Acasa Opinii Hai, gata cu fotosinteza!

Hai, gata cu fotosinteza!

scris de Marin Neacșu
63 afisari

Frunzăverde s-a săturat să livreze clorofilă partidului-stat şi trece la PNL. Pe lângă asta, mai apar 40 de primari PDL anunţaţi ca bonus.

Marin NeacsuDupă Frunzăverde, presa a vehiculat alte nume cu adevărat absurde. Să crezi că 40 de primari pleacă aşa, dintr-o dată, din PDL, parcă ar mai merge, dar să spui că Broscoiul sau Roberta, sau madam Cocoş pleacă din PDL, este chiar ceva ce nu puteai să crezi, nici dacă vedeai. Atunci de unde şi de ce au apărut aceste zvonuri şi mai ales cine a avut interes să le arunce pe piaţă?

Să fie USL-ul? Unii aşa ar spune şi justifică asta prin dorinţa de a crea panică în rândul parlamentarilor PDL şi a-i determina să îl urmeze pe Frunzăverde şi pe ceilalţi „presupuşi” că ar mai demisiona. Nu ţine. Nu ţine, pentru că au propriile lor surse şi sunt primii care află ce se întâmplă prin sferele partidului-stat. Atunci cine a lansat zvonul şi mai ales, pentru cine ? Undeva mai jos, undeva prin fundul sertarului vezi o ştire mică mică despre Cupru Min şi o cifră şi mai mică mică, adică 200 milioane Euro cu care Roman Cooper Corp. a intrat in posesia a 60% din rezervele de cupru ale României. Citind ştirea am avut senzaţia că e ceva greşit pe acolo, eu credeam că acesta a fost comisionul. Cui îi plac tomatele aşa de mult? Cândva, cineva spunea că nu mai cumpără zarzavaturi din import, din patriotism. Înseamnă că omului îi plac aşa de mult tomatele, probabil soiul inimă de bou, încât şi-a propus să mănânce pe pâine toate roşiile româneşti. A început cu Roşia Poeni, urmează Roşia Montana. Aşa da patriotism. Parcă văd reclama :” Români, ajutaţi agricultura românească. Mâncaţi roşiile româneşti. Încurajaţi producţia românească şi umpleţi buzunarele exportatorilor de roşii!” Bineînţeles, această ştire mică mică nu are nicio legătură cu demisia Elenei Udrea, a lui Oltean sau Roberta Anastase. Uite cum revăd reclama aia cu copilul, care nu ştie de ce nu îi cade frunza. Răspuns: Pentru că nu este membru PDL. În final, copilul îi aminteşte tatălui că a uitat să stingă lumina. Întrebare: când să o stingă, când iese din Cotroceni, sau după ce a terminat de mâncat roşiile?

Hai, gata cu fotosinteza, treceţi la culcare!

5 comentarii

basesekoo_1 11-04-2012 - 11:38

Din APV-ist in TRA vestit ziarist este o performanta doar daca niscaiva cazaturi se afla in nucleul dur de aplau DACI Citat din alta tapalaga ……………………..,,Cine este in spatele castigatorului licitatiei pentru privatizarea Cupru Min? Oficial, licitatia a fost castigata de compania canadiana Roman Copper Inc. despre care nu se stia decat ca are printre fondatori banca de investitii Bayfront Capital Partners. Cine sunt totusi persoanele interesate de Cupru Min? Potrivit surselor HotNews.ro, este vorba de o alta companie canadiana, Valhalla Resources, fondata de un cetatean american si unul canadian care traiesc in Romania din anii ’90. Este vorba de Stacy Quinney si Joel Hayes. Quinney a facut afaceri si cu Dinu Patriciu. Valhalla este cotata pe bursa din Toronto si deruleaza proiecte in domeniul resurselor naturale in Romania si Turcia. Contactat de HotNews.ro, Stacy Quinney a spus doar ca este un subiect „prea sensibil si nu pot comenta”. De mecena patrix ,se poate comenta , ca la SEFUL STATULUI ai deja o fixatie vizibila .

digital 11-04-2012 - 11:58

e clară treaba….cine-l citează pe…tapalabă,se și aseamănă și se și adună….
succesuri!!!

basesekoo_1 11-04-2012 - 12:48

In preajma lui Patriciu, Stolojan. Intr-un monitor oficial din 2004, o adunare generala a actionarilor companiei First Logistics & Distribution (actionari printre care figura si Stacy Quinney) indica in mod clar ca la conducerea companiei se afla omul de afaceri Dinu Costache Patriciu si Colin Hart, unul din partenerii de afaceri notorii de la Rompetrol.

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 11-04-2012 - 14:36

Toate scandalurile recente printre care, Rosia Montana, vinderea ultimelor companii ale Romaniei, eutanasierea ciinilor vagabonzi, inscrierea masinilor, Transelectrica si Cernavoda, Cupru min, etc., au fost aduse la lumina publicului NUMAI de otv. Dupa ce otv-ul le-au dezvaluit, abia dupa aceea, au venit si televiziunile aservite si falimentare, ziarele si radiourile de pe intreg cuprinsul tarii care isi preiau stirile privind noaptea la otv, ca sa le prezinte si ei ca si cum ei ar fi auzit primii de ele, desi, cu totii, s-au informat mai intii de la otv, pentru ca apoi sa le prezinte mai departe. Nu e rau, macar si pentru acest lucru trebuie recunoscut ca fiind virful de lance al democratiei romanesti. Printre acestia a sarit si Ponta, care, se pare ca nu-i scapa nici o noapte de otv; asa se face ca din ce in ce mai mult el vorbeste ca la otv, furindu-i lui Dan toate ideile pe care poporul roman i le-a dictat ca sa le puna in programul partidului ppdd. Nu e rau deloc, macar si numai asa, Dan Diaconescu a reusit sa miste tara pe un drum bun.

Azi-noapte, otv-ul a avut o emisiune absolut antologica. Dan Diaconescu, suparat la culme pe dictotorul Romaniei, Basescu, a facut niste dezvaluiri socante, printre care, faptul ca pdl-ul i-a oferit 120 de milioane de euro pe postul tv, otv. Tot azi-noapte, Dan Diaconescu a povestit care a fost toata afacerea cu inchiderea lui la inchisoare, cum, in momentul in care a iesit de la inchisoare din lipsa de orice dovada, Dan Diaconescu a fost chemat imediat de dictator, care s-a jurat cu „sa moara mama”, daca eu sint implicat in inchiderea ta la inchisoare ! Minciuna care a vea sa se sfirseasca prin adeverirea autoblestemului, murindu-i mama la scurt timp. Faptul ca mintea, a fost revelat in momentul cind Basescu i-a spus ca are dosarul la el pe masa si l-a citit si nu are nimic in ele prin care DD sa fie incriminat. Cum se poate ca un presedinte de republica sa aibe pe biroul lui un dosar de instanta? Unde s-a mai pomenit asa ceva, ca un presedinte de tara, sa se amestece in afacerile justitiei si sa citeasca dosare aflate pe rol? In ce lume traim?

Tot azi-noapte, Dan Diaconescu a povestit de toata tarasenia cu punr-ul, si cu asa-zisa alianta dintre ppdd si punr, o minciuna grosolana la care au pus urechea multi „naivi”. Deci, Dan Diaconescu, a fost contactat de presedintele partidului, Oprea, nasul lui Ponta, (aceleasi mizerii), l-a curtat pe Dan Diaconescu si i-a propus sa devine presedintele punr-ului, si ca, punr-ul doreste ca sa se topeasca cu totul in ppdd, si sa nu mai aibe sigla lui proprie, la care Dan Diaconescu l-a refuzat imediat. Atunci, Oprea, l-a invitat sa tina un discurs la congresul punr-ului. Dan l-a refuzat din nou, la care Oprea l-a amenintat ca daca nu vine, o sa-i aresteze toti colaboratorii lui. Atunci, Dan, ca sa aplaneze acest conflict, a acceptat sa se duca la congresul lor, unde a venit tirziu si a plecat devreme, tinind un mic discurs. Imediat, pe holurile congresului, s-a lansat zvonul ca Dan Diaconescu a fuzionat cu punr-ul. MINCIUNI! Toate presa a sarit pe dan cu microfoanele sa le declare cum s-a unit cu punr-ul, la care Dan le-a ris in fatza. A doua zi, prigoana punr-pdlist-usl-ista (celeasi mizerii) au purces in a aresta rind pe rind colaboratorii lui Dan Diaconescu, fara ca sa aibe vreun motiv. Acum presiunile sint si mai mari, hoardele mizerabile ale usl-pdl-punr-ului (aceleasi mizerii) fortind si mai mult distrugerea otv-ului, mimind o asa-zisa datorie pe care ar avea-o otv-ul de platit, fapt pentru care a fost pus fraudulos in insolventa. Ce face Basescu? Se foloseste de o lege aiuristica ce nu a fost pusa in efect de nimeni, din momentul in care a fost promulgata, prin care lege, statul paote sa preia firmele care sint puse in insolventa. Cine apare pe lista aceasta a companiilor in insolventa? Pe primul loc e otv-ul. Asa ca, Basescu vrea sa preia otv-ul si sa-l distruga, trecind in directa lui apartenenta, pentru o datorie care de fapt nu apartine otv-ului, ci a unui colaborator, care avea o datorie de dat lui Dan Diaconescu si a intrat el insusi in insolventa, asa ca acea datorie a trecut in circa lui DD. E o mirsevie de neinchipuit, care, intr-o tara normala, oricne ar fi facut-o ar fi fost bagat in puscarie in 24 de ore. Numai la noi, acesti mafioti mizerabili se plimba liberi pe strazi si mai conduc si destinele a 19 milioane de sclavi.

Presiunuile asupra otv-ului sint imense, deoarece otv-ul a devenit pe departe cel mai vizionat post tv, de el legindu-se sperantele intregii Romanii, ale tuturor romanilor din tara si din exil. Tot azi-noapte, Ioan Buduca, unul dintre marii nostri scriitori si jurnalisti, inscrisi de curind in PPDD, a facut citeva observatii de o exceptionala valoare, la ele adaugindu-se si ideile viitorului prim ministru al Romaniei, Horia Mocanu, absolvent cu Magna cum laude al universitatii Harvard, care, si-a adus o echipa intreaga din SUA, cu ajutorul careia va putea sa penetreze toate conturile din offshorer-urile mafiotilor pdl-isti si usl-isti, pentru a fi confiscate, redate romanilor, iar mafiotii sa fie pusi la puscarie, alaturi si de mafiotii si pungasii de la CNA, care au bulversat intreaga Romanie pentru mizeriile pe care le exerciteaza asupra singurului post tv romanesc cu adevarat.

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 11-04-2012 - 17:33

Un alt furt al actualilor guvernanti, il constituie „votul obligatoriu”, pe care Dan Diaconescu l-a trecut in programul partidului cum ult timp inainte ca un deputat punr-ist si un independent sa-l propuna ca proiect de lege. Azi, MARE SURPRIZA, acest proiect, a trecut de senat si va fi adus in discutia siaprobarea Parlamentului. Daca va trece si de parlament si Basescu il va aproba, atunci nimic nu maipoate opri PPDD-ul sa cistige alegerile, dar cel mai important cistig din acest proiect este faptul ca udmr-ul va iesi definitiv din viata politica, ei neputind sa mai intre in parlament la un vot masiv, datorita numarului scazut si in continua scadere al etnicilor maghiari, care, actualmente intrunesc cam 1 milion de oameni, din care cel putin o treime vor vota alte partide, deci, ramin in jur de 600 de mii de votanti, din care se vor mai imparti intre partidele maghiare nou create, ceea ce este absolut de neluat in seama. Cu un udmr iesit din viata politica, Romania se va mai debarasa de un cancer.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult