Acasa Opinii Gigi? Doar o chestie de igiena

Gigi? Doar o chestie de igiena

scris de Ziua Veche
3 afisari

Ce ne-a apucat cu Gigi Becali, tocmai acum in Postul Pastelui? Pe noi, nimic. El e apucat, de cand a fost fatat.

Pur si simplu am avut informatia ca are interese majore intr-o societate. Am verificat. Am constatat ca nu le-a declarat. L-am sunat, sa avem si punctul lui de vedere. Si, tac-pac, ne-am luat-o, prin reprezentanta, din toate pozitiile.

Sincer, imi pare rau ca nu l-am sunat eu. Am experienta cu familia Becali. Acum vreo 14-15 ani am avut o discutie, tot telefonica, cu Giovani. El ma cautase. Direct ca sa, tac-pac, de mama, de neamurile de la Amarasti, de vara-mea Gena, de toate rudele pana la a cinspea spita. Spre marea lui surpriza, i-am zis si eu de dulce. Nu era in post, asa ca mi-am permis!:)).

Bref, mi-a promis un glont in genunchi. Nu si-a tinut cuvantul! Peste doua zile mi-a trimis solie de pace. Ii trecuse. Si mie. Pana la urma, becalii sunt simpatici. Cu amendamentul ca de multe ori sunt asa de scarbosi incat iti vine sa versi de atata simpatie. Parerea mea: li se trage de la bani prea multi si cam murdari. Trasatura de familie sau deformare profesionala? Hait, vorbesc de profesie in casa liber-profesionstului…Ma lua gura pe dinainte. Fix in Postul Pastelui.:))

Ca sa revenim la cestiune. Ne-am bagat coltii in jugulara lui Gigi, ca Mitrea in a lui Geoana, si acolo vom ramane pana cineva de la ANI, de la Bruxelles, de la, de la… il va lua serios de guler, de perciuni, de interese…de ceva. Numai sa-l ia! Macar pentru cativa ani.

In rest, e treaba de igiena publica, cum ziceam si in titlu. Daca tot gospodarul isi face curat in casa si-n obor de Pasti, de ce sa nu facem putina “acuratete”, vorba unui fost coleg, si in spatiul public?

Nu v-ar placea o tara in care gigeii sa mulga oile si nu poporul? N-o mai fi la fel de vesela, dar nici noi atat de tristi…

0 comentariu

sorge 09-08-2010 - 05:49

Sau or mai fii si altii .
S ar putea aplica foarte bine si in Romania,in pozitia in care ar fi ales un Presedinte pro -Basescu .

katun 10-08-2010 - 08:36

acelasi model se pregateste si pentru romania… criza actuala este accentuata in mod intentionat de cuplul basescu-boc… cu un an inaintea alegerilor prezidentiale vor lasa economia sa se relanseze, apoi cu ajutorul presei servile (B1, EVZ) vor spune ca este meritul lor si exista riscul ca, in cazul in care „reformele” vor fi oprite de un nou guvern condus de PSD sau PNL, romania sa se intoarca in criza economica… astfel prostimea il va vota pe boc presedinte garantat de basescu, iar acesta il va pune pe basescu premier… fix modelul rusesc, numai prosti mai cred ca basescu tine cu americanii!

ioan 10-08-2010 - 12:17

Este un scenariu de luat in calcul, numai ca oamenii acestei tari „prostimea” s-au cam desteptat si intuiesc faptul ca Presedintele&Co. au fost niste mari mincinosi. Nici celealte culori nu stau mai bine! Discrepanta intre campania elecorala si realitatile curente este prea mare incat, cineva sa mai acorde incredere acestor oameni politici mediocrii, asa ca sa ma exprim elegant!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult