Acasa Opinii În ce direcție merge România?

În ce direcție merge România?

scris de Ziua Veche
237 afisari
Doresc succes în noul an școlar fiecărui elev în parte, dar să știți că la succes trebuie să contribuim cu toții, asta, dacă înțelegem că România viitoare se formează în școală!
Dan Cristian Popescu

Dan Cristian Popescu

Știm că, în urma vreunui accident societatea se preocupă(câteva zile doar) și apar tot felul de idei, mai mult sau mai puțin utile, dar, conform legislației actuale, fiecare unitatea de învățământ poate introduce în regulament prevederi legate de obligativitatea testării consumului de droguri, alcool etc. sau, de exemplu, obligativitatea purtării uniformei, folosirea machiajului sau restricționarea folosirii telefonului în timpul orelor de curs!

În regulamentul unității de învățământ se poate introduce orice se consideră a fi benefic pentru un proces de învățământ mai bun, pentru mai buna formare a copiilor.
Finanțarea acestor măsuri se face, conform legii, de către administrația locală care administrează respectiva unitate de învățământ.
Acele consilii de administrare trebuie să se ocupe și de aceste lucruri, dacă se dorește, bineînțeles!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS