Acasa Opinii Legea hărţuielii sexuale după Darwin

Legea hărţuielii sexuale după Darwin

scris de Teodor Seran
29 afisari

Faptul că in Poliţia româna există o „curvăsăreală” cruntă este de notorietate publică de peste 20 de ani, din momentul în care în cadrul acestei instituţii au fost admise ca parteneri egali ai poliţiştilor, femei tinere, frumoase şi svelte, care cu premeditare sau nu, le-au sucit minţile colegilor de breaslă, începând de la comisarul-şef până la ultimul agent.

teodor seranPrincipiile clasice ale funcţionării instituţiilor de coerciţie publică exclusiv prin prestaţia bărbaţilor au fost dărâmate de principiul democratic al egalitaţii in drepturi a femeilor cu bărbaţii. Pătrunderea masivă a femeilor în corpul poliţienesc a obligat partea masculină să suporte cu stoicism toate ispitele aducătoare de mari frământari si dorinţe, nemanifestate în public decât prin suspine înăbuşite. Să vii dupa 23 de ani de funcţionare a ambelor sexe în creuzetul super-sofisticat al sistemului poliţienesc să încerci să faci o disecţie exhaustivă a relaţiilor interumane, în condiţiile în care până în prezent nu ai mişcat niciun deget pentru a le evalua, reprezintă un demers ipocrit si cinic care duce aceasta încercare de cunoaştere intr-un derizoriu penibil.

Interogatoriul fără perdea al chipeşelor poliţiste poate fi privit şi ca o pătrundere cu bocanci poliţieneşti in viaţa personală a acestor femei, în condiţiile in care până la un punct, relaţiile interumane au eticheta de „strict personal”, atunci când acestea sunt agreate de ambele părţi. Demersul neprofesionist al Ministrului Radu Stroe este vicios şi neavenit, întrucât produce un dezechilibru dăunător între cele două sexe care activează în Poliţie. Pornind de la un caz sau de la câteva cazuri izolate, s-a creat o psihoză colectivă care are în centrul ei un soi de certitudine neverificată: aceea că toţi poliţiştii ar fi fustangii şi că toate poliţistele ar fi nişte potenţiale „curve” prefăcute care acţionează pe şestache pentru obţinerea de favoruri. Adevărata stare din interiorul sistemului nu se va descoperi niciodată, pentru că toate poliţistele interogate vor simula inocenţa şi nevinovăţia cu o artă a prefăcătoriei desăvârşită.

Pe de altă parte, în încăpăţânarea lor prostească, mai marii Poliţiei Române,  încearcă cu orice preţ să găsească sute de fapte de hărţuire sexuală şi dacă ar fi posibil, să descopere în final că de fapt toate femeile-poliţişti, ar fi fost cel puţin o dată hărţuite, dacă nu şi abuzate sexual. Ne aflăm deja în plină stare de paranoia şi a atitudinii de” black bull madness”, care a văzut  capa roşie a toreadorului  şi nu se mai poate opri din fuga înverşunată. În fiecare săptămână alte şi alte judeţe intră în colimatorul întrebărilor extrem de idioate, concepute de psihologi care ar părea că nu s-au uitat niciodată la fundurile bombate ale muierilor bine făcute sau şi mai grav, care par a fi făcut sex doar în stil bolşevic, între orele 23.00-23.30 şi doar cu lumina stinsă.

Vorba papagalilor care apar în talk-show-urile de la”Antena3”: „ despre ce vorbim?” Să le spunem” nătângilor” care au implementat acest chestionar, despre ce anume ar trebui să vorbim. Ar trebui să vorbim despre viaţa vie, plină de provocări şi evenimente dinamice, cu relaţii interumane surprinzătoare uneori intristătoare sau deprimante, alteori fascinante şi generatoare de optimism. Este normal ca în viaţa reală să întâlnim la tot pasul o explozie de complimente, de zâmbete de rugăminţi sau de momente lirico-pasionale, toate acestea ca emanaţie afectivă a unor bărbaţi normali, care au înscris în ADN-ul lor exercitarea adoraţiei veşnice pentru sexul frumos.

Ce vor aceşti domni para-psihologi? Să schimbe lumea? Să suprime definitiv relaţiile dintre bărbaţi şi femei?  Există o selecţie naturală care funcţionează în mod implacabil şi care le duce pe „femeile deştepte”, acolo unde vor. Există şi un proverb pe care ne prefacem că nu îl ştim, care este super-super-adevărat:” fetele cuminţi ajung în Rai, iar curvele ajung unde vor!” Viaţa reală ne demonstrează că aşa se petrec lucrurile în realitate. În mod eronat se dă o prea mare importanţă salvgardării „castităţii” poliţistelor, care în realitate nu sunt nici  uşi de biserică,  dar nici „fecioare” neprihănite,,,pentru că sunt şi ele femei, supuse în mod inevitabil greşelii. Într-un procent de 90%, femeile-poliţist sunt alese pe „ochi şi pe sprânceană”, încă de la intrarea în şcolile militare, „ca să dea bine la public”. În aceste condiţii, doar să fi „ de lemn-Tănase” să nu le faci un compliment  sau chiar o declaraţie admirativă. Aşa este viaţa şi aşa trebuie să funcţioneze ea în mod normal. Chiar asaltate de bărbaţi,  cele cu caracter puternic rezistă şi se adaptează. Chestia asta cu „adaptarea” a spus-o Darwin în urmă cu 150 de ani şi cine a avut urechi să audă, a auzit şi a dus-o bine. Se cade în marea greşeală pe care a făcut-o americanii în urmă cu câteva zeci de ani, când a fost atât de exacerbată combaterea hărţuielii sexuale,  încât  în final s-a blocat comunicarea firească dintre cele două sexe.

Ferească Sfântu’ să mergi în America şi să faci un compliment în stil românesc unei femei! Rişti să te alegi cu un proces în care să fi învinuit de hărţuială sexuală calificată! După finalizarea acestui interogatoriu stupid, în toate IPJ-urile din ţară va urma o perioadă de comunicare stearpă între poliţişti-bărbaţi şi poliţistele-femei, în timpul căreia tot personalul masculin din Poliţia Română va  trebui să se poarte, cum zice românul, „ca cu oul”, pentru că în caz contrar, vor risca să fie acuzaţi de hărţuială sexuală. Nu credeţi că li se dă cam „mult nas” domnişoarelor şi doamnelor poliţiste? În definitiv, nu le-a obligat nimeni să aleagă această meserie dură, desfăşurată permanent în mijlocul unor bărbaţi puternici, cu o excelentă condiţie fizică, care s-ar încadra extrem de uşor în cerinţele genului”macho man”. Desigur că nimeni nu exclude luarea unor măsuri exemplare în cazul unor violenţe fizice sau a unor violuri, precum şi pedepsirea vinovaţilor. Dar de aici, până la a transforma poliţistele-femei în potenţiale victime, doar pentu că sunt admirate, complimentate, dorite în taină, este deja prea mult. Bărbaţii care citesc aceste rânduri trebuie să recunoască – cel puţin când sunt singuri în faţa oglinzii! – că până la o anumită vârstă, toţi bărbaţii sunt nişte crai, alergând după femei, deşi  nu mărturisesc niciodată acest lucru. Această atitudine extrem de umană, impune în mod obligatoriu existenţa pe această lume a femeilor.  Pe marea scenă a vieţii, bărbaţii sunt sortiţi să încerce să cucerească mai toată viaţa femei,  pentru că aşa au fost creaţi de natură. Depinde de talentul pe care îl are fiecare „de la mama lui”, de a fi fermecători şi cuceritori.

Drept urmare, domnilor psihologi de la Ministerul de Interne, lăsaţi femeile-poliţist să fie naturale, aşa cum le-a lăsat Mama-Natură  şi nu încercaţi să le transformaţi în potenţiale şantajiste feroce,  pe motive iluzorii de hărţuială sexuală! E păcat de frumuseţea lor  şi de fizicul super-atrăgător pe care îl au, care trebuie admirat fără teama unor consecinţe juridice sau administrative!  Sancţionaţi doar infracţiunile prevăzute în cazul penal şi lăsaţi selecţia naturală să aibă grijă de eventualele flirturi şi idile nevinovate! Bărbaţii şi femeile dau viaţă, prin comunicare şi admiraţie reciprocă unei lumi reale  în care trăim cu toţii.  Apropo, domnilor psihologi: ati  făcut vreodată complimente unei poliţiste frumoase, colegă de serviciu cu dumneavoastră?

61 comentarii

geek-a-contra 19-01-2013 - 10:46

vorba lui caragiale: amice, esti un idiot… subscriu 100% la zisele lui lui nenea iancu. daca ar fi sa extindem zisele lu’ matale atunci intreaga societate ar trebui sa aiba problemele din politie: invatamint, administratie (non politie, desigur…), medicina, productie, comert, etc. bha, tataie, daca nu-ti poti tine scula in pantalon si miinile acasa nu-i vina femeilor la care te uiti ci a nesimtirii tale proprii si personale.

ma umfla risul… dom’ costica, plotonier de la manutanta, maestrul minuitor de hirtii si administrator de galeti si mopuri si care nu a facut in viata lui munca de politie si nu a tinut in mina arma decit la inspectia de dimineata (sula ne se califica la arme de foc….) in calitate de crai feroce caruia trebuie sa-i tina partea nea seran ziaristu’, marele admirator de napoleon…..omustene, daca ar fi sa facem aplicatie la imbecilitatile din textu’ lu matale ar trebui ca TOTI politzaii piriti din activitatile care nu au de a face direct cu munca de infruntare a infractorilor sa fie inlocuiti de femei. chestie de darwin si selectie….

Tache 21-01-2013 - 03:55

Deci, politistii sunt perversi, iar politistele sunt curve. Sa-si tina toate alea acasa! Inclusiv ochii. Sa nu mai abuzeze de cetateni!

Cam Over 2013
http://www.youtube.com/watch?v=9GCsd2TJKjQ&feature=youtu.be

Tache 19-01-2013 - 11:38

Aceste actiuni se incadreaza in politica de homosexualizare a societatii, din care face parte si feminismul si distrugerea familiei. Se incearca distrugerea relatiilor normale dintre un barbat si o femeie. Cine vrea sa stie ce ne asteapta in viitor, se poate informa despre cum merg lucrurile in occident . Duminica trecuta, la Paris, peste 800 000 de francezi au demonstrat impotriva mariajului homosexual, promovat de presedintele Hollande. Sloganul demonstratiei a fost: o mama si un tata, pentru fiecare copil. Stirea a fost trecuta sub tacere.
Care este scopul promovarii feminismului, a homosexualitatii si distrugerea familiei, a relatiilor normale dintre un barbat si o femeie ? Exista scopuri secundare, cum ar fi transformarea homosexualilor si a feministelor in noii bolsevici, ca varf de lance in distrugerea si subjugarea societatii. Dar scopul principal este confiscarea si transformarea in monopol de stat a reprodecerii umane. Se urmareste ca, in viitor, copii sa fie conceputi in laborator, de catre stat, in fabricile de oameni, stat care se va ocupa si cu educarea lor, pana la varsta adulta..
Acum asistam doar la inceputurile avansate ale acestui plan pe termen mai lung.

urbos 19-01-2013 - 11:52

Ce dreq, ba soola ce bai ai tu cu homosexualii? Te bagi in treburi de care n-ai habar. Si acest fel de mariaj are placerile lui, nu sti tu ce cald poate fi huhu cind trece de ciclu, oh oh…

urbos 19-01-2013 - 13:29

Ji dane, se casca incet groapa comuna, fii pe faza.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 17:08

Metoda de identificare sigura cu exceptia testului ADN, la …aka-kATZi urboase este dampful de fekale!
Si un amanunt specific in regnul animal!
Atractia zoofila, ciuhuletele a devenit
Mai atractiv dupa electrosocurile de la
Psihiatrie, desii ariciul-pogoniciul , phoote
Animalul de companie ,cu lesa si SACOSA !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 18:15

,, se casca incet groapa comuna”
Si in zona de seism ,major ! pogoniciu !

urbos 19-01-2013 - 22:39

Ce te aia ma-tii grija pe tine tzi gane, mergi si tu cu ji danii in groapa comuna, mars in mortii matii! Vom avea noi grija sa deveniti o specie disparuta, si unii si altii ca doar sinteti verisori. Va vom pune si o lamie in gura sa fiti mai hazlii. Voi dansa pe cenusa voastra.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 22:50

Karre pe Karre ! Handramo prallo e carro ! Pe felli pe fell aka-katzi urboase !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 22:53

Voi avetzi grija de cinefa ma’h loaitra legionara ! Uite la alde CACARAU deja vandut chiorpecului, desii Chilimanu si Slabiceanu il pun pe jar ,iar !

Antibasistul 19-01-2013 - 17:32

Zi ji dan si deschide usa cuptorului.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 18:10

+ 100Volti ;+450ma +20Mhz ! Sala capitonata !

digital 19-01-2013 - 15:19

nea Serane,țineți-o în pantaloni,n-o da de gard,că o luași urât pe arătură!!!!
sigur nu cultivi cannabis pe balcon?!

Antibasistul 19-01-2013 - 17:28

Sint impotriva hartuiri sexuale si a violurilor.

Vazui niste idioate si idioti, la tv. afirmind ca doar oamenii hartuiesc sexual!
Am vazut cu ochii mei animale care hartuiesc sexual, se hartuiesc sexual, si in realitate si la tv., in documentare!

tomi 19-01-2013 - 20:00

Corect huhule tu care ai relatii sexuale cu animalele vad ca esti bine informat.Si zii bre si cu animalele practici homosexualitatea. Zii bre vad ca urbos te lauda, trebuie sa fii tare huhule vad ca cei de la ospiciu au facut om din tina. Si cind o dai bre cu urbos, inainte sau dupa ce iei socurile electrice?

Antibasistul 19-01-2013 - 20:50

Tomi, toata lumea stie ca in Izdrailul, Israilul vostru aveti relatii sexuale cu animale, barbati cu barbati, femei cu femei, ziua, pe strazi, in parcuri, in vazaul lumii!

Noi in Romania avem relatii sexuale normale, femei cu barbati, nu cu animale nici homosexuale, ca voi in tara voastra!

tomi 19-01-2013 - 22:10

Hai soola de huhu nebunu, mars si ia un diazepam ca-ti tremura deja falcile de nervi, mai crapi dreacului si nu apuc sa-ti stilcesc moaca.

digital 19-01-2013 - 22:59

mai nou,își regulează tankurile direct pe front,iar când îi prind comandanții zic că ei curăță armamentul!
degenerații dreq!

Antibasistul 19-01-2013 - 23:20

TOMI, cuptorul te asteapta, dantura ta de aur va fi daruita saracilor, Amin!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 23:24

Oligo frenutzule , ia marsch in Quizda metty ! Si pina maine ,baga degetele in priza !

digital 19-01-2013 - 23:26

o va găsi vre-un fericit pe post de pepită!
hahaha!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 23:31

Nu e CRESTINESC, dar voi santetzi doar CRETINI !

Antibasistul 19-01-2013 - 23:35

Daaa, e incins pentru Tomi si Parpanghel care va fi albit definitiv la piele.

digital 19-01-2013 - 23:38

parpagelul va fi pârlit,că ș-așa e un pârlit,iar pârlit de două ori este mai rezonabil pentru albirea lui,!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 23:39

Oligo -frenutzule lasa pocaitele ,urbosu a terminat cu zoofilia la cannis si esti in asteptare ! Baga doar 2 degete la 220!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 23:42

Loaitre legionare ,mandelu cu mataringa lui vanata va phoote pe totzi ,virtual ,ca EL nu se mordareste cu kkti ca voi !

digital 19-01-2013 - 23:44

slăbiți-i curelele țhăghanhului că se învineți dreq și-l pierdem dintre noi,fi-r-ar mama lui a dreq de borac!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 23:50

Bey ,dejectabililor !
Bey ,patibularilor
Boratul chiar si vixuit
Este ADONIS fatza de voi
Jagardelelor , janghinilor
Prapaditzi si Paduchiosi
De-ar bengha in voi !

digital 19-01-2013 - 23:54

băi pixule,de acum,de azi după lord,să-ți pui și Adonis,și Merțan,și Guzgan și mai dute- dreq de prost!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-01-2013 - 00:05

Top 10 Most Powerful Military Countries In The World 2012

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-01-2013 - 00:08

@digi de Menthu
bey pwulla
ciocu mikk
esti ko !

CONGO 19-01-2013 - 19:37

Huhule, cand era măta kappo la Mathausen, tot asa o gaureau?

tomi 19-01-2013 - 20:04

Auzi tu si huhu are o suta de tati, eu stiam doar de urbos ca ma-sa era femeie de servici la o unitate de drumuri si poduri, iar in timpul liber facea placerile garnizoanei, sedinta pe 10 lei.Sa le traiasca tatii, acum inteleg rangul de rudenie intre huhu si urbos.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 20:38

Tu amice drag Tommaso Panthera,ai nevoie de un vierme transat , formolizat ,tocmai bun de expediat?!?
Raspunde scurt cu DA /NU !
Se anuntza incalzirea brusca si TZAGANUL vrea sa stie !
BEA si gura lui un BRANDI cu 5 stele alternativ cu o VODKA
Marca KEGLEVITCH cu ICE-TiTan
Berea o da HANDRABULEA la vara pe terasele de la STRAND !
Asteptam RASPUNS …inclusiv din provincie !

ValVerde 19-01-2013 - 21:08

„Tu amice drag Tommaso Panthera,ai nevoie de un vierme transat , formolizat ,tocmai bun de expediat?!?
Raspunde scurt cu DA /NU !”

===
„Tu amice drag Tommaso Panthera,ai nevoie de un vierme transat , formolizat ,tocmai bun de expediat?!?
Raspunde scurt cu DA /NU !”

===

Panthera a iesit un pic la piata, a uitat ce trebuia sa cumpere si a trebuit sa se inoarca acasa. E un pic ocupat acum, dar m-a rugat pe mine sa-ti transmit un emfatic DA

PS, Si a mai zis ca daca ai timp, sa-i dai un sut in oua lui urbos…cind a zis „oua” si-a adus aminte: „asta era” si a plecat fugind ca inchid aia pe motiv ca e simbata si nu mai stiu ce zicea de Talmud, si munca in week-end…ca fugea repede si se pierdeau cuvintele.

urbos 19-01-2013 - 21:15

Iarasi glume intre dementi. Rasu plansu.

Vai de capu tau de troglodit ma vita verde, cat te chinuie prostia.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 21:19

1.MAGRAONUL nu face ghesefturi cu intermediari (du briosi)
2. MAGRAONUL poate expedia marfa
mai sus ofertata si peshte BAlta !
3. MAGRAONULUI place -BOURBONUL si
ciocolata amaruie HERSHEYE in varianta
menaj 1-2-5 kili !
4. ACCEPTAM marguerita !

ValVerde 19-01-2013 - 21:25

Eu nu vreau viermi transati.
Mie imi plac viermii vii, sa le pui o pioneza in spinare, sa vezi ce vioi devin si cum se contorsioneaza ei aproape atletic.
Ca urbos, limbricu’ campion.
E distractiv sa-l urmaresti…forumul fara el ar deveni un fel de circ fara paiate….
Lasa tenia in pace ca ne omori voiosia.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 21:33

CAcaciosulle-PLAngaciosule !
Te-am gabjit bine, tu vroiai sa-l
Fraieresti pe vTOMASSO ,da
Tzaganul are fleru mare (CA LERU)
si SABATHUL a IESIT la ora 19!
Thommaso client serios ,tu ….
Neica nimeee ! un fel de imitatzie de
KOBE local printed by Amherlocia !

ValVerde 19-01-2013 - 21:39

Ce ba, te-ai suparat ca nu ti-a iesit gheseft ??

Trimiti carne de sobolan si pui eticheta „urbos” ?
Ti-ai dracu de ilegali care furati marci si patente si nu respectati nici regulatiile EU.

Mie daca imi trimiti un borcan de vierme urbos transat, vreau certificat genetic.
Asta e deviant si nu poate fi confundat.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 21:53

Vitta DREAQ ;
Tzaganul insoteste marpha
Inclusiv cu atestat de ARN
Inconfundabil de la ANELIDUL KAPROFAG
SHOBOLINI au dispozitia cromozomiala
Diferita , ezploatatoru de gaze de sezt
habarnistii !

ValVerde 19-01-2013 - 22:04

Lasa ba ca va stiu eu !!!
Trageti certificatele de incadrare in norme la xerox si pretindeti ca il vindeti pe urbos in transe, si dupa ce va luati banii, nu mai stie nici dracu de voi si urbos apare pe forum…

Bai, producator de gaza de matz…crezi ca s-a intilnit hotul cu prostul ???

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 22:13

@ un fell de KOBE amherlocck !
Mandelu TZAGAN bree !
Nu rumanash ,clear ma ‘h !
PSS . Ai dreptate : chiar cred ca
esti proshtolache !

ValVerde 19-01-2013 - 22:15

Deci tu esti hotul ???

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 22:18

@toje kuk !
Si ce-i daca apare !
a greppit ciuuhotzu !
aparu antibasisthu !
Creappa pogoniciu!
Apare un tache ,
Un ereticel alt dementel
Si-l avem si pe Bula
inca nevalorificat , deplin !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 22:19

@toje prostu ! YES menn !

tomi 19-01-2013 - 22:26

Parpanghel , amice, pina acum pot sa-ti confirm cu pina la 70 % ca putem sa ne intilnim la o bere pe terasa la strandul din Arad, sti tot Neptun se cheama ca pe vremea copilariei mele. Pacat ca au stricat mult si acolo, era locul unde-ti gaseai linistea si luai o gura de aer curat, acum de fiecare data cind merg acolo sint dezamagit de haosul de tonete ce doar strica atnosfera de intimitate ce-o avea cindva. Cred ca prin mijlocul lunii iulie voi fi acolo, insa totul depinde de restrictia ce-o avem eu si fiul meu cel mic de a vizita tari cu risc mare de terorism. Ai nostri au grija de oamenii lor, mai ales daca sint valorosi tarii…
Din Arad am la dispozitie mereu cite o masina pe perioada cit stau in Romania si uite vom putea sa facem o vizita la prietenii nostri, cred ca se vor bucura sa ne vada…Mai tinem insa desigur pina atunci legatura.

digital 19-01-2013 - 22:52

băi tomasso-șo-belimi-ai,,tu prin Românika te vei plimba doar însoțit…ai priceput mă kktule împuțit,că altfel o vei pune de belea,pizdraieluțule!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 22:56

,Ok facem un tour impreuna , Io mai adun 2/3 adrese , si inchiriem si o platforma sa expunem hoiturile !

digital 19-01-2013 - 23:02

tu lordul …llli o s-o expui pă măta pe platformă,iar după un tur de țară o duci la Antipa!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 23:20

@digi de Menthu :
Ce te plangi ,ocupi un loc fruntas
Dupa aka-katzi urbos ,ereticu !
Esti printre primmi 2/3 ce mai E vrei !

Antibasistul 19-01-2013 - 20:54

Voi sinteti trei porci mult mai mari decit cei mai mari porci hitleristi!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 21:00

…lassa puiu, nici tu nu scapi, pe tine te-om parjoli in ZABRAUTZI !Intre blocuri !

ValVerde 19-01-2013 - 21:19

Eu am vazut odata un porc destul de mare.
Il chema Fritz si avea aproape de 300 kg.

Nu stiu daca era hitlerist, dar daca era, e greu, ba, sa gesesti porci mai mari….

Fritz a murit inainte de Craciun, dar legenda lui traieste…

PS Baragladina !!! bai papangele…tu plimbi mincarea in gura, esti slab, de ai supravietuit Craciunu’ ??

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 21:26

PROSTolache ! Tzaganul nu mananca pork negru , nu kusser ! Numa’ alb din rssa YORICK !
Esti in confuxie ushoara, aldevcatine doar IGNATUL il depasesc mai greutz !
Io de CRACIUN bagh mai phonderath !

digital 19-01-2013 - 22:48

ce credeai țhăghane că dacă nu le-o su0ugy negrilor,nu te fu0ut albii?!
țeapă mă,boulețule!

tomi 19-01-2013 - 22:30

Mai huhule nu-i frumos cum vorbesti despre prietenii tai, urbos, digital, ereticul, si ce daca sint porci hitleristi, ce tu nu esti ca ei?

digital 19-01-2013 - 23:30

și care-i treaba dacă tu te simtem bine suougându-le-o porcilor hitleriști?!
dacă asta e plăcerea ta,baghă!

Antibasistul 19-01-2013 - 23:37

Tomi, cuptorul te asteapta, e incins!

Penescu 21-01-2013 - 09:05

Dacă nu băga poliţista cuţitul în nesimţitul ei de şef nu se sesiza nimeni că în poliţie femeile sunt hărţuite. Dar în instituţiile civile nu se întreabă nimeni ce se întîmplă? Sau trebuie înjunghiat şi acolo un nesimţit pentru a se stîrni ceva? Adevărul este că pe fondul nivelului de educaţie pe care îl avem se întîmplă toate. Vedeţi care este situaţia în şcoli şi veţi afla ce se va întîmpla mai tîrziu cu relaţiile intre sexe.

digital 21-01-2013 - 11:15

te-ai întrebat,retardatule de ce nu l-a băgat de prima oară când a fost violată,sau atunci i-a plăcut?!
hai marș că ești și tare prost,haț ca bibanu la momeală!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult