Acasa Opinii Gura Păcătosului

Gura Păcătosului

scris de Marin Neacșu
3 afisari

Domnul Boc a dat iarăşi cu băţul în baltă sau cu nasul în fasole. Invitat şi el la o emisiune la Realitatea, post până acuma ceva timp interzis capetelor încoronate ale PDL,  a vrut să arate lumii că nu îi e frică de lupul cel rău şi s-a produs, pentru a vorbi şi el măcar odată în viaţă la un post cu audienţă mare. Îi era săracului frică, pe bună dreptate, că va fi debarcat şi nu va apuca să îl vadă lumea şi pe el la un “tocşău” cu spectatori.

Marin NeacsuŞi s-a introdus la o emisiune unde moderatorul părea ceva mai potolit decât Radu Tudor, dar mai dur decăt mănuşa de catifea cu biblia strâmbă. Ei bine, toate bune şi frumoase, domnul fost prim ministru s-a prezentat cu lecţia învăţată, -credea domnia sa-, dar a uitat să îşi ia cu el proverbele şi uite aşa a uitat că ”pisica blândă zgâriază rău” şi „fiecare pasăre pre limba ei pere!”

Şi uite aşa, ne-am trezit cu porumbelul care iese din gura păcătosului tocmai când îi era lumea mai dragă. Vorbele domnului Boc, scoase sau băgate în orice context vrea domnia sa, spun un lucru pe care îl ştiau şi aurolacii neşcoliţi, dar pe care puterea nu îl putea recunoaşte nici în ruptul capului. Şi uite că uitând unde se află, crezând ca vorbeşte cu împricinatul, la o şuetă de partid, între patru felinare, musiu Boc îşi bate cuie în talpă tocmai când se răciseră discuţiile cu schimbarea premierului şi toată lumea comenta cu sârg curăţenia de vară de la Constanţa. Declaraţia este atăt de delicioasă, spusă cu atâta candoare, încât nu ştiu ce mai poate face CNA sau CC  sau eu ştiu pe cine va mai invoca domnul Bocănel pentru a i se ierta prostia. Ia să cetim ce zice gura păcătosului :

Justiţia şi statul de drept funcţionează. Personal nu-l cunosc pe Mironescu. A fost deputat, când eu eram primar. Îl ştiu din partid. E un om care vine cu o experienţă administrativă. Aş vrea să găsim un numitor comun cu opoziţia în legătură cu numirile politice. Dacă Mironescu era un protejat al regimului, n-ar fi făcut obiectul unei anchete penale. Dacă a încălcat legea, Mironescu să răspundă

 Admirabil spus. Nici Pontosul Crin sau Crinul Ponta nu ar fi reuşit să exprime mai clar acest adevăr. Bineînţeles, a nu se crede că cercetarea împricinatului de către DNA este o chestie politică, Doamne fereşte, nuuuuuuu, vă rog să nu scoateţi din context declaraţia berbecului. Bineînţeles, domnul Boc nu îl cunoaşte personal pe domnul Mironescu, aşa cum nici domnul Traian Băsescu nu îl cunoaşte pe”ălaaaaaaa, hî hî hî, cum îi zice măii, cumătrul ălaaaaaa, aşa , Mondial .. hî hî hî”, încheiat citatul, bineînţeles că l-a cunoscut doar tangenţial în partid, pentru că de fapt  fac parte din clanuri diferite, chiar dacă jegmănesc aceeaşi ţară, bineînţeles că ar vrea ca cele două clanuri din interiorul PDL să găsească un numitor comun în legătură cu numirile politice şi –mai ales- bineînţeles că cine va face ca Mironescu, ca Mironescu va păţi, iar cine va face ca Ritzi şi ca Robertina, ca ele va fi protejat.

După ce a ouat porumbelul şi l-a văzut zburînd pe Breaking News, domnul prim a luat foc şi a început să ameninţe postul  că dacă nu scot castanele din foc şi anunţul de pe ecran, se duce la tovarăşa învăţătoare şi va fi vai de ei. Apoi, într-o încercare şi mai neinspirată de a drege busuiocul, domnul Boc declară senin :” Din declaraţia mea cu privire la Mironescu să se înţeleagă că nimeni nu e mai presus de lege” Cu alte cuvinte, noi, românii aştia, suntem atât de proşti încât avem nevoie ca domnia sa să ne traducă ceea ce spune. Deci ne traduce din Bocănească  în română. Ca şi în cazul Oradea, cu mesajul prietenilor de peste Tisa, cineva a tradus greşit pe Breaking News. Bine că a fost acolo domnul Boc să ne facă traducerea corectă. 

Ce este mai grav este că se vor găsi destui pinguini care să spună că este o manipulare, că se distorsionează adevărul, că declaraţia e scoasă din context şi chiar că filmul cu dovada este contrafăcut iar domnul Sobi, marele expert în cascadorii cinematografice şi politice, va demonstra fără putinţă de tăgadă că emisiunea a fost transmisă în decalaj şi cineva a „montat” această declaraţie, că totul e o făcătură ieftină, dar din păcate nu avem în ţară mijloacele tehnice pentru a demonstra falsul. Dar bineînţeles va fi adus filmul realizat de Partid, în care se va vedea că nu  e adevărat, nu domnul Boc a spus asta, dânsul, nici nu se afla in studio în acel moment, luase o pauză de ţigară şi cerea o etnobotanică lui Eba. În timpul ăsta, mogulii l-au substituit cu o sosie, un frate geamăn de care habar nu avea, cum nu avea habar nici domnul Igaş despre activităţile lui Mironescu, deşi era al doilea om în MI. Şi uite aşa, subiectul va fi dat uitării, vor apărea alte subiecte mai interesante, vor mai fi găsiţi câţiva corupţi prin clanul vecin, iar imaginea domnului Boc va fi reevaluată cu ocazia alegerilor. Mai vorbeşte cineva acuma despre alegerile din 2009 ? Dar despre băiatul care a intrat cu falca în palma domnului preşedinte? Dar despre madam Ritzi ? Dar despre Roberta socotitoarea ? Pai vedeţi ce baiat bun e românul, cum trece el cu buretele peste toate ? Aşa că domnule Boc, staţi liniştit. Poate îl mai omoară americanii o dată pe Osama şi uită toţi de dumneavoastră.

22 comentarii

Ho Ciu Tzi 29-05-2011 - 12:09

Da, așa? Miciuriniștii Neacșu și Huhu nu prea au succesuri cu butașirea portocalilor?

Neacsum 29-05-2011 - 13:29

Ho Ciu Tzi,
I sa auzim punctul dumitale de vede pe caz. Care este adevarul si cine minte.Astept argumentele domnule Ho nu doar joc de glezna. O prostie mai evidenta decat asta , nu putea produce domnul Boc. Iar dumneata te inscrii in grupul celor ce sustin ca lumea este rea si interpreteaza tenedntios nu ?Hai spune-o si umple-te de penibil.

Ho Ciu Tzi 29-05-2011 - 15:00

Va multumesc pt. interpelare dumnule Neacsu, si voi incepe printr-o senecatura – Numai adversarul spune adevarul, prietenii si mai ales aliatii ne mint, caci sunt prinsi in plasa diabolica a datoriei.

Din articolul dvs. si anume din partea introductiva, cu pregatirea psihologica (rautacioasa) a cititorului, se desprinde ideea ca Boc era adversar, si se simtea printre adversari.

Vad de asemenea ca Boc a facut un comentariu #1 al carui mesaj nu a fost bine inteles. Si mai vad ca, dupa ce a vazut nu a fost bine inteles, a mai facut (dupa emisiune) un comentariu #2. Dumneavastra spuneti ca acestea constituie tautologie retorica, caci pasa-mi-te ar fi o greseala de limba care consta în repetarea inutilă a aceleiasi idei formulata cu alte cuvinte.

Ce imi pare gresit este faptul ca dvs. contraziceti intentia clar exprimata in mesajul #2, si spuneti este vorba de o tautologie logica si nu una retorica. Dupa care, prin excludere, speculati ca Boc nu isi urmareste in justitie protejatii, si inca, „culmea”, ca regula generala.

Dar, aceasta este foarte comic, caci la randul dvs va aflati in aceeasi situatie retorica.

Adversarii nu se pot intelege, si rareori se respecta. Dar de ce sunteti dvs atat de adversar lui Boc? Caci si asta este comic.

Nashu 29-05-2011 - 14:49

Marinica, ai putea „condensa” in cateva vorbe ce vrei sa spui de fapt. Un „corolar”… Am citit toata labareala anti-Boc, etc… OK – dar ce oi vrea sa spui… Dumnezeu stie… Pe bune (e clar ca nu ne potrivim la pareri) mi-ar place sa inteleg ce vrei sa spui. Zece cuvinte care sa defineasca punctul tau de vedere. Hai ca nu-i mare lucru… zece vorbe! Crezi ca poti?

YAAKOV 31-05-2011 - 11:26

Puti rau de tot !

Ho Ciu Tzi 29-05-2011 - 15:06

DECLARATIE TOTALA, ABSOLUTA, SI UNIVERSALA
==============================
Slovele d-lui. Neacsu fac bine la inima de forumist!

Morkova Vesela 29-05-2011 - 15:42

Lasa, lasa, pai nu-l spun eu lu Dragomir ala cu barda, sa-i taie ID-ul …
Si daca veni vorba, io asa zic, sa-i dea Dragomir Sobru-l inapoi lui urbos, caci sunt sigur ca cine-l are este de acord.

Doru Dragomir 29-05-2011 - 15:54

Nu pot interveni in aceasta problema, cine s-a inregistrat primul cu un ID si o adresa valabila de e-mail pe forumul ziuaveche.ro, acela are prioritate

Doru Dragomir 29-05-2011 - 15:55

apropo, e valabil si pt tine sub ce pseudonime postezi -:))

Ciu Huhu 29-05-2011 - 19:29

Ho Ciu Tzi e un hot portocaliu ordinar, mi-a furat trei vechi nick-uri ale mele: Huhu Ciu, Ho Ciu Tzi, Hokusai San, nu-i de mirare, singurul lucru care-l stiu portocalii e sa fure!

Morkova Vesela 29-05-2011 - 19:35

ia vezi matalutza ce zice duru Dragomir …. „cine s-a inregistrat primul cu un ID si o adresa valabila de e-mail pe forumul ziuaveche.ro, acela are prioritate” … deci nu e caz de furt boule, nu te-ai inregistrat.
Mare tampit mai esti!

Ciu Huhu 29-05-2011 - 19:48

Bou si handicapat miuntal si mare escroc ca toti portocalii esti tu idiotule, nick-urile astea le-am folosit multi ani la defuncta Ziua care nu permitea furtul nick-urilor, la fel si pe alte forumuri, tu idiotule portocaliu ai furat si alte nickuri asa ca pe asta Morkova Vesela securistule-pedelist-basist-diversionist-manipulator, gunoi portocaliu, ptiu!

Hokusai San 29-05-2011 - 19:43

Huhule mincinos, ia dovedeste-ti afirmatiile daca poti potaie liberala, mai scarboasa si inca mai mincinoasa decat mariajul PNL-PSD

Hokusai San 29-05-2011 - 19:40

Minte porcul liberal, gradinar de 2 parale, ce baga castraveti bolnavi dupa cum s-a vazut! Eu am ID-ul Hokusai San si nicidecum cel care se maimutzareste ca fuind Huhu!
HUOOOO CIU HUHU, BANDIT LIBERAL PROVOCATOR SI MINCINOS!

Hokusai San 29-05-2011 - 19:46

GATA HUHULE, CARA-TE DE AICI, CACI AICI SE DISCUTA SI NU INGHITIM PORCI MINCINOSI

Hokusai San 29-05-2011 - 19:50

Asculta Ciu Huhu, eu am arhiva intreaga de la Ziua, asa ca nu mai manca de la puturos cu polonicul, ca nu tine!

Ciu Huhu 29-05-2011 - 22:18

”Sa traiesti bine!” portocaliule Pena!

Ciu Huhu 29-05-2011 - 19:56

Mda, postarea mea de raspuns escrocului care semneaza cu multe nickuri furate si de la alti forumisti A FOST INTERZISA, SE PARE CA ZIUA VECHE E IN CIRDASIE CU GUNOIUL ACESTA UMAN PORTOCALIU DIVERSIONIST-MANIPULATOR!
Halal sa va fie ZUAVECHE, va antrenati de partera gunoielor portocalii pentru alegerile viitoare, sinteti bine platiti de PDL-UL PORTOCALIU?
Rusine Ziuaveche!

Ciu Huhu 29-05-2011 - 20:12

Gunoiule portocaliu PDL in frunte cu Basescu, BOC E O SLUGA DOAR, A RUINAT TARA si poporul si a INDATORAT pe multi ani Romania si poporul!

Ciu Huhu 29-05-2011 - 20:45

Lasa manipularea hotule portocaliu si nickul Aolica e furat , ati ruinat tara si poporul gunoaielor portocalii!

Aolica 30-05-2011 - 14:09

Oameni buni! Acest Ciu Huhu minte de rupe pamantul, a votat Basescu in trecut de 2 ori, si nici nu are WC-ul vopsit in portocaliu dupa cum se lauda. In plus a parcat mai intotdeauna in parcarile cu plata concesionate lui Udrea si cand face comenzi de pitza face numai de la intreprinderi favorabile PDL. Este un mincinos gogonat!

CZC 31-05-2011 - 09:56

Domnul academician Florin Constantiniu a caracterizat foarte bine politicienii postdecembrişti: „Clasa politică postdecembristă este cea mai incompetentă, cea mai lacomă şi cea mai arogantă din istoria României”. Domnul academician Eugen Mihaescu spunea că în România nu s-a facut privatizare. A fost “înstrăinare”. De pe urma acestei “înstrăinari” unii au primit comisioane grase, iar alţii au luat, mai bine zis au furat din avuţia naţională, apărând, astfel, pătura “ciocoilor noi cu bodyguard”. Aşa cum zice Socaciu: “aia hoţi, aştia hoţi, mama lor la toţi”. Ce are în plus “gaşca” aflată acum în fruntea statului, faţă de alţii, este PROSTIA. Când spun prostie mă refer la nivelul de cultură şi la capacitatea de conducere. “Şeful” guvernului este etalonul, fără multipli, de măsurare a prostiei. “Stăpânul” domniei sale este etalonul, tot fără multipli, de măsurare a mârlaniei şi minciunii. In plus, faţă de alte guvernări, au pus în funcţii de conducere, în posturi cheie pentru supravieţuirea Romîniei, numai indivizi care distrug cultura, educaţia şi sănătatea românilor. Atunci cand e vorba de buzunrele proprii şi ale clientelui, “gaşca” este neîntrecută la “şmecherii” şi la prostirea mulţimii. Un fruntş al “găştii” recunoştea că au câştigat alegerile minţind.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult