Acasa Opinii Iadul cu miros de fum si moarte

Iadul cu miros de fum si moarte

scris de Teodor Seran
22 afisari

Cine nu putea să își imagineze cum arată Iadul a avut ocazia în ultimile trei zile să vadă frânturi din acesta. Cei care au fost atrași prin vicleșug în acest Iad și care au avut șansa divină de a scăpa cu viață, vor rămâne marcați pentru toată viața, chiar dacă sute de psihologi se vor ocupa zilnic de ei.

teodor seranÎncă o dată s-a dovedit faptul că RĂUL ni-l aducem singuri, atunci când dăm dovadă de iresponsabilitate și dispreț față de viață și de siguranța ei. Ceea ce este condamnabil este faptul că acest atentat la siguranța vieții a fost făcut de către autoritățile și instituțiile statului, cei care sunt datori să apere VIAȚA si nu să cheme MOARTEA. Nici terifiantele imagini de pe ecranele televizoarele nu i-au convins pe unii dintre semenii noștri că trecem printr-o durere cumplită, pe care numai prin solidaritate o putem depăși. Duminică, în miezul zilei, o formație de dansatori, țopăia și chiuia de zor din toți rărunchii, la „Național TV”, ca și cum DIAVOLUL nici nu trecuse în urmă cu câteva zeci de ore pe Pământ.

De la data izbucnirii incendiului și până duminică seara, vreme de 48 de ore, mii de oameni au venit să aprindă o lumânare și să aducă flori, în memoria celor dispăruți și pentru sănătatea celor suferinzi pe paturile spitalelor. Înfiorător este faptul că printre aceste mii de oameni nu s-a regăsit niciun preot! Atât de mare să fie spaima reprezentanților Bisericii în fața Întunecimii Iadului? Sau la locul morții și al lacrimilor nu s-a prezentat niciun preot, pentru că aceștia știau că aici, la porțile Iadului, nu avea cine să le plătească slujba?

E plină Capitala de astfel de cluburi-bombă, unde aerul miroase încă de la intrare a ceva nelegal. În interiorul acestor locații este adăpostit întodeauna răul, care ascunde sub mantia lui prostituția, proxenetismul și consumul de droguri. Cluburile sunt bălți putrede, în care zburdă în voie plevușca interlopilor din clanurile Bucureștiului.

O astfel de lume nu are nici cea mai vagă urmă de moralitate, pentru că aici se operează doar cu non-valori: minciună, furt, excrocherie, trafic de droguri și de carne vie. Unde sunt pioșenia și bunele intenții ale Bisericii? Unde sunt smerenia, pocăința și iubirea de aproape? S-a văzut cu această ocazie că toate aceste valori tradiționale sunt acordate doar cu bani și niciodată pe degeaba! Chiar și în fața morții! Oare nu se cuvine să dăm crezare, în fața acestei nesimțiri bisericești, celor care afirmă că breasla preoților ar fi doar o breaslă de trântori?

Afacerile cu tentă economică desfășurate de către BOR sunt protejate de stat și scutite de la taxa impozitului pe profit. Altarele ascunse de ochii credincioșilor au devenit în multe cazuri adevarate cancelarii de afaceri necurate puse la cale de reprezentanții Bisericii. Arhiepiscopii din Muntenia, Moldova, Ardeal, Dobrogea și Banat, stăpâni peste zone întinse din România, care cuprind mai multe județe, sunt mai bogați și mai puternici decât baronii locali tradiționali ai partidelor.

Nicio instituție cu atribuțiuni de control a statului nu controlează afacerile acestora. Ați auzit de vreun mitropolit sau arhiepiscop, să fie cercetat de către DNA? Acesta este clerul nostru actual, dar „bubele” pe care le au în cap sunt palide pe lângă oribilul și inumanul gest de a nu participa alături de oameni obișnuiți la durerea pricinuită de acest tragic eveniment.
Ca de fiecare dată, reprezentanții autorităților și instituțiilor statului s-au încurcat în declarații penibile și sancționabile din punct de vedere legal.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu, care înainte de a fi un “Piedone”, este mai degrabă un “Pinocchio”, minte cu nesimțirea unui demnitar obișnuit să încalce legile, că are dosarul autorizării Clubului “Colectiv”, curat ca lacrima! Fals grosolan și minciună cât muntele ! Așa-zisa “Autorizație de funcționare”, semnată de Pinocchio-Piedone, nu este un act cu putere deplină de Autorizație de funcționare, cu puterea deplină a acestui tip de document. Adrian Ionescu, șeful Poliției Locale din sectorul 4, al Capitalei, mima în declarațiile sale, faptul că nu știe acest lucru! Aceste declarații îl postează în afara legii și îl face de urgență propozabil pentru demiterea din funcție! Și mai catrastofale au fost declarațiile ofițerului ISU, responsabil cu PREVENȚIA producerii incendiilor, în sectorul 4. Prin necunoașterea legilor care îi guvernează activitatea, de pompier și prin ignorarea sau aplicarea lor greșită, acest ofițer, Geani Aldoiu, este propozabil din start pentru demiterea din această funcție, deoarece a dezonorat gradul militar pe care îl are! Desigur că principala vină o poartă Il Capo di tutti Capi, primarul Pinocchio-Piedone, care i-a plasat pe patronii Clubului “Colectiv” în lumina semaforului verde de funcționare, deși Clubul nu îndeplinea condițiile legale pentru a desfășura astfel de activități. Acest primar, cățărat la putere pe scara propiei legende , de incoruptibil și neiertător cu hoția si minciuna, metamorfozat într-o lichea politică care nesocotește binele public, este conștient de faptul că faptele lui se situează sub incidența penalului și, va încerca din răsputeri să demonstreze procurorilor că este nevinovat și curat ca laptele de bivoliță. Dacă toată această poveste se va finaliza ca în povestea lui Creangă, printr-un “F S!”, vom avea toate motivele să emigrăm și noi ca sirienii în altă țară cu oameni adevărați!
De bine, de rău, Președintele Klaus Iohannis a venit personal să vadă Clubul Morții. A spus, ce a spus, a adresat condoleanțe familiilor și a plecat demn și sobru. Primul ministru Victor Ponta s-a ascuns în aceste zile va “șobolanul de stepă”, pentru că are o teamă morbidă de băile de mulțime, care s-ar putea transforma în cazul lui în fluierături, huiduieli și mult mai mult decât atât! Poate într-o plecare de la Palatul Victoria!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult