Acasa Opinii Limbajul corpului Elenei Udrea

Limbajul corpului Elenei Udrea

scris de Ion Petrescu
7 afisari

Fără etichetări şi judecăţi pripite.

Elena Udrea este o femeie frumoasă.

Conştientă că simpla sa trecere, printre colegii de parlament, îi determină, până şi pe cei ce o critică, pe micile ecrane, să întoarcă după ea capul, cu gânduri nu tocmai cucernice…

Ion PetrescuCeea ce s-a petrecut însă, pe 27 aprilie a.c., în Parlamentul României, i-a dinamitat literalmente speranţele sale politice, cel puţin pe termen scurt.

Şi aici nici măcar nu am în vedere ceea ce a transmis pe twitter: “Dezmint categoric prostiile lui Victor Ponta cum că aş fi ameninţat-o pe Sorina Plăcintă să nu voteze moţiunea. E o intoxicare comunistoidă.”
Ei şi? Nu ştiu ce a declarat Ponta. Nici ce ar fi auzit Sorina Plăcintă şi cei din preajma sa. După cum mă întreb ce consilieri de imagine are Prima Doamnă a Partidului Democrat Liberal? Asta, din moment ce a venit echipată precum Albă ca Zăpada. Într-o zi de doliu previzibil – pentru soarta guvernării portocalii.

Dar faptul că a trecut, precum o himeră – ce-i drept vorbind la telefon şi filmată obsesiv de cameramanii puterii şi ai opoziţiei – printre colegii aşezaţi cuminţi pe locurile lor dezvăluie… Un Om Singur.

Poate singurul care mai crede în… providenţa prezidenţială. Prost sfătuită, sau fiind pradă propriei iluzii a acceptat să aibă drept interlocutoare o conaţională ce era deja controversată, chiar înainte de această moţiune de cenzură. Chiar dacă Elena Udrea a tăcut, milioane de telespectatori i-au văzut doar umărul stâng, plus parte din cosiţe… faţă în faţă cu disperarea conaţionalei Plăcintă. Din acel moment a pierdut total rostul public al prezenţei sale, lângă un om oricum cu nervii la pământ.

După cum se naşte şi întrebarea: cât de realistă mai este chiar Elena Udrea? Doar, prin acelaşi twitter, transmitea, pe 19 aprilie, mesajul: “Relansarea construcţiei de locuinţe pentru tineri “!!! Care tineri? Din ce partid? Din ce ţară? Cu ce fonduri?

Elena Udrea este o femeie frumoasă. Dar în politică, cine nu ştie să piardă, devine un simplu arlechin al votanţilor, tare dornici – indiferent de sex – de a îşi imagina tot ceea ce au visat în ascuns, dar nu au avut şi nu vor mai avea parte, de la conturi în bănci, la relaţii mai puţin ortodoxe, dar tentante, într-o societate deloc civilă, ci şocant marcată de vulgaritate, curiozitate şi păcate nerecunoscute decât la ultima împărtăşanie. Poate nici atunci…

Elena Udrea nu este Albă ca Zăpada, dar are forţa de a se reclădi pe sine,dacă va face un gest politic major.Unul prin care să arate că ştie să îşi asume noua sa condiţie – de simplă membră a grupului de parlamentari ai opoziţiei. Nu pe blog. Nu prin twitter. Nici pe facebook.

Ci printr-o declaraţie de delimitare. De propria sa postură, avută până în 27 aprilie a.c. Altfel, va transforma acuzele ce i se aduc în temeiurile definitivei debarcări din viaţa politică românească. Va câştiga pariul, cu propriul ei trecut, parlamentara Udrea?

Rămâne de văzut.

20 comentarii

MI-5 27-04-2012 - 19:07

„De propria sa postura…”
Gresit/
Impostura!

digital 27-04-2012 - 19:33

d-le,Ion Petrescu,acordați o prea mare importanță acestei așa zise ”doamne”care a reușit ca lovitură în imagistică,doar Faza monumentală cu ”admiratoarea d-nei udrea…”…
înțeleg că sunteți fascinat de ”frumusețea”frosei în cauză,dar trebuie să realizați că ați căzut,doar în simpla capcană a unei analize,a ”ceva” care nu reprezintă absolut,NIMIC…
nu-mi permit să vă sfătuiesc dar aveți un potențial,care l-ați putea utiliza mult mai eficient…

tomi 28-04-2012 - 13:49

cucurigu cind te uiti la doamna Elena Udrea,refuzi sa o mai vezi pe nevasta-ta pe o perioada de o saptamina sa nu ti se faca greata.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD LORD TERMINATOR 29-04-2012 - 15:16

Huo dolby ,aici esti pe forum, nu la GAY-FEST cu ciuhulete, sanducu Atotturnator , si frusinache care intradevar alterneaza cu romeo intre calugarasii! Sa ai decenta ma’h hanimale! Ma’h …DEPRAVATULE !

Pribeagul 27-04-2012 - 19:48

Doamna Udrea… putea sa faca multe lucruri bune, chiar marete, dar, din diferite motive, nu le-a facut.

S-o mai lasam in… pace, sa se mai maturizeze, pe urma… o incercam din nou.

digital 27-04-2012 - 19:51

corect,s-o lăsăm să se mai mas-turbeze,o perioadă!

TOM Cc 28-04-2012 - 08:32

sa-i trimitem un vibrator de 25 cm poate o satisface !!

Traian Basescu 27-04-2012 - 20:10

Nedreptatea cea strigatoare la cer a inculparii odraslei lu’ madam Placinta precuma si stresarii bietei mume, va fi repararta cat se poate de repede sub guvernarea luminoasa a lui Ponta.

Madam Placinta va primi un loc de cinste alaturi de USL-asii de frunte ai natiei cum ar fi conjudeteanul Hrebenciuc, Nastase si Cata Voicu. Ar fi mare pacat ca tocmai patachina asta sa lipseasca din menjeria USL-asa. Bineinteles ca bietul baietas al lui madam Placinta, atat de greu oropsit de catre opresiunea bashinista, va fi si el iertat parinteste si indrumat spre organizatia de tineret a PSD va face o frumoasa cariera alaturi de ceilelalte tinere si fragede sperante ale cercului de creatie „Maini indemnatice, buzunare vesnic flamande”…

Sa traiti bine!

Pribeagul 27-04-2012 - 20:28

Madam Placinta a ratat ocazia de a deveni erou. A avut o ocazie unica, cred.

Viorica Ianc 28-04-2012 - 03:21

Auzisem ca ar fi fata lui Petru Roman, si asta admirat pe vremea puterii lui.
Cei cu ceva origini spaniole au GATUL scurt.
Apropo de ” Limbajul corpului ” si Placinta Sorina si filfizonul care s-a facut ca toceste prin Elvetia !
Draga ROMANIE, ROMANIA mea Draga ! Pe ce limbaj de corp ( trup ? ) ai ajuns !

O admiratoare a doamnei Udrea 28-04-2012 - 08:35

Stimate domnule Colonel! Va rog sa imi permiteti sa raportez!

Doamna Udrea v-a pacalit cand v-a lasat sa credeti ca ea si-a construit imaginea politica pe miscari de corp si ca un asemenea limbaj i-ar putea dauna politic, daca isi alege gresit „cuvitele”.

Corpul, toaletele si gentile sunt toate doar elemente ale „acoperirii” adevaratelor calitati ale doamnei, care au promovat-o si au sustinut-o in politica romaneasca, iar aceste calitati sunt tupeul, intriga, mitocania si parvenitismul.

Cu aceste calitati, doamna Udrea a corupt, a inselat, a constrans, a santajat pe cei din jur pentru a avansa politic, folosindu-se de dosare si informatii furnizate de servicii secrete ale statului, transformate in politie politica, pentru acest scop. Deci, a uzat un cu totul alt limbaj decat cel al corpului, cel ce v-a atras privirea.

Mai trebuie sa stiti ca problema doamnei Udrea nu este deloc „definitiva debarcare din viata politica romaneasca”, ci ca lumea in care s-a dezvoltat ca o tumoare s-ar putea sa o ejecteze si sa ii mai si ia milioanele facute pe banii nostri.

Si va spun asta fara etichetari si judecati pripite.

Tache 28-04-2012 - 09:11

Voi nu intelegeti ………..limba engleza……Brazilian…..

http://www.youtube.com/watch?v=22SBn8_pbc0

mircea 28-04-2012 - 09:20

misiunea doamnei nu s-a terminat l-a promovat,protejat pe cel uzat ,acum trebuie sa-l promoveze pe cel tanar,ca s-a saturat de misiuni cu bosorogi ,mai vre si ea prospaturi,ca de i-si permite babatia la averea pe care o are balaoachesa

tomi 28-04-2012 - 13:40

citat:
===Elena Udrea este o femeie frumoasă.

Conştientă că simpla sa trecere, printre colegii de parlament, îi determină, până şi pe cei ce o critică, pe micile ecrane, să întoarcă după ea capul, cu gânduri nu tocmai cucernice…===
Si cind eu va ziceam ca va dor dintii dupa ea ca-i frumusica sariserati ca arsii

digital 28-04-2012 - 14:32

corect!
unele fraze din articol sunt subliminale,adresate retardaților!!!
bravo,tomi!!!!!!
ai pus botu de șobolan,rapid…..limbistul ăl-lalt,unde-i,securist-izdraierluț?!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 28-04-2012 - 15:45

Shabat Shalom dear friend biboldou, – – प्रिंस Parpanghel Carpathian

Ciu Huhu 28-04-2012 - 14:20

Are un limbaj de tiganca analfabeta, obraznica, lipsita de caracter, tradatoare, a tradat toate partidele in care a fost PSD, PNL, ACUM VA TRADA PDL!

Radjasiha 28-04-2012 - 17:52

Faăă judecăţi pripite
La placinte inainte,
Alba ca Zapada nu-i
În limbajul corpului.
Este,toată lumea stie,
Scufita portocalie.

milosul 29-04-2012 - 14:39

‘Elena Udrea nu este Albă ca Zăpada, dar are forţa de a se reclădi pe sine,dacă va face un gest politic major.Unul prin care să arate că ştie să îşi asume noua sa condiţie -‘

Noua sa conditie? Pe centura sau la intercontinental. Acolo, aceasta piaza raea, pt poporul ROMAN, poate avea rezultate bune si foarte bune!! Succes Udrea la noul tau loc de munca.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult