Acasa Opinii Iohannis uber alles ?

Iohannis uber alles ?

scris de Marin Neacșu
11 afisari

“Spune-mi cu cine te însoţeşti ca să spun cine eşti “-proverb românesc

Pariaţi pe Klauss Iohannis

Toată lumea politică, toate televiziunile, toate ziarele nu mai contenesc să discute despre noua stea a gimnasticii politice româneşti, marele, neprihănitul, înţeleptul, organizatorul, salvatorul Klaus, Paşă de Sibiu. Cum a ajuns un obscur primar al unui oraş să preia conducerea unui partid tradiţional şi să fie văzut ca cel mai potrivit şi necontestat candidat al dreptei politice, la tronul cotrocean ? Pare incredibil ca un om de care până acum doi ani nu ştia nimeni nimic, mă refer atât la media cât şi la lumea politică, să ajungă atât de sus? Dacă am fi trait în evul mediu, am fi spus că prin intrigi de palat, dar noi suntem – cel puţin aşa spun calendarele –  undeva prin secolul XXI.

Iohannis cel propus  ca variantă după căderea guvernelor Boc, ar părea la prima vedere candidatul ideal, împlinind oarece mituri mai mult sau mai puţin astrale: acela al neamţului riguros şi harnic, al domnitorului strain, chiar german şi acela al tehnocratului. Cam aşa a fost prezentat, propulsat, propus şi acum impus din câte se pare, pentru că  prea îl iau toţi în braţe şi politicienii români nu iau în braţe decât banul sau ordinul.

Apariţia

Deci, propus în 2009  ca o variantă de înfrângere a cerbiciei lui Băsescu, cel care nu accepta să numească pe cineva din opoziţie la putere, a fost ales şi propus de opoziţie ca tehnocrat, dar bineînţeles sub aripa opoziţiei. Mitul 1. Apoi după 4 ani de relativă acalmie, în 2013 Antonescu l-a luat sub aripa lui, l-a făcut peste noapte membru de partid şi prim vicepreşedinte PNL, ca om gospodar şi priceput om valoros de care partidul avea nevoie şi care pasămite ar fi împrumutat şi PNL ceva din seriozitatea lui. Mitul 2. După ce varianta Antonescu preşedinte a căzut şi după ce neamţul l-a forţat pe Antonescu să demisioneze demisionând el primul din conducerea PNL, acum a rămas interimar şi vrea să preia şi candidatura la Cotroceni, pentru a împlini şi al treilea mit. Riguros neamţul nu? Cineva întreba de ce nu l-a acceptat Băsescu pe Iohannis premier în locul lui Ponta după căderea guvernului Ungureanu, când numele său a fluturat iarăşi ca o variantă. Pentru că la vremea aceea nu prea avea mâner. Băsescu a numit întotdeauna în funcţii şi a acceptat numai oameni cu mâner, pe  care avea de unde să-i apuce. În plus, neamţul era neamţ şi Băsescu  la vremea aia era în mari tandreţuri cu madam Merkel, care uite că îl ocrotea pe Klauss ca cetăţean german nu ca supus, cu infinit mai multe drepturi decât un pârlit de iobag romîn, deci Băsescu nu ar fi avut cum să îl critice pe Iohannis că atacă statul de drept, pentru că statul de drept era german. Aşa că a fost nevoit să îl accepte pe Ponta care a fost un premier mult mai comod decât ar fi fost Iohannis şi care slavă Domnului avea mânere cât cuprinde. Asta ca să lămurim de ce nu l-a vrut Băse pe Klauss cel harnic şi frumos.

Ce îl recomandă?

Cât de harnic, de frumos şi de fără prihană este herr Klaus? Să vedem ce spun bobii:

Germania

În primul rând Iohannis al nostru, cel aproape necunoscut în ţară până acum 2 ani, era foarte cunoscut în Germania. De la fraţii întru cetăţenie, Iohannis primise 3 decoraţii, una în 2006, una în 2007 şi una în 2010.Cea mai cea mai este cea din 2007, dată de ministrul de interne al Germaniei, pentru că este cea mai înaltă distincţie germană. Nu e mai puţin adevărat că şi Klauss dăduse ce putuse şi domnului ministru, îl sprijinise la alegeri şi îl făcuse cetăţean de onoare al Hermannstadt. Aşa fac nemţii, plătesc fiecare, nu rămân datori. De aici şi vorba, “plătim nemţeşte.” Dacă stăm să facem un calcul matematic, ar rezulta că totuşi Klaus ar mai avea de dat un rest. Lasă că îl dă dacă ajunge preşedinte. Interesant este că decoraţia din 2007 a primit-o pentru “merite deosebite aduse Germaniei”. Ptiu bat-l să-l bată Wuotan, care or fi alea că noi nu ştim nimic. Ne-o spune şi nouă domnul Klauss, sau ne răspunde ca Oprea vizavi de a patra stea: “întrebaţi-l pe cel care mi-a dat-o.

Axa

Ca să nu creadă cineva că numai nemţii îl apreciază pe domnul Iohannis, acesta a mai fost decorat şi de reprezentanţii altor naţiuni, cum ar fi Ungaria, Italia, Japonia, Austria, Belgia. Nu e aşa că este merituos? Întâmplător sau nu, exceptând Belgia, toate ţările care l-au decorat, au făcut parte din Axă.

FDGR

Da, este atât de merituos încât a fost ales preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România, un fel de UDMR nemţesc, nu la fel de vocal, dar mult mai eficace. Tace şi face. Nemţeşte, nu? Ca şi UDMR, FDGR participă la alegeri, deci este şi cal şi măgar. Domnul Iohannis însă ne spune că FDGRnu este nici cal nici măgar: Noi nu suntem nici ONG, nici partid, ci suntem reprezentanţii grupurilor etnice germane din România. Şi atunci, prin definiţie, nu este posibil să avem orientare politică, fiindcă membrii noştri sunt membri prin apartenenţa la o anumită etnie. Ei pot fi de dreapta, de stânga, liberali, de orice fel şi noi trebuie să-i reprezentăm pe etnicii care se declară alături de noi. Deci, nu avem o orientare politică.” Păi dacă participă la alegeri, ce este, zebră?

Faptele

În dubla calitate de primar al Sibiului şi preşedinte al UDGR se lasă dat în judecată  în 2007 de un subaltern al său pe linie UDGR, Hans Klein (preot evanghelic şi consilier local) în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România. Acesta  a solicitat Judecătoriei Sibiu recunoaşterea oficială pentru FDRG  a calităţii de succesor al  Grupului Etnic German (Deutsche Volksgruppe) care se înfiinţase şi acţionase în Sibiu după Dictatul de la Viena. Bineînţeles, FDGR câştigă procesul, bineînţeles Primăria prin domnul Klauss Iohannis preşedintele naţional al FDGR, nu face apel, bineînţeles sentinţa e definitivă şi bineînţeles forumul  primeşte toate drepturile care aparţinuseră GEG,  fostă organizaţie nazistă, după cum o să vedem. Să mai amintim tot aşa în treacăt că tot în 2007, în Germania, doamna Merkel  a respins propunerea social-democraţilor germani privind interzicerea partidului neonazist NPD, partid care iată, la noile alegeri europarlamentare a obţinut un loc, aşa cum şi PPDD, avea la început un singur loc în Parlamentul României iar acum cochetează cu PSD şi vrea şi unul în guvern. Asta aşa, ca să vedeţi cum evoluează micile partide.

Corectitudinea

Să mergem mai departe. Cât de corect este Iohannis? Hai să vedem. În 2002, FDGR semnează un Protocol cu guvernul domnului Năstase 4 Case, protocol  prin care guvernul se angajează să dea acestui “ONG”  toate bunurile confiscate de comunişti comunităţii săseşti.  Şi profitând de acest protocol, grupul domnului  Iohannis pune mâna pe fostele posesiuni ale Grupului Etnic German. Salam Săsesc!

Cine este GEG?

„Grupul Etnic German din România (în germană Deutsche Volksgruppe in Rumänien) a fost înființat, sub presiunea Germaniei naziste, prin Decretul nr. 830 din 20 noiembrie 1940 (Legea 830/21 noiembrie 1940). Acest grup etnic a fost o organizație cu statut de persoană juridică, subordonată direct capitalei celui de-al treilea Reich, fiind singurul organism care a reprezentat, în perioada 1940-1944, comunitatea sașilor din zona Ardealului. Grupul Etnic German și-a câștigat un statut de semi-autonomie în cadrul statului român, fiind condus de către Volksgruppenführer Andreas Schmidt, ginere al Brigadeführer-ului SS Gottlob Berger, șeful Oficiului Central pentru Cetățenii Etnici Germani (Volksdeutsche Mittelstelle). Grupul era coordonat de Wilhem Fabricius, ministru al Reichului pentru România şi constituia o corporație de drept public, pusă sub protecția Germaniei de care era direct dependentă. Grupul Etnic German a preluat toate revistele și ziarele în limba germană, transformându-le în organe fasciste. A mai preluat și teatrul german de la Sibiu, cât și diferite instituții de cultură și știință germană din Ardeal și Banat. Totodată Grupul Etnic German a preluat întreaga rețea de școli germane, ceea ce a dus la fascizarea totală a învățământului în limba germană.

După înfângerea Germaniei Naziste, la cererea  aliaţilor, prin Decretul–Lege numărul 1.836 din 7 octombrie 1944, articolul 1, s-a abrogat Legea 830 din 21 noiembrie 1940 pentru constituirea Grupului Etnic German din România. Astfel, Grupul Etnic German a fost desființat, iar toate bunurile proprietate a Grupului Etnic German au trecut în proprietatea Statului Român.Acest decret a fost dat de Regele Mihai, nu de guvernul lui comunist care a preluat puterea abia în Martie 1945.”

Deci, FDGR  a profitat de un protocol pentru a pune mâna pe nişte posesiuni care nu se înscriau în condiţiile existente în protocol. Dar domnul Iohannis nu a încălcat numai condiţiile protocolului, ci şi statutul propriei organizaţiei, care la art 1 spune: „Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.) este o asociaţie a minorităţii germane din România, organizată pe bază etnică, persoană juridică română de drept privat, fără scop patrimonial.” Alles  klar ? Şi ca să fie şi mai clar, să nu creadă cineva că este o confuzie şi că domnul Iohannis a preluat doar casele, nu şi obiceiurile fostelor grupuri mai mult sau mai puţin naziste, iată ce spune acelaşi statut, la art 6:” F.D.G.R. este succesorul de drept al tuturor instituţiilor şi organizaţiilor ale minorităţii germane, care au fost desfiinţate prin constrângere.” De aici rezultă nemţeşte două aspecte: primul că FDGR  este succesorul tuturor organizaţiilor germane desfiinţate şi le preia deci toate atributele, drepturile şi idealurile, şi,  doi, că acelaşi FDGR consideră că GEG a fost desfiinţat prin constrângere, deci i s-a făcut o nedreptate. Interesant nu? Aşteptaţi un pic şi vom vedea şi în România, ca şi în Germania, un partid nazist sau poate chiar recunoaşterea prin lege a FDGR ca partid nazist. Dacă în Germania, se poate, dacă naziştii germani au ajuns în parlamentul European, noi, ca imitatori de profesie de ce să nu avem şi noi naziştii noştri?

Probleme cu justiţia

Ca să nu creadă cineva că activitatea domnului Iohannis se opreşte sau se limitează la activităţile şi moştenirea nazistă, o să amintesc şi alte câteva merite.

În aprilie 2013, ANI a sesizat Parchetul pentru o “presupusă” stare de incompatibilitate a lui Iohannis, care ocupa simultan funcţia de primar şi pe cea de reprezentant al municipiului Sibiu în Adunarea Generală a Acţionarilor de la SC Apă Canal SA Sibiu, din 5 august 2010 şi la SC Pieţe SA, din 30 aprilie 2009, ceea ce contravine prevederilor legale. Primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, a contestat decizia ANI în 31 mai, la Curtea de Apel Alba Iulia.Nu e nici o problemă, de vreme ce a putut să reprezinte Primăria într-un proces cu una din filialele grupului al cărui preşedinte era, cine se mai uită la o amărâtă de incompatibilitate de acest gen ?

Prin August 2013, tot ANI a sesizat Parchetul General pentru un alt “presupus” conflict de interese săvârsit în Decembrie  2010 de primarul Sibiului Klaus Iohannis. ANI spune că Iohannis a semnat  prin  2010, tot  în calitate de primar un contract cu o companie deţinută de acelaşi DFRG al cărui preşedinte era.

Nu cunosc dacă aceste cauze au fost soluţionate sau se foloseşte veşnica metodă de amânare şi mutare a cauzei de la o instanţă la alta,  ca în procesul cu domnul Mânzat care a contestat o repunere ilegală în posesie pe Legea 1072010, dar ştiu cămarele primar déjà a pierdut două cauze pe această speţă.

De fapt mai toate procesele mai importante care îl au ca subiect pe herr Klauss Iohannis, sunt împiedicate, amânate, rătăcite, declinate, probabil până se vor prescrie faptele.De data asta totul se  face româneşte, nu nemţeşte.

Mai amintesc doar faptul că unul din milionarii României, în euro, domnul Ilie  Grădinar, prietenul şi protejatul lui Iohannis, este cel mai bogat bugetar român. Domnul Grădinar este Director general la SC Energie Termică SA Sibiu şi i se mai spune şi  Ilie „Gigacalorie”. Nu o fi el de la sculărie dar e mare sculă pe basculă  de când e prieten cu neamţul.

Gospodarul

În ceea ce priveşte mitul gospodarului, ca să nu creadă cineva că domnul Klauss, un amărât de primar fără partid, fără sprijin politic a reuşit prin propriile forţe şi mintea luminată să lumineze Sibiul, hai să vedem cum a pus el Sibiul pe picioare. „Iohannis conduce FDGR, care este  membru asociat al «Uniunii Federale a Naţionalităţilor Europene» (FUEN) care, de la cartierul general al său din nordul Germaniei coordonează şi minorităţile europene germanofone – cu ajutor guvernamental. FUEN, înfiinţat de foşti nazişti cu vederi rasiste, colaborează cu Iohannis şi de asemenea şi cu fundaţia din Germania «Hermann Niermann», care a fost ţinta unor intense proteste în estul Belgiei, din cauza lobby-ului deschis pentru organizaţiile tip fundaţia din Germania «Hermann Niermann». În cadrul FUEN, FDGR-ul este, de asemenea, membru al «Grupului de Lucru al Minorităţilor Germane» (AGDM), aflat în contact permanent cu Ministerul de Interne din Germania. Partidul minorităţii de limbă maghiară din România, Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) este de asemenea membru FUEN. În realitate, Johannis administrează înţelept resursele pe care comunitatea le primeşte din Germania. Sub contractul Ministerului Cooperării Economice şi Dezvoltării din Bonn, asociaţia Germană pentru Cooperare Tehnică (GTZ) a început renovarea Oraşului Vechi – care este de obicei atribuită lui Iohannis – înainte ca Iohannis să ocupe funcţia. Agenţia Germană pentru Ajutor Tehnic (THW) a venit în ajutorul lui Johannis pentru rezolvarea problemei apei. Alt ajutor soseşte de la organizaţiile «Germandom» din Germania, de exemplu, FDGR şi Iohannis personal consiliază Fundaţia Hermann Niermann din Dusseldorf asupra «problemelor privind promovarea proiectelor culturale, academice si sociale» –  de asemenea în beneficiul minorităţii germanofone din România”.

Acuma mai miră pe cineva decoraţiile primite de Iohannis  de la germani? Toate aceste “succesuri” ale lui Iohannis, sunt realizate cu ajutor german şi nu de dragul sibienilor sau al României ci pentru creşterea imaginii de gospodatr înţelept a lui Iohannis şi urcarea sa pe poziţii înalte în politica românească. Cât de înalte? Vom vedea, probabil direct proporţional cu prostia românului.

Şi ca să vă convingeţi că toate aceste lucruri sunt cunoscute dar păstrate sub tăcere de oficiali, pentru că nu îndrâznesc să se pună “contra naturii” fostul şef al SIE  şi fost prim ministru, marele perdant, acest Speedy Gonzales al guvernării, mister MRU, încearcă şi el să prindă mâţa de coadă şi văzând că herr Klaus e pe cai mari, se dă pe lângă el, propunând un cuplu de vis, el preşedinte, iar Klaus premier. Bineînţeles, ca fost şef SIE, MRU cunoaşte tot ce am spus eu aici, dar nu îl priveşte. Domnule, te doare bulbul rahidian ce încearcă unii care se cred şmecheri, doar doar or prosti pe cineva. Adică votaţi-mă pe mine preşedinte că eu vi-l dau pe Iohannis premier, dacă tot vă place de el. Încearcă şi el varianta Băse-Stolo. Nea’ Alifie, s-a vărsat taică.

Cam asta, pe surt despre supercandidatul dreptei.  Cât de dreaptă? Este dreapta românească  suficient de dreaptă încât să sprijine extrema dreaptă ? Oricum, vom asista la un război Germania- SUA până şi în Noiembrie 2014. Cine va câştiga? În nici un caz românii.

PS Având două cetăţenii cea română fără voie, prin naştere, iar cea de-a doua, cea germană cerută din proprie iniţiativă, mă întreb ale cui interese le slujeşte domnul Iohannis mai cu sârg.  Dacă ne luăm după decoraţii, răspunsul este simplu.

241 comentarii

pathfinder 07-06-2014 - 11:53

Aha!
Iohannis a devenit periculos.
A venit ordinul de sus!
Sa-l jupuim, deci!

P.S. Oricat va veti screme voi, asta va castiga prezidentialele.
Si DA!
Iohannis uber alles!

BULA 07-06-2014 - 12:06

Ba, Iohanis asta e venit direct din cer, de la Dumnezeu. E alt fiu al lui Dumnezeu. De aia l-au lasat in pace cand l-au prins cu afaceri necurate. Cica (zicea unul la tv) ca Iohanis ar fi fost putin implicat in ceva trafic de persoane. Dar parca poti sa ai incredere in ce vorbeste lumea, ca e tare rea…

pathfinder 07-06-2014 - 12:29

Pai sa-l facem presedinte in Congo!

CONGO 07-06-2014 - 13:42

Congo e de acord!

digital 08-06-2014 - 16:27

CONGO din acest moment ești președinte, liga fascista te-a numit mai marele tuturor.

Antibasistul 08-06-2014 - 16:57

Da asa-i, jiidanul Congo a fost numit de Liga fascistilor seful lor, al fascistilor!!!

BULA 07-06-2014 - 12:12

E prea cusuta cu ata alba, cu acest Iohanis. Deja mi s-a facut lehamite de cata reclama ii fac. Parca noi am fi toti niste handicapati mintal si nu aveam pe cine sa punem sa ne conduca. Au exagerat atat de mult cu laudele si discutiile pe tema lui Iohanis, incat efectul va fi exact pe dos, de scarbire a pop.ulatiei. E ca la reclama de la farmaciile Catena, cu Stela Popescu si Arsinel. Ti se face scarba in kur.

Antibasistul 07-06-2014 - 14:25

EIN MAN EIN WORT!!!

Iohannis i-a jurat, si-a dat cuvintul lui Basescu ca-l numeste prim ministru daca e ales presedintele RO!!! De aceea Basescu a dat ordin presei basiste si postacilor basisti SA-L RIDICE IN SLAVI PE IOHANNIS!!!!

UnUL 08-06-2014 - 00:04

Ai și tu o idee fixă, Bășinel.

Antibasistul 08-06-2014 - 20:16

E un adevar!!!

UnUL 08-06-2014 - 21:09

🙂

Antibasistul 08-06-2014 - 21:50

E un adevar ce am scris despre Iohannis!!!
Nu postarea ta cretina!

Mircea 07-06-2014 - 13:20

Iata de unde isi sug seva Neacsu si cu tablagii sai (si asta nu pe gratis, platesc 120 lei/an ca sa invete):

„Dupa tentativele, cu greu infrante ale generalului Rutkoi si ale fratilor Lebed, Rusia a iesit la liman prin aducerea, de catre militari, la putere, in martie 2000, a lui Vladimir Putin…. Vladimir Putin a oferit tineretului scoala, distractie si locuri de munca, i-a arestat pe marii globalisti, transnationali miliardari sau i-a obligat sa fuga in Occident, a preluat sub control total, domeniul strategic al industriei energetice si a transat problema supradrepturilor…”
Col.(r) dr. Mircea Dogaru

Presedintele SCMD

Se poate observa usor ce rol important au avut militarii in Rusia si incearca prin Dogaru sa-l aiba si in Romania.

Tache 07-06-2014 - 13:50

Un text care trebuie neaparat citit ! MUST READ !

“DUPA NOI POTOPUL” IN VARIANTA BASESCU
– Comentarii pe marginea unui penibil “joc” de-a mobilizarea –

sindicatulcmd.blogspot.ca/2014/06/jocul-de-mobilizarea-10.html

Mircea 07-06-2014 - 13:57

Merita, din el e citatul.

UnUL 08-06-2014 - 00:06

Mda, sindicatul foștilor securiști, curat model de referință!

Mircea 08-06-2014 - 17:49

corect, tatuca !

urbos 09-06-2014 - 08:51

Urata famile mai sinteti. Unu e tatuca, schizofrenicu Mircea/cacatfinder, fratii Marx pe post de fii. Cine v-a fatat, e intrebarea.

UnUL 09-06-2014 - 08:55

E nostim cum alcătuiești tu familii, C u r bubos. M-ai amuzat.

Mircea 09-06-2014 - 09:00

Si in fond cine puii mei e EINSTEIN asta ? A ajuns macar plutonier-major ? Stie el cum se aliniaza frumos izmenele pe raft si cum se dau cu naftalina ca sa puta dupa colonei ca dupa o colonie de molii ? In concluzie poate orice tablagiu sa se traga de nojite cu el. Punct.

UnUL 09-06-2014 - 09:02

Absolut exact, domnule Mircea. 🙂

urbos 09-06-2014 - 09:27

L-am trimis pe imbecil la subiect ca sa afle cate ceva, si cretinu tot se intreaba cine e Einstein asta?
Un maimutoi redus mintal si-o secatura ca tot neamu lui, asta era Einstein al matale.

PS Te-au phootut asa rau in armata de ai ramas cu sechelele astea?

Mircea 09-06-2014 - 09:40

Adevarul istoric ne obliga sa spunem ca armata RSR avea un tablagiu poreclit EINSTEIN datorita capacitatilor sale intelectuale deosebite. Intr-o zi tablagiul batea niste cuie in peretii magaziei sale dragi si cum nu avea ciocan a folosit in locul lui un proiectil de aruncator. Explozia i-a facut pe ceilalti tablagii sa creada ca au venit americanii asa ca au iesit in mare viteza din magazii cu miinile ridicate cit mai sus. Neacsu care se juca cu creioanele colorate in birou a suferit un soc asa de mare ca mindra lui freza s-a transformat in muscodrom. E socat si azi. Tablagiul EINSTEIN sta si acum la coada la intrarea in raiul comunist cu proiectilul in mina. Cei care au scapat il injura acum pe celalalt EINSTEIN.

BULA 09-06-2014 - 09:53

Ba, te-as da afara de la servicii, ca esti prost si nu stii cum se face propaganda eficienta. Cu retardisme ca ce scrii tu pe forum, nu convingi pe nimeni. Trebuie sa fii mai sofisticat pentru astfel de activitati.

Mircea 09-06-2014 - 09:56

BULA
Da-ma, te opreste cineva ?

neacsum 07-06-2014 - 17:35

Intrebare de control: ce legatura este intre Iohannis si Dogaru sau Putin, sau mai pe intelesul tau care e subiectul articolului?

Mircea 08-06-2014 - 06:30

Multe din afirmatiile tale despre Iohaniss, poza postata pe blogul tau dar neacceptata aici, trimiterile la Germania etc., etc.. isi au originile in invataturile lui Dogarul catre dogarieni. Putin si „relatiile” respectiv „parerile” sale despre Germania se reflecta si ele atit in articol cit si in parerile tale despre „altii”, mai putin despre dragii tai rusi.
Eu n-am facut decit sa indic autorul iar unul dintre adeptii comunismului care comenteaza aici a dat si link-ul. Am raspuns corect sau e nevoie si de alte precizari ?

neacsum 08-06-2014 - 21:52

Poza postata pe pagina mea nu am trimis-o ziarului, radactorii afiseaza ce doresc ei. Asa ca iara esti pe langa subiect. Asa cum am spus mai de multe ori, este inutil sa discut cu tine. Ca si Musca Verde, daca nu sunteti cumva aceeasi persoana, aveti un fix, platiti sau nu, si va tineti de el. Si ca sa va iasa pasenta veniti cu insinuari si atacuri josnice, de fapt pe masura voastra, doar doar reusiti sa convingeti pe cineva ceea ce sustineti. Cine ma cunoaste stie ce fel de om sunt, iar cei care citesc acest ziar de ani buni, au propria lor opinie. Voi insa, atata stiti atata faceti, ordin sa aruncati cu noroi, aruncati. Probabil faceti parte din trupa lui cacahagi.

UnUL 08-06-2014 - 21:55

Domnule Neacșu, chestia cu „Cacahagi” te descalifică. Păcat.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-06-2014 - 22:01

Edmond Talmaceanu in tandem cu Jelu Visanu puskariashu , KKT hagi si alti homunculi sant elita pmpistilor +tynarul Vlaston , de la 6% la 0,6% !
FUNERALI la Elena YUDREA !

UnUL 08-06-2014 - 22:08

Parpanghel, nu sunt membru PMP. dar sunt de acord cu tine că nou aleasa conducere nu e cea mai fericită opțiune (lipsesc oamenii cei mai valoroși, reformiștii Papahagi, Baconsky, Funeriu, etc.; singurul om de mare calitate acolo e Cristi Preda).

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-06-2014 - 22:19

Nu esti …inca MEMBRU PMP , dar vei fi !
ESTI un GONOI – ESTI o RUSINE a
INTELECTUALITATI !

Mircea 08-06-2014 - 06:32

PS
Subiectul articolului este denigrarea unui neamt, adept al Germaniei si al nazismului care accidental e cetatean roman.

Mircea 08-06-2014 - 07:11

Revin cu o corectura. Subiectul este neamtul, denigrarea este scopul articolului.

pathfinder 08-06-2014 - 11:42

Corect!

urbos 08-06-2014 - 15:45

Si care ar fi problema fiu de catea? Daca denigratu e denigrat pe baze reale, atunci mars la cotet, daca nu, grohaie-ti contraargumentele.
De remarcat inca o data, cum fiul de catea „Mircea”, alta scursura basista care se vrea anticomunist, are apucaturile epocii, lingand unde a scuipat. Pai e frumos ma strengarule? Vezi cum te alint? Ca sa se potriveasca cu streangul. Unde ti-e locul.

US 08-06-2014 - 16:54

pathfinder
08-06-2014 at 11:42 Corect!
———
Ce vezi tu aici corect neterminatule, de unde cotzofana ma-ttii aparusi pe aceste meleaguri?Ce branza lu tatato ai cu rusii? Nu-ti place de ei? Tu crezi ca lor le va placea de tine? Voi astia toti de dati cu pietre in rusi credeti ca veti apuca sa va cresteti copii?, au sa le schimbe numele in Aliosa, Sasa, Tatiana, si nici habar nu vor avea ca au stiut vredata romaneste. Piei jigodie d’aci !!

urbos 08-06-2014 - 16:57

Iar a dat strechea in ji danul psihopat. Ia-l pe fiul de catea „Mircea” si dati-va foc.

UnUL 08-06-2014 - 17:17

Văd că a mai apărut pe aici un rahat rusofil care semnează US. Și așa erau prea mulți demenți admiratori ai criminalilor ruși !

UnUL 08-06-2014 - 17:46

Nu, patriotul lui pește, să fii rusofil înseamnă să-ți uiți istoria – ca să nu spun că e un act de trădare.
Dar ești prea cretin ca să înțelegi acest adevăr.

Mircea 08-06-2014 - 18:05

US este rusofil la si HUHU.

US 08-06-2014 - 18:09

UnUL
08-06-2014 at 17:17 Văd că a mai apărut pe aici un rahat rusofil care semnează US. Și așa erau prea mulți demenți admiratori ai criminalilor ruși !
…………….
Ma cap de peste, rusii-ti vor taia limba ca-i prea lunga. Gavaresti cam mult contra rusilor si nu dureaza mult pana vor trece tancurile rusesti pe langa casa ta, bosorogule.

UnUL 08-06-2014 - 18:12

Ai vrea tu, rahat kaghebist, numai că – vezi tu – suntem în NATO…!

Mircea 08-06-2014 - 18:16

urbos
08-06-2014 at 11:21 Labare, important e ca-s pe banii mei, nu pe ai altora, ca satra voastra de flegme basiste.
Banii tai sant marcati cu semiluna si sant tipariti in araba?

salut 08-06-2014 - 18:22

Pentru ZV

E vreo problema ca am facut remarca ca e relevant cum se pozitioneaza un om sau altul vis-a-vis de US, UE, NZ, RU sau ce mai vreti voi, doar pentru slugile in cautare de stapan?

E vreo problema ca am spus ca pentru oamenii normali, singura chestie intr-adevar relevanta este pozitionarea fata de interesele Romanilor?

Sper ca nu, si ca mi-ati sters postarea doar pentru ca i-am spus aluia „cap de s–a”. Regret amarnic, corect ar fi fost „cap de p–a”, sa nu existe confuzii cu unealta ascutita !
Acum lasati postarea, nu-i asa?

neacsum 08-06-2014 - 21:53

Subiectul articolului este un semn de intrebare vizavi de un posibil candidat la presedintie, care numai usa de biserica nu este. Dar daca tu consideri ca ceea ce a facut el este ok, asta este.

Mircea 07-06-2014 - 13:24

Ce nu vede Neacsu este finalul acestei fraze, scrisa de acelasi Dogaru:

„Putin este, incontestabil, marea personalitate politica a acestui inceput de mileniu dar si un adversar nativ al romanilor.”

neacsum 07-06-2014 - 17:38

Punctul doi: Daca vrei sa afli, dar sunt sigur ca dega stii, parerea mea despre ce face sau spune Dogaru, poti intra pe blogul meu sau chiar aici in arhiva si vei avea raspunsul la toate insinuarile tale tampite. Ma indoiesc insa ca asta ar folosi la ceva. Dar daca ai un pic de decenta, nu imi pune mie in carca ce spune sau gandeste altul, ca nici eu nu ti-am pus in carca ce spun sau fac Ponta sau Basescu care sunt conducatorii tai asa cum si Dogaru este presedintele sindicatului. Cred insa ca iti cer imposibilul.

ValVerde 07-06-2014 - 18:03

Vilvoi, uite-te, ba, la meci, lasa cearta !
Si stai cu ochii pe Magia Bucegilor ca umbla astia cu elicopteru’ negru.

ValVerde 07-06-2014 - 18:25

Simona tocmai a cistigat tiebreak-ul din setul 2 !!!

Antibasistul 08-06-2014 - 09:28

Simona tocmai a pierdut 1,6 miloane euro!

UnUL 08-06-2014 - 11:13

Nu totul se măsoară în bani pe lumea asta, Bășinel!

ValVerde 08-06-2014 - 15:33

„Simona tocmai a pierdut 1,6 miloane euro!”

===

Nu, ba paduche, a pierdut cam 800 de Euro.

Sa fi avut tu banii astia, pai nu iti luai bilet de tren pina-n Bucuresti sa scuipi pe unde a trecut Basescu ??!!

Antibasistul 08-06-2014 - 16:50

Ba popo…arilor clujeni retardați basisisti, 800 000 euro i-au fost dați Simonei de MILA, PTIU!!!

UnUL 08-06-2014 - 17:15

Da, sigur, Bășinel, oricine joacă tenis primește „de milă” 800000 de euro. Mă duc acușica să mă apuc de tenis.

Mircea 08-06-2014 - 06:44

Stiu bine care este parerea ta despre Dogaru dar mai stiu ca minti fara rusine si in repetare asa ca nu imi cere sa te si cred. Un individ care minte ca nu face parte din organizatii antistatale dar care isi plateste cu sfintenie cotizatia la o organizatie care cere desfiintarea institutiilor de baza ale statului roman, care ameninta ca membrii ei au arme, un individ care joaca pe cartea nationalismului dar ii pupa in fund pe inamicii pe fata ai tarii, care a fost dat afara din armata tarii sale, are credibilitate ZERO. Ponta si Basescu sunt conducatorii mei si sunt obligat sa-i accept caci ma obliga legea, indiferent de parerile mele. Dogaru e fuhrer-ul unui sindicat si nimeni nu te obliga sa faci parte din el si sa-i platesti cotizatie ca sa faca intre altele apologia comunismului decit daca ii impartasesti ideile.

neacsum 08-06-2014 - 08:16

De la o minte ingusta nu am cere.Daca tu crezi ca Dogaru intreaba pe cineva cand vorbeste , sau ca tot ce spune el reprezinta cu adevarat gandurile sau intentiile sindicalistilor, inseamna ca ori nu te duce minte, ori esti atat de orbit incat te faci ca nu vezi, sau mai bine spus amandoua.

Mircea 08-06-2014 - 08:41

Am spus eu ca Dogaru intreaba pe cineva ? Am spus si o repet ca tu il platesti ca sa te reprezinte. Voi reprezentati o minoritate infima si tot voi aveti tupeul sa vorbiti despre minte si orbire. Aveti oglinda la sindicat Neacsule sau doar stema cu secera si ciocanul ?

Mircea 08-06-2014 - 08:48

Am spus si o repet ca tu redai cu mare grija exact ce spune seful tau de sindicat dar iti aduci aportul cu cite o virgula in plus si cu critici la adresa fuhrer-ului ca doar sindicatul militarilor e democratic, nu-i asa ?
Il critici, de exemplu, cind spune ca Putin e un adversar nativ al romanilor ? Doamne fereste, cum sa faci asa ceva ?

neacsum 08-06-2014 - 08:59

Confirmi ce am spus mai inainte. Pai daca as sta sa vad tot ce spune Dogaru inseamna ca nu as mai face nimic altceva decat sa scriu despre el Cine il baga in seama in afara de tine si cativa fideli slujitori? Este o persoana fara nici o putere, un profitor, nici televiziunile nu il baga in seama decat cand mai vor o pata de culoare pentru rating, de cand nu mai e Becali sau Vadim pe sticla. Daca tu nu ai ce face si te uiti in gura lui, e treaba ta. In ceea ce priveste cotizatia, pe care o platesc, o platesc pentru mine nu pentru el. Esta la fel cu taxele pe care le platesti tu la stat. Daca asta inseamna ca sustii niste escroci si corupti, atunci felicitari.

Mircea 08-06-2014 - 09:45

Eu platesc taxe la stat pentru ca sunt obligat de lege. Pe tine ce lege te obliga sa dai bani la sindicat ? Da, ii dai pentru tine si nu te obliga nimeni, ii dai ca sa te reprezinte un derbedeu care are tupeu mai mare decit tine. Ii dai deoarece vrei din nou sa fii pensionar „special” adica sa ai o pensie actualizata cu solda unui colonel care este activ si lupta in Afganistan, nu sta ca tine la umbra tastaturii. Vrei bani nemeritati si nemunciti pe spatele celor care muncesc si drept multumire ii critici toata ziua. Deci cotizatia ta este o investitie in tine la care nu te obliga nimeni pe cind taxele pe care le platesc eu sunt un credit dat statului in mod obligatoriu.

Antibasistul 08-06-2014 - 09:51

Tov. Mircea, tocmai de ce il acuzi pe Neacsu cu Dogaru, FACI MATALE CU BASESCU PE CARE-L PUPAȚI ZILNIC IN KUR IN POSTARILE VOASTRE PE NET, TOȚI BASIȘTII!!!

urbos 08-06-2014 - 10:37

Ia uite ce gavareste din cotet fiul de catea „Mircea”, parazitul imputit care sta la locul de munca pe net, pe banii contribuabilului.
Ce infect!

neacsum 08-06-2014 - 11:09

Toti avem o perioada cand muncim si alta cand ne odihnim. Nu eu am inventat pensia si nici nu am impus cuiva sa mi-o dea , ca nici un pensionar. Ce incerci tu sa faci acuma este o porcarie, dar venind din partea unui porc nu ma mira. hai sa omoram toti pensionarii pentru ca nu ai tu destui bani si nu poti injura si spurca indeajuns prin comentarii pline de ura si lipsite de logica. Rumega-ti furia, si iti doresc sa nu ajungi la pensie, daca asta ti se pare un lucru nemeritat, ca sa nu te poata invinui nimeni ca mananci banii de pomana.

UnUL 08-06-2014 - 11:16

Și tu ce muncești, C u r bubos, că ești de dimineața până seara pe forumuri? Probabil că ești și tu „șomer de lux”.

urbos 08-06-2014 - 11:21

Labare, important e ca-s pe banii mei, nu pe ai altora, ca satra voastra de flegme basiste.

UnUL 08-06-2014 - 11:32

Mda, probabil aiu furat și tu sănătos, ca mulți USL-iști, și ți-ai făcut „provizii”.

UnUL 08-06-2014 - 11:32

Erată. „AI FURAT”.

pathfinder 08-06-2014 - 11:45

Boul, cand nu mai are absolut nimic de zis, baga treaba cu basismul.
De fapt nu boul, ci idiotul.
Sa nu jignim saracele animale.

Antibasistul 08-06-2014 - 13:43

Boii cretini, retadadați basisti, cind nu mai au absolut nimic de spus, le spun boi antibasiștilor!!!

Mircea 08-06-2014 - 14:31

Antibasistul
Basescu este presedintele Romaniei si eu am dreptul sa-l pup asa cum tu ai dreptul sa-l injuri si nu ar trebui sa ne jignim pentru asta. Neacsu il pupa un fund pe seful unui stat strain care este pe fata inamicul Romaniei si eu cred (poate ma contrazici) ca un colonel al armatei romane ar trebui sa se limiteze la presedintele roman indiferent daca il pupa sau il critica.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-06-2014 - 14:38

Mirciukica , daca chiar vrei sa pupy un kkt !
Treaba ta :
inca un skatofill !

Antibasistul 08-06-2014 - 14:39

Mircea, n-ai aflat înca, Basescu nu mai e presedinde din Vara 2012!!!

Mircea 08-06-2014 - 14:45

neacsum
N-am nimic cu pensionarii deoarece o sa fiu si eu ca ei. Cred insa cu tarie ca fiecare pensionar trebuie sa primeasca o pensie conform muncii prestate(adica vechime, functie etc. conform legii). Ca sa fiu mai clar cred ca un colonel care a muncit 30 de ani in armata trebuie sa aiba o pensie mai mare decit un colonel care a muncit doar 25 de ani. Fosta voastra lege prevedea ca ULTIMA solda in activitate este baza de calcul a pensiei. Legea era facuta pentru smecheri de care nu duce lipsa nici armata. Astfel, cei ca tine, care ii fac porci pe altii dar nu se uita in oglinda,, aveau ocazia sa dea cit trebuie si cui trebuie astfel incit in ultima luna de activitate se trezeau avansati la „exceptional”, mai primeau si o solda de merit, mai erau si detasati (pe hirtie) pe o functie superioara astfel incit in final un maior cu 20 de ani de armata primea o pensie mai mare decit un colonel cu 30 de ani vechime. Ca sa fie tacimul complet domnii pensionati la 38-40 de ani (virsta numai buna de MUNCA) primeau si pensia actualizata cu soldele celor care erau in activitate. Trai neneaca pe munca altora. Dictatorul a scos legile speciale pentru smecheri si asta va scos din minti asa ca ati pus de un sindicat condus de doi politruci care nici nu stiu cum se incheie sireturile la bocanci.

Mircea 08-06-2014 - 14:48

Antibasistul
Chestia asta spune-o celorlati presedinti din toata lumea care nu stiu ce stii tu si il trateaza ca pe un presedinte in functie. Daca reusesti esti mare dar mai bine rabda inca citeva luni ca nu mai e mult pina in decembrie.

Mircea 08-06-2014 - 14:52

Pentru tablagiul care il judeca pe EINSTEIN trebuie sa precizez ca acasa am 3 (trei) conexiuni la net pe care le platesc din veniturile mele iar dimineata pe la 6 nu stau pe netul poporului. In cursul zilei folosesc conexiunile unei firme private deci mai bine ia-ti pastilele si nu te agita degeaba. Nici ziua nici noaptea nu plateste poporul pentru mine.

urbos 08-06-2014 - 17:26

Ia uite la parazit, freaca menta la firma privata. Ba nenorocitule, ce firma privata isi permite ma scursur asa tina unu ca tine? Eventual una care capuseaza statul, asa ca tot pe bani publici stai ma fiu de catea. Jigodia dreacu!

Mircea 08-06-2014 - 17:29

Tablagiul care se trage de sireturi cu EINSTEIN mai detine un adevar doar de el stiut (si de personalul de la Sapoca). Savantul era zoofil. Si mai stie tablagiul multe lucruri despre firmele private (sau poate stie despre PRIVATE si le confunda in veselie). Asa se intimpla cu tablagii care nu-si iau pastilele la timp. Miine aflam alte adevaruri despre Napoleon. Decebal e si el pe teava.

Mircea 08-06-2014 - 17:37

Recalcularea pensiilor speciale a avut multe efecte benefice. Unul dintre ele este acela ca obscuri sefi de magazie (adica gestionari de izmene si alte produse indispensabile) au descoperit ca stiu mai multe decit EINSTEIN si acum enunta o noua teorie a relativitatii. Totul e relativ, chiar si pensiile speciale.

neacsum 08-06-2014 - 21:56

Nu am citit si nu ma intereseaza opiniile lui Dogaru. Punct.

Mircea 09-06-2014 - 06:09

Neacsu
Pai daca nu citesti opiniile lui Dogaru de ce ii platesti cotizatie ? Stiai ca Dogaru s-a inscris in PMP cu sindicat cu tot si acuma sunteti toti basisti ? Si cum seface ca articolele tale gem de idei dogariene ?

Mircea 09-06-2014 - 06:22

Elena Udrea a semnat deja proiectul pensiilor speciale dar a modificat art. 34 in sensul ca pensiile militare se actualizeaza conform soldelor generalilor americani asa ca ai grija cum vorbesti despre licu…..(delete) americani.

Mircea 07-06-2014 - 13:57

Iarasi merg aiurea comentariile asa ca postez aici un text referitor la interceptarile facute cu aprobarea Vodafone dar care, evident, nu au legatura cu Rusia:

Ma ajuta cineva sa traduc textul asta ca eu nu prea inteleg engleza ?
„Vodafone finds a partner in Russia’s biggest operator
The Guardian Thursday 30 October 2008
Vodafone is understood to have clinched a strategic partnership with Mobile TeleSystems, the largest mobile phone operator in Russia, as it searches for growth in emerging markets.
The deal, which Moscow-based MTS is expected to announce this morning, will see Vodafone sign up MTS as a „partner network” to bring a range of Vodafone services into Russia and other countries including Ukraine and Belarus.
MTS and its subsidiaries have more than 87 million customers in Russia, Armenia, Belarus, Turkmenistan, Ukraine and Uzbekistan, out of a total population of more than 230 million….”

Antibasistul 07-06-2014 - 14:36

Vodafone vrea sa se extinda si in Rusia, de aceea a incheiat un deal, facind un parteneriat cu cel mai mare operator de telefonie mobila MTS, din Rusia.

CONGO 08-06-2014 - 02:19

🙂 ALLO, BANCA? Vreau sa iau un imprumut cu -1% dobanda, dar sunt pregatit sa merg si pana la 2% daca altfel nu se poate. 🙂

ECB imposes negative interest rate.

The European Central Bank has introduced a raft of measures aimed at stimulating the eurozone economy, including negative interest rates and cheap long-term loans to banks.

It cut its deposit rate for banks from zero to -0.1%, to encourage banks to lend to businesses rather than hold on to money.

Petrus 08-06-2014 - 06:03

Bravos, autorule, ne-ai luminat in finalul cu decoratiile: Herr Klaus, ca poate intelegi si tu ca substantivele se scriu cu majuscula in germana, reprezinta interesele Belgiei, Italiei si Japoniei. Curat tradare! Mare noroc mai are tara asta cu SS-ekurischtii, parol, mon cher !!!!

neacsum 08-06-2014 - 08:09

Am scris eu asa ceva? Ai vazut alt film nene.

Petrus 09-06-2014 - 07:09

Atunci sa-ti citesc finalul scris de tine: „mă întreb ale cui interese le slujeşte domnul Iohannis mai cu sârg. Dacă ne luăm după decoraţii, răspunsul este simplu.” …Cum Belgia, Italia si Japonia sunt tari care l-au decorat, inseamna ca esti de parere ca slujeste interesele acestor tari, vorba lui Caragiale, „amice”…

Petrus 09-06-2014 - 07:16

Singura ta scuza ar fi ca ti-a scris articolul vreun alt negru si din acest motiv ai uitat ce film ai vazut, nene…respectiv ca tu ai scris ca decoratiile vin si din aceste trei tari si ca daca ne uitam la decoratii aflam interesele caror tari le slujeste Herrn Klaus Iohannis.

Antibasistul 09-06-2014 - 08:20

Klaus Iohannis, acest sas prost-las-lichea acum își arata adevarata lui fața de slugoi al dictatorului Basescu!!!
Cei care l-au decorat nu au stiut ce ticalos decoreaza!!!

UnUL 09-06-2014 - 08:23

Tulai, doamne, Bășinel, da tâmpit ești! Și ții să o confirmi de fiecare dată.

Antibasistul 09-06-2014 - 08:33

ADEVĂRUL TE SUPĂRĂ ÎNTOTDEUNA, BĂSISTULE!!!

UnUL 09-06-2014 - 08:43

Nu, puiuț, după cum ți-am mai spus mă supără tâmpenia repetitivă până la exasperare. UN ADEVĂR ÎL ENUNȚI O SINGURĂ DATĂ, nu e nevoie să îl repeți de 300 de ori.

Mircea 08-06-2014 - 09:46

„Credibilitatea” colonelului Neacsu
Autorul a umplut cearceafuri intregi cu articole si comentarii despre tradarea la romani dar tocmai el este cel mai murdar exemplu de tradator. A ajuns colonel in armata romana si in prezent primeste o pensie decenta de la armata plus un supliment consistent de la guvern in baza smecheriei cu „ultima solda in activitate”.
Cum multumeste colonelul pentru faptul ca sta cu burta in sus la o virsta cind altii muncesc din greu pe sume mult mai mici ? Pai in primul rind ii injura zi de zi pe aliatii armatei care il plateste, adica tocmai pe cei care l-au facut somer de lux in loc sa-l trimita la munca. Comunistii lui dragi nu l-ar fi ejaculat din armata cu o pensie babana si cu o sacosa cu bani ci l-ar fi dotat cu un glont in ceafa.
Se multumeste cu atit ? Nu. Colonelul ii pupa in fund cu cadenta mitralierei pe cei care nici nu se mai ascund ci isi exprima fatis ostilitatea fata de tara care il plateste.
Asa a invatat el in armata comunista, sa faca propaganda in favoarea inamicilor tarii sale. Si acest colonel scrie despre tradarea la romani si ne face educatie politica. Are si adepti.

neacsum 08-06-2014 - 11:14

Bravo, m-ai infierat cu manie proletara. ”La cremenal cu pensionarii, traiasca clasa muncitoare, moarte batranilor de care nu mai avem nevoie” . Aplici cu insuuces principiul bolsevic, ” manjeste, manjeste, ceva tot ramane”. Cat de jos a ajuns speta umana daca in randurile ei apare cate un specimen ca tine. Darwin spunea ca omul se trage din maimuta. Tu insa nu, nu te-ai tras de tot. Insista fetele, insista, dupa cateva milenii cand ti se va descoperi scheletul, teoria lui Darwin va fi din nou in actualitate.

UnUL 08-06-2014 - 11:26

Nu era vorba de asta, domnule Neacșu. Probabil că domnul Mircea exagerează, dar e adevărat că educația și cariera militară din timpul comunismul v-au alterat gândirea. Sunteți impregnat de un „românism” (citește „naționalism”) aberant, de un antiamericanism și un antieuropenism ilogic și deșănțat – preferința dumneavoastră mergând mai curând spre ruși decât spre lumea civilizată. Aș putea face o listă destul de lungă cu ideile dumneavoastră moștenite de pe vremea armatei comuniste, dar nu voi pierde vremea acum cu asta.
Culmea, în alte chestiuni gândiți relativ „normal” și folosiți o argumentație logică (deși uneori logoreică).

neacsum 08-06-2014 - 11:38

Unul,
ma bucur sa aud ca sunt invinuit de romanism. Daca am ajuns ca roman sa fiu invinuit de romanism, atunci probabil trebuie sa obtin cetatenie maghiara ca sa pot sa ma exprim fara a fi incriminat. In ceea ce priveste preferintele mele vizavi de americani, europeni, rusi, chinezi, sau mai stiu eu ce alte natii, va asigur ca nu am nimic cu nici o natie, cu nici un sistem atata vreme cat actiunile lor nu afecteaza negativ viata mea. Nu vad de ce ar trebui sa accept toate masurile UE sau NATO sau rusesti sau chinezesti, care fac din mine un sclav si din tara o regiune buna de eploatat. Daca vi se pare acest mod de a gandi, drept exagerat sau anormal, atunci nu mai e nimic de facut nici cu mine nici cu dumneavoastra. Iar faptul ca nu inghit orice porcarie indiferent din partea cui ar veni si critic ceea ce nu ma reprezinta, dovedeste ca am trecut de mult de gandirea si educatia la care faceti referire. Cu dumnevoastra insa e mai greu. Ieri strigati ”Stalin si poporul rus libertatea ne-au adus” astazi strigati ” SUA UE, Licuricii, ne sunt tatii si mamicii!”Nu s-a schimbat nimic in gandirea dumneavoastra stalinista, doar obiectul de cult. Succes pe drumul indobitocirii.

pathfinder 08-06-2014 - 11:48

Hai da-te-n pana ursului.
De unde stii matale ce striga sau nu UnUL?
Vezi ca iar te-ai aprins si vorbesti aiurea?

UnUL 08-06-2014 - 12:39

Domnule Neacșu, cu tata mort în sistemul concentraționar comunist – adus și impus de porcii de ruși – era cam greu să strig ce spuneați.
Iar „rromânismul” (vezi „Românii verzi” ai lui Caragiale!) nu e echivalent cu patriotismul – care e ceva absolut normal – ci cu un naționalism deșănțat care face din noi buricul pământului, cei mai talentați, mai inteligenți, mai așa și pe dincolo….
Iar ideea că într-o lume tot mai globalizată România ar putea trăi în autarhie este aberantă. Celebrul „prin noi înșine” liberal și-a trăit traiul și și-a mâncat mălaiul.
Și, regret, eu și în familie și la facultate am fost învățat să gândesc; dumneavoastră în armată – sistem cumplit de îndobitocire prin care am trecut și eu, din fericire doar 9 luni – ați fost învățat SĂ NU GÂNDIȚI ci să luați de bune niște clișee care vi se impun. Și de acest obicei nu v-ați putut debarasa până în ziua de azi.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-06-2014 - 12:54

Atemporalul Un ULass !
Cand ai depus ADEZIUNEA la PCR ,
TAC-tu era in REGIM de PENITENCIAR ?
….
MINTZI , ca deobicei !

Cu un parinte la PRIPON , nu erai primit
in PCR !

UnUL 08-06-2014 - 13:32

Parpanghelaș, un pic de realism, ce naiba! Ți-am spus că tata a murit când eu abia începusem clasa a IX-a. Unde ai văzut membru PCR la 16 ani? Și îți mai spuneam că, deși eram printre cei mai buni din clasă (mă rog, pe la „mențiune”, pe acolo, niciodată premiul I sai II; am fost șef de promoție abia în facultate!), am fost ultimul primit în UTC, abia la o lună și ceva după ce a murit tata (până atunci nu am fost „demn” de așa ceva).
De primit în partid m-au primit/chemat/invitat cu câțiva ani buni mai târziu, în anul III de facultate – când, pentru perioadă scurtă de timp, regimul a cunoscut o timidă și relativă „deschidere”.
P.S. Cred că repeți de-a-nboulea imbecilitatea cu pretinsele mele minciuni ca să mă enervezi – deși ești conștient că nu mint. Repetă liniștit, nu mă enervează. În cazul ăsta imbecilitatea iterativă mă face să zâmbesc.

Antibasistul 08-06-2014 - 13:52

IARASI MINȚI un NUL, securistule batrin cu tata turnator, DIN POSTARILE TALE SE VEDE CA ESTI SECURIST BATRIN, BASIST, FIU DE TURNATOR!!!!!

CONGO 08-06-2014 - 13:56

DAR DE DICTATORUL PUTIN CE ZICI?

E un dictator blestemat, plus ca are chelie ca si Basescu, si mai si este un dictator foarte tiran si despot fara mila!

UnUL 08-06-2014 - 14:16

@Bășinel, ți-am mai spus să-ți schimbi ochelarii, că vezi totul aiurea. Ai avea nevoie de vreo 15 dioptrii.
Din păcate în cazul problemelor tale mintale nu mai e nimic de făcut.

Antibasistul 08-06-2014 - 14:41

un NUL NEBUNUL, ADEVARUL TE SUPARA!!!

UnUL 08-06-2014 - 18:30

Nu, vită, minciuna deșănțată mă supără, și tu la așa ceva ești specialist.

Antibasistul 08-06-2014 - 18:42

Reacția ta e o dovada ca am spus adevarul, care te-a suparat!!!

PS. Io nu mint, tu minți non stop!!!

UnUL 08-06-2014 - 21:59

Reacția mea este de firească exasperare în fața unor tâmpenii repetate până la suprasaturație.

Antibasistul 08-06-2014 - 22:13

IARASI AI MINȚIT, ca de obicei!!!

UnUL 08-06-2014 - 22:14

…își repetă Bășinel pentru a mia oară ideea fixă.

UnUL 08-06-2014 - 22:15

P.S. : copy-paste nr 338

Antibasistul 08-06-2014 - 22:20

Ma c…c pe tine!!!

Mircea 09-06-2014 - 06:30

Colonelul intelege si el cum poate. Omul iti spune ceva si tu interpretezi.

. „Sunteți impregnat de un „românism” (citește „naționalism”)”

Iar colonelul sare:

„ma bucur sa aud ca sunt invinuit de romanism”
Si da-i si lupta neicusorule cu cetatenia maghiara despre care nationalistii nu vor sa auda nici pe dric dar romanii acuzati de romanism o accepta macar in teorie. Fac pariu ca daca Orban (ala de la Budapesta) va face din nou speciali o sa descoperiti toti ca mamele voastre sunt unguroaice iar voi purtatori de mustati.

urbos 09-06-2014 - 08:07

Mai tare e ce a inteles fiul de catea „Mircea” din raspunsul neacsului. Hahahaha!
Ce dobitoc!!!

UnUL 09-06-2014 - 08:10

C u r Bubos, tu vorbești de „înțelegere”, care nu înțelegi niciodată nimic?

Antibasistul 09-06-2014 - 08:25

Tu-nțelegi intotdeauna totul, restul oamenilor nu-nțeleg, întotdeauna, nimic!!!

Mircea 09-06-2014 - 08:28

Colonelul intelege si el cum poate. Noroc ca nu e singur. Mai sunt si altii care inteleg cum pot si in baza asta il judeca si pe EINSTEIN. Dogarieni.

Antibasistul 09-06-2014 - 08:36

Vorbeam cu un NUL, dar se pare ca a trecut pe Mircea!!!

urbos 09-06-2014 - 08:39

Ma ce-ti mai place curul maimutei aleia ji danesti de asa zis geniu.
Vezi necititule ca cineva s-a ostenit sa posteze ceva despre Poincare, la subiectul cu pricina, pentru d-astia ca matale. Mai inveti si tu ceva idiotule.

Mircea 09-06-2014 - 08:45

Sefii de magazie (chiloti/izmene) din armata RSR au invatat la socialism stiintific (nu rideti, chiar asa se numea materia) ca toti oamenii sunt egali. Unii dintre acesti strategi au descoperit pe cale de consecinta ca ei sunt egali cu EINSTEIN si de aici pina la critica e doar un pas. Un pas mic pentru magazioneri, un pas mare pentru omenire (sau invers).

Antibasistul 09-06-2014 - 08:45

Și copii știu ca Einstein a furat teoriile de la Poincare, ca Einstein e un hoț ordinar, numai basiștii nu stiu, sau se fac ca nu știu adevarul!!!

UnUL 09-06-2014 - 08:47

@Bășinel, oricine poate interveni în conversație. Și n-am spus că eu aș fi singurul care înțelege, mai sunt câțiva oameni inteligenți pe acest forum; dar tu, cu siguranță, nu ești printre ei.

UnUL 09-06-2014 - 08:48

Bășinel, las-o joc că măcăne, nici nu auziseși de Poincare până azi.

Antibasistul 09-06-2014 - 08:50

SA MORI TU, DACA AM AUZIT PÎINA AZI, DE POINCARE?

AM AUZIT, AI SA MORI CURÎND!!!

UnUL 09-06-2014 - 08:54

Chestia cu „să mori tu” e de sorginte țigănească, deci e clar cam de unde te tragi.

neacsum 08-06-2014 - 11:43

Pentru stiinta dumnevoastra, am criticat la fel de vehement efectul distrugator al ”investitorilor rusi care au luat combinatele siderurgice romanesti, le-ai falimentat, au luat utilajele in Rusia si apoi au vandut terenul pe o rubla, bineinteles cu stiinta si binecuvantarea acelorasi conducatori care cand tot , oricui le da un comisiuon mai mare.

pathfinder 08-06-2014 - 11:50

Bine, bine,…
Dar cel mai tare ii critici pe astia de la NATO.
Si americanii in general.
Iar rusii, tot in general, sunt buni in viziunea ta.
Deci…

Antibasistul 08-06-2014 - 13:55

Deci: basistule cacatfinder, sictir in Iad, împreună cu toți basistii!!!

CONGO 08-06-2014 - 13:57

Şarapova e o băsistă nerusinata!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-06-2014 - 14:29

Qund un togolez e TAMPIT !
e T A M P I T …congolez!

neacsum 08-06-2014 - 11:55

Si asa, de curiozitate, ce parere ai despre cele spuse aici vizavi de domnul Iohannis? Parca subiectul articolului este Iohannis. Sau educatia primita nu va da voie sa criticati fapte, ci doar autorul articolului? Ati luat parte la prea multe sedinte BOB.

pathfinder 08-06-2014 - 12:07

🙂
Ce-i aia BOB?

Sa-ti raspund la intrebare pentru ca asa este civilizat:

1. Vezi ca am postat primul si mi-am spus parerea:
„Oricat va veti screme voi, asta va castiga prezidentialele.”

2. Despre articol, parerea mea este exact aceeasi ca ce a lui Mircea:
„Subiectul este neamtul, denigrarea este scopul articolului.”

Ideea initiala a fost sa te citez doar ca sa-ti demonstrez ca esti rautacios, cel putin, cu neamtul.
Pana am ajuns la sfarsitul articolului mi-am dat seama ca nu are rost.
Cu unul care dovedeste atata inversunare gratuita nu poti sa ai un dialog deschis (la minte).

Ma repet, este o opinie personala.

UnUL 08-06-2014 - 12:48

Ce părere am despre Iohannis? Nu am avut niciodată o părere grozavă despre el – niște comentarii de ale mele pe forumuri stau mărturie. Sunt convins – deși nu am dovezi și, spre deosebire de alții, refuz să pun etichete sau să dau sentințe fără a avea probe – că are destule „bube în cap” – ca aproape toți oamenii noștri politici, că „neamțul” s-a „românizat” în metehne și năravuri. Aș prefera de departe ca președinte al României un om politic de calitatea (știu – iar vor arunca unii cu lături!) unui Ungureanu sau Cristi Diaconescu. dar dacă voi avea de ales în turul 2 între Iohannis și mitomanul național, voi pune ștampila pe Iohannis fără să șovăi o secundă. ”Răul cel mic”? Poate, dar ceea ce e sigur e că PSD-ul și Tonta sunt răul cel mare.

Antibasistul 08-06-2014 - 13:59

BOB înseamnă Boii Onaniști Băsisti!!!!!

Antibasistul 08-06-2014 - 14:02

un NUL nebunul basist, CU FIECARE POSTARE DOVEDESTI CA ESTI UN MARE CRETIN!!!!!

UnUL 08-06-2014 - 14:17

…decretă sentențios regele imbecililor, Bășinel.

Ereticul 08-06-2014 - 16:32

@ pathfinder:
B.O.B. = Biroul Organizatie de Baza (a partidului comunist)

salut 08-06-2014 - 19:17

Sa mai zica cineva ca asta-i sanatos !
==================
@
„Mircea
08-06-2014 at 19:13
Noapte buna salut, vad ca te-ai retras, de fapt este ora de culcare a gainilor. A nu ma intelege gresit, nu ma refeream la tine, ma gandeam si eu ca ai si tu prin baie cateva gainuse, este bine sa tina omul gospodarie. Dar oua fac? Si cine-i cocosul? A,dumneata!, si faci fata? OK, bine salut culca-le, dar referitor la cina, nu-ti recomad meniul tau preferat de kkt, da nastere la halucinatii si cosmare, consuma doar diminata si la pranz dar nu peste orele 13. Noapte buna!

UnUL 08-06-2014 - 19:20

Vezi că ultima postare ai plasat-o total aiurea, Salaud. Mai lasă whisky-ul în timpul serviciului !

salut 08-06-2014 - 19:49

Mai secatura de Cluj, esti mai imbecil decat prevede legea; ceea ce fac eu acum, stand de vorba cu tine e infractiune in forma continuata ( daca nu intelegi, iti posteaza fi-to rujat un articol despre Darwin, el asa pricepe!).

Dar, dintr-un motiv sau altul, in clasamentul jigodismului basist esti undeva mult in urma altor imbecili de forum basisti, asa ca, pe undeva, mi-esti simpatic.
Si mai e un motiv: daca imbecililor astia rujati le iei internetu’, sunt pielea pu-lii, ca asa au fost intotdeauna. Tu, secatura, stii o boaba de franceza, s-ar putea sa-i fi invatat pe altii, deci s-ar putea sa nu fi trait degeaba atatia ani pe banii contribuabililor, ca astia.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-06-2014 - 20:14

Cum iti permitzi ma’h Bhoule Lustruytor saliut-saliut sa-l faci ”SECATURA „pe
…amicul meu Bla-bla Zoontu !
GARANTEZ pt . el ! Nu este o
SECATURA !
E un bayet dahstept , ushor atins de
DEMENTZA _SENILA si schizodoism paranoica !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-06-2014 - 20:22

SKUZZI:
Inca un amanunt pt . Bhouleanu Lustry saliut-saliut !
TU esti arondat la … wakkutza de kobe , pardon , Val machitorului amator de Austin si
Azorica (Bigarreau).

UnUL 08-06-2014 - 21:13

@Salaud, văd că ești nu numai cretin ci și isteric.
Mă mir că te suportă ăia prin State.
P.S. Sunt convins ca ai destule infracțiuni la activ – dar nu pe cea de a vorbi cu mine.

Antibasistul 08-06-2014 - 21:51

Zise cretinul basist un NUL!

salut 08-06-2014 - 21:59

Secatura patibulara, tu ai proprietatea termenilor? „Isteric”, secatura patibulara? Invata bre sa injuri cu talent, te iei dupa fi-to rujat? Macar spune-i sa-ti puna un copy-paste din DEX online, sa pricepi si tu ce inseamna „isteric”.

UnUL 08-06-2014 - 22:05

Salaud, eu nu vreau să învĂț să înjur (nu credeam că e nevoie de „talent” pentru așa ceva). Dacă în asta constă calificare ta, dacă ÎN ACEST DOMENIU TE-AI PREGĂTIT PROFESIONAL, TE PRIVEȘTE.; EU AM ALTE CENTRE DE INTERES.
P.S. Bine, nu ești isteric, ai doar istericale:
istericale f. pl. acces de isterie, criză de nervi: au apucat’o istericalele. [Gr. mod.].
Sursa: Șăineanu, ed. a VI-a (1929)

neacsum 08-06-2014 - 12:59

Pai da, asta e drama noastra, avem mereu de ales intre doua rele. Nu contest faptul ca Ponta este un mare rau, poate mai rau decat a fost Basescu, pentru ca are mai multe guri de hranit si este mult mai veros. Dar mi separe absurd sa votez, -tu faci cum vrei- un individ care are inclinatii de extrema dreapta sau preia – chiar si prin fortarea lefii- traditiile si patrimoniul unui partid nazist, numai pentru ca este neamt iar nemtii ar fi buni. Daca votam sabloane sau raul cel mai mic, nu vom ajunge niciodata acolo unde vrem. De ce nu am incerca sa determinam clasa politica sa nu mai propulseze astfel de elemente? De ce nu am amenda clasa politica si partidele, votand poate unul din independenti, care oricum ar fi mai bun decat oricare din membrii de partid. Daca Radu Golban ar candida, ar fi o solutie de exemplu. Are educatie occidentala, nu este -din cate stiu- implicat in jocuri politice. Deci eu la vot il voi vota pe el iar daca nu va candida si nici unul din candidati nu ma va convinge, il voi introduce in lista. Este optiunea mea.

Mircea 08-06-2014 - 15:06

Drama noastra e alta. Inainte de alegeri ne batem si ne spurcam sa iasa X iar dupa alegeri ne batem si ne spurcam ca sa-l dam jos. Doctrine, programe ? Sa fim seriosi. Avem aici un „liberal” care se declara anticomunist dar ii pupa pe urmasii comunistilor, se declara nationalist dar ii pupa pe rusi. Probabil ca e coleg de cazarma cu tine dar e mult mai prost. (daca vrei ia-l ca un compliment)

urbos 08-06-2014 - 15:23

Labagiu infect, tu, ca toti dementii basisti, te pretinzi anticomunist, in timp ce lingi curul plin de cacat al unui comunist si securist imputit, pe care culmea, il vedeti salvatorul natiunii. In halul asta sinteti. Dementilor!
Mai si amintesti de doctrine vierme infect, tu, care n-ai nici o doctrina, nici un principiu, stai si aplauzi ca naparca cum partide trec intr-o noapte de la stanga la dreapta, cum isi tradeaza electoratele si orientarile. La tine , fiu de catea, doctrina e basismul. Locul tau e in streang alaturi de secatura pe care o pupi in cur. IDIOTULE.!

ValVerde 08-06-2014 - 15:54

Pai da, asta e drama noastra, avem mereu de ales intre doua rele.

===

Nu, mai Vilvoi, nu e „drama noastra”, e drama ta.
Drama ta ca te plasezi pe pozitii marginale, unde idei ca ale tale sunt impartasite de un numar restrins de bezmetici.

Drept pentru care simti ca nu esti bine reprezentat politic si toti candidatii cu sanse de a fi alesi sunt „rai sau mai rai”

Antibasistul 08-06-2014 - 16:36

A „vorbit” poponarul Val de c…!!!

Mircea 08-06-2014 - 15:16

Vrei sa-mi spui si mie unde cer eu moartea cuiva (pensionari, rusi, oricine) ? Ma confunzi cu colegul tau de sindicat care urla aici „moarteeeee, sa-ti moara copilul, la streang, foc…” si din cind in cind isi arata potenta urlind ca la magazie „Drepti ! Culcat !” Aveti exact aceeasi educatie comunista, diferenta e ca el sta mai prost cu scoala.

urbos 08-06-2014 - 15:28

Piei ma dezaxatule, te caci pe gura non stop. Bati campii, esti bolnav si idiot. Ti-o spun prieteneste, locul tau e in streang. Iar p-aia cu comunistii, fiu de catea, cant-o la alta masa, tu esti o urdoare formata in comunism, se vede pe tine. Crezi ca daca iti scrii pe piept anticomunist, inseamna ca si esti? Nu, fiu de catea, caci ai aceeasi gandire de idiot si de lepra ca si comunistii.
Iesi!

Mircea 08-06-2014 - 16:15

Tablagiul care a uitat sa-si inghita pastilele si s-a trezit ca-l critica pe EINSTEIN emite din nou cu furie. Doctorii de la Sapoca spun ca nu prezinta pericol social. E un simplu troll care vrea sa fie bagat in seama (sau altundeva).

urbos 08-06-2014 - 16:24

Basist mic si chinuit de prostie, dupa ce incerci ca un vierme, sa ma pisti de cur, spui ca eu vreau sa ma bag in seama? Ma vierme ma!Cum o fi aratat scarba aia de ma-ta care te-a fatat?
Eu insa ti-am dat niste informatii fiu de catea, tu mesteci cacat, si mai grohai despre trolli? Ma vierme ma, cum o fi ararat javra aia care te-a fatat?
Sint si io curios, nu de alta.

Mircea 08-06-2014 - 16:35

urbos
07-06-2014 at 14:24
Cat despre viata sentimentala a geniului redus mintal, sobolanul Einstein, e stiut ca era zoofil.

Antibasistul 08-06-2014 - 16:40

Urbos are dreptate!

urbos 08-06-2014 - 16:54

Un citat exceptional, dar altceva mai ai de spus tampule? Cu mintea ta?

Mircea 08-06-2014 - 16:56

Un demn reprezentant al tablagiilor ejaculati din armata il judeca pe EINSTEIN. E un geniu redus mintal, urla tablagiul si poate cineva sa-l contrazica ? Putini cei alesi.

Antibasistul 08-06-2014 - 17:19

E un geniu redus mintal, urla tablagiul si poate cineva sa-l contrazica ?……….. Sigur ca poate, uite ca Mircea are odata si el dreptate, un redus semianalfabet ce si-a tras cizmele de tablagiu peste opinci vine sa-l judece pe Einstein, in plus ca nefacand scoala nici nu avea cum sa auda de acest geniu al stiintei si de teoria relativitatii. Corect Mircea, nu te lasa la tractorist.

Mircea 08-06-2014 - 17:41

🙂 🙂 🙂 🙂

Mircea 08-06-2014 - 17:53

Atentiune ! Drepti ! Gata, ba. Drepti ! Culcat ! Care ai furat ba din izmene ca e ale statului nu ale mele ?

salut 08-06-2014 - 17:59

@
„Mircea
08-06-2014 at 17:53
Atentiune ! Drepti ! Gata, ba. Drepti ! Culcat ! Care ai furat ba din izmene ca e ale statului nu ale mele ?”

===============

Dati-i ceva medicamente imbecilului , are o criza.

Antibasistul 08-06-2014 - 18:13

Postarea la care rîde basistul Mircea nu e scrisa de mine, e scrisa de un jiidan basist!!!

UnUL 08-06-2014 - 18:15

Tocmai de aceea și râde: postările tale nu au pic de umor.

Antibasistul 08-06-2014 - 18:22

…Pariaţi pe Klauss Iohannis…
PTIUU..Cate numere? ca eu pariez, de nu-mi iese lozul cel mare nu-mi spuneti pe nume.

Antibasistul 08-06-2014 - 18:30

Postarea de sus nu e a mea!!!

UnUL 08-06-2014 - 18:34

„Postarea de sus nu e a mea şi nu e a voastră, ci a urmaşilor voştri şi a urmaşilor urmaşilor voştri în veacul vecilor”

Mircea 08-06-2014 - 18:34

Dati-i ceva medicamente imbecilului , are o criza.
——–
Dom’le culmea, nicaieri nu mai scapi de cersetotii astia. Are cineva niste medicamente de imbecil, asta de se da „salut” are nevoie de ele. Dati-i ca tot nu scapam de el pana nu primeste, ce-i si cu cersetorii ,rusinea neamului, ei ne fac nume rau in toata Europa.

salut 08-06-2014 - 18:37

Cersetorii astia care posteza de pe internetul altora, mai chinuitule?

Mircea 08-06-2014 - 18:40

🙂
Tine-o tot asa ca e bine.

UnUL 08-06-2014 - 18:41

Și tu de unde postezi, Salaud? S-a băgat wireless în closetele publice din State?

salut 08-06-2014 - 18:42

Care parte te hlizeste, aia in care spun ca esti chinuit?

salut 08-06-2014 - 18:45

@ UnUL
08-06-2014 at 18:41
Și tu de unde postezi, Salaud? S-a băgat wireless în closetele publice din State?
=========================

Din nou, irelevant, patibulare. Despre faptul ca hermafroditu’ ma citeaza fara ghilimele, nimic, patibulare? Nu tu mancai kkt ca „plagiat, plagiat”, patibulare?

Antibasistul 08-06-2014 - 18:47

Postarea de deasupra lui Mircea-salut-Mircea este a lui un-nul care este un basist portar la metroul din Cluj.

UnUL 08-06-2014 - 18:48

Nu știu unde te-a citat, și dacă a făcut-o, îl compătimesc că s-a spurcat cu gunoaiele tale de postări.
P.S. Apropo de citat: Meci că mă citezi. Și apreciez rigoarea științifică cu care ai făcut trimiterea.

UnUL 08-06-2014 - 18:52

Chestia cu „metroul din Cluj” mi-a plăcut, Bășinel. Să te audă Cel de sus!

salut 08-06-2014 - 18:55

Patibulare, mai esti si mincinos, ai? Sluga sadea, cu toate „calitatile”, nu-i asa?

Cum poti, patibulare, sa intrebi ca imbecilul „unde te-a citat?” cand tu ai postat pe sirul respectiv?

Mircea 08-06-2014 - 18:55

UnUL
Sa-l auda da numai la metrou ca la portar nu indeplinesti cerintele la studii.

UnUL 08-06-2014 - 18:55

CUM AM GHICIT !!! Era normal, de altfel: de îndată ce o postare are un dram de umor, ea nu poate fi a ta.

Mircea 08-06-2014 - 18:56

UnUL
Pentru portar e musai sa ai legitimatie de sindicalist la Dogaru.
🙂

UnUL 08-06-2014 - 18:58

Tu ești și „pati” și „bulă”, Salaud.
Poate îmi explici tu care era faimoasa ta postare ce trebuia dată cu sfințenie între ghilimele, că nu văd.

UnUL 08-06-2014 - 19:00

@Mircea
Absolut corect, domnule Mircea. Sunt conștient de faptul că nu corespund din niciun punct de vedere.

Antibasistul 08-06-2014 - 19:03

“Spune-mi cu cine te însoţeşti ca să spun cine eşti “-proverb românesc…..
Asta nu am spus-o eu, cred ca ori Congo jiidanul sau ancuta care de fapt este dxn deghizata. Ma gandesc un pic dar mi s-au incalzit deja tranzistorii ca poate fi si Ciufulici. PTIUU,,,

Mircea 08-06-2014 - 19:09

🙂 🙂 🙂
Prea mult ris nu strica ?

salut 08-06-2014 - 19:12

@ „UnUL
08-06-2014 at 18:58
….
Poate îmi explici tu care era faimoasa ta postare ce trebuia dată cu sfințenie între ghilimele, că nu văd.”

==================

Ramolitule, citeste sirul la care si tu ai postat la
08-06-2014 at 17:13, citeste si postarile hermafroditului.

Si nu, nu e nevoie de ghilimele fortate, orice om intelege diferenta intre chinurile voastre si adevaratul talent. Am zis „om”, nu te alinta, basistii nu se califica.
Zicerea cu ghilimelele si cu plagiatul era doar pentru consecventa (un alt termen necunoscut basistilor ce scuipa si se intorc sa-si linga scuipatii ca si cum n-ar fi existat). Tu urlai ca un apucat despre ghilimele si plagiat, deci ti-am reamintit ce kkt mancai nu cu mult timp inainte, senilule !

Mircea 08-06-2014 - 19:13

Noapte buna salut, vad ca te-ai retras, de fapt este ora de culcare a gainilor. A nu ma intelege gresit, nu ma refeream la tine, ma gandeam si eu ca ai si tu prin baie cateva gainuse, este bine sa tina omul gospodarie. Dar oua fac? Si cine-i cocosul? A,dumneata!, si faci fata? OK, bine salut culca-le, dar referitor la cina, nu-ti recomad meniul tau preferat de kkt, da nastere la halucinatii si cosmare, consuma doar diminata si la pranz dar nu peste orele 13. Noapte buna!

UnUL 08-06-2014 - 19:16

Salaud, regret dar nici acum nu ți-am depistat geniul pustiu, plagiat cu nerușinare. Și nici nu mă mai străduiesc s-o fac

UnUL 08-06-2014 - 19:17

P.S. În ceea ce privește mâncatul de kkt, probabil că te ocupi cu așa ceva prin budele pe care le cureți, eu nu practic acest tip de activitate.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-06-2014 - 12:26

JohanniSS und Liberalles ..alles-pulles!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-06-2014 - 14:35

Ein Worth inca …un Morth!

Citat din CLASICI :

antonescu

Liberali cu papioane, fite multe si-aere de elitism
L-au dat dracu’ pe Bratianu si-au trecut la basinism.
Azi se-adapa dintr-o troaca unde ieri cu spor scuipau
Prieteni buni cu parasuta ce la greu batjocoreau.

Mai docili ca boulenii, prosti ca oile din stana
Si-au schimbat crezul pe vorbe scapand vrabia din mana,
Peste noapte rupt-au foaia ce dogma le-o statua
Si-au dat palma cu satana ce le-a tras o cacealma.

Si-au tras teuton la staul sa le fie de-acum baci
Si vor behai nemteste, ca-n romana baciu’, canci!
Vorbeste din unu in zece si nu spune nimicuta,
Executa doar un ordin dat din tronu-i de taicuta.

Ba, mai mult, cu nibelungu’ sosit ca produs stelar
Se vad cetateni in Reich votand pentru cancelar.
De Bratianu adus-a rege de sorginte ariana
Azi urmasii vor bomboana, cancelaria germana.

Pentru-a evita surprize sau vreun act de rea credinta
De la liberali cu devla, ce n-accepta umilinta
Nou slogan behaie turma, unanima azi in vot,
Ciocu mic ca vorba-ceea:”de graiesti, maine esti mort”!

Antibasistul 08-06-2014 - 16:42

FOARTE CORECT privitor la porcul mincinos, tradator, escroc Antonescu si la liberalii condusi de el la dispariție, ca partid!!!

UnUL 08-06-2014 - 17:09

Parpanghelaș, ai un har de a găsi, nu se știe de unde (sper că tu te scremi să le scrii tu, în care caz te anunț că e un efort zadarnic și că le potrivești ca nuca în perete) niște poezele șchioape și cu „rime ce nu rimează” de i se strepezesc omului dinții.
ÎNFIORĂTOR! Eminescu se răsucește în mormânt ca ventilatorul.

Mircea 08-06-2014 - 17:17

Blogu’ lu’ Marcus

UnUL 08-06-2014 - 17:29

Și cina naiba e Marcus ăsta? Nu am auzit în viața mea de el. De unde a apărut, cine e și ce a făcut în viață în afară de a scrie imbecilități pe blog?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-06-2014 - 17:35

Tu , nu auzi ce i-ti spune un
BLOG INTREG :
Esti un GONOI -mincinos si
SURD !

UnUL 08-06-2014 - 17:48

„ÎȚiI spune” fără cratimă, idiotule !
Și nu confunda forumul cu blogul.
Și de când ești tu „un blog întreg” (nu ești nici blog, nici întreg!)

UnUL 08-06-2014 - 17:50

P.S. Și fără virgulă după TU : nu se pune niciodată virgulă între subiect și predicat.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-06-2014 - 18:07

MERCI , desi nu te invita nimeni sa faci pe
CRETINU -UTIL !
Parca asa erasi apelat pe alte bloguletze !

UnUL 08-06-2014 - 18:14

Iar confunzi blogul cu forumul.
Și nu, am încetat de mult să mai postez pe alte forumuri, așa cum nu mai folosesc de mult alte nick-uri.

Antibasistul 08-06-2014 - 18:32

Marcus e un om destept, spre deosebire de retardații basisti!!!

Mircea 08-06-2014 - 18:35

PTIU DE MII DE ORI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UnUL 08-06-2014 - 18:39

@Parpanghel : „Util”, da, „cretin” – nu. Și la pretențiile tale intelectuale și la vârsta ta respectabilă, ar fi timpul să scrii corect românește, chiar dacă nu e limba ta maternă. (Dar trăiești în România, și nu de azi-de ieri, ai mai făcut și niște facultăți pe aici – după cum spui, etc. !)

BULA 08-06-2014 - 14:45

Votati PNL, votati neamtul ! Aleluia !

Antibasistul 08-06-2014 - 16:44

DACA VOTAȚI PE IOHANNIS PRESEDINTE, VOTAȚI PE BASESCU PRIM MINISTRU!!!!!

UnUL 08-06-2014 - 17:11

Bășinel, e a 215-a oară că repeți imbecilitatea asta. Ești bolnăvior la căpșor sau Alzheimerul e de vină?

Antibasistul 08-06-2014 - 18:34

Voi repeta pina alegerile viitoare ca cine voteaza pe Iohannis, voteaza pe Basescu ca prim ministru!!!

Antibasistul 08-06-2014 - 18:35

…pîna la alegerile prezidențiale…

UnUL 08-06-2014 - 18:43

Repetă, Coco-Bășinel, papagalul taichii! La asta ești as.

UnUL 08-06-2014 - 17:12

Oricum, dacă idioțenia asta ar fi adevărată (dar, evident, NU E!!!), aș avea un motiv în plus sa-l votez pe Iohannis.

Antibasistul 08-06-2014 - 18:04

Securistule ordinar, voteza pe ma-ta!!!

UnUL 08-06-2014 - 18:11

Securiști sunt tac’tu și mă-ta, nu eu.

salut 08-06-2014 - 15:49

Asta spuneam deunazi despre „basism”: un soi de forma continuata de nebunie, cu mai multe ramuri si fete, amestecate cu multa frustrare si rautate data de genele de sluga, totul pe un fond de prostie adanca si antiromanism feroce.
Asta e motivul pentru care orice e mai bun ( dpdv politic) decat permiterea continuarii si extinderii basismului in tara. Iar un presedinte „garantat Basescu”, indiferent daca il mentine pe Basescu in varful tortului sau il lasa sa manip.uleze din afara scenei , e un presedinte care va perpetua basismul, un sistem social si politic in comparatie cu care secolul 14 pare un secol luminat.
Posterile de mai sus ale basistilor probeaza afirmatiile mele.

ValVerde 08-06-2014 - 15:58

„Asta spuneam deunazi….”

===

Si daca o spunei deunazi, de ce simti nevoia s-o repeti ?
Stim cu totii ca esti un bou idiot, nu e nevoie sa ne aduci aminte de atitea ori pe zi.

Antibasistul 08-06-2014 - 16:46

CORECT SALUT, nu lua in seama pe retardatul, cretinul clujan basist Val de c…t!!!

ValVerde 08-06-2014 - 17:05

🙂 🙂

UnUL 08-06-2014 - 17:13

Val de KKt ești tu, Bășinel, KKtul fiind Salaud.

UnUL 08-06-2014 - 18:07

Interesant: cum am postat răspunsul, cum a dispărut postarea lui Bășinel căruia îi răspundeam.

UnUL 08-06-2014 - 18:19

Și apoi a dispărut și răspunsul meu.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-06-2014 - 19:17

Cred ca este un gest de /spre N O R M A L I A T E !
Nu ai ce cauta pe acest F O R U M !
Ai fost eliminat de la G A N D U L ,si de la EVZ !
din aceleasi motive !

UnUL 09-06-2014 - 20:11

De la Gându? Visezi, neicușorule. Iar de la Evenimentul m-am retras singur după ce un nesimțit de USL-inos scria măscări semnându-le cu nick-ul meu. (Ți-am mai spus-o, de atfel.)

UnUL 09-06-2014 - 20:12

„GÂNDUL”, evident.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-06-2014 - 20:25

EVIDENT , ca M I N T Z I ! ! !
Daca voi reproduce postarile , vei MINTZI ,
Ca deobicei !
La postarile pe alte nick-name aici la Z V ,
Ai procedat …la FEL !
MINCIUNULA …afara de pe FORUM !
AFARA !

UnUL 09-06-2014 - 20:28

Reprodu, cretinache, reprodu!
P.S. Am postat de-a lungul timpului pe mai multe forumuri, de unde m-am retras pe rând, am rămas doar pe ZV.
Cu EVZ a fost o situație mai specială, în rest…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-06-2014 - 20:39

Ne apropiem ,
Ne ,
APROPIEM!
Ai postat la …G A N D U L ?
Da /Nu ?

UnUL 09-06-2014 - 20:57

Da, în timp am postat – sub varii nick-uri, pe care le-am schimbat periodic – la Gândul, România Liberă, EVZ. Jurnalul Național, Curiierul Național, Curentul precum și pe site-urile B1TV și Realitatea.

salut 09-06-2014 - 21:01

Bre, da’ si tu muncesti, ai? Inca Duci Romania in spinare sau i-ai predat stafeta lu’ fi-to rujat?

+========================
„UnUL
09-06-2014 at 20:57
Da, în timp am postat – sub varii nick-uri, pe care le-am schimbat periodic – la Gândul, România Liberă, EVZ. Jurnalul Național, Curiierul Național, Curentul precum și pe site-urile B1TV și Realitatea.”
+========================

UnUL 09-06-2014 - 21:03

Salud, nu vorbeam cu tine, și poate ăncerci să pricepi – deși cu creierul tău cât o arahidă e greu. am spus/

UnUL 09-06-2014 - 21:08

REIAU:
@Salaud, iar te bagi ca musca în kkt într-o discuție ce nu te privește? Nu vorbeam cu tine, și poate încerci să pricepi – deși cu creierul tău cât o arahidă e extrem de greu: Am spus ÎN TIMP, adică în ultimii 5-6 ani. Nu am postat niciodată pe toate aceste forumuri în același timp; pe unele forumuri am stat foarte puțin, pe altele mai mult – și acum, de vreun an și ceva, nu mai sunt decât pe ZV. Ce te tulbură?

salut 09-06-2014 - 21:09

Nope. E evident ca vorbeai singur. Cu-cuuu !

UnUL 09-06-2014 - 21:13

@Salaud, tu confirmi celebra teorie despre aflatul în treabă la români. Poate tu obișnuiești să vorbești singur (trebuie să fie extrem de plictisitor să nu ai cu cine schimba o vorbă cât e ziulica de lungă, în vreme ce speli closetele); eu vorbeam cu Parpanghel.

UnUL 09-06-2014 - 21:02

Poate că am omis vreunul pe la care oi fi trecut pentru foarte scurt timp, nu știu.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-06-2014 - 21:07

UnUL
09-06-2014 at 20:11
De la Gându? Visezi, neicușorule. Iar de la Evenimentul m-am retras singur după ce un nesimțit de USL-inos scria măscări semnându-le cu nick-ul meu.

(Ți-am mai spus-o, de atfel.)

===============================================

OK .

MINTZI cu karakter . totusi !
M I N T Z I !
PERMANENT !

UnUL 09-06-2014 - 21:10

Parpanghel, ce n-ai înțeles? Răspundeam afirmației tale :„Ai fost eliminat de la G A N D U L ,si de la EVZ ! din aceleasi motive !”

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-06-2014 - 21:17

….amice , regret ca tocmai eu , care tin sincer la tine in multe / majoritare
puncte , jonctiuni , sant nevoit sa lupt cu tine !
NU SUPORT MINCIUNA !
NU SUPORT MINCIUNA –IEFTINA !
NU SUPORT DEGRADAREA UMANA la INDIVIZI …
VALOROSI , totusi !
…iartama , parpanghel

UnUL 09-06-2014 - 21:50

Parpanghel, aici avem un punct comun: nici eu nu suport minciuna. Problema e că tu vezi minciuni acolo unde nu sunt.
P. S. TE rog, scrie „IARTĂ-MĂ” cu cratimă!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-06-2014 - 22:06

Daca nu o suportzi !
De ce ?
O ..practici !

UnUL 09-06-2014 - 22:46

Citește a doua frază din postarea mea de mai sus, nu-mi place să mă repet.

jan dinu 09-06-2014 - 06:42

— CRISTIAN DIACONESCU — este un OM care merita ales
— Presedintele Romaniei — !!
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult