Acasa Opinii Ion Iliescu. Pana aici!

Ion Iliescu. Pana aici!

scris de Ziua Veche
7 afisari

Hait! Am dat de Dracu. Ion Iliescu urla de la tribuna Consiliului National al PSD impotriva fascistilor democratiei europene. Ca in timpul studentiei de la Moscova.

Il vedeam si-l auzeam pe micile ecrane, joi, si nu-mi venea sa cred ca am ajuns in 2010.

Ponta chiar are un partid. De mai mare rasul, decat pisica salbatica.

 Batranul comunist l-a executat scurt pe Nechita, cum facuse si cu Geoana. La Congres.

Omul abereaza ca sub Dej. Insa nu mai are cum sa bage spaima in burgeji. S-a luat, voalat, sa zic asa, de fratii Paunescu. Pe care chiar el i-a facut “burgeji”.

 Cine a trait istoria anilor ‘90 nu are cum sa nu stie ca George Constantin Paunescu era mana dreapta a presedintelui Iliescu. Unul sugea de la stat, altul profita ca om politic de ce sorbea GCP, de la BANCOREX, de exemplu. Ziaristi din generatia mea isi amintesc, daca vor, cum la o vizita a lui Iliescu in Iugoslavia lui Milosevici, cand calca biserici romanesti, seful statului roman promitea danii, indicandu-l ca  sponsor pe GCP.

Toata lume a observat ca, in 2009, s-a rupt lantul de iubire.

Familia Paunescu a trecut in tabara lui Basescu.

Iliescu a ramas in 1958.

Apropo, Iosif Boda, de cand nu mai e in gratiile batranului kaghebist pare un analist politic mai normal. De ce spun asta? Simplu, in cartea lui “Cinci ani la Cotroceni” ma face praf. Cica era urat sa scrii asa, atunci cand el era consilier prezidential, cum o faceam eu. Despre presedintele Romaniei in functie, Ion Iliescu.

Il vad pe Boda la Realitatea, platit de Vantu, si observ ca nu mai deschide subiectul.

 

Iliescu e inca seful Opozitiei!

 

Mersi Crin, mersi Victor!

Sa nu uit,  salutari lui Adrian Nastase, mare barbat, mare om de stat!

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult