ca, desigur, oamenii care au trait intr-un mediu infect, da?, nu au cum sa performeze, nu au cum sa devina altceva decit sunt otrepele de parinti ! Asta este marele adevar de care nu scapati, voi, spurcaciunilor care ne conduceti, javrelor care va erijati in conducatorii acestui stat de cacat, Romania !

urbos 09-07-2014 - 15:17

La tine amarul asta e doar inceputul. O sa-ti doresti moartea si tot degeaba.

UnUL 09-07-2014 - 15:54

Curbos, ești stupid, penibil, ridicol și scârbos cu amenințările.

Antibasistul 10-07-2014 - 12:29

Singura veste buna ar fi moartea nebunului securist basist Calugaru cuneiform!!!!!!!

salut 09-07-2014 - 15:27

Extaz pe basist: a murit capra vecinului.

pathfinder 09-07-2014 - 15:30

N-a murit da-i „in tendinte”: proasta ca vaca de ma-sa…

UnUL 09-07-2014 - 15:55

Bouleanul nu sare departe de vacă (proverb adaptat)

Antibasistul 10-07-2014 - 12:31

Singura veste buna ar fi moartea nebunului securist basist Calugaru cuneiform!!!!!

UnUL 10-07-2014 - 13:39

copy-paste 2

neacsum 09-07-2014 - 16:05

Este vorba despre o confuzie. Baiatul a fost pregatit,cunostea materia, dar a intrat in criza de timp. El astepta sa ii apara prompterul cu raspunsurile, asa cum a vazut el de cand era mic la mama la serviciu, Pana sa se dumireasca el ca trebuia sa seexprime la liber a trecut timpul. Sistemul este de vina, organizatorii care nu i-au explicat ce avea de facut.

salut 09-07-2014 - 16:12

Marine, intri in discutia asta si te duci jos de tot. Incep sa inteleg de ce te lauda unii basisti. Pacat, pareai mai sus de atat.

pathfinder 09-07-2014 - 16:18

Tz Tz Tz Tz Tz

UnUL 09-07-2014 - 16:27

Salaud, ca toți idioții nu ai niciun dram de simț al umorului.
Poanta domnului Neacsu a fost excelentă (și știi că nu îl laud prea des!).

UnUL 09-07-2014 - 16:30

Și dacă îl consideri pe dl. Neacșu „băsist” ești chiar mai idiot decât pari (ceea ce e extrem de greu!)

salut 09-07-2014 - 16:47

Vezi de ce te considera lumea prostul forumului, mai UnNul-ulue? Nimic din postarea mea nu conduce catre concluzia ta, da’ tii sa nu-ti dezminti reputatia.

UnUL 09-07-2014 - 17:34

Păi dacă îl laudă „băsiștii”, nu înseamnă că gândește ca ei ? Dar tu și logica sunteți perfect paraleli.

salut 09-07-2014 - 18:05

@ UnUL
09-07-2014 at 17:34
Păi dacă îl laudă „băsiștii” {pe Marin}, nu înseamnă că gândește ca ei ?
=======================

Uite mai caricatura cum e cu logica voastra, basista.
Inlocuieste chiar in fraza compusa de tine „basistii” cu „papuasii” si in paranteza pune {pe Papa}.

Uite ce iese cu „logica basista”:

„Pai daca il lauda papuasii pe Papa, nu inseamna ca Papa gandeste ca ei?” (repet, conform logicii basiste)

Vezi. imbecilule, nu stii nici macar instrumentele de baza ale logicii dar te invarti cocos de Cluj in jurul cuvantului, ca ai auzit ca suna bine !

UnUL 09-07-2014 - 19:08

Pe tine de ce nu te laudă niciun „băsist”, cretinel? Pentru că ești prost de bubui.

pathfinder 09-07-2014 - 16:12

LIKE!

Antibasistul 10-07-2014 - 12:22

Likeul ma-tii!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-07-2014 - 20:58

STIRE buna …Calugare;

” Fratele lui Basescu ia spaga si face trafic de influenta sa aranjeze o decizie a justitiei. In partidul lui Basescu, aflat de mina pupilei sale Udrea se ia spaga pentru un loc eligibil. Fiica cea mare a lui Basescu este beneficiara unui teren la Nana pentru comasarea caruia s-a inceput urmarirea penala. Ginerele lui Basescu, Radu Pricop, este si el urmarit penal pentru infractiuni grave. Nu-i asa ca Basescu nu stia si n-are nici o responsabilitate?!”

buna Calugare , BUNA!

Pribeagul 10-07-2014 - 18:59

Noa, mai trebuie amintiti Jegarica aia mica, barat-su, socru-su, si-or mai si siind, cine poate sa le tina rostul la toti!. Asa avem tabloul mai complet al Famigliei.

Antibasistul 10-07-2014 - 12:28

Singura veste buna ar fi moartea nebunului securist basist Calugaru cuneiform!!!!!!

Pribeagul 10-07-2014 - 18:50

🙂

ValVerde 09-07-2014 - 16:12

Imi place cum ne explica Neacsu, pe indelete, proverbele romanesti !
Ca se intreba lumea ce-o fi aia „Frica pazeste pepenii” si adica daca n-ai pepeni inseamna ca esti neinfricat ??

In rest are dreptate, da-i in ma-sa de americani ca ne fura Magia Bucegilor.
(Sau poate n-am inteles eu bine articolul, ca nu prea l-am citit mai incolo de proverbe, ca m-a pus pe ginduri, ce destept e el…)

pathfinder 09-07-2014 - 16:17

De data asta tocanita neacsuliana nu contine americani.
Se vede ca n-ai citit articolul…
Rusinica!

ValVerde 09-07-2014 - 16:21

Recunosc ca nu l-am citit, dar oricum aia cu americanii se subintelege.

neacsum 09-07-2014 - 16:38

Intrebarea este ai citit vreodata ceva? Rapsunsul se vede. Tu primesti comentariile in plic, si altceva in afara de magia Bucegilor nu mai stii. Roaga-i macar sa iti mai schimbe din cand in cand neuronul.

ValVerde 09-07-2014 - 17:42

🙂 🙂

1. Daca primesc comentariile in plic, Magia Bucegilor vine de la cei care le scriu, nu de la mine.
2. Daca nu sunt decit intermediarul, de ce mi-ar schimba „ei” neuronul ?

Tu de logica elementara ai auzit ?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-07-2014 - 16:58

Din astia i-mi esti ! Primesti de la alti comentariile !
Recunoaste;
De la SALIUT !

UnUL 10-07-2014 - 00:08

„ÎMI” fără cratimă. intelectual cu 3 facultăți !!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-07-2014 - 13:54

BUF arini din toate zarile !
…Naimiti-va !
…CORDI ceps …in varianta
…ORAL a ,

UnUL 10-07-2014 - 13:58

Iar ai tradus în română cu traducătorul Google !!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-07-2014 - 14:06

Asta Estem,
…m-ai PRINS !
De’h !
SCARBAVNICKUL –MADULAR !

UnUL 10-07-2014 - 14:29

N-ai tu așa ceva !

neacsum 09-07-2014 - 17:56

Dar cum e cu logica ta, ca daca nu ai pepeni esti neinfricat? Rad si curcile .

ValVerde 09-07-2014 - 22:10

Uite mai minte simpla:

Daca frica pazeste pepenii, inseamna ca cei fricosi au pepeni, ca i-au pazit.
Te intrebam (cunosti semnele astea de punctuatie: „??”) daca si reciproca (nu ai pepeni inseamna ca esti viteaz) e adevarata, ca se pare ca simti nevoia sa explici lucruri evidente.

Era o intrebare retorica, pentru mintea ta de APV-ist pensionar.

salut 10-07-2014 - 19:47

Na, Marine, muyerea nu se lasa pana nu avu ultimu’ cuvant ! Ti-o trase cu: „cunosti semnele astea de punctuatie: “??””. Na ! Te pui cu muyerea care a invatat semnul intrebarii, de se mira si gainile de asa desteptaciune?

CONGO 09-07-2014 - 19:23

@@@ Ce Băsescu nu are atracţie spre Elene, Monici şi alte alea?

CE MAGARIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

neacsum 09-07-2014 - 22:00

In ce consta magaria?

jan dinu 10-07-2014 - 00:04

Toti –- VARANISTII –- de pe aici sunt debusolati
ei stiu ca sunt pe –DUCA – odaca cum – VARANUL –
lor care mai are zilele numarate shi intra la carcera !
Bietzii de voi ,i-a mai manatii ,hei,hei ,hei !!
JD-USA

CONGO 10-07-2014 - 08:57

Varanizatii Urbos si Antibasistul, cum le taie tainul, cum se si duc la alta partida, cu conditia sa plateasca ceva, macar sa-si scoata costul de acces la internet.

Cu ultra-varanizatul Parpanghel, insa, e mult mai complicat, dansul este lipit cu ventuza pupaturii permanente drept pe una din bucile Varanului, dar nu cred sa-l lase sa intre in puscarie cu stapanul, o sa trebuiasca sa se dezlipeasca.

Antibasistul 10-07-2014 - 12:18

Jiidane, ALLAH AKBAR!!!!

UnUL 10-07-2014 - 13:38

Prostane, ALLAH BARBAR!!!

Antibasistul 10-07-2014 - 12:20

Cerem extradarea cioroiului batrîn Jan!!!!!!!!!

Tache 11-07-2014 - 08:50

„The spaces bordering the EU and the post-Soviet states have seen the creation of a model which is advisedly being provoked and is related to the disintegration of the state. It is vital to have political instability, economic crises and social tension there. It is obligatory that the political leaders and parties shoud include people who, regardless of being in opposition or not, are bound with a number of dependencies on external factors, a state which does not create conditions for a consistent policies or consistent defense of national interests. This is reality in Bulgaria, also in Romania and in Moldova, where a pro-Romanian elite, albeit small, holds the levers of power. This model allows Washington to control the territories and spaces affected, to indulge in behavior and comments like those of the three senators, why don’t we also add those of the US Ambassador in Bulgaria to the picture. ”

…………………………………………………………………………..

„European sanctions have their political value and are tied to the interests of European trans-national corporations. Why is [German Chancellor] Angela Merkel so contradictory? Why is the EU inconsistent in its approach to the anti-Russian policies of the US? It is because Europe is bound with Russia, and America wants it to renounce Russia for the dubious value of what has long been exposed as a stock fraud – shale has. The US brutality witnessed over the past five or six months – its attempts to blackmail Russia and the EU in the light of the Ukraine crisis – shows that the battle for the US energy presence is its last opportunity to survive in Europe, alongside the Transatlantic Trade and Investment Partnership [TTIP]. If this happens, we would have to fully close the door of the old world, which in geopolitical terms has existed since WWI, and to say hello to a new world of trans-national corporations and weak states serving as functions of corporate interests. ”

Nina Dyulgerova: Bulgaria to ‘Close Its Doors’ without South Stream

http://www.novinite.com/articles/161212/Nina+Dyulgerova%3A+Bulgaria+to+%27Close+Its+Doors%27+without+South+Stream

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS