Acasa Opinii Kovesi-momentul adevărului

Kovesi-momentul adevărului

scris de Marin Neacșu
2.625 Afisari

Numirea celor doi procurori, pe cele două funcţii la care Băsescu nu vrea să renunţe nici în ruptul capului şi ştie el de ce, va fi proba de foc a USL.

Marin NeacsuDacă mai are cineva dubii că Pivnicereasa a fost scoasă de la CSM şi apoi de la Ministerul Justiţiei pentru ca Băsescu să îşi poată numi favoriţii pe cele două posturi are acuma ocazia să se convingă. Dacă Ponta o va NOMINALIZA pe Kovesi numai un orb ar mai putea spune că acest fapt nu este urmarea pactului semnat cu diavolul şi că miscările lui Pivniceru de la CSM care trebuia să dea avizul şi Ministerul Justiţiei care trebuia să facă propunerea nu fac parte dintr-un plan bine pus la punct. Ponta nu poate  spune că doamna  Kovesi a fost aleasă de Băsescu, pentru că Băsescu nu are dreptul să nominalizeze, ci doar să semneze sau nu numirile.

Nu degeaba a fost prezentat şi discutat pe unele posturi fidele lui Ponta acel sondaj în care “populaţia” cerea închiderea conflictului cu Băsescu, acel sondaj  trebuia să îi dea lui Ponta justificarea numirii lui Kovesi, trebuie să arate că el de fapt respectă dorinţa majorităţii care s-a săturat de scandal şi cere coabitare. În numele acestei vox populi domnul Ponta “se sacrifică”, sacrifică inclusiv ideea de transparenţă şi nepolitizare a justiţiei şi împarte procurorii cu Băsescu. Unul numeşte la DNA, altul la Parchetul General şi astfel şi unul şi altul sunt mulţumiţi. Nu mai contează că astfel procurorii se împart între Băsescu şi  Ponta, nici că s-a promis o promovare democratică, bazată pe rezultate şi competenţe, nu mai contează că ambele nume vehiculate au fost odată exluse de fiecare din părţi de pe listă, acuma au bătut palma pentru liniştea celor două funduri şi scaunele de sub ele.

Ce va face populaţia? Unii vor înjura, alţii vor da plictisiţi din mână, foarte puţini se vor bucura, dar nu se va întâmpla nimic.

Ce va face PNL-ul ? Mie mi se pare că această numire este proba de foc pentru PNL, dar mai ales pentru Antonescu. Dacă Antonescu nu va reacţiona şi va accepta această bătaie de joc în condiţiile în care prin protocol justiţia era a PNL şi propunerile ar fi trebuit să vină din partea unui ministru al PNL, atunci este clar pentru toată lumea că şi pentru Antonescu principiile contează tot atât de “mult” cât şi pentru Ponta şi că pentru un scaun este gata să se lase călcat în picioare şi odată cu el întreaga doctrină liberală şi principii morale. Culmea este că el dă vrabia din mână pe cioara din gard, în condiţiile în care este clar şi se vede şi de pe Marte că Ponta îl umileşte prin totate metodele posibile şi îl face să cedeze pas cu pas, până când din personalitatea lui va rămâne o etichetă pe care va scrie fraier aspirant la preşedinţie. Cu a asemenea etichetă nimeni nu poate câştiga alegerile chiar dacă va fi susţinut de Titulescu însuşi.

Dacă însă Antonescu mai are o urmă de demnitate atunci trebuie să îi spună lui Ponta: “Victoraş, până aici tată, dacă o nominalizezi pe Kovesi, faci majoritate parlamentară cu ea, eu nu mai stau capră. Am stat capră când ai semnat cele 11 puncte cu Barroso fără să mă consulţi, am stat capră când ai semnat actul de supunere cu Băsescu, am stat capră când ai spus să nu îl suspendăm că nu ne mai dă FMI fonduri, am stat capră când ai semnat actul de colaborare cu UNPR şi UDMR, am stat capră când ai dat liber pe şest  la exploatarea Roşia Montana şi gazelor de şist, acuma nu mai pot. Am acceptat să stau capră pentru Merkel, Barroso, Băsescu, americani,  dar şi pentru Kovesi ?”Aşa ar face un om căruia i-a mai rămas ceva demnitate. Vom vedea zilele următoare dacă lui Antonescu i-a mai rămas aşa ceva prin recuzită.

Numirea lui Kovesi nu este o probă pentru Ponta, despre el sunt convins de mult că şi-a vândut sufletul pentru un scaun de premier, întrebarea este dacă şi Antonescu a făcut pact cu Mefisto pentru un ipotetic scaun de preşedinte  de care se îndepărtează zi de zi şi pe care prin acceptarea acestei nominalizări îl poate pierde definitiv. Această nominalizare va fi dovada vânzării şi momentul adevărului pentru Antonescu, nu pentru Ponta.

72 comentarii

urbos 31-03-2013 - 20:17

Din pacate nu e vorba doar de infecta penala Kovesi, caci, asa cum s-a mai spus si prin alte parti, exista varianta ca sa fie numite alte slugi ale lui Basescu, la fel de loiale. Pentru ca se tot bate toba cu Kovesi, daca nu va fi numita, Ponta va face pe viteazul, desi rezultatul va fi la fel de catastrofal dupa numirea altor lepre.
Cat priveste statul capra in legatura cu UDMR, esti p-alaturi.

BULA 31-03-2013 - 22:06

Esti bozgorete si e normal sa aperi UDMR-ul.

urbos 31-03-2013 - 22:25

Hahaha, ce dobitoc! Neacsu a mestecat rahat, cum ca PNL-ul s-a facut capra ca sa intre UDMR la guvernare, ceea ce e fals, mai facea si pariu pe chestia asta. Eu am sustinut contrariul si daca apar pe cineva atunci se deduce ca apar PNL-ul, nu UDMR-ul care n-avea ce cauta la putere. Boule.

BULA 02-04-2013 - 03:00

Nu esti niciodata de partea romanilor, in conflictul romano-maghiar din Transilvania. Esti bozgorete !

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-04-2013 - 02:26

Da asta este NOUA IMAGINE a PENELISTULUI urbos/sobru=Sandu Dobre dom. Pogoanele Buzau , str UNIRII
La asta faceam referire Domnule CRIN ANTONESCU !
Rog sa parcurgeti si ARHIVA !

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-04-2013 - 02:45

Domnule CRIN ANTONESCU este simplu ACCESUL la POSTARILE individului care va discrediteaza permanent ! FACETI CLIC pe nick-name urbos , si va veti convinge !

Tache 01-04-2013 - 06:50

Anonymous a publicat mii de nume ale agentilor Mossad, pe retelele de socializare. Regimul mossadist din Tel Aviv a reactionat, lansand amenintari la adresa grupului Anonymous.

L’organisation compte 30 000 agents secrets dispersés à travers le monde, presque tous formés à l’utilisation d’explosifs et d’engins de démolition, aux voitures piégées, à l’enlèvement et à l’assassinat politique ou économique. Il est connu pour tuer certes, mais surtout pour s’en tirer à bon compte : tous les jours, on nous rapporte des dizaines de tués au Pakistan, en Irak, ou ailleurs commis par ces agents qui ne sont jamais inquiétés par la justice…

UnUL 01-04-2013 - 15:01

O.K. Asa o fi, desi nu prea dau 2 bani pe prostiile celor de la Anonymus. Oricum, ce legatura are asta cu prezentul articol?

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 31-03-2013 - 20:36

CRIN ANTONESCU B A R B A T ;–nu NEGOCIEM CU UN terorist !
aSTA-I muzica CE NE PLACE, ASTA ASTEPTAM !

neacsum 31-03-2013 - 20:47

Nu negociaza, se supune .. asta nu ai inteles matale din declaratia lui.

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 31-03-2013 - 20:55

HAI , ca ne intindem ca rama dupa ploaie !
Uite, stabileste matale cate BURTZI de ZAIBAR
Contra cate unitati Jack DanielS de 1 lt old 7 years
CA CRIN nu se supune! Crin simte ca ACUM s-au NICIODATA !
Stabileste nene , stabileste cuantumul !

neacsum 31-03-2013 - 21:17

Acum cam 10 zile cand spuneam despre tradarea lui Ponta si jocurile pentru scoaterea lui Pivniceru din CSM si Minister, spuneai acelasi lucru, ca am baut zaibar.. ca fabulez. Acuma numai despre asta se vorbeste…Mai asteapta si vei vedea … Antonescu va inghiti galusca ca si pana acuma , ca si poruncile lui Barroso, ca si actul de coabitare , ca si tot, pentru ca tare ii e drag scaunul de presedinte si pentru visul asta e in stare sa sacrifice inclusiv imaginea partidului. Si nimeni nu va spune nimic. O vor accepta pe Kovesi pentru ca „asa e bine pentru tara”. Romanii croseteaza in timpul asta .

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 31-03-2013 - 21:45

Cine croseteaza nene ?Ca nu mai intereseaza pe mai nimeni manipularile care se executa din varii interese, ca minciuna tine loc de cuvant, dar asta este o caracteristica nationala, uite numai departe de ograda noastra, unde semidoctii afirma opusul despre laureatii premiului Nobel iar voi ,cei de la butoane ,acoperiti mizeria , ba mai mult aduceti toti ratatzi cu pretentii , ajunsi in dementza senila.Si atunci , va asteptati sa va scoata altii castanele din foc.
Hai ,stabileste paritatea, cate burtzi de zaibar , contra Jack Danielson, sa nu phootem buha ,degeabam ca si cu pamanturile cumparate de straini !

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 31-03-2013 - 22:06

…se pare ca asa intelegeti dialogul !
baga ciuciule !

neacsum 31-03-2013 - 22:31

Dar care este problema_ Am dialogat pur si simplu, nu am jignit, nu am vorbit urat, am spus spus nimanui ca e beat asa cum ai facut dumneata. Daca ai argumente vino cu ele, daca nu lasa zaibarul ca nu are nici o legatura cu ce am spus eu.Iti ceri scuze daca madam Kovesi va fi nominaliyata iar Antonescuva inghiti galusca deci se va confirma ce spun eu ?

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 31-03-2013 - 22:35

Da ,dar nu va fi cazul,
Dar talutza vii cu Jackl?

neacsum 31-03-2013 - 22:37

Daca ce ? Practic ce sustii,. ca nu am inteles. spune care este conditia sau pe ce anume pariezi..

neacsum 31-03-2013 - 22:44

Uite, daca Crin se va conforma si va ramane in alianta dupa numirea lui Kovesi, tu dai 20 litri de yaibar, daca Antonescu iese din USL după numirea lui Kovesi, eu dau un Jack. ok ?

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 31-03-2013 - 22:45

Dupa ce ca taiati ca la Paste, ce nu va convine, sa te faci ca nu intelegi , zau nea Marine, lasso !

neacsum 31-03-2013 - 22:49

Sory, nu citisem atent mesajul.. am inteles. esti de acord cu propunerea ?

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 31-03-2013 - 22:50

Hai nene, inteleg ca voi sudetii sant urmasii lulH
legiunea 13 GEMINA (Judaica) dar nici Tzaganu nu este prosht !20zaibar how mach , ca ilt Jack a fost saptamina trecuta la Oslo Airprt cca 120 roni !

neacsum 31-03-2013 - 23:31

Pai ce conteaya? TU VEI CASTIGA ASA CA NU CONTEAZA CAT AI FI DAT DACA PIERDEAI NU ?SAU NU AI SANGE IN INSTALATIE ? DEJA TE INDOIESTI DE VICTORIE ?In cayul asta nu mai fa pariu…

Antibasistul 01-04-2013 - 00:02

Dle. Neacsu, da-l Dracului de țigan borit!

Antibasistul 31-03-2013 - 22:16

Mda, RO va fi fututa iarasi, de Basescu, cu ajutorul lui Ponta evreul!

Pkly 31-03-2013 - 23:16

Nu cred ca D-na(D-ra)Kovesi va da,,din mana”functia in care d’abia a fost detasata la Bruxelles–pe 3 ani !–pentru o functie bastinasa…
Si de ce fuguta-inapoi ?

neacsum 31-03-2013 - 23:32

aia de la Bruxelles a fost tranyitorie asa cum a fost si poyitia Elenei la alegerile locale si la referendum. A fost ascunsa ca sa uite lumea de ea si sa vina apoi calare pe un cal alb …

jan dinu 31-03-2013 - 23:24

– Fac pariu pe – ouale lui Nastase – colorate –
ca vine Kovesi care este casatorita cu un ungur shi
este acceptata in functie la DNA pentru ca este verificata in cimpul muncii
decind a – DOSIT – dosarul criminalului ILIKI ILIESCU ….undeva in
spatele curtii la „privata ” …sub inalta intelegere shi recomandare a
Basescului national … ” Incoruptibilii „DNA-ului muncesc de zor in
aminarea cazurilor pina vin niste hotariri hotaritoare de prescriere
dupa ce le mai arunca niste prafuri in ochii europenilor ca in RO se
lupta pentru justitie zi shi noapte . Ce mai face Katalin Voiku acum
de pastele catolicilor . a apucat el sa infulece – ZDROB – de miel
shi sa deguste shampanii din colectia de saracii de om sarman
ajuns in dizgratii nemeritate …chiar shi din partea doctorilor care
i-a recomandat sa-shi faca portia mai mica shi sa scada din burtica …
Astia’s romanii shi’n ziua de – Paste – cu adevaruri aflate cindva
la – Pastele Cailor – !!!
JD-USA

jan dinu 01-04-2013 - 00:23

Continua cu – blestemele – am sulul de hirtie igienica
pregatit …dupa ce termini ….
JD-USA

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-04-2013 - 01:25

@Janne,
Atatica poate Behinderu, dar este folositor, nasa’h
E la indemana, ce trebuye sa scoata elita, ultorii, coytisii
roncisti, damyani , astia trebuie menajati ,naftalinati!

Tache 01-04-2013 - 06:56

Grupul Anonymous a penetrat cele mai sensibile retele electronice israeliene, obtinand informatii legate de cei 30 000 de agenti mossad care actioneaza in intraga lume.
Grupul a anuntat ca va utiliza metoda ”picaturii chinezesti”, raspandint informatiile gradual. Sa fiarba in sucul propriu !!

http://www.presstv.ir/detail/2013/03/26/295313/mossad-website-hacked-anonymous/

Tache 01-04-2013 - 07:02

Russia Today a vazut listele cu agenti, dar nu poate verifica veradicitatea acestora.

Anonymous has struck again in its ongoing campaign against Israeli forces, this time by releasing thousands of names, ID numbers, email addresses and geographic data allegedly corresponding to Israeli politicians, IDF officers and even Mossad agents.

Dubbed “#OpIsrael” on Twitter, various collectives of the amorphous Anonymous community are targeting official Israeli web domains, evidently causing intermittent disruption to the official website of spy agency Mossad via a self-described “sophisticated DDoS” attack.

The data was released by a hacker team going by the name of “The Red Hack,” a Turkish group, while the direct denial-of-service attack targeted at Mossad was attributed to another group operating under the moniker “Sektor 404.”

RT has viewed the spreadsheets but has not yet been able to verify the legitimacy of the data, which has quickly garnered thousands of views as the documents spread via social media.

Earlier, Anonymous announced a massive cyber-attack on Israel, threatening to erase the Jewish state from the worldwide web. The first ‘OpIsrael’ cyber-attacks were launched by the hacktivist group during Israel’s ‘Pillar of Defense’ operation against Gaza last November.

urbos 01-04-2013 - 11:25

Tache vad ca informatiile tale continua sa provina din renumita sursa islamica terorista ==iran press tv==. Este o sursa foarte bine organizata. Ahmed din iad sta linga reporterul sef si dicteaza informatiile in mod clar si ordonat asa cum crede el ca ar dori sa fie. Si creaturi imbecile, paranoice si bovine ca tine Tache scum-pule stau cu pumnii inclestati de emotie citind rindurile dictate de marele conducator al iranului, lacrimile tale curg siroaie de emotie iar din cind in cind mai tragi cite o ejaculare ca la femei tot nu mai poti.

mircea 01-04-2013 - 07:25

cum dracu in frunteaDNA o unguroaica Kovesi,La CSM-Hajnal alta unguroaica,poate la origine or fi mongolo-tatare???????

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 01-04-2013 - 14:28

Dorinta oricarui jurnalist este ca predictiile lui sa devina realitate. Si domnul Neacsu traieste in acest duh al predictiilor propuse si dorinta lui ca ele sa devina realitate. De ce acesti jurnalisti poseda in intimitatea sufletului lor aceasta dorinta ascunsa si nerecunoscuta de ei? Raspunsul e simplu: cu totii stiu ca cei care „ghicesc” viitorul vor fi recunoscuti ca valorosi de catre multimea celora carora li se adreseaza. Aproape ca nu exista editorial in care domnul Neacsu sa nu „avanseze” una sau mai multe predictii. Credeti in valoarea predictiilor, domnule Neacsu? Eu, nu! Prefer analiza a ceea ce s-a intimplat si, cind cititorul este cu sufletul la gura sa afle deznodamintul, adica, predictia, sa fie lasat ca singur sa aleaga sau sa faca el predictia, pentru ca : POPORUL NU GRESESTE NICIODATA! Domnul Neacsu, si cei ca el, ar trebui ca sa ne „desluseasca” meandrele realitatii nevazute de noi (si de multe ori nici de ei), al realitatii ascunse de catre mizeriile politicienilor, iar in final, cind, in mod firesc si logic, ne asteptam la deznodamintul proorociei, atunci, dintr-o data, ar trebui sa urmeze sfirsitul, asa, ca in filmele „serioase”, ca de exemplu, in cartea (sau filmul) „Pe aripile vintului”, cind Scarlet merge prin ceata si scriitoarea nu ne spune care este deznodamintul vietii si cautarilor lui Scarlet. ci mai mult dorinta ei. Da, dar dorinta nu inseamna certitudine, nu inseamna predictia devenita realitate. Atunci, cred eu, un jurnalist cistiga mai mult in duhurile cititorilor, decit sa li se dea „mura-n gura” TOTUL. Mai credeti in predictii, domnule Neacsu?

neacsum 01-04-2013 - 19:05

.rjgwrehiehiobjr
E dreptul dumitale sa crezi ce vrei. Dar cu unul ca dumneata , daca as fi lasat fraza neterminata, m-as fi trezit cu intrebarea :” Bun , care e conclkuzia ? ” Acuma ca o ai esti suparat ca am spus-o. Faci ce vrei domnule, crezi ce vrei, spui ce vrei si eu am facut la fel.

neacsum 03-04-2013 - 19:36

Stimabile, uite ca incep sa se desparta apele si ceea ce spuneam eu iese la suprafata. Se vorbeste acuma de faptul ca Pivniceru a fost obligata sa plece de la minister , ca nu a acceptat ceea ce Basescu si Ponta au vrut sa ii bage pe gat. Uite ca Ponta a nominalizat-o pe Kovesi la DNA.

UnUL 01-04-2013 - 14:59

Domnule Neacsu, sa inteleg ca si dumneata si domnul Batca faceti parte din haita de simbriasi ai lui Felix? Comentariile dumneavoastra sunt de fiecare data tendentioasa, „strâmbe” și părtinitoare. Păcat.

neacsum 01-04-2013 - 16:16

Domnule Unul, Sa inteleg ca cine are poate alta impresie decat dumnevoastra, sau cine spune ceva rau despre prietenii dumnevoastra, trebuie sa fie neaparat platit de altcineva ca sa creada asta ? Sau sa inteleg ca dragostea fata de o persoana va impiedica sa ii vedeti greselile ? Pacat .

salut 01-04-2013 - 21:16

Demonstreaza, mai „basescian”. Esti in stare sa demonstrezi cele de mai sus?

UnUL 02-04-2013 - 09:28

Dupa tine, neicusorule!

Antibasistul 03-04-2013 - 02:47

Basescu s-a cacat a miloana oara in capul romanilor, cu mascarada numirii procurorilor sefi, si continua sa se cace, refuzind noi sefi pentru ca-l are pe Morar interimar-vesnic la sefia Parchetului General!!

Antibasistul 03-04-2013 - 02:50

Basescu s-a ca…at a miloana oara in capul romanilor, cu mascarada numirii procurorilor sefi, si continua sa se ca….e, refuzind noi sefi pentru ca-l are pe Morar interimar-vesnic la sefia Parchetului General!!

neacsum 03-04-2013 - 10:25

Nu te grabi, mai are inca multe de aruncat in capul nostru. Tot Codruta va fi aleasa.

UnUL 03-04-2013 - 17:07

Da: a „aruncat in capul nostru” cu independenta justitiei, cu combaterea coruptiei, cu o atitudine hotarît pro-americana și pro-europeana. Sa mai arunce, nu ma supăr.

UnUL 01-04-2013 - 23:24

Ma intrebam cat va rezista necenzurată replica mea. Cred ca a rezistat vreo 10 minute – dovada clara a ”impartțalitatii” si a „echidistanței” prezentei gazete. O reiau, in speranta ca de data asta ea va fi stearsa abia peste un sfert de oră.
Nu e vorba de „prietenii mei”, domnule Neacșu; in politică poți avea simpatii, dar mai rar prieteni. Dar, asa cum spuneam, ca să poți fi astazi antipedelist si antibasescian fanatic si la fel de fervent sustinator al USL, exista 2 posibilitati :
1. Sa ai un IQ sub 100 (Evident nu este cazul dumneavoastra, si nici a domnului Batca)
2. Sa beneficiezi de niscaiva avantaje, fie ele materiale sau de alta natura.
Tertium non datur.

neacsum 03-04-2013 - 00:52

Domnule Unul,
Unde ai vazut dumneata ca eu as sprijini USL sau ca as fi fan ? Se pare ca esti cam nou pe aici. Este adevarat ca intre Basescu su USL am optat pentru USL, pentru ca trebuia sa aleg dintre doua rele, dar asta nu ma face fan USL. Deci mai cauta.

urbos 03-04-2013 - 02:42

E nou pe dracu. Hai ba Neacsule…

UnUL 03-04-2013 - 14:24

Deci ati optat pentru USL dar nu sunteti fan si nu il sprijiniti? Imbarligata logica!
Si, regret sa va contrazic, intre un rau mic si unul enorm, ati ales raul enorm.
In ceea ce il privste pe dl Basescu, cred ca el a facut foarte mult pentru modernizarea si europenizarea Romaniei, a tinut cu brio piept „conjuratiei coruptilor” din politica, economie si justitie. Meritaee domniei sala vor fi evidente mai tarziu.

UnUL 03-04-2013 - 14:26

Reieau pentru ca am facut cam multe greseli de tastare. Dactilografia nu e punctul meu forte.
Deci ati optat pentru USL dar nu sunteti fan si nu il sprijiniti? Imbarligata logica!
Si, regret sa va contrazic, intre un rau mic si unul enorm, ati ales raul enorm.
In ceea ce il priveste pe dl Basescu, cred ca el a facut foarte mult pentru modernizarea si europenizarea Romaniei, a tinut cu brio piept „conjuratiei coruptilor” din politica, economie si justitie. Meritele domniei sala vor fi evidente mai tarziu.

Tache 01-04-2013 - 18:25

@UnUL

Are legatura. Daca licuricii au probleme si prietenii licuricilor, din Romania, vor avea probleme.

Asta este lista cu agentii mossad :

http://cryptome.org/2013/03/mossad-opisrael.pdf

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-04-2013 - 18:51

De data asta ai dat inca odata dovada ca esti SIFILITIC CONGENITAL :
Unde si cand ai auzit tu s-au alti ticalosi aflati in solda islamistilor din IRAN ca ar exista vreun stat care are o organizatie cu caracter secret si care ar tine liste cu toate datele personale in mod centralizat si care sa nu fie macar protejate , criptografiate !
Imbecil si analfabet te cunoastem ,si asta o si dovedesti, cu cat te afunzi mai adanc in MINCIUNA !
Cand ai doar 2 clase ,dar o ura de animal primitiv, orice poti VARSA cu VENIN,
Singur te DISCREDITEZI, ….

tomi 02-04-2013 - 00:32

UnUL
01-04-2013 at 15:01

O.K. Asa o fi, desi nu prea dau 2 bani pe prostiile celor de la Anonymus. Oricum, ce legatura are asta cu prezentul articol?
========================
Ce legatura cauti amice? Tache si fratii lui legionari de pe forum au cu totii dosare groase la ospiciile ce in loc sa-i treaca la ” cazuri pierdute” tot mai incearca sa repare ceva daca pot. Insa eu cred ca mai mult sint folositi ca si cobai de experiente. Pentru un deraiat mintal ca si Tache nu cauta logica daca vei vedea o dizertatie despre inverzirea salatei verzi tot evreii vor fi analizati de Tache. Omul este dus, da-l dreacului de bestie fascista.

Ghita Bizonu' 02-04-2013 - 11:58

Tontelu a avut o sclipire “jeniala” punand boticu la propunerea lu Base (sa se fac interimar la inJustitie si sa desemneze niste procurori in coninventa cu Baselu’).
Zis si facut , Tontelu se facu interimar si acu se zice ca poa’ Codruta o sa fie sefa la DNA (daca o sa vrea sa renunte la caldura postului de la Briucsel) . Nu mai zic ca asta este egal cu a scuipa in ochi pe cei care au votat DA la referendumu de suspendare. Ca este egal cu a se pisa pe votacii sai – ca de fapt din prima s-a vazut ca micu mongoloid are cam alta agenda .. atunci cand dorea neaparat UDMR in guvern …
Da el stie una si buna: “Basescu n-ar numi la Parchete nici pe sfintii Petru si Pavel ….
Nu stiu, saptamana viitoare voi discuta cu CSM si cu presedintele Basescu, deoarece nu pot sa numesc pe nimeni daca doar vreau eu…
Cel care semneaza decretele e presedintele tarii, iar cei care dau aviz sunt cei de la CSM.”
Insa Tontelu uita un mic amanunt el personal si-a luat un angajament fata de Barroso, de Comisia Europeana.
Ei ? Cum stam cu intelegerea cu Baselu?
Norica Nicolai a tras alrma /Acu puteti zice orice despre Norica insa nu cred ca il are la pipota pe Baselu..
Si mai este una bucata reactie din paertea Asociatieu Magistratilor din Romania
Deci ca cam asa : geaba zice Baselu ca “Numirea procurorilor nu se negociază, se asumă” ca el nu isi asuma Briucselu.
Cel care la Briucsel si-a asumat angajamente este Tontelu’ personal el insusi de prost ce este ! Ca cel putin cu pct 8 putea zice :”bre asta inseamna sa nu respect legea promovata de Zeita si Regina Justitiei Macovei!!”
Si cam stim ce hram poarta Baselu – de poarta portuara !! Asa ca dupa ce se va pune cine doreste Baselu , cateii sai briucselezi vor sari la gatu micului mongoloid: “Ponta minte si nu isi respecta angajamenetele!! Ajutor MCV ul! Dati afara din Europa! Demisia plagiatorului o vrem!!” Iar Tiran Bassolini va urma pilda lui Pilat si se va spala pe maini : “eu nu am nici un angajament cu Briucselu da noi stim ca autorii lovituri de stat nu respecta nici presedinte nici constitutie nici .. “
Si Tontelu se va trezi singur … cu electorii scarbiti de tradarea sa .. cu niste aliati politici care vor fi siliti sa se demarce si cun PDL in delir :” Ponta minte cum respira” (Blaga) iar obraznicia cu “Doar că eu îmi asum aceste lucruri, nu am alegeri anul viitor şi eu am de ţinut ţara să o pun în direcţia bună până anul viitor” se poate intoarce ca un bumerang si al nu va mai avea alegeri niciodat . Poa doar intre demisie si demitere.
D’aia Tontelu o sa o ia in bot de la Baselu’

Ma rog aici este fara materiale documentare . De doriti sa le vedeti si pe alea:
http://vremea.forumgratuit.ro/t465-de-ce-tontelu-o-sa-o-ia-in-bot-de-la-baselu#989

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-04-2013 - 16:35

Nea Marinica ,la momenthu dy fatza, talutza DATOR !
Momenthan ,doar 1 (UNA) buk. steecla 1/1 LITRA JackL,
Asteptam, PROVINCIA !
Sholotzia Kovesii NOT PHOUND !
Iar , DOMANI SERRA, CRIN-LINNu baga JUSTITZIARu!
Deci , encore une fois , JackL , Nea MARINICA zis fruntasu !

neacsum 03-04-2013 - 00:49

De ce sunt eu dator? Nu am inteles.. nu te grabi la sticla, ca nici acuma si nici mai tarziu nu voi fi dator. reciteste bine ce am scris si apoi vorbeste de datorii. Daca nu stii sa citesti, iti dau eu copy paste.

neacsum 03-04-2013 - 00:55

Uite conditiile pariului… citeste romaneste, nu englezeste..
„Uite, daca Crin se va conforma si va ramane in alianta dupa numirea lui Kovesi, tu dai 20 litri de yaibar, daca Antonescu iese din USL după numirea lui Kovesi, eu dau un Jack. ok ?”

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-04-2013 - 01:12

Iarasi o dai la intors ,intradevar asa ai scris ,dar miza nu a fost spargerea uslasilor, ci determinarea impiedecarii propunerii basketbalistei de catre imberbul pontak.
In rest vorbim de doua lucruri distincte, esenta este ca PM a vazut tzunamiul provocat si a facut elegant, romaneste hora stacato, iar Crinu a ramas neclintit, si de data asta. Neicushorule , EIN MANN ein VORTH!
Nu ca la noi la nimeni : Ein mann ein AVORTH !
Tremethe stecla nene, Tzaganu te da la DEBITORI in URMARIRE !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-04-2013 - 01:26

NEa MARINICA, n-am pretentia sa o achizitionezi , asa !

HENEMANN

DUTY FREE
DEPARTURE- OSLO LUFTHAVN
TLF+4732 23 09..
……………………..
Jack Daniels Black 40% 1L 195 NOK
Vezi ca Unguentul le lua mai eftin la BUKALESTAN
Dar sa nu fie contrafacute, TZAGANUL nu SUPORTA !

neacsum 03-04-2013 - 09:40

Asteapta sa vedem nominalizarile si reactia lui Antonescu la numirea lui Kovesi si dupa aia vorbim.

neacsum 03-04-2013 - 08:49

parpanghele, te-am rugat sa citesti romaneste ceea ce scrie, nu sa traduci. Daca e sa facem traduceri, pot spune si eu ca nu ai acceptat pariul, pentru ca nu ti-a convenit miza si nu ai acceptat cei 20 litri. Deci hai sa fim coser si sa citim romaneste. Eu am spus FOARTE CLAR CARE SUNT TERMENII . DACA TU VREI SA INTERPRETEZI SAU SA TRADUCI ALTFEL, TE PRIVESTE.

neacsum 03-04-2013 - 08:52

EU AM VORBIT CLAR DE REACTIA LUI ANTONESCU IN SITUATIA IN CARE PONTA AR FI NUMIT-O PE KOVESI. ASTA SCRIA SI IN MATERIAL SI IN PARIU. DACA TU VREI SA VEZI ALTFEL E O PROBLEMA PE CARE EU NU O COMENTEZ, ESTE DREPTUL TAU.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-04-2013 - 11:40

EWIdent ca vad altfel ca talutza, dar uite :
In minutul de fata ,ora 11,30 aparent sansele sant de partea matali, dar IO zik sa o punem sub forma definitiva, cu subiect si predicat :
1.Proportia 1/20 nu este KORECTA !(propun 1/3)
2. Daca basketbalista va fi propusa si va ajunge la DNA in fonktzia babanera, IO zic ca se RUPE usl, prin retragerea Crinnului!(Cu consecinte dezastruoase ulterior pontacului
care momentan este =Chiombaliu)…
Batzi PALMA cu Tzaganu (PADRE de OMIDA)!

neacsum 03-04-2013 - 13:06

Io zic ca va fi nominalizata si Antonescu nu iese din coalitie, va accepta pe Kovesi .. asa am spus de la inceput, asa spun si acuma .

neacsum 03-04-2013 - 16:47

Parpanghele,
Pana una alta Ponta a nominalizat-o pe Kovesi, iar ANTONESCU A SPUS CA NU SE SPARGE USL-UL. CE ITI MAI TREBUIE CA SA PRICEPI CA AI PIERDUT ?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-04-2013 - 17:27

Nineaqa, e KLARR :
Noi doi folosim lba. romana , dar o interpretam
diametral opus dpdv. geografic!
Matali , mai sudett nu enunti nimic cu capat
Lasi spatii unde sa o intorci ,ca la Ploiesti!
Cunosc destul de bine sindromul,dar nu pot
fi de acord si aplica, IO fiind ardelean prin
nastere si gandire(PROFUNDA dar mai inceata)
Am stat ani la Bukalestan , alta lume, balkan
Era sa fiu ginerica la Gostavatu,dar m-a feriit
Al de SUS!
Acusica la OILE NOASTRE :
Pozitia mea cu capat:
2. Daca basketbalista va fi propusa si va ajunge la DNA in fonktzia babanera, IO zic ca se RUPE usl, prin retragerea Crinnului!(Cu consecinte dezastruoase ulterior pontacului
care momentan este =Chiombaliu)…

Sper ca ai rabdare sa citesti si sa INTELEGI :
IO , ma apuk ,si beuhT Jackl! , in ACCONT, IO castig !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-04-2013 - 18:47

…mi-ash mataranga in voi de regatzeni, totzi
…o datzi la cotit, am schimbat steecla asta cu
…Jackl pe una de palinka de 52degres!
.. Zi nineaqa ,cat este zaibarul pe piatza libera,
..sa-ti tremeth ronii,si la astialaltzii le trimit lumanari si candelef.m kurr !

neacsum 03-04-2013 - 20:00

Parpanghele,
Ce nu ai inteles din ceea ce am spus eu si unde ti s+a parut ca am schimbat macazul. Eu ti+am dat cu copz paste ceea ce am spus cand am facut pariul si ceea ce am sustinut. Tu faci modificari in exprimare. Pana una alta, Ponta a nominaliyat+o pe Kovesi, iar Antonescu a declarat de 3 ori astayi ca nu iese de la guvernare ci doar preda ministerul Justitiei lui Ponta. Deci ce altceva mai vrei ca sa accepti ca te-ai inselat si ca Antonescu a pus botul pentru ca ii e preea drag visul de presedinte ? Nu am nevoie de vinul tau, dar se pare ca iti e greu sa accepti ca ai pierdut si asta imi este de ajuns.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-04-2013 - 20:20

Mi este foarte greu sa accept, ca am pariat pe gloabele astea defetiste, si in special pe pontacul, dar de pierdut pierdem cu toti, iar daca astia nu schimba calimera , nu vor scapa netaxati, alegeri vor mai fi.Dar mi-ai dat o idee, decat zaibarul vostru, din strugurii aia direct productivi ,care cresc direct pe pamant, mandea i-ti trimite vin de care se va bucura si doamnele din viata matale, i-mi spui de care doresti, rosu, alb,sec, demi-sec ,dulce….

neacsum 03-04-2013 - 20:23

Parpanghele cand vei simti nevoia cumpara ce vrei tu si bea in sanatatea mea, mie nu imi trebuie. Nici chef de baut nu am si nici pentru ce bea . Din pacate , asa cum spui noi toti am pierdut. Avem o clasa politica jegoasa.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-04-2013 - 20:32

Nu face asta Tzaganu, chiar daca -i necajit rau!
dar maine , maine este alta zi, si poate o sa bem de placere, sa nu uiti asta ,nene!
S-au poate nu bey cu …coloratii !
Daca ma primesti , mai tarliu, vin fara koviltir
Si o facem , lata!
Vei avea surpriza VIETII !

Antibasistul 03-04-2013 - 02:46

Basescu s-a cacat a miloana oara in capul romanilor, cu mascarada numirii procurorilor sefi, si continua sa se cace, refuzind noi sefi pentru ca-l are pe Morar interimar-vesnic la sefia Parchetului General!

UnUL 03-04-2013 - 14:28

Nu stiu daca doamna Kovesi este omul cel mai potrivit pentru acest post (evident, e un om corect, cu coloana vertebrala si un bun profesionist; dar, asa cum spunea Daniel Morar, nu a lucrat in anticoruptie si nu are experienta in domeniu; desi sunt convins ca va invata repede); iar Tiberiu Nitu nu e, evident, potrivit pentru sefia parchetului General; incurca instutitutiile europene cum numai C a c a r a u si Tonta o mai fac si sta prost cu dosarele instrumentate; in plus, era dorit si de Pivnicereasa, fapt care spune ceva despre moralitatea lui (sau, mai exact, lipsa ei) si posibila lui subordonare politica. Dar, pe de o parte, e bine ca situatia s-a deblocat, si pe de alta ca li s-a dat putin peste nas lui Felix si Porumbacu. (Cred ca si Victoras s-a saturat sa fie calcat pe bataturi de acesti 2 indivizi si sa fie luat in tarbaca de Antene!) Astept cu interes continuarea.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult