Înfrângerea mamelucilor | Ziua Veche
Acasa Opinii Înfrângerea mamelucilor

Înfrângerea mamelucilor

scris de Teodor Seran
5 afisari

Un Parlament dominat de laşitate a închis cercul de jeg care domină societatea românească. Cel puţin 7,5 milioane de români suferă acum de frustrare acută, fără a avea posibilitatea să o arunce din suflet, ca pe un scuipat gros, care te îngreţoşează. O luptă purtată fără curaj a adus o înfrângere ruşinoasă şi un sentiment de scârbă în rândul celor care au votat la Referendum. Starea de culpă a liderilor USL este uriaşă, dar în mod nesimţit, neasumată.

teodor seranDin prezumtivi eroi naţionali, Crin Antonescu şi Victor Ponta s-au metamorfozat  intr-un cuplu jalnic, care nu mai îndrazneşte să privească în ochii românilor. Un “ Don Quijote” spilcuit şi un “ Sancho Panza” super-obedient european, nu puteau să aducă fericirea aşteptată de votanţi. S-a dovedit în final că nu cutezanţa, ci doar interesul i-a mânat în luptă pe cei doi. Nu poţi sa fi în acelaşi timp şi cocoş, şi găină, pentru că rişti să cazi în cel mai jalnic derizoriu. Comportamentul celor doi co-preşedinţi ai USL este impardonabil, în condiţiile în care, cei doi au avut în mână toate atuurile.

Doar comportamentul de “curvă de lux” i-a purtat în final spre înfrângere. Artizanii falsei ofensive a USL, nu au gândit niciodată, că în realitate, înfrângerea lor reprezintă de fapt, însăşi înfrangerea românilor care au votat cu bună-credinţă. Tradus neaoş, acest tip de comportament se numeşte nesimţire. În afară de cetăţenii votanţi nu a pierdut nimeni. Traian Băsescu a redevenit Preşedinte, Victor Ponta a rămas Prim-ministru, Crin Antonescu a rămas în politică, păstrându-se în pole-position, Guvernul este bine-mersi, Parlamentul este şi mai bine-mersi. Doar «dobitocii» de alegători sunt rău-mersi. În sufletul acestora, senzaţia de neputinţă este mai puternică ca niciodată. Vindecare pentru criza morală din societate, nu există.

Nemulţumitile se vor amplifica exponenţial, fiind potenţiale declanşatoare de explozii sociale. Nimeni nu mai crede în nimeni, nimeni nu mai crede în nimic, iar entuziasmul nu mai există, decât ca un cuvânt decalibrat şi lipsit de relevanţă. Ce se mai poate face cu o astfel de populaţie lipsită de orice speranţă, care nu mai regăseşte nicio valoare morală în jurul ei? Nimic!

În niciun caz, astfel de oameni crunt dezamagiţi, nu pot fi folosiţi drept oşteni devotaţi ai progresului. Cetăţenii sunt toţi nişte neică-nimeni, o formă necesară şi sterilă, în timp ce miezul problemei este reprezentat de politicieni. Tragic este faptul că în timp ce hidoşii politicieni se luptă pentru poziţiile lor de aristrocraţi şi pentru bani, timpul trece, în mod ireparabil şi viaţa oamenilor se scruge aşa, urâtă şi rea, cum este ea modelată de către politicieni. În faţa unor asemenea bătălii dezamăgitoare, care storc chiar şi ultima picătură de vlagă din mii de suflete înşelate, nu se mai pot face cu bună-credinţă planuri. Nu se mai poate gândi sau prefigura un anume viitor. Pentru că el oricum, nu ar suna bine. Este necesar ca răul să se manifeste la intensitatea lui maximă, distrugând binele, ca abia după aceea să renască ceva nou din cenuşă.

Va fi nevoie de o revelaţie socială, greu de atins şi de implementat. Va fi necesar, ca românii să traiască aşa : fără speranţă, fără jegul fatalităţii mioritice şi fără nicio încredere în politicieni. Este necesar, ca de acum înainte, să abandonăm obiceiul de «a mânca politică pe pâine ». Convingerea că întreaga clasă politică nu face altceva decât să îi bage în « p….a mami lor !» pe neînsemnaţii cetăţeni este deplină. De ce nu ar face şi cetăţenii la fel ? Duceţi-vă voi în « p….a mamii voastre !».

72 comentarii

Tache 30-08-2012 - 07:19

Ponerologia este numele dat de către psihiatrul polonez Andrzej Łobaczewski unui studiu interdisciplinar despre nedreptatea socială . Această disciplină face uz de date din psihologie, sociologie, filozofie, istorie și ține cont de fenomene cum ar fi războiul agresiv , purificarea etnică , genocid , și statul politienesc . Teoria originală și cercetarile aferente, au fost realizate de catre psihologi și psihiatri care au lucrat în Polonia , Cehoslovacia si Ungaria, în anii anteriori aparitiei comunismului și anterior cercetarilor realizate de Kazimierz Dąbrowski și Stefan Blachowski . [2]
Łobaczewski a adoptat acest termen inspirandu-se din ramura teologiei , care se ocupă cu studiul răului , raul numindu-se in limba greacă, poneros . Potrivit lui Łobaczewski, toate societățile oscileaza între “epoci fericite”, sau timpuri ale prosperitatii, în care, prin cunostinte avansate, influența psihologică a psihopatologiei pe coridoarele puterii este suprimata, și “epoci nefericite.” În timpurile nefericite, intelectualitatea și societatea în general , pot utiliza aceste cunoștințe de specialitate, pentru a reorganiza ordinea socială, de-a lungul principiilor mental sănătoase. Este de menționat faptul că epocile fericite nu implică epoci mai avansate din punct de vedere moral, caci Łobaczewski spune clar faptul că, această fericire sau prosperitate, poate fi foarte bine fondată pe oprimarea unui grup-țintă.
Łobaczewski definește multe caracteropatii specifice, la care psihologia occidentală s-ar referi probabil ca tulburări de caracter, ele deschizând calea spre domnia finala a “psihopatiei esențiale” , manifestarea cu drepturi depline a patocratiei. Acest lucru are loc atunci când se presupune că societatea este insuficient păzita împotriva minorității psihopate, de astfel de patologie anormala, mereu prezenta în mijlocul ei (Łobaczewski afirmă că etiologia este aproape în întregime bio-genetică). El crede că aceasta infiltreaze o instituție sau un stat, valorile morale predominante sunt pervertite în opusul lor și apare un limbaj codat, nu foarte deosebit de dublul-limbaj-dubla-gandire a lui Orwell , care circulă printre masse, folosind Para-logica și Para-moralitatea, în loc de o logică reală și o moralitate normala.
Există diverse stadii identificabile ale patocratiei descrise de Łobaczewski. În cele din urmă, fiecare patocratie este destinata sa piara, deoarece rădăcina moralitatii sociale este sănătoasă, conform lui Łobaczewski, si este conținută în infrastructura instinctiv congenitala a marei majoritati a populației. În timp ce unii membri ai populației normale sunt mai susceptibili la influența patocratiei, și devin lacheii ei, majoritatea populatiei rezista instinctiv.

Tache 31-08-2012 - 09:19

Un conspect bine realizat al cartii profesorului Lobaczewski, Political Ponerology:A Science on the Nature of Evil Adjusted for Political Purposes

http://translate.google.com/translate?sl=en&tl=ro&js=n&prev=_t&hl=fr&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.thirdworldtraveler.com%2FPolitical%2FPolitical_Ponerology.html

MI-5 30-08-2012 - 07:36

Mai trebuie spus ceva:
Încrederea în Uniunea Europeana a scăzut sub 40%.
Majoritatea românilor consideră USA un stat duşmănos la adresa populaţiei din România.

Sentimentele anti-americane şi anti-europene se vor adânci.

BULA 30-08-2012 - 13:15

Cam tarziu vine trezirea romanilor la realitate. Si nici acum nu constientizeaza toate aspectele dezastrului, doar ca a trecut foamea prin ei. Sunt batuti in cap si de la astia sa nu ne asteptam la lucruri mari.

Huhu Ciu 30-08-2012 - 15:25

SUA si UE sint conduse despotic de ji dani, sint colonii ale evreilor!!!!!

Mache 30-08-2012 - 15:31

Ciuciule,

Scapa cat mai poti!!! Fugi in Bielorusia pana nu inchid evreii granitele UE 😉 🙂 🙂

Huhu Ciu 30-08-2012 - 15:45

Mache, esti cel mai cretin clujean sluga a dictatorului Basescu!
Cei mai cretini romani sint clujenii tai, e un lucru bine stiut!!!

Vlad 02-09-2012 - 13:00

HA,HA,HA…..1

CIUCIULICA –NU-L ASCULTA …MULT MAI BINE E IN kOREA DE NORD SAU IRAN.

Huhu Ciu 02-09-2012 - 17:00

Vlad sluga a dictatorului Basescu, cine ride la urma ride mai bine, ha ha ha ha ha prostovane in Corea de nord vei murii tu si si dictatorul basescu, la fel familiile voastre!

mircea 30-08-2012 - 07:41

marii tradatori sunt parlamentarii,baronii locali si primarii care si-au vazut ca le sunt puse in pericol afacerile, de exemplu:in campania locala alegatorii au fost tradati cu mar promisiuni facute de VANGHELIE,,nu era lot si timp sa nu te impiedici de PREMARU care este si de gasca lui care este in tote partidele,el are o intelegere cu BASESCU inca din anul 2000.Dupa ce a fostales nu a mai fost vazut la fata,nu este o mare cacialma din partea acestor pungasi,care s-au imbogatit numai din specularea banului public in interes de CLAN???PANA CAND

BULA 30-08-2012 - 07:54

E ceva de groaza cu acesti primari. Am o ruda la tara (n-are nici liceul), care si-a facut o firma de constructii. Initial a lucrat in Italia, ca muncitor. S-a cuplat cu primarul din comuna si face carpeli (reparatii la scoala, cate un podet, un gard, etc). Nu stiu cum are contractele intocmite, dar se joaca cu banii. Nici nu ne mai baga in seama ciumetele asta, de cand fura din banii publici, evident ca impreuna cu primarul si gasca lui.

jan dinu 30-08-2012 - 08:15

U portret corect ! Dar cind injumatatim politicienii asha cum
a fost decis la acel referedum despre schimbarea constitutiei
petru reformarea statului ??
JD-USA

BULA 30-08-2012 - 08:30

Jenica, un numar redus de parlamentari e convenabil pentru colonistii americani, pentru ca ii pot controla mai usor si au mai putini de corupt. De asta insista americanii atat de mult.

jan dinu 30-08-2012 - 08:49

Mi-ai dat motiv de inspiratie :
NU cumva i-au corupt (aia ) …pe majoritatea romanilor ?? …-:))))
JD-USA

ein deutscher 30-08-2012 - 11:31

Si iata cum, la prima situatie mai delicata de dupa momentul 2007, tanti UE si cu tanti SUA au uitat de harjonelile reciproce, si-au dat pe fata arama neocolonialista (ce mai radeam de Ceasca…) si da-i si lupta amestec in treburile interne ale unui stat SUVERAN! Partea proasta e ca in decembrie va trebui sa alegem intre o jigodie lipsita de scrupule si doi lesinati. Fiindca asta au fost. Niste lesinati care n-au fost in stare sa gestioneze 7 milioane si jumatate de voturi.

BULA 30-08-2012 - 13:17

Ponta si Antonescu nu sunt “lesinati”, chiar daca nu urla desteptaciunea in ei. S-au pus la dispozitia puterilor coloniale, sa ciupa si ei o bucatica buna. Si nici nu isi risca pielea in felul asta.

ein deutscher 30-08-2012 - 13:50

Ai dreptate, nimeni n-a pierdut nimic la faza asta. Cu exceptia celor care au votat la referendum. Trist, dar foarte adevarat.

Mache 30-08-2012 - 14:19

Bravo Serane,

Macar ati ajuns si voi sa acceptati ca sunteti niste carpe.

In orice caz, tot raul spre bine. Daca Ponta era si el odata in viata lui cocos tocmai acum, atunci probabil ca prin Octombrie trebuia sa incepi sa strangi in mod patriotic cureaua, pentru ca prea-cinsntitul guvern Tonta nu mai avea, saracutul de el, din ce sa-ti plateasca pensia. Asta a fost motivul pentru care USL-asilor li s-a ordonat sa asigure cvorum-ul la sedinta de lecturare a deciziei CCR.

Acum urmeaza o noua lovitura crancena a imperialistilor: Se zvoneste tot mai insistent prin targ ca, congresul socialistilor europeni ce urma sa aiba loc la Bucuresti (programat inca de anul trecut) la sfarsit de Septembrie se muta ‘napoi la Bruxelles. Planul initial era sa arate bizonului USL-as din patria noastra cat de stimati si iubiti sunt PSD-eii nostrii de catre PSD-eii din restul Euopei inainte de alegerile din patria noastra. Intre timp stalpul socialismului romanesc, Victoras Ponta, a devenit plagiator puciuriu fascist si ca atare cu desavarsire nefrecventabil, deci congresul isi ia jucariile si pleaca.

La Congresul Internationalei Socialiste din Africa de Sud nimeni n-a vrut sa se joace cu bietul Victoras (l-au anuntat doar sec de anularea sindrofiei de la Bucale), afara de maimutoii socialisti de prin Zimbabwe si Congo. Da’ si astia i-au cerut la sfarist niste donatii, ca doar nu s-au jucat pe gratis cu ciumetele 😉 , motiv pentru care media romana USL-asa (pregatita sa o puna de un specatacol de zile mari) tace malc vis a vis de marile izbanzi ale socialistilor romani la internatioanala de la Johannesburg 😉 🙂 🙂

Bietul Victoras a ajuns cu nervii la pamant. Scanceste si tresare in somn, Tipa din senin “Nu da nene, ca promit ca nu mai fac!”.Se trezeste apoi transpirat si tremurand ca un iepuras dupa cate un cosmar in care Gittenstein il trage de urechi pana ce acestea ajung ca elicele de elicopter in timp ce Baroso, Hollande si Merkel se cearta intre ei ca sa staileasca cui ii vine randul la tras suturi in fundul lui Ponta… 😉 🙂 🙂

Concluzia e ca in perioada urmatoare mamelucii vor deveni si mai mameluci, iar carpele se vor tranfroma de-a dreptul in hartie igienica. pe astia ii aveti c astia defilati… 😉 🙂 🙂

ein deutscher 30-08-2012 - 14:50

La care “voi” te referi, Mache, cand vorbesti de carpe? Grija mare pe cine insulti.

Mache 30-08-2012 - 15:29

Ma refer in mod evident la voi USL-asii.

In fapt apelativul “carpa” nu e deloc insultator, Dimpotriva. Uitati-va la voi: Trista adunatura a celor mai fetide dejectii sociale – hoti si talhari de succes, milogi penibili, mincinosi patologici si idioti fara sperante.

Huhu Ciu 30-08-2012 - 15:37

Retardatule basist Mache ai descris perfect slugile lui Basescu, si tu esti una, trista adunatura a celor mai fetide dejectii sociale, hoti si tilhari de succes, milogi penibili, mincinosi patologici si idioti, TOTI PEDELISTI!!!

ein deutscher 30-08-2012 - 15:44

Se pare ca mai mult de injurii nu esti in stare sa produci. Boala specifica pentru cei lipsiti cu desavarsire de argumente.

Mache 30-08-2012 - 21:21

E suficient sa compare cineva postarile noastre pentru a clarifica cine are argumente si cine mugeste ca vita. Nu-i asa Ein Zigeuner?

ein deutscher 31-08-2012 - 08:24

Daca la tine apelativul “carpa” e argument, m-am lamurit. Mai deschide DEX-ul si vezi ce-i ala “argument” si pe urma chelalaie p-aici. Pricepusi?

Huhu Ciu 30-08-2012 - 15:32

Mache sluga a dictatorului Basescu e cel mai cretin clujean, clujenii-s cei mai cretini romani!

camelia 30-08-2012 - 15:44

sa-i su gi kriciul lui Mache si eventual hemoroizii !!

Huhu Ciu 30-08-2012 - 15:48

Jos tigania PP DD=PDL in frunte cu tiganul DD slugoi al dictatorului Basescu!

camelia 30-08-2012 - 15:51

Ai un mesaj de la urbos : sa-ti arda copiii in flacarile iadului, si tu cu nevasta-ta aia schioapa si fara dinti, schizofrenicule ce esti !!!

Huhu Ciu 30-08-2012 - 15:56

S-a referit la familia ta de acasa si la acea din tigania PP DD!!!

camelia 30-08-2012 - 20:23

Maninca-ti fecalele, vierme imputit ce esti.

camelia 30-08-2012 - 14:50

Victor Ponta, naşul fiului vitreg al interlopului Vasile Gorun

Sâmbătă, 1 septembrie, liderul PSD Victor Ponta şi soţia sa, Daciana Sârbu, vor deveni naşii de cununie ai lui Laurenţiu Gorun, fiul adoptiv al fostului lider al lumii interlope din Vâlcea, Vasile Gorun.

Laurenţiu Gorun, de profesie avocat, se va căsători cu Larisa Mocioalcă, fiica deputatului PSD Ion Mocioalcă.

”Larisa, asociată în cadrul unui birou notarial din Timişoara, împărtăşeşte aceeaşi pasiune pentru ştiinţele juridice cu viitorul ei soţ şi demonstrează că dragostea poate trece peste obstacolul distanţei. Cei doi s-au cunoscut în perioada în care Larisa făcea practică în casa de avocatură a actualului logodnic”, scrie publicaţia “Săptămâna în Oltenia”.

”Da, pe Victor Ponta l-am rugat eu să ne fie naş. Ne cunoaştem de ceva vreme, suntem relativ apropiaţi ca vârstă şi mi-am permis acest lucru. Eu îl văd ca pe Victor, naşul nostru”, a declarat fiul fostului interlop Gorun pentru acelaşi săptămânal oltenesc.

Ziariştii de la “Săptămâna în Oltenia” mai scriu că, ”în ciuda unui trecut întunecat al tatălui vitreg, Laurenţiu Gorun a reuşit să îşi găsească o cale care să nu îl lege de isprăvile lui Vasile Gorun. De altfel, şi acesta din urmă a abandonat o cale a violenţei, fiind marcat mai degrabă, în ultimii ani, de cele sfinte decât de afacerile dubioase şi scandalurile care îl consacraseră în Râmnicul anilor ‘80 -’90. «Nu am legături cu cei care se învârteau pe lângă tatăl meu vitreg. Nici nu vreau să atrag prea mult atenţia asupra acestui nume pentru că poate fi dăunător pentru imaginea mea sau a celor apropiaţi mie. Da, pe Victor Ponta l-am rugat eu să ne fie naş. Ne cunoaştem de ceva vreme, suntem relativ apropiaţi ca vârstă şi mi-am permis acest lucru. Eu îl văd ca pe Victor, naşul nostru. Nici el, nici Daciana nu o să fie veşnic în fruntea Guvernului sau în Parlamentul european. Dar cu siguranţă vor fi în inima mea şi a Larisei», spune avocatul Gorun”.

Nunta la care Victor Ponta şi soţia sa vor fi naşi se va desfăşura la capela Palatului Ştirbey din Capitală, iar petrecerea va avea loc la Sala „Regina Maria” a aceluiaşi palat.

Cine este Vasile Gorun

Vasile Gorun, zis “Vulturul”, a fost mulţi ani lider al lumii interlope vâlcene. În urmă cu zece ani, Vasile Gorun a fost condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare pentru ultragierea unor poliţişti din Râmnicu Vâlcea veniţi să-i percheziţioneze locuinţa.

În urma unei monitorizări care a durat mai multe luni, Vasile Gorun a fost reţinut, în 2007, alături de alte şase persoane. Acesta a fost acuzat atunci de constituire a unui grup criminal organizat, spălare de bani, furt calificat, fals sub semnătură privată, infracţiuni informatice şi cu mijloace de plată electronice.

Trei ani mai târziu, în 2010, procurorii DIICOT au destructurat o grupare condusă de Ion Gorun, nepotul lui Vasile Gorun. Gruparea Gorun vizată de anchetă era specializată în comiterea de fraude la firmele de leasing şi alte operaţiuni financiar bancare frauduloase, prejudiciul ridicându-se la peste 700.000 de euro.

“În sarcina învinuiţilor coordonaţi de liderul acestora, Gorun Ion, din Judeţul Vâlcea, s-a reţinut faptul că în mod coordonat au desfăşurat activităţi de inducere în eroare şi achiziţionarea unor autoturisme de la firmele de leasing, care au fost ulterior înscrise în circulaţie prin folosirea de documente de identificare şi omologare false”, se arăta într-un comunicat al DIICOT din 2010.

Huhu Ciu 30-08-2012 - 15:39

Jos tigania PP DD=PDL, JOS BRONZATUL DD unealta a lui Basescu!

camelia 30-08-2012 - 15:43

Ai un mesaj de la urbos : sa-ti arda copiii in flacarile iadului !

Huhu Ciu 30-08-2012 - 15:49

S-a referit la copii tai tigane Camelia din tigania
PP DD=PDL!

camelia 30-08-2012 - 15:50

Ai un mesaj de la urbos : sa-ti arda copiii in flacarile iadului, si tu cu nevasta-ta aia schioapa si fara dinti, boratura ce esti !!!

Huhu Ciu 30-08-2012 - 15:53

S-a referit la familia ta tiganeasca de acasa si acea din tigania PP DD=PDL!

camelia 30-08-2012 - 20:58

S-a referit NUMAI la hoitul tau aflat in putrefactie, boratura spurcata ce esti.

Huhu Ciu 31-08-2012 - 09:36

Camelia Hehehe, proasta garii, imbecila ca matale ma, d-aia convinsi, care nu-si pun intrebari. Hai mars d-aici la familia ta de acasa si la acea din tigania. PTIU
Tigane ”Camelia” din PP DD tu ACUM O SUGI tiganului DD, si vesnic o vei suge FARA NICI UN profit!!!scoroafooo HUUOO.
PTIUU jadul sa te duca.

camelia 31-08-2012 - 14:30

Ma, scrusura umana, lepra imputita ce esti, tebecist nenorocit, hoit imputit, iesi dracului afara de pe acest forum. Nu vezi ca esti bolnav de cancer, trogloditule? Huoooooooo, flegma imputita ce esti. Iesi afara, javra ordinara de pe acest forum. Te-ai nascut degeaba. Tu trebuia sa fii vierme dar un accident te-a facut un fel de om, spurcatule.

camelia 30-08-2012 - 15:04

Viviane Reding, în continuare îngrijorată de situaţia din România

Intr-un interviu acordat postului Euronews, aceasta a subliniat că doar intervenţia Uniunii Europene a oprit, cităm, abaterile Guvernului de la Bucureşti.

Vicepreşedintele Comisiei Europene nu a ratat ocazia de a-şi exprima din nou îngrijorările cu privire la situaţia de pe scena politică din România.

„Sunt foarte preocupată şi la fel şi întreaga Comisie şi Consiliul Europei. Şi aţi văzut nişte reacţii care au fost foarte clare. Democraţia este un bun care trebuie apărat. Avem nevoie de instanţe independente. Nu putem desfiinţa curţi constituţionale. Şi trebuie să respectam ceea ce spun aceste curţi”, a spus Viviane Reding.

Întrebată ce poate face Uniunea Europenă pentru a-l obliga pe Victor Ponta să îşi respecte promisiunile, comisarul pentru justiţie considera ca intervenţia UE a fost determinantă.

„Faptul că Curtea Constitiţională a putut să emită o decizie şi aceasta a fost respectată, de exemplu. Cred că am blocat devierile de la democraţie. În acest moment, lucrurile nu sunt perfecte, dar cel puţin nu au deviat într-o anumită extremă”, a spus Reding.

În ciuda criticilor pe care le-a făcut la adresa situaţiei politice din România ultimelor luni, comisarul european nu crede că Uniunea Europeană a greşit când a acceptat aderarea României.

Huhu Ciu 30-08-2012 - 15:41

Jos tiganul DD unealta a lui Basescu, jos tigania PP DD=PDL!!!

camelia 30-08-2012 - 15:43

Ai un mesaj de la urbos : sa-ti arda copiii in flacarile iadului !!

Huhu Ciu 30-08-2012 - 15:51

S-a reerit la copii tiganilor din tigania pp dd=pdl, deci si la copii tai!

camelia 30-08-2012 - 15:52

Ai un mesaj de la urbos : sa-ti arda copiii in flacarile iadului, si tu cu nevasta-ta aia schioapa si fara dinti, caricatura scirboasa ce esti !!!

Huhu Ciu 30-08-2012 - 15:54

S-a referit la familia ta de acasa si la familia ta din TIGANIA PP DD=PDL!!!!!

camelia 30-08-2012 - 19:43

Sa i-o su gi lui Dan Diaconescu pina cind o sa-ti explodexe maxilarele alea de hoit imputit.

Huhu Ciu 30-08-2012 - 20:49

Tigane ”Camelia” din PP DD tu ACUM O SUGI tiganului DD, si vesnic o vei suge FARA NICI UN profit!!!

camelia 30-08-2012 - 20:54

Tigane ”Huhu Ciu” din PNL tu ACUM O SUGI tiganului CRIN A., si vesnic o vei suge FARA NICI UN profit!!! Mori spurcaciune in chinurile cancerului !!!

Huhu Ciu 31-08-2012 - 09:38

Camelia Hehehe, proasta garii, imbecila ca matale ma, d-aia convinsi, care nu-si pun intrebari. Hai mars d-aici la familia ta de acasa si la acea din tigania. PTIU
Tigane ”Camelia” din PP DD tu ACUM O SUGI tiganului DD, si vesnic o vei suge FARA NICI UN profit!!!scoroafooo HUUOO.
PTIUU jadul sa te duca.HUUOOO!!!!!!!

US 31-08-2012 - 09:39

Ce-o sa mai rad cand o sa-ti vezi plozii si nepoteii morti. Mai intai o sa boleasca viermiii apoi o sa-si dea in chinuri sufletele imputite. hehehe, chinuito… Caca-m-as pe hoitu ma-tii, camelia…

US 31-08-2012 - 14:12

Ar trebui sa stergeti si ce a scris probabil ji danul dement DXN sub nickul meu, daca tot stergeti.

camelia 31-08-2012 - 14:31

Huhu Ciule, spurcaciune :

Ma, scrusura umana, lepra imputita ce esti, tebecist nenorocit, hoit imputit, iesi dracului afara de pe acest forum. Nu vezi ca esti bolnav de cancer, trogloditule? Huoooooooo, flegma imputita ce esti. Iesi afara, javra ordinara de pe acest forum. Te-ai nascut degeaba. Tu trebuia sa fii vierme dar un accident te-a facut un fel de om, spurcatule.

camelia 30-08-2012 - 20:22

PAPAHAGI i-a facut BORFASI pe cei care au votat la referendum. Ce-ar merita acest nemernic sa i se faca de catre cei care au votat?

Mache 30-08-2012 - 20:58

O stical de vin cadou, ca le-a deschis ochii 😉 🙂 🙂

camelia 30-08-2012 - 21:00

Chiar asa, dom’ Mache? 7 milioane de borfasi? Si daca printre astia se afla si niscaiva neamuri de-ale dumitale?

Mache 30-08-2012 - 21:16

Asta nu schimba cu nimic situatia. Borfasii sunt borfasi. Cine sprijina pungasia tot borfas se numeste. Asta e.

Oricum dupa cate stiu eu nici una din rudele mele nu e halul in care sa fi pus botu’ la marlania USL-asa.

camelia 30-08-2012 - 21:42

Indiferent de ce-si-cum, “aiasta nu se face majestate” ! Politica inseamna : arta compromisului ! Cind e vorba despre 7 milioane de romani, nu mai faci astfel de afirmatii, taica. Iar daca tu te incapatinezi si continui sa aperi “zicerea” lui Papahagi, s-avem pardon. Nu esti credibil.

ein deutscher 31-08-2012 - 08:28

Tipic comunist, make. Cine nu-i cu noi e impotriva noastra. Ce comod e s-o faci pe comunistu’ si sa nu simti comunismul pe pielea ta, nu, javra? Iti doresc un gand “bun” din partea tuturor celor 7 milioane pe care tocmai i-ai injurat. Ca si scumpu-ti mentor. Paralela e evidenta, daca mai era nevoie.

Europeanuul 31-08-2012 - 10:17

Cine trateaza pe un astfel de ton electoratul nu merita nici un gram de respect. Intre timp popularii europeni PPE au decis sa anuleze si ei plenul programat la toamna in Bucuresti.

Huhu Ciu 02-09-2012 - 12:55

Numai cel mai cretin clujean sluga a dictatorului Basescu poate afirma despre 7,4 romani ca-s borfasi, nu-i de mirare, clujenii-s cei mai prosti romani!

Huhu Ciu 02-09-2012 - 17:09

Corectare: nu doar 7,4 romani, 7,4 MILIOANE DE ROMANI!

Huhu Ciu 03-09-2012 - 07:47

Se pare Ca Mache nu-i doar cel mai cretin roman, e si bolnav psihic, de aceea afirma ca 7,4 MILIOANE DE ROMANI sint borfasi!!!

camelia 30-08-2012 - 21:12

PERLE DE LA ULTIMUL BAC

– “Poetul este trist pentru că iubita nu ştie ce vrea de la el”;

– “E important să ne folosim gândurile ca să scăpăm de ele”;

– “Ion o fi ţăran, dar este un ţăran educat”;

– “Moromete îşi caută alinarea în salcâmul bătrân din curte pe care nu vroia să-l taie”;

– “Ion se împarte în două glasuri, al pământului şi al dragostei”;

– “Ca orice sărac care se îmbogăţeşte ţăranul de Ion nu ştie ce să facă cu această avere care cade pe capul său, care este pământul”;

– “Viaţa familiei sale (n.r. a lui Moromete) este grea, cum este a tuturor celor afectaţi de criza economic mondială şi bătrânul simte acest lucru”;

– “Ion este un ţăran care dă titlul romanului şi ca orice erou îşi găseşte sfârşitul omorât”;

– “Tânărul ar vrea să o ia şi pe Floricica şi pământul, dar în viaţă nu le poţi avea pe toate. Aşa că rămâne cu Ana şi este omorât de bărbatul său”;

– Un alt candidat a considerat că “Moara cu noroc” este roman;

– “Moromete era un bărbat ca vârstă nici prea tânăr, nici prea bătrân”;

– “Romanul Ion este scris de George Călinescu sau George Bacovia”;

– “Tatăl Anei l-a bătut pe Ion şi l-a bătut şi l-a bătut, până n-a mai putut”.

Istorie:

– “După opinia mea, constituţia lui Carol era adevărată pentru că prevede dreptul la conştiinţă şi dreptul la asociere”;

– “Carol a fost un rege bun, dare care îi plăcea să-şi înşele nevasta cu alte femei”;

– “Constituţia lui Carol încălca drepturile omului şi cerinţele UE”;

– “Constituţia lui carol ar fi fost bună şi astăzi dacă acesta nu era dependent de băuturi alcoolice”.

jan dinu 30-08-2012 - 21:24

— :-:::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) !!!!!!!!!
JD-USA

DXN 30-08-2012 - 21:29

cami,
Pe tine nu te-a mai …. nimeni de mult!

camelia 30-08-2012 - 21:43

Tu sa-i pui astfel de intreba-ri ma-ti, nu mie, spurcaciune.

DXN 30-08-2012 - 21:49

Pai, ma’ fato nu vezi despre se discuta aci?
Probabil ca ti-ai stricat echilibrul metabolic!

camelia 31-08-2012 - 14:06

Mi-am stricat “echilibrul metabolic”? Mah, prostovane, nu vrei sa-mi lingi slapii ca sa-ti revii?

ghjta avaanu 31-08-2012 - 20:09

Domnilor,

Nu va mai certati! Mai bine, luati-va ADIO de la ZIUA VECHE, pentru ca de luni nu mai apare, din lipsa de bani pentru plata site-ului! Oricum, acesti ziaristi, au dovedit ca iubesc aceasta profesie, scriind timp de 3 ani si jumatate, fara sa primeasca NICIUN LEU! Adio deci comentarii la editorialele politice! Cu mare tristete, adio ZIUA VECHE! Dati cu totii o para, sa nu se stjnga ZIUA! NEA’ GHITA A LU’ BUCUR.

un crestin 03-09-2012 - 04:20

Nici nu vreau sa aud asa o veste rea !

Bine ca are bani Sorin Rosca Stanescu sa se lafaie singur pe ziua lui.

vida clara 01-09-2012 - 01:08

Pai, daca n-ati boicotat. Doar asa nu v-ati fi numarat printre fraieri.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult