Acasa Opinii Homosexualii, arma secretă a Kremlinului

Homosexualii, arma secretă a Kremlinului

scris de Marius Bâtcă
7 afisari

În războiul împotriva orientării pro-europeane a Chişinăului, Kremlinul scoate la bătaie arma secretă: homosexualii.

Marius BatcaPentru a obţine anularea regimului de vize cu Uniunea Europeană, Republica Moldova trebuie să adopte legea anti-discriminare. Şeful Delegaţiei UE la Chişinău, Dirk Schuebel, a explicat recent că R Moldova şi-a luat acest angajament, la momentul negocierii foii de parcurs.

Speriat de faptul că, la Chişinău, pierde teren în faţa ideilor europene şi a „românizării” (n.a. – de fapt, a stopării slavizării populaţiei din Basarabia), Kremlinul se foloseşte de Biserică. Dar şi de mentalitatea est-europeană, intolerantă faţă de minorităţile sexuale.

Păpuşarii de la Moscova au dat ordin ca partidul comuniştilor, partiduleţele pro-ruseşti şi conducătorii bisericii ortodoxe de la Chişinău să pornească o adevărată campanie de dezinformare şi isterizare a populaţiei din stânga Prutului. Astfel, PCRM a anunţat că este condamnabilă intenţia guvernului AIE de a adopta legea anti-discriminare şi solicită să se renunţe la acest proiect, care poate genera o escaladare a tensiunii şi aprofundarea divizării societăţii.

Potrivit controversatului episcop de Bălţi şi Făleşti, Marchel, Mitropolia Moldovei va discuta trei soluţii în Sinod: propunerea de renunţare la legea anti-discriminare, excluderea sintagmei „minoritate sexuală” din proiectul de lege sau referendum. De altfel, Patriarhia Rusă, care are în subordine Mitropolia Moldovei, şi-a exprimat deja „neliniştea” faţă de intenţia autorităţilor de la Chişinău de a promulga legea anti-discriminare. Dacă legea va fi adoptată, „pot izbucni grave conflicte şi tulburări în societate„, a ameninţat Maksim Parşin, reprezentant al Departamentului sinodal „Relaţiile Bisericii cu Societatea”, din cadrul Patriarhiei Ruse.

Bineînţeles, pentru pravoslavnicii de la Moscova, nu homosexualii din Republica Moldova sunt problema. Ci faptul că Rusia îşi pierde influenţa în zonă, în favoarea UE. Iar poziţia patriarhului Kirill este cunoscută: “Ne rugăm pentru Republica Moldova, pentru prosperitatea poporului moldovenesc, ca orientarea politică a Republicii Moldova să ajute la păstrarea unităţii Sfintei Rusii”.

Opinie aparuta in nr. 53 din săptămânalul ZIUAVECHE.RO

5 comentarii

BULA 18-04-2012 - 12:27

Homosexualitatea e o boala, nu un drept fundamental.
Nu cere nimeni sa fie pedepsiti homosexualii pentru acest necaz al lor, dar nu suntem de acord cu propaganda care li se face si cu faptul ca li se da nas.

BULA 18-04-2012 - 12:28

Putin e homo. Cu asta il au americanii la mana si face ce vor ei.

Ciu Huhu 18-04-2012 - 14:50

Evreii americani i-l au la mina pe Putin, americanii-s simple slugi la evrei!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 18-04-2012 - 21:04

In masura in care domnia-voastra este specialist in legatura cu tot ce este manipulabil la fratele de la Rasarit, chiar credeti ca au ales cei de la Cremlin , cea mai eficienta abordare in leg, cu REPublica Moldova ?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 18-04-2012 - 21:47

,,daca privim ce a ajuns credinta in Romania dupa 1989,iar Kiril este un adevarat aparator al crestinismului,atunci este de preferat ca basarabenii sa traiasca intr-o oaza de curatenie morala ,decat in mocirla damboviteana ,care a importat din occident doar prostitutie,homosexualitate
,droguri,etc. in general tot ce este nociv!
» Scris de suceveanu la 24-08-2010 @ 03:50—- ,,ERAT demonstrandum

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult