Acasa Opinii Lacrimi şi calcule

Lacrimi şi calcule

scris de Marin Neacșu
5 afisari

A căzut Guvernul. Nici nu am apucat să mă bucur, că m-au năpădit întrebările. În acest moment Kelemen Hunor  vorbeşte despre România şi cetăţenii români. Probabil se referă  la cei de naţionalitate maghiară.

Marin NeacsuDomnul Boc vorbeşte despre victoria traseismului politic, dar uită să amintească de partidul inventat şi declarat artificial  formaţiune politică, cu ajutorul căruia guvernul Boc şi PDL s-au menţinut la putere atâţia ani. Bineînţeles că este vorba de UNPR. Din păcate pentru BOC, minorităţile l-au pierdut. Domnul Boc se simte lovit pe la spate de minorităţi şi scoate porumbelul „ dacă am fi ştiut, poate am fi putut să luăm măsurile ce se impuneau „ Se referă la faptul că nu a ştiut că minorităţile vor vota moţiunea, la faptul că i s-a spus că nu vor vota şi totuşi au votat. Incredibil. Domnul Boc se simte trădat.

Tot azi a avut loc un eveniment epocal,milenar, cred că în 1000 de ani nu se va mai vedea aşa ceva, oricum până acum aşa ceva nu s-a mai văzut NICĂIERI ÎN LUME. Mă refer la un şantaj în direct, în plin plenul Parlamentului, când doamna Udrea a „prelucrat-o” pe doamna Plăcintă care tocmai dorea să voteze moţiunea. Şi a prelucrat-o până a luat-o durerea de burtă şi a început să plângă, cu gândul la dosarul beizadelei. Departe de mine să plâng situaţia doamnei Plăcintă, care „nu avea altă vină decât că încercase să negocieze dosarul  copilului”. Doamna Udrea a fost mai puternică şi a reuşit să o convingă că e mai bine să plece şi să  nu revină şi să vadă” un medic”. Două aspecte sunt de evidenţiat pe acest subiect, unul legat de faptul că situaţia a fost provocată de … media care i-a luat un interviu doamnei Udrea , după ce aflase „pe surse” de intenţiile doamnei Plăcintă. Udrea neştiind nimic, (aşa cum susţinea şi Boc vizavi de minorităţi) nu luase nici o măsură, aşa că imediat s-a dus în sală şi a chemat-o la ordin pe madam Plăcintă. Ce a urmat a văzut o ţară întreagă. Madam Plăcintă a plecat plângând cu gândul la soarta junelui  cu dosar.  Acum este clar la ce anume măsuri se referea domnul Boc , supărat şi el că nu a ştiut de intenţiile grupului minorităţilor. Cert este că ce s-a întâmplat între Udrea şi Plăcintă depăşeşte până şi numărătoarea lui Anastase şi dacă doamna Plăcintă nu va spune lucrurilor pe nume, atunci îşi merită soarta. Pe de altă parte există posibilitatea descifrării celor discutate, dar nimeni nici puterea, nici opoziţia nu are nici un interes să recunoască. Al doilea aspect văzut cu această ocazie este faptul că imediat după ieşirea doamnei Plăcintă din sală, madam Udrea a chemat câţiva membri PDL şi le-a trasat sarcini, inclusiv domnului Toader. Aceştia au plecat imediat să îi îndeplinească ordinele. Mai are cineva vre-o îndoială vizavi de cine conduce PDL? Dacă da, e rugat să privească imaginile .

După părerile analiştilor, Băsescu are doar varianta desemnării lui Ponta. Este mai puţin important pe cine va numi, important este dacă guvernul nou numit va fi acceptat de Parlament. Dacă Ponta va fi numit, atunci vom avea imaginea în oglindă a zilei de azi, şi actuala opoziţie va căuta majoritatea ca să obţină votul de investitură, iar Puterea de ieri va încerca să fure prin bani sau şantaj voturile susţinătorilor noului guvern şi să fim realişti, cu mult mai multe şanse de izbândă. Pe mine, practic, nu mă interesează cine va fi numit să conducă, temerea mea este că guvernul sau guvernele nu vor primi votul parlamentului, după care Băsescu va dizolva Parlamentul. Apoi va numi un nou guvern, poate tot cu Ungureanu, sau alt favorit, care nu va mai avea nevoie de acceptul Parlamentului pentru că nu va mai exista Parlament. Pentru mine, acesta este scenariul cel mai plauzibil şi cel mai probabil. Băsescu poate numi doi premieri care ştie că nu vor fi acceptaţi de noua majoritate, sau chiar de nici una din  parţi. Una din variante a fost chiar nominalizată de Lăzărescu. Este vorba de Geoană. Tuturor li se pare o propunere indecentă, atât celor din USL cât şi celor din PDL, şi varianta nu va avea nici o şansă să treacă. Dar Băsescu  îl va propune sub pretextul că aduce un om care nu face parte din nici un partid, deci independent, cu experienţă politică, fost şef al Senatului, deci teoretic fără contraargumente. Dar ştie că practic nu îl va susţine nimeni  în parlament şi asta vrea şi el. Deci Parlamentul îl va respinge . Apoi va veni cu o altă propunere, din cadrul PDL, care iarăşi va fi respinsă. El are scuza că a încercat iniţial cu un fost PSD-ist,  care trebuia susţinut de USL. După ce şi a doua variantă va fi respinsă, dizolvarea Parlamentului  va fi o chestiune de timp, şi numirea unui nou guvern Ungureanu o simplă formalitate. Şi uite aşa va conduce Băsescu până la alegerile din toamnă, pentru că are multe privatizări de făcut, multe legi de trecut şi mulţi prieteni de popit.

Dacă însă vom avea un guvern USL, două lucruri ar trebui rezolvate în primă urgenţă: să închidă robinetul vizelor de flotant pentru toţi parlamentarii care astăzi au uitat să vină la vot indiferent de funcţia şi greutatea în aur, şi să deschidă procedura de anchetare a doamnei Udrea pentru şantajul desfăşurat în plenul Parlamentului. Asta chiar înainte de a se forma noul Guvern. Spuneam acum câteva zile că soarta ţării va fi decisă de nişte trădători. Este curios ce ar fi spus domnul Antonescu, dacă soarta Guvernului ar fi stat în votul lui Dugulescu, cel la a cărui primă trădare fugise să o legitimeze până la Timişoara. Iată că azi domnul Dugulescu a trădat din nou. Grea e viaţa de politician

Românie,  Românie, va urma o nebunie!

56 comentarii

urbos 27-04-2012 - 17:54

Macar recunoaste ca ai vorbit aiurea ieri, in legatura cu tradarile de la USL si soarta motiunii. Daca nu stii sa prevezi, macar prefa-te ca stii dar nu vrei sa zici, asa cum fac „analistii” habarnisti din presa romaneasca.
Asadar visele de care vorbeai ieri sint tot ale mataluta si nu pe baza de ce visezi noaptea se fac analizele.

neacsum 27-04-2012 - 18:22

Poti sa imi spui ce a facut Dugulescu si inca 3 parlamentarui USL care nu s-au prezentat la vot. Norocul USL s-a numit Minoritatile . Deci .. USL piwerdea pe mana lor si .. daca nu tradau minoritatile, asa cum a spus Boc, motiunea nu trecea. Si mai stai pe aproape… Inca nu a fost votat noul guvern.

urbos 27-04-2012 - 18:29

Pe care mana lor tataie? Opozitia NU avea numarul necesar de voturi oricum.
Tot tu esti jmecher dupa ce ai dat-o-n gard? Si era vorba de motiune, nu de noul guvern.
Vad ca te comporti ca handicapatii de la PDL, o sucest, schimbi subiectu… cu cine crezi bai ca vorbesti?
Recunoaste cand esti prost!

Cat despre minoritati, nu se poate spune ca au tradat. Numa in capu matale si al lu Boc e tradare.

neacsum 27-04-2012 - 18:37

Opozitia nu avea numarul de voturi de acord dar nici macar voturile pe care a contat nu le-a luat de la oamenii lor. Asta spuneam, dar te faci ca nu intelegi.

urbos 27-04-2012 - 20:06

1. Ieri anuntai ca vor fi cine stie ce surprize la USL
– spui ca au fost trei cazuri(eu nu stiu exact) si ramane de vazut daca respectivii chiar au tradat sau s-a intamplat altceva.
2. Spuneai ca motiunea nu trece.
3. Spuneai ca a trece motiunea sint vise rupte de realitate.
La ce dracu o fi asa de greu sa recunosti ca ai fost pe dinafara, in loc s-o tii langa cu tupeu, ca pedalacii?

digital 27-04-2012 - 18:43

minoritățile nu au trădat pentru că nu aveau ce să trădeze!

neacsum 27-04-2012 - 22:24

Minoritatile cu o seara inainte declarasera ca nu vor vota motiunea. Pe asta conta Boc, cu ceilalti nu isi face probleme. Din cauza asta pentru el votul lor de azi a fosat o tradare.

digital 27-04-2012 - 22:27

dacă vor primi portofoliu în cabinetul ponta,a fost,dacă nu nu a fost,ok?!
ce zici?!de acord?!

neacsum 28-04-2012 - 08:13

De acord Digi. Eu cred ca vor primi, ca sa aibe certitudinea ca vor sprijini si legile, nu numai investirea.Oricum, minoritatile intotdeauna au fost de partea guvernului care afost instalat. Oricare ar fi motivele trecerii minoritatilor de partea USL, e bine ca s-a intamplat asa . Fara ei nu era posibila caderea guvernului. Ai vazut cearta dintre Ponta si minoritati inainte de vot? Oare ce discutatu acolo? Nu cumva Ponta le cerea sa isi respecte intelegerea? Intra pe blogul meu sa vezi clipul si mai vorbim dupa numirea gfuvenrului. Daca minoritatile primesc un minister, guvernul va trece in parlament , daca nu, ne putem astepta la surprize.

digital 29-04-2012 - 17:16

neacsum,cred că minoritățile sunt prizonierele,politicii,doar că reprezentanții fizici ai lor pe eșichier,sunt niște marionete,empatice…manevrabile din punct de vedere psihopolitic…
pragul electoral,fiind prea jos,extrem de permisiv,constituie un rău democratic,de tip radical și extremist care nu reflectă,absolut nimic din scopul pentru care a fost proiectat…
este una din multiplele slăbiciuni,otrăvite,ale,democrației…

și….funcționează…reține chestia asta!

milosul 27-04-2012 - 18:08

‘Lacrimi şi calcule’ ???

Lacrimi pt Neacsu, pentru ca idolul tau pierdu puterea.
Calcule pt Neacsu!!! Pe cine sa ‘pupincuresc’ acum????!!!!

basesekoo_1 27-04-2012 - 18:36

Repede a realizat interlocutorul meu preferat ca promisiunile desarte nu rezolva problemele grave. Are o scuza totusi, aerul viciat de pe forum dauneaza grav sanatatii indivizilor susceptibili de vise ! Orisicum , deacum incolo va trebui sa te mobilizezi , ca sant cativa ,devoraciosi .

Pribeagul 27-04-2012 - 19:14

Un guvern de tranzitie, in care Ponta sa nu fie premier, ar fi desfasurarea normala lucrurilor.

digital 27-04-2012 - 19:19

pe ce te bazezi?!

Traian Basescu 27-04-2012 - 19:55

Ce vorbesti dom’le!? Pai crezi ca-l lasa reactiunea si prostia congenitala sa faca asta?! Sau prim-ministru adevarat sau nimic.

Ponta e asa ca purceslusul ce alearga zglobiu si fara griji prin hala abatorului. El trtebuie sa-si traiasca clipa din plin. In toamna dupa pierderea alegerilor va avea soarta lui Geoana. Numai ca mult mai condensat…. Nu va mai dura ani de zile taierea gatului ci va fi o chestie de saptamani…

urbos 27-04-2012 - 20:07

Scarba basista, omoara-te ma!

Traian Basescu 27-04-2012 - 21:00

Zi-i si tu n-ar fi pacat?! Tocmai acum cand voi va apucati sa va sinucideti cu atata avant… 😉

Ciu Huhu 29-04-2012 - 18:31

JOS DICTATORUL BASESCU!

Pribeagul 27-04-2012 - 21:17

🙂 🙂 🙂

Nu cred.

Ce zici tu n-ar fi bine.

Ce-ar mai fi de lumea asta,
– Zice-alaltăieri vecinul –
Ca la nunta de la Cana,
De-am găti din apă vinul?

(b)N-ar fi bine, măi vecine!(/b)

N-ar fi crâşme-atunci de loc,
Şi crâşmarul Niculaie
Nu s-ar duce-n iarmaroc…

N-ar mai fi nici Laie Chioru,
Ţie-l paza Maicii sfinte,
Nici Aniţa-cârcimăriţa,
Şi ne-am prăpădi, părinte!…

Ciu Huhu 29-04-2012 - 10:19

JOS DICTATORUL BASESCU, HUUUOOOOOOO!!!!!!

Ciu. Huhu 29-04-2012 - 15:24

JOS DICTATORUL PONTA, HUUUOOOOOOO!!!!!!

digital 29-04-2012 - 17:04

deixene,nu realizezi cât ești de penibil?!
ar fi mai bine să nu mai apari o vreme pe forum…
sau schimbă-ți nick-ul,că și așa le ai,cameleonule!!!!

hahaha!

dxn 29-04-2012 - 18:13

Pentru colegul meu CT TC, zis „digital”:
M-ai ciuruit:
eu sunt Ciu. Huhu, Ciu Huhu, Urbos=sobru= SANDU DOBRE, DXN, dxn, ANCUTA, Tomi, Paraipan, Milosul (Cucernicul-Cretinosul), Pribeagul, … … …
Auzi, pulifrici, de ce nu-mi raspunzi la interbarile anterioare?
%!@)^ este o parte a combinatiei nr de ORO sau VDF? Cred ca de ORO.
De peste 3 luni te invit sa te potolesti!
Tu de ce crezi ca Sandu Dobre si Bibicu (Milosul+Cretinosul) nu mai divagheaza subiecte cand apar?

digital 29-04-2012 - 18:22

de prost ce ești mă deixene,de prost ce ești,ai înțeles,mă jigodie?!

Ciu Huhu 29-04-2012 - 18:28

JOS DICTATORUL BASESCU, PTIU!

Pribeagul 27-04-2012 - 19:40

Nu-i o situatie normala caind… ti se pune sula-n coasta. In aceasta situatie ar fi Ponta.

Ponta, premier intr-un mandat scurt, ar cauta sa faca „totul” pentru cistigarea alegerilor. Chiar daca nu vrea si nu actioneaza in acest sens (ceea ce ar fi de necrezut), va creea acesta impresie; mai mult va da apa la moara adversarilor sa exploateze aceasta resursa.

Oricum, am pierdut mult timp; desi nu-mi place ca se pierde timp, ce mai conteaza citeva luni pentru a face un lucru temeinic?

digital 27-04-2012 - 19:49

pribege,ești copil….
ce importanță are în ecuație ponta?!e foarte bine că dacă va fi nominalizat,să facă ceea ce trebuie…în rest dacă se erosează,să fie iubit,dacă rezistă înseamnă că e bun…
ce vă tot cramponați de nume…nu numele contează,ci profilul care poate regenera ceva,orice în România de azi,așa cum e,șchioapă oarbă și mutilată,dar cu president care nominalizează premieri și Albă ca Zăpada care face trafic de influență la votul moțiunii de cenzură!!!

uită-te la fondul problemei,nu la kurul lui nutzii!

Pribeagul 27-04-2012 - 20:05

🙂 🙂 🙂

Am si eu… o slabiciune.

Nu-i vorba de nume, desi… Ponta… are un nume.

Este vorba de a face lucrurile cum trebuie.

Este clar ca actuala opozitie va deveni putere. De ce s-o compromitem printr-un mandat limitat, in care ea va trebui sa faca ceva ce n-ar trebui sa faca in conditii normale?

Un guvern de uniune care sa asigure alegei corecte este solutia.
An si eu o parere, nascuta din… cunoastere. Hai sa-i zicem cunoastere prin intuitie 🙂

digital 27-04-2012 - 20:13

ca să pornești bine și sănătos așa cum zici tu,un guvern de uniune în condițțile date,este o cacealma,mai mare decât ar fi fost chiar căderea acestui guvern…
de ce nu vrei tu să pricepi acea fluiditate de care pomenea-i,chiar tu….aici nu mai trebuie să fii complicat în găndire și soluții,ci doar lucid ,rațional și realist…
ăsta e momentul în care suntem,vrei nu vrei…

Pribeagul 27-04-2012 - 20:37

Gata, decizia a fost luata.

Sa triumfe binele!

Traian Basescu 27-04-2012 - 20:16

Pai de ce sa nu lasam PSD-ul sa se compromita intr-un mandat limitat de cateva luni? Nu-i mai bina asa decat sa-l lasam sa se compromita intr-un mandat de cativa ani?1 😉

Ca de compromis oricum se compromite. Haide macar sa le dam sansa sa o faca cu pagube minime pentru tara…

Ciu Huhu 27-04-2012 - 21:00

Las-o balta securistule, tu si PDL-eul tau iubit in frunte cu Basescu ati cazut in prapastie, nu mai iesiti de acolo in veci!!

Traian Basescu 27-04-2012 - 21:04

Stai sa vezi cum o luati peste bot in toamna cand euro va fi pe la 5-7 lei, cand veniturile vi se vor injumatati. si preturile se vor ridca la ceruri.

Veti ajunge sa va amintiti cu lacrimi in ochi de zilele cele fericite ale piticului Boc… 😉

Ai intotdeauna mare gija ce-ti doresti Ciuciule. Pentru cei cat tine implinirea dorintele e crunta…

digital 27-04-2012 - 21:12

da mă,o să mă piș pe voi de trist ce voi fi !!!

Traian Basescu 27-04-2012 - 19:51

Hai dom’le vezit-ti de treaba! Pai cum vrei sa piarda USL-asii alegerile altfel decat facandu-se de cacao cateva luni la guvenrare?

Ciu Huhu 27-04-2012 - 20:54

Mache securistule (asa zis Traian Basescu), acum urmeaza ca dictatorul de la Cotroceni sa fie demis!

Traian Basescu 27-04-2012 - 21:34

Ciuciule, Sa nu uiti sa ma anunti prin intermediul administratiei prezindentiale, cand se va produce demiterrea mea.

Apoi nu trebuie uitat un amanunt esential. Intr-unul din momentele de furie isterica ale lui Ponta, l-ati demis pe neorocitul de Geoana de la sefia senatului. Deci presedinte interimar vine Blaga.

La referendumul de demitere nu veti socate 50% din alegatorii cu drept de vot nici macar daca te plimba pe tine impaiat pe la toate sectiile de votare… 😉

Sa traiesti si tu bine!

Ciu Huhu 28-04-2012 - 06:20

Securistule Mache, Blaga va fi schimbat inainte de suspendarea dictatorului, vor veni la referendum cel putin 60% pentru ca 90% din romani URASC pe dictatorul Basescu!

Traian Basescu 27-04-2012 - 19:49

Uraaaa! Guvernul a cazut! USL-asii au muscat-o.

Ponta va fi prim-ministru. Va avea doua alterantive:

1. Sa-i ghiftuiasca pe USL-asii flamanzi dupa atatia ani de crunta opozitie si sa arunce cu parale in stanga si in dreapta la toti milogii ca sa cummpere voturi pentru toamna. Asta va duce la ruperea acordurilor cu FMI, prabusirea leului si incetarea platii sallariilor si pensiilor inainte de alegeri.
Sa vedem cine va mai vota USl cand leuroiul va a ajunge pe la 6-7 leiosori…

2. Sa continue cu stransul curelei pentru a evita intrarea in incapacitate de plata a tarii. Aste e cel putin la fel de nasoala. Dupa atata guit legat de guvernarea luminoasa a USL si raurile de lapte si miere ce se vor revarsa cu aceasta ocazie,e greu sa fii mult mai agarcit ca Boc. Pentru ca credibilitatea USL in fata finatatorilor externi e 0. Deci ca sa obtii banu’ trebuie sa te areti mai catolic decat papa…

Numa’ mos’ Iliescu saracu ce si-a mai pastrat un pic de judecata si zicea zilele trecute ca intrarea USL la guveranre inainte de alegeri e o tampenie. Da’ cine-l mai asculta? USL-asii cu narile sfartecate de mirosul ciolanului ciolanului aburind intra in capacana cu ochii inchisi.

Deci Ponta va fi prim-ministru, dar nu pentru mult timp…

Sa traiti bine, mai tovarasi!

digital 27-04-2012 - 19:54

ai uitat să te semnezi,pardon,inseminezi,măi traian-măta!

Traian Basescu 27-04-2012 - 19:57

Io obinsuiesc sa inseminez femei. Daca tu obisnuiesti sa te inseminezi doar pe tine, macar nu te lauda cu asta…

Sa traiesti si bine!

digital 27-04-2012 - 20:09

atunci dacă nu ai priceput indirect,ia-o DIRECT…inseMineaz-o pe mă-ta!

urbos 27-04-2012 - 20:09

Asa ai inseminat-o si pe ma-ta, de s-a dus cu rusinea in mormant…

Ciu Huhu 27-04-2012 - 20:56

Mache securistule ai iesit iarasi la diversiune pe Net?

digital 27-04-2012 - 21:01

kk-tu ăsta de se dă traian băsexu e,mache?!

Ciu Huhu 27-04-2012 - 21:26

Da e Mache, cenzorul de la Ziua a scris-o intr-o postare mai veche, anul trecut.

Ciu Huhu 27-04-2012 - 21:27

Are acelasi IP ca Mache.

digital 27-04-2012 - 21:32

păi ăsta e botanist-băsist-cotrocenist-ziarist?!

digital 27-04-2012 - 21:33

ciuhule,ești foarte tare mă băiatule,îl frigem imediat pe troglodit!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 28-04-2012 - 16:11

Totusi ar trebui sa punem punctul pe I. Reprezentantii minoritatilor, altele decat cea maghiara, nu au fost de acord cu proiectul de retrocedare limitata a guvernului Ungureanu. Degeaba au defetat politicieni de la frunza verde loboda, daca nu erau minoritatile , si in 2120 tot cu pedelizda si chiar si cu descendentii corsarului din …caraibe. Asa ca …ciocu mik ,patrihotzilor !

digital 28-04-2012 - 16:25

să pui degetul pe punctul mă-tii mă jigodie…
ce știi tu mă de nevoile adevărate ale românilor?
ce cunoști tu mă vierme de problemele lor cu adevărat reale și stringente ale majorității acestui popor,lătrăule?!
crezi că simpla analiză la rece gen hai să-i deturnăm pe ”fraieri”,mai pot schimba cursul ce l-a luat politica și viața social,în România lui 2012???!!!
ești un ignorant!pe cât de ridicol pe atât de patetic…nu că nu ai fi foarte,redus!!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 28-04-2012 - 16:36

… ma ‘h pennis de menth, tu crezi ca cu ciordeala si minciuna puteti fraieri o lume intreaga. Iar de deturnat cine anafura grijania si anticrhistu ma.tti ar putea sa o faca mai bine decat voi insiva.Ignorat si primitiv ca alde ca tine si ceilalti din gradina de fekalle, urbos turnatorul dovedit , ciu hu titan al gandirii si tu it-ist ,pardon autist!Nu va convine ca iarasi altii au scos,castanele sa le puteti voi fura si vinde ,othrepelor!

digital 28-04-2012 - 17:08

ciordeala și minciuna sunt atuurile tale,mă puradel bhorât….eu sunt român,porkule care seara îți instalezi cortul iar dimineața te kaci în locul unde ai dormit,urmând să spurci încontinuare tot landul pe care-l parcurgi…
e dovedită asta,mă țzhâghane!!!!
nu mai încerca fără rezultat să asimilezi gena ta scârboasă cu ROMÂNII!!!!
nu ține,hidoșenie cu chip de om!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 28-04-2012 - 17:35

Io sant TZAGAN dar in comparatie cu un…fe.kalloid ca tine sant LORD ba’hhhhhh,Iar cu scuzele de rigoare pt. lumea buna ,donhsoare etc, etc dupa cum ai putut constata nu …fac mizeria pe gios, cata vreme voi , cu urbos , ciuhu ,tache -frusinache santeti la indemana toata ziulica pe blogulletz si cu gura cascata! Este adevarat ca prefer haizla din spatele cortului, e mai curat si …aerisit decat gatlejurile voastre, kkt-ilor …

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 28-04-2012 - 17:48

….tu gonoiule ,nicea fallus desii si tu esti atarnabil, dar nici mintea nu te duce decat la perzanie si cu mine , …ai inbulinatooo ,definitiv si iremediabil. Io , te gasesc si in gaura de sarpe desii te camumflezi bine ca si …gonoi!

milosul 29-04-2012 - 14:35

‘Lacrimi şi calcule’ ???

Lacrimi pt Neacsu, pentru ca idolul tau pierdu puterea.
Calcule pt Neacsu!!! Pe cine sa ‘pupincuresc’ acum???!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult