Acasa Opinii Ghinionul lui Bute

Ghinionul lui Bute

scris de Marin Neacșu
133 afisari

Un român şi-a apărat cu succes titlul mondial la box. Lucian Bute, pentru că despre el e vorba, a reuşit să îşi apere de o manieră magistrală, pentru a şaptea oară, titlul mondial la box. M-aş fi aşteptat ca  mass-media să relateze cu titluri de o şchioapă succesul şi nu atât pentru faptul în sine ci pentru maniera în care a fost câştigat, să nu aibe ochi decât pentru el. Rar mi-a fost dat să văd atâta eleganţă, acurateţe, fair play şi frumuseţe într-un meci de box. Doi boxeuri am mai văzut să boxeze aproape de stilul acesta : Cassius Clay şi Gentelman Jim. De la fiecare din ei Bute a luat câte ceva, de la unul mişcarea şi tenacitatea, de la celălalt fair play-ul şi eleganţa. Când mergi la un meci al lui Bute, aproape că nu te mai întrebi cine va câştiga, ştii, speri că va  câştiga el, dar te duci sigur că vei vedea un meci frumos, curat, fără priviri pline de ură, fără jigniri la cântar, fără declaraţii bombastice, nerealiste sau atacuri la persoană. 

Marin Neacsu La Bute te duci să vezi artă, aşa cum mergeai pe vremuri să îl urmăreşti pe Năstase, magicianul rachetei, Nadia, libelula gimnasticii mondiale, sau Gică Dobrin, vrăjitorul balonului rotund, egalat poate doar de Ronaldinho în plăcerea cu care juca şi modul în care dresa mingea. Ştiu că în fotbal se spune că un forbalist adevărat nu joacă cu privirea în pământ, dar cei doi îndrăgostiţi de balon nu îşi puteau dezlipi ochii de iubita lor când o simţeau în vârful bocancului şi făceau dresaj de clasă cu bucata aia de piele umplută cu aer, pentru ca apoi, fără să te aştepţi, ca şi cum ar fi avut un ochi secret sau un cip care primea informaţia, calcula traiectoria şi transmitea datele în vârful bocancului, mingea să plece exact unde aştepta un coechipier complet demarcat sau unde portarul nu putea ajunge pe o traiectorie care sfida legile fizicii. 

 Aşa boxează Bute, acest scrimeur  printre boxeuri. Şi credeam că astatzi media va fi plină cu elogii, articole şi imagini ale acestui fenomen românesc. Şi când colo, presa aleargă după declaraţii ale domnului Băsescu, curioasă  să afle ce va spune acum, după ce Sarkozy a reuşit să îşi impună punctul de vedere în faţa naţiunilor lumii, unii bucuroşi că au ocazia să îi arate cât de neispirat a fost când a ales variantă germană, alţii îngrijoraţi că tătucul a dat-o iarăşi în bară şi ne face de fală. Iar alţii aleargă să prindă declaraţii de la domnul Adrian Severin, învinuit de presa britanică  de corupţie. Şi uite că iarăşi românii s-au evidenţiat. Domnul Severin s-a explicat, situaţia este încă neclară, la fel ca şi poziţia României vizavi de conflictul din Libia, iar lumea „bună” stă acum cu ochii pe cei doi pentru a vedea cum o să iasă din încurcătură. Clară a fost numai victoria lui Bute, dar lucrurile clare si frumoase nu aduc rating.

Ghinionul lui Bute este că e contemporanul şi conaţionalul lui Băsescu şi Severin  şi al lui Bercea şi al lui Păsat şi al lui Voicu şi al lui Ritzi şi al lui Roberta şi al lui Vântu şi al lui Felix care au grijă ca presa sa aibă ce scrie. 

25 comentarii

digital 21-03-2011 - 11:18

base a sperat pana in ultima clipa ca nu-l va intreba si rascoli nimeni cu intrebari incomode,asa cum stim.
ca nu-i plac si convin decat interviurile *regizate* asta iar o stim.ce poti sa spui cand ai o armata care *ara* cu aviatia in locul tractoarelor sau un guvern care cauta *frunze* ca sa-si acopere diformitatile si mizeria in care boteaza cu fiecare asumare natiunea romana.

ce ar putea Bute sa faca decat sa lupte ca oricare roman plecat din tara,decat sa-si vada de lupta proprie,pentru el si familie.ar trebui sa fie mai atent cu stigmatul frunzei de pe sort.
in rest no comment,toata stima pentru acest om!!

neacsum 21-03-2011 - 11:45

Digi,
Cand toate rezultatele si aprecierea muncii tale se detaoresc acelei frunze ai voie sa o porti si pe tricou. Sa nu uitam totusi ca dupa fiecare victorie Bute flutura steagul Romaniei, a unei Romanii care nici macar nu ii poate transmite meciurile pe televiziunea nationala si este total dezinteresata de activitatile lui. Patriotismul si cinstea lui nu pot fi puse in discutie. Bute stie totusi ca activitatea in box este trecatoare, iar parintii il asteapta, dar orice decizie ar lua oricand are tot dreptul.

digital 21-03-2011 - 12:32

d-le neacsum,va rog sa facem diferenta intre steagul Romaniei si acea frunza *inventata* pentru un interes conjunctural de grup politic.daca udrea aavut tupeul de a-l *racola* pe Bute dupa cateva victorii pentru a reprezenta un simbol *inventat*,macar trebuia sa aibe bunul simt sa insiste din pozitia pe care o detine ,pentru transmiterea primului meci la tv nationala.
ea ce a facut,s-a *pozat cu Bute dupa care l-a lasat in acelasi *anonimat*in care era ca si pana atunci.

neacsum 21-03-2011 - 13:05

Digital
Mii de scuze, credeam ca te referi la frnza canadiana . Oricum, el daca a acceptat acea frunza a facut-o pentru Romania, nu pentru Udrea. E jenant si rusinos pentru cei care se folosesc de imaginea lui. Bute este peste aceste interese meschine .

digital 21-03-2011 - 13:10

v-am zis ca-l apreciez si stimez pe Bute dar trebuie sa te mai uiti si de la cine primesti cate ceva,ca doar nu i-a dat o inghetata la cofetarie.vezi gestul lui Vasile Paraschiv fata de base!!

neacsum 21-03-2011 - 13:28

Digi,
Nu are rost sa polemizam . Ai dreptate intr-un fel, dar sunt cateva aspecte care nu trebuiesc uitate :
1 Bute e departe de toate porcariile politice din Romania
2. Nu toti suntem facuti la fel, fiecare are modu lui personal de a gandi si a evalua situatiile.
3. Domnul Paraschiv A refuzat o decoratie care i s-a conferit chiar daca meritat, de catre un presedinte cere nu merita sa fie presedinte. Nu a vrut sa beneficieze de niste drepturi acordate de un om fara onoare. Orice om normal putea sa refuze fara a i se imputa ceva
4. Lui Bute nu i s-a oferit nimic, i s-a cerut sa poarte un insemn care la ora asta reprezinta (ne convine sau nu ) Romania pe plan international. Asa ceva , Bute , un patriot desavarsit nu putea refuza chiar daca apropierea sa de partidul de guvernamant este un pic fortatat si speculata . Bute s-a gandt la tara sa cand a acceptat , nu la cei care vremelnic o conduc .
Acestea fiind datele problemei, eu personal nu am ce sa-i reprosez, chiar daca undeva in adancul sufletului si eu imi spun ca acesti profitori nu merita nici sa-i pronunte numele .

Gh. N. 21-03-2011 - 12:11

Felicitari pentru articol. Sportivii si artistii sunt primii ambasadori si cei mai buni ai Romaniei. Avand ocazia sa intreb cativa americani (destul de tineri) ce stiu despre Romania, raspunsul a fost: Nadia Comaneci , Ilie Nastase si Gheorghe hagi. Pacat ca Dobrin n-a jucat „afara”, iar in Mexic n-a fost utilizat de loc. Cred ca antrenorul de atunci nu are nici o scuza. Dobrin a fost genial in fotbal. Geniile sunt comparate de Rimbaud cu un albatros: „aripile-i imense-l impiedica sa mearga”..

Arhimede 21-03-2011 - 12:48

Ghinionul lui Bute ca s-a nascut intr-o tara in care 5,4 milioane de oameni (in care 1,1 milioane unguri, 0,2 milioane tigani gabori si 0,3 milioane alti tigani) l-au votat pe basescu.
In asemenea tara nu are cum sa se traiasca normal si Bute sa fie tratat dupa cum merita.

geooss 21-03-2011 - 12:53

Bravo Marine! Un articol bine scris DAR LA CE AJUTA?Cand toti analfabetii conduc tara SI CAND TREBUIE SA IA O DECIZIE ADEVARATA,PENTRU A NE PUTEA MANDRII SI NOI CU CEVA…..CAPUL LA CUTIE!cel putin,sa ne mandrim noi CU BUTE,cei care mai stim ce e patriotismul,CA base si boc a interzis total si notiunea de a fi patriot sau nationalist (IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI)

Ciu Huhu 21-03-2011 - 15:28

Domnule Neacsu, articolul matale este excelent din toate punctele de vedere!
Tot respectul, esti un om cinstit!

denali 21-03-2011 - 17:43

To : Neacsu Marin…

Dle Neacsu , in opinia mea eu cred ca faci un mare deserviciu gloatelor care iti citesc articolele…

Din dorinta dtale personala de a….ca sa cotez un ziarist deontolog : „de a da cu sutul” …din nou,in oponentii politici , dta nu faci altceva decat sa cobori (din nou) standardul cu care mioriticii isi masoara liderii , succesele si esecurile…

Adica dle ziarist deontolog , Neacsu , dta in cazul de fata,compari succesele unui SPORTIV , cu …declaratiile….presedintelui roman…

Hmmmmm….dle Neacsu ,dta aplauzi pe un sportiv ca isi face meseria (aceea de a boxa), si critici un politician ca si el la randul lui isi face meseria(aceea de a tine discursuri , intre altele)…

Eu inteleg rolul dtale dle Neacsu si ceea ce faci aici ,aproape zilnic : dta faci ce Opozitia ar trebui sa faca : sa se opuna…Totusi , dta precum un alt deontolog cu care te confund, , unul pe nume Sorin Rosca Stanescu , va risipiti …suturile…pe fleacuri…dati cu suturi si cand trebuie si cand nu trebuie…o sa va distrugeti …picioarele… prematur si cand veti avea nevoie de ele, veti fi nevoiti sa folositi alte membre si parti ale organului vostru…

Stim din Natura Umana ( sau ar trebui sa stim) ,dle ziarist deontolog Neacsu , ca omul ,spiritul uman,are un anumit Rezorvor de Emotii …Cuvantul REZERVOR , nu inseamna : INFINIT…rezervor implica notiunea de : LIMITA…

Folosind si abuzand acest rezervor al emotiilopr gloatelor ,zilnic , cand trebuie si cand,nu ,dta dle Neacsu ,si altii ,riscati ca acest rezorvor al emotiilor gloatelor si al electoratului sa fie epuizat sa fie gol , in ajunul alegerilor , cand cititorii electoratul ,dezgustat , si epuizat emotional de politica , cu ajutorul articolelor dtale, aproape zilnice , va sta acasa , nu va vota , va deveni indiferent , ptr. ca rezervorul de emotii a fost irosit de ziaristi deontologi , prematur , zi de zi , in …suturi …irelevante si petulante…

In umila mea opinie eu cred ca articole precum cel de mai sus scris de dta , fac un mare deserviciu cauzei pe care incerci sa o promovezi …opinia mea…

Eu ti-as recomanda , sa …latrii mai putin…si sa dai din coada mai mult…incearca…va fi mult mai efectiv in cauza dtale…sfatul meu…acceptal sau refuzal…

Totusi dle ziarist deontolog Neacsu , reducand si comaparand presedintele tarii si alti politicieni , si comparandu-i cu : sportivii , nu va avea ca efect decat ridicarea nivelului gloatelor mioritice , la : neancredere, dezgust , apatie, si in general , atmosfera de lipsa de respect fata de liderii proprii…

Daca o gloata , un popor , o presa , nu-si respecta liderii ,atunci ce pretentii mai aveti ca strainii sa va respecte prorpii lideri ?….inclusiv cei cu care v-ati aliati ideologic.?…

Dle ziarist Neacsu , basescu vine si pleaca ,dar atmosfera si mentalitatea pe care gloatele ,cu ajutorul …suturilor…ziaristilor deontoplogi asupra propiilor lideri ( indiferent de partidul din care fac parte) , va exista multi , multi multi ani , printre straini…

Dle Neacsu ,este o dferenta intre CRITICISM si „a da cu sutul”…

Pana si un caine stie diferenta cand cineva se impiedica de caine,din greseala,si cand cineva …ii da un sut…in mod intentionat…

Dta dle ziarist deontolog , in acest caz , te folosesti de un sportiv de a compara si da cu sutul intr-un oponent politic…cam patetic…

Sportivii sunt sportivi si politicienii sunt politicieni…

In politica nu exista elementul de sportivivitate , dar in sport exista, din nefericire o mare doza de…politica…dta compari merele cu portocalele , cu speranta ca …sutul…dtale va avea un efect asupra oponentului politic, folosind o alta doza din Rezervorul Emotional al gloatelor…

Acum….cateva cuvinte despre sarkozy ,frantra si libya…

Dle ziarist deontolog Neacsu , avand in vedere faptul ca franta obtine cea mai mare cantitate de petrol necesara consumului intern , din libya,cumulata cu faptul ca sarkozy si franta este varful de lance a atacului impotriva libyiei , dta ce crezi dle ziarist deontolog Neacsu ?….

Este intentia de astazi a frantei de ataca libya ,rasturna regimul dictatorului gaddafi si ulterior de a FURA petrolul si eventual de a Jefui muzeele libyei ?…

Dta ce crezi dle ziarist deontolog Neacsu ?…acest atac al francezilor si europenilor nu este decat o scuza de a invada si fura petrolul si tezaurul libyei ?…

Sau aceasta caracteristica este numai una imperialista americana ?…se aplica numai inc azul : americanilor vizavi de iraq si numai in cazul cowboy ului Bush ?…

In fond , dupa cum dta ai scris (si deci crezi ) , „marile puteri intotdeauna duc o politicia duplicitara si dubioasa”…si tot din articolele dtale , am aflat (cu stupoare ) ,ca micile si nensemnatele tari din balcani , ptr. ca sunt mici si neansemnate , nu pot fi duplicitare ( sic!) ,ci ele doar …”dau palme”…duplictarilor din vest…

In ultima fraza din articolul dtale , dle ziarist deontolog Neacsu , te lamentezi ca PRESA ( camarazii dtale de breasla ) ,in loc de a scrie despre un boxer obscur , scrie despre politicieni, dar mai ales despre…presedintele tarii…..asta dupa ce dta ai dedicat acest articol …politicenilor…folosindu-l ca voal si bata , pe arhicunoscutul pugilist : bute…impotriva …presedintelui romaniei…

Acum….hmmm…cateva cuvinte despre victoriosul pugilist : bute…

Eu daca as fi atat de Pur ,de Inteligent si deasupra manevrelor politice meschine si m-as numi : Bute , ti-as scrie o scrisoare , sau ti-as da un telefon rugandu-te sa nu-mi mai tarasti numele in mocirla dtale politica…

In continuare , eu ti-as mentiona ,ca daca dta intr-adevar,ai pretui victoriile mele sportive, NU le-ai folosi in jocul dtale politic , deci ti-as mentiona ca data viitoare sa scrii un articol la rubrica : SPORT , in care fundalul , continutul ,scopul si ideea principala , secundara si tertiara sa fie : Sportul , nu Politica…

denali 21-03-2011 - 18:51

Desi am promis ca nu te mai deranjez cu atentia mea si te las sa vorbesti dupa cum te taie capul, imi mai calc pe inima pentru a-ti spune ca nu e prima oara cand esti total pe langa subiect. Daca ai fi citit articolul meu , ai fi sesizat catre cine era indreptata critica. Dar dumneata , ca de fiecare data , nu esti interesat de ceea ce scriu eu sau altii,si indiferent ce as spune , vii cu aceleasi probleme , aceleasi reprosuri, aceleasi trimiteri la deontologie, aceleasi apropouri la suturi (habar nu am pe cine vizezi cu ele) aceleasi trimitieri la STS pe care am inteles de prima oara ca nu il suporti nu era nevoie sa insisti. In fine , am sesizat si eu si toti ceilalti cititori ca orice as scrie, dumneata vei intreba de muzee , de petrolul pe care il iau americanii sau francezii, de inocenta conducerii de partid si de stat si cat de rau fac ziaristii care iau atitudine impotriva hotilor si tradatorilor, a luptei pentru ciolan si coruptiei generalizate la nivel de stat. Slava domnului ca nu esti Lucian Bute. atat ar mai fi trebuit amaratei asteia de tari sa aibe un Lucian Bute cu mentalitatea dumitale . Nu am mai fi avut nici un motiv de bucurie. In incheiere as dori sa iti multumesc pentru grija ce mi-o porti si am sa aplic incepand din acest momet fara abatere sfatul dumitale vizavi de pastrarea rezervorului emotional asa ca nu am sa mai citesc comentariile dumitale si necitindu-le bineinteles ca nu voi mai avea la ce raspunde. Sa traiesti asa cum iti asterne Basescu!

neacsum 21-03-2011 - 18:54

Denali.
Mii de scuze , ti-am scris numele in alta rubrica . Comentariul ide mai sus imi apartine si ii e destinat lui Denali

neacsum 21-03-2011 - 19:23

Nu stiu ce se intampla scrisesem un raspuns lui Denali, dar din greseala am trecut numele lui la rubrica nume si a aparut ca si cum ar fi ofst scris de el. Mi s-a spus ca va fi moderat, dar inca nu a aparut. In fine , daca nu va mai aparea , inseamna ca asa a fost sa fie. Il anunt pe aceasta cale pe domnul Denali ca am sa tin cont de sfatul sau privind rezervorul de emotii si ca atare , nu am sa ii mai raspund pentru ca am sesizat ca orice as scrie dansul este nemultumit si interbine cu aceleasi pribleme , cu SRS, cu muzeele cu deontologia si grija fata de conducerea de partid si de stat. Deci domnule Denali, va multumesc pentru sfat, am sa-l urmez si nu am sa va mai citesc comentariile , daca tot sunt stereotipe, considerati ca v-am raspuns deja la ele. P ed e alta parte , incerc sa imi mai pastrez si eu rezervele emotionale . Sanatate si sa traiti cum va doreste Basescu.

denali 21-03-2011 - 20:09

Dle Ziarist deontolog Neacsu…hmmmm…Postarile mele nu sunt decat opinii personale vizavi de articolele dtale…

Deci prin concluzie , postarile subsemnatului sunt …stereotipe…ptr. ca : ARTICILELE sunt stereotipe…

Dle ziarist deontolog Neacsu , eu ti-am spus si o repet : Eu nu am absolut nici un cal pe care sa mizez in cursa asta politica mioritica, adica ,eu nu sunt nici ptr. si nici impotriva lui basescu ,geoana, crin, sau oricare altul…

De fapt au ti-am oferit o critica constructiva , cum sa fii mai eficient, te-am indemant sa-ti tii pulberea uscata si sa o folosesti in momente cheie , si sa nu o risipesti…dar dta tipic , unui patriot mioritic , te-ai bosumflat…ti-ai facut traista si ai plecat…parca ziaristii astia , n-i se spune aleg aceasta porfesie tocmai ptr. ca sunt interesati,pasionati si le plac : discutiile ,polemica, ideile , comunicatie si liber schimb de idei , nu-i asa ?…

In ceea ce priveste jaful muzeelor , furatul petrolului si DEONTOLOGIA….Hmmm…cum sa explic pe intelesul dtale dle ziarist deontolog Neacsu ?…hmmmm…

De obicei in orice alta industrie , daca cineva incearca sa indica consumatorul in eroare ( in cazul ziaristilor ,consumatorul fiind cititorul) acel antreprenor , acera companie ,acea industrie , ar fi datat in judecata , impostorul si falsificatorul ( de stiri ,in cazul dtale) , ar fi dat afara , sia-r pierde slujba…asta in orice alta industrie ,servicu si activitate , cu exceptia : Presei, a Mediei( de indobitocire in masa) …a dtale dle ziairist deontolog Neacsu…

Acreditarea de ziarist si/sau jurnalist nu iti confera si licenta de : A MINTI CU NERUSINARE , dle Neacsu sau cum spunea un mare erudit mioritic : nu-ti da licenta sa „arunci cu noroi si sa spurci tematica”…

Dta dle ziarist deontolog ai facut acuzatii serioase pe acest ziar in postarile sia rticlolele dtale FARA DOVEZI ,asa cum iti cere DEONTOLOGIA asta sa ai cel putin trei surse , independente una de alta , inainte de a-ti hrani cititorii cu excremente, FALSURI si MINCIUNI…

Nu numai ca nu ai produs DOVEZI ,dar macar nu ai decenta sa-ti ceri scuze consumatorului ,adica cititorului articolelor dtale…

In acest caz ce doresti dta ca eu sa fac dle ziarist deontolog Neacsu ??…sa ignor si sa ma fac ca ploaua si sa-mi imaginez ca nu ai scris si ca nu crezi ceea ce ai scris ?…si acum sa te iau in mod serios ??….

Dta ma indemni sa consider ca mi-ai raspuns la toate aceste FALSURI si MINCIUNI ,dle ziarist deontolog Neacsu ?…fara absolut nici o DOVADA sau macar SCUZE , ptr. cititor…hmmmm…cum am spus daca dta erai in alta industrie si propagai asemenea minciuni si falsuri vizavi de produsul sau servicul pe care doresti sa-l oferi , iti pierdeai slujba de mult…

In media de indobitocire in masa exista o AROGANTA si un DIVORT TOTAL fatat de ADEVAR si REALITATE , uimitor…

Cum am spus dta exemplifici ce am afirmat in trecut despre activistii prea puturosi sa candideze ptr. pozitii in politica , si in aschimb devin : ziaristi si reporteri : voi scrieti nu stiri, nu ce se intampla ci voi scrieti ce ATI DORI ,sa se intample…

Dl SRS , a folosit un ziar , ca pe un…sut…impotriva lui basescu si a altor , ceea ce este OK ….asta atat timp cat o declari sus si deschis , si nu camuflezi acest ziar ca un ziar ” de dreapta” , imbacsit de contributori de STNAGA si neo marxisti, si folosesti ziarul cu un singur scop : de a distruge oponentii politici…

Dta dle ziarist deontolog , Neacsu ,ar trebui sa inveti de la dl SRS, si sa realizezi ca dlui a Epuizat Rezervorul Emotional al cititorului…ecest abuz Emotional , a avut ca epilog : FALIMENTUL acelui ziar…bineteles au fost alti factori care au contribuit la faliment , dar principalale au fost : tranformarea unui ziar intr-o agenda personala si impersonarea unui ziar de Dreapta , cum am spus : imbacsit de editori , opiniatori ci contribuitori de STANGA…

Dle ziarist deontolog Neacsu , critica subsemnatului la adresa celor scrise de dta , nu este la fel precum critica dtale fatat de basescu : una de distrugere totala politica si personala ,ci una : CONSTRUCTIVA…eu iti citesc si observ ( in sumar) situatia din romania si despre romania si liderii ei , DIN AFARA …o privesc din alt unghi , unghi pe care dta nu il poti pribvi din cauza enormului interes pe care l-ai investit intr-o anumita cauza si idee…

Un ultim gand dle ziarist deontolog Neacsu…ultima dtale propozitie de mai sus…
denota o mentalitate si o dependenta demna de mila…
dta scrii : „sanatate si sa traiti cum va doreste basescu”…hmmm…dle ziarist deontolog Neacsu , inca un sfat (gratuit) : eu am invatat de mult ca INDIFERENT cine este la putere , imi voi trai viata UNDE si CUM doresc , indiferent daca ceausescu , bush, clinton , iliescu sau basescu sunt la putere…eu nu imi clibrez viata )si fericirea) asa cum fac multi (inclusiv dta,se pare) , de cine , in raport cu cine este la putere…sa fac aceasta , ar insemna sa-mi predau fericirea , independenta , onoarea, in manile unor indivizi pe care nu ii cunosc , nu i-am intalnit in viata mea , in persoana , si probabil ca nu ii voi intalni niciodata…

Tot de mult dle ziarist deontolog Neacsu am invatat ca singurul Lider ca nu ma dezamageste , tradeaza si injunghie in spate , este Dumnezeu…EL este singurl standard , care imi spune cum sa traiesc si caruia ii respect dorinta…nu a lui basescu ,bush sau oabma sau aoricarui alt muritor ( de rand sau nu )…

cat despre ziaristica ,dle Neacsu…hmmmm…eu iti urez : succes…

denali 21-03-2011 - 21:49

APEL :

fac apel la colegii , prietenii, rudele , si cunostiintele dlui ziarist Neacsu Marin…

In urma unor conversatii , avute cu dl ziarist Neacsu , pe tema ADEVARULUI si REALITATII, dlui ( dl neacsu) a decis sa pararaseasca aceasta discutie…

Acesta abandon a fost prematur (si infantil), luand in considerare ca nu au folosite in conversatii : injuraturi…

In urma abandonului prematur al dlui ziarist Neacsu , ma fac nevoit sa apelez la cei care il cunosc si care au contact cu dl ziarist Neacsu ,asta , in urma faptului nepoliticos, nefericit, si neprofesional al dlui ziarist neacsu ,care a abandonat arena dialogului si a spus ca nu-mi va mai citi , improscaturile cu noroi si spurcarea tematicilor alese cu grija de dlui. si deci apelez la dvtra cei care il cunoasteti ,. ptr. a-i transmite un mesaj din partea mea…eu fiind ,un individ simplu neacredidat , care nici macar nu stie cum se mananca jurnalistica , de fapt nu este un mesaj,ci mai degraba : un sfat ( gratuit) …

Va rog donilor si doamnelor sa-i transmiteti dlui ziarist Neacsu urmatorul sfat , ptr. a-l ajuta pe dlui in epopeea infrangerii actualului presedinte mioritic :

Noi toti stim IMPOTRIVA cui este dl ziarist Neacsu…ca orice opozant din opozitie , face asta clar ,zilnic…gurile rele spun ca de fapt articolelel dlui Neacsu , au devenit : stereotipe (si sterile)…

CE noi NU STIM ,este urmatorul fapt : Nu stim PENTRU CINE sau CU CINE este dl ziarist neacsu…

Una din RESPONSABILITATILE unei opozitii sanatoase , nu este numai …trasul cu sutul…in inamicii politici , dar si prezentarea de viabili Contra Candidati , cu nume ,prezentarea de Idei , de Platforme , ca o alta cale mai buna la cea prerzenta…

Noi cei neacreditati , inca asteptam sa vedem CARE ?..CINE ? este varianta sau Individul , personajul politic, care va imbunatati , actuala atmosfera politica, economica, sociala , etc.,etc..din romania…

Daca dl ziarist Neacsu ar consuma macar 10% din energia si timpul alocat distrugerii oponentilor politici ,si ar explica gloatelor de nespalati , neacreditati o alta ALTERNATIVA la cea numita basescu , mai mult ca sigur , ca dl ziarist Neacsu va avea mai mult succes in a convinge gloatele ptr. cine sa voteze in viitor…

AScest sfat gratiut va avea un efect colateral…Prezentarea de ALTERATIVA ptr. basescu va improspata si alimenta Rezervorul Emotional al glotelor ,rezervor care va alimenta dorinta ca aceste gloate sa faca efortul de a se prezenta la urnele de vot…

Multumesc anticipat tuturor prietenilor, cunostintelor si colegilor dlui ziarist Neacsu , ptr. facilitarea transmiterii cestui sfat gratuit…

digital 21-03-2011 - 22:26

gloaba esti tu iar nespalata-i mata!!!ca sa lamurim un prim punct!!!

digital 21-03-2011 - 22:28

adica gloaba in loc de gloata!!

spartacus 21-03-2011 - 22:58

Denali
Cand si unde l-ai vazut pe neacsu injurand ? Cum poti afirma ca s-a suparat pe tine pentru ca nu ai injurat ? Esti nu numai absurd ci si rau intentionat. Eu in locul lui nu iti raspundeam de loc, de la inceput. Tu nu vrei dialog, tu vrei sa distrugi tot ce e pe langa tine . Arata-mi unul care ti-ar lua tie apararea . Stai in cocina ta acolo si nu mai incerca sa bagi si pe altii in ea .

digital 21-03-2011 - 23:06

voi nu vedeti ca astia sunt propagandisti pupincuristi??!!
sunt mai mioritici decat mioriticii.ei vor doar sa para denali ,valverzi,bumerangi si alte oratanii,de fapt sunt niste gargaragii de prim rang,asa cum sunt cei care i-au investit sa combata pe forumuri!!!mincinosi,trisori,tupeisti si jeguri de oameni ca de alte animale mi-e jena sa spun!!!!

spartacus 21-03-2011 - 23:17

Dam se vede de la o posta ca sunt pusi pe atac la persoana . Are dreptate Neacsu, orice subiect ar atinge, acest Penali ca si Valvedre se leaga de el si ii dau cu aceleasi stereotipuri.., repeta aceleasi chestii. Aici , era vorba de Bute si de faptul ca presa alerga dupa subiecte mizere in loc sa se concentreze pe ceva frumos ce s-a intamplat romanilor. Iar Denali ii sare la beregata pentru ca s-a atins tangential de cei care il platesc sa faca misto de cei ce nu sunt pe plac portocaliilor. Cum spuneai si tu Digital, jeguri, nu oameni.

digital 21-03-2011 - 23:21

d-l neacsum este prea elegant si echidistant dar daca o mai tine asa o sa scrie la daily news ca de astia cate-l sufoca n-o sa mai aibe loc!!

digital 21-03-2011 - 23:24

te rog sa scrii digital cu d mic!!

spartacus 21-03-2011 - 23:28

k

denali 22-03-2011 - 00:00

To : spartcapus…

Te rog RECITESTE postarea subsemnatului…

Eu am scris ca NIMENI…nici eu nici dl ziarist Neacsu , nu am injurat si deci nu am gasit nici un motiv ( dar defapt am gasit cateva) , ptr. care dl Neacsu s-a bosumflat si a parasit discutia…

Dle spartcapus ,daca nu stii cum arata inca o injuratura , citeste staticul produs de individul care se auto intituleaza : digital ( dar care in realitate tot …analog… a ramas)…

Eu iti urez succes pe viitor in a avea capcitatea de a analiza propozitii si fraze simple scrise pe miortica…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult